ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «Η ΦΟΙΒΗ»! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ (Ή ΕΝΑ ΕΥΡΩ) ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΧΗΣΗ!

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ LOCKDOWN, ΠΟΥ Η ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!

000

ευρω

στις

παιδι

υπαρχει

ομως

κανεις

τετοιο

κρατικη

οπως

λιγο

πριν

απαντησε

εχει

καταφερε

Τοπικά νέαΠαρασκευή , 27 Αυγούστου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.5mS

jΣχεδόν καθημερινά ακούμε, αλλά και βλέπουμε να ξετυλίγονται στις οθόνες της τηλεοράσεως τραγικές ιστορίες βασανισμού ή και δολοφονιών γυναικών από τα χέρια του ίδιου τους του συζύγου. Στις μέρες του κορωνοϊού και των lockdown, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η ενδοοικογενειακή βία σπάει όλα τα ρεκόρ στη χώρα μας.
Ποιος γνωρίζει ότι στον Χολαργό λειτουργεί ο ξενώνας «Η ΦΟΙΒΗ» για τις κακοποιημένες γυναίκες και άγαμες μητέρες ο οποίος προσφέρει στέγη, τροφή, ιατρική φροντίδα και ψυχολογική υποστήριξη στις γυναίκες-θύματα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και στα παιδιά τους; Και όμως, υπάρχει από το 1965! Ναι, αρχικά ήταν ξενώνας αποφυλακισμένων γυναικών, στην πορεία όμως υπήρξε ανάγκη να στρέψει το ενδιαφέρον του στις κακοποιημένες γυναίκες και τις άγαμες μητέρες, και αυτό έκανε το Σωματείο, στο οποίο επικεφαλής είναι η Κλαίρη Δανιηλίδου.

j

Η κυρία Κλαίρη Δανιηλίδου. Επί 56 χρόνια έχει δώσει όλη της τη ψυχή στον Ξενώνα "Η Φοίβη". Τεράστια η προσφορά της, αλλά δυστυχώς δεν έχει από κανένα φορέα την ανταπόκριση που  αξίζει


Κ.Δ. Η βία που υφίσταντο πολλές γυναίκες από τον σύζυγό τους, και η οποία διαρκώς αυξανόταν, ήταν το γεγονός που μας ώθησε να αλλάξουμε το καταστατικό μας ως Σωματείο. Έτσι, λίγο μετά το 2000 αφιερώσαμε τις προσπάθειές μας στις κακοποιημένες γυναίκες, προσφέροντάς τους στέγη, σίτιση, ιατρική περίθαλψη, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη.


Γιατί το Σωματείο σας ονομάστηκε «Φοίβη»; Ποιο ιστορικό πρόσωπο ήταν η Φοίβη που σας ενέπνευσε να βαφτίσετε έτσι το Σωματείο σας;
Κ.Δ. Η Φοίβη ήταν η πρώτη διακόνισσα του Αποστόλου Παύλου, μάλιστα το όνομά της αναφέρεται και στην Καινή Διαθήκη, κάνει αναφορά ο ίδιος ο Απόστολος. Προσέφερε τις υπηρεσίες της, βοηθούσε και άλλες γυναίκες, και αυτό ήταν η καλύτερη αφορμή για μας να δώσουμε το όνομά της στο Σωματείο μας. Προσφέρουμε βοήθεια στις γυναίκες, συγκεκριμένα στις κακοποιημένες γυναίκες και στις άγαμες μητέρες.


Όλα αυτά τα σχεδόν 20 χρόνια με τη νέα του μορφή, ο ξενώνας «Η Φοίβη» έχει φιλοξενήσει περί τις 300 κακοποιημένες γυναίκες, όχι μόνο από την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και από την Ευρώπη! Και ενώ ο ξενώνας «Η Φοίβη» και το έργο του γίνεται πανευρωπαϊκά γνωστός , απαξιώνεται εντός των συνόρων. Επί 56 χρόνια λειτουργίας του δεν έχει πάρει ούτε μία δραχμή-ούτε ένα ευρώ κρατική επιχορήγηση! Ό,τι προσπάθειες γίνονται, πληρώνονται με ίδια μέσα.


Πόσα είναι τα ετήσια λειτουργικά σας έξοδα κυρία Δανιηλίδου;
Κ.Δ. Το ετήσιο budget μας είναι 25.000-30.000 ευρώ, όταν άλλα Σωματεία και Ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από το κράτος έχουν έξοδα που φτάνουν και τα 500.000 ευρώ. Και όμως, εμάς ποτέ δεν μας έδωσαν τίποτε.


