H ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ...»

πηρε

στις

αναγκες

υπαρχει

ομως

κανεις

παιρνει

τετοιο

τροπο

υποστηριζει

αφου

οπως

φαινεται

λεει

λιγο

Τοπικά νέαΚυριακή , 16 Μαΐου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.5if

 Η Δήμητρα Κούτρα είναι νέα