Και να σκεφτεί κανείς ότι η ενδοοικογενειακή βία έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα που τα lockdown διαδέχονται το ένα το άλλο. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Το άγριο φονικό με τον 31χρονο πιλότο να σκοτώνει μέσα στο σπίτι τους την 20χρονη Κάρολάϊν-συζυγό του και επί 37 μέρες να προσποιείται για τον χαμό της; Να μιλήσουμε για την άγρια δολοφονία της 43χρονης μάνας τριών παιδιών, που στο κατάστημα εστίασης όπου εργαζόταν εισέβαλε ο σύζυγός της και την πυροβόλησε 8 φορές σκοτώνοντάς την μπροστά σε δυο υπαλλήλους της επιχείρησης; Ή να αναφερθούμε στην άτυχη γυναίκα την οποία μαχαίρωσε και σκότωσε ο σύζυγός της στο σπίτι τους στη Δάφνη; Ατελείωτος κατάλογος εγκλημάτων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, μόνο τις τελευταίες ημέρες.


Κ.Δ. Φαντασθείτε πόσα άλλα περιστατικά βίας σημειώνονται καθημερινά μέσα στις οικογένειες και δεν βγαίνουν ποτέ προς τα έξω.


Και όμως, ενώ η Πολιτεία θα όφειλε να σταθεί αρωγός σε σωματεία όπως «Η Φοίβη», τα αγνοεί προκλητικά! Παρά τις εκκλήσεις του ξενώνα προς κρατικούς και άλλους πολιτισμικούς φορείς, βοήθεια δεν υπήρξε καμία. Ακόμη και ο ΟΠΑΠ φέρεται να γύρισε την πλάτη του στον Ξενώνα «Η Φοίβη».
Σήμερα, δυστυχώς τα προβλήματα αυξάνουν για το σημαντικό αυτό Σωματείο: παρά το ότι ο χώρος στον οποίο φιλοξενείται επί 56 συναπτά έτη (Θεσσαλονίκης 22-24-Χολαργός) τούς έχει παραχωρηθεί ως δωρεά, κάποιοι εκ των κληρονόμων του ακινήτου άλλαξαν γνώμη και τώρα κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς στέγη! Ενώ δηλαδή δεν πληρώνει ενοίκιο λόγω της δωρεάς, για να συνεχιστεί η παρουσία του και η προσφορά του στην κοινωνία, θα πρέπει να βρει άλλο χώρο, όπου θα πληρώνει ενοίκιο (με ίδια έξοδα)! Διαφορετικά θα πάψει να υφίσταται!
Θεωρούμε ότι, αν γίνει κάτι τέτοιο θα αποτελεί ντροπή για την κοινωνία μας! Αυτή τη στιγμή «Η Φοίβη» σε ένα χώρο 160 τ.μ. φιλοξενεί 8 συνολικά άτομα (κακοποιημένες γυναίκες μαζί με τα παιδιά τους). Σε ερώτησή μας προς την κυρία Δανιηλίδου, αν θα μπορούσε να φιλοξενήσει περισσότερα άτομα, απάντησε:
Κ.Δ. Θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να φιλοξενήσω περισσότερα γιατί δεν έχω χρήματα!
Στα 8 άτομα που φιλοξενεί «Η Φοίβη» παρέχεται στέγη, σίτιση, δωρεάν ιατρική φροντίδα, αλλά και κοινωνική πρόνοια-ψυχολογική υποστήριξη. Να αναφέρουμε μάλιστα ότι η κοινωνική λειτουργός που προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες της στις κακοποιημένες γυναίκες, βγήκε μέσα από τα... σπλάχνα του Σωματείου. Είναι γυναίκα που υπέστη σοβαρή ενδοοικογενειακή βία, η οποία ωστόσο με τη βοήθεια του Σωματείου κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματά της, να μεγαλώσει το παιδί της, να σπουδάσει κοινωνική λειτουργός, και έτσι σήμερα προσφέρει την επιστημονική της φροντίδα στις κακοποιημένες γυναίκες που φιλοξενεί «Η Φοίβη».

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ «Η ΦΟΙΒΗ» ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ
Ζητήσαμε από την κυρία Δανιηλίδου να μας αναφέρει μερικές από τις περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια που προσφέρει τις υπηρεσίες της.
Κ.Δ. Χαρακτηριστικές είναι περιπτώσεις συζύγων που προσπάθησαν να «κυνηγήσουν» τις γυναίκες τους ακόμη και όταν βρήκαν καταφύγιο στον ξενώνα μας. Μάλιστα ένας από αυτούς, πριν από μερικά χρόνια, ήρθε με το σκεπτικό να παραλάβει το παιδί του για να το δει ως πατέρας, αλλά το απήγαγε. Με την επέμβαση της Αστυνομίας εντοπίστηκε γρήγορα και συνελήφθη. Δυστυχώς, πριν από 10 χρόνια είχαμε την τραγική ιστορία μιας εγκύου από την Αμερική η οποία αρχικά ήρθε σε μας να ζητήσει βοήθεια, αλλά με τις πιέσεις του άνδρα της πείσθηκε από τον ίδιο να επιστρέψει σπίτι της. Προσπαθήσαμε να την μεταπείσουμε, τις είπαμε να μην γυρίσει επ' ουδενί γιατί θα κατέληγε στα ίδια και χειρότερα. Δυστυχώς δεν μας άκουσε και μετά από λίγες μέρες βρέθηκε στο νοσοκομείο από δυνατά χτυπήματα που της είχε καταφέρει στο κεφάλι ο σύζυγός της. Μας τηλεφώνησε από το νοσοκομείο μετανιωμένη που δεν μας είχε ακούσει. Το τραγικό ήταν ότι την επομένη απεβίωσε στο νοσοκομείο από ακατάσχετη αιμορραγία.

 

ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
Πολλές κακοποιημένες γυναίκες πάνω στον φόβο και πανικό που βιώνουν, κάνουν λανθασμένες νομικές διαδικασίες, με αποτέλεσμα να γίνονται αντιληπτές από τον ασκούντα βία σύζυγο και τελικά να μην πετυχαίνουν να φιλοξενηθούν από σωματείο σαν τη ΦΟΙΒΗ. Η κυρία Δανιηλίδου μας είπε ποια είναι τα σωστά βήματα για γυναίκα που έχει υποστεί ενδοοικογενειακή βία:
1. Να πάει άμεσα σε νοσοκομείο για να γραφτεί στο βιβλίο συμβάντων η βία την οποία υπέστη.
2. Να πάει στον εισαγγελέα (ανηλίκων ή ακροάσεως) ζητώντας του άδεια να φύγει από τοπ σπίτι.

 

j

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ «Η ΦΟΙΒΗ»-ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!
Η εφημερίδα μας κάνει έκκληση στον Δήμο και προσωπικά στον Δήμαρχο (αλλά και σε όποιον άλλον φορέα έχει οικονομική δυνατότητα), να σταθεί αρωγός στο σπουδαίο κοινωνικό έργο του ξενώνα «Η Φοίβη». Όποιες τεχνικές δυσκολίες υπάρχουν, μπορούν να επιλυθούν. Όταν η κυρία Κλαίρη Δανιηλίδου μας είπε ότι «λείπουν διπλά παράθυρα και χρειάζονται τουαλέτες για ΑΜΕΑ», αισθανθήκαμε ντροπή. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για το γεγονός ότι για τέτοιες μικρές και όχι κοστοβόρες λεπτομέρειες μπορεί να οδηγηθεί σε αφανισμό ένα τόσο σημαντικό σωματείο! Όχι, δεν πρέπει να το επιστρέψουμε, δεν πρέπει να το αφήσουμε. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στη συνείδησή μας, στο κοινό καλό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗ PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΓΛΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ»!
Κοινωνίαπριν από 8 ώρες
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗ PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΓΛΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ»!
ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ′ ΑΥΤΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!
Εθνικά θέματαπριν από 9 ώρες
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ′ ΑΥΤΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!
ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ...ΦΑΡΜΑΚΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»
Θρησκείαπριν από 10 ώρες
ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ...ΦΑΡΜΑΚΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»
ΗΧΗΤΙΚΟ!
ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (1997).Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΤΣΑΛΑΝ. Ο ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ!
Κοινωνίαπριν από 15 ώρες
ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (1997).Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΤΣΑΛΑΝ. Ο ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ!
ΖΗΤΩ!!! ΑΡΙΣΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ, ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ! ΔΕΝ Σ′ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ-ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Κοινωνίαπριν από 16 ώρες
ΖΗΤΩ!!! ΑΡΙΣΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ, ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ! ΔΕΝ Σ′ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ-ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
ΦΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 41%! Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ,  ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΕΟ LOCΚDOWN ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...
Κοινωνίαπριν από 20 ώρες
ΦΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 41%! Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΕΟ LOCΚDOWN ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Εθνικά θέματαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΒΙΝΤΕΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.ΣΤΑΘΗ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ»! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.ΣΤΑΘΗ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ»! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΠολιτισμόςΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: «ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΩ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ»
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: «ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΩ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ»
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ! ΠΑΝΩ ΑΠ′ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ! ΠΑΝΩ ΑΠ′ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
Κλειστοί και οι Δημοτικοί/Ιδιωτικοί Σταθμοί του Δήμου Παπάγου - Χολαργού
Το 603 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 603 τεύχος της εφημερίδας μας
.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
.
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «Η ΦΟΙΒΗ»! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ (Ή ΕΝΑ ΕΥΡΩ) ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΧΗΣΗ!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «Η ΦΟΙΒΗ»! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ (Ή ΕΝΑ ΕΥΡΩ) ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΧΗΣΗ!
Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ LOCKDOWN, ΠΟΥ Η ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!
optocenter,χολαργος,γυαλια ηλιου,προσφορες,eshop
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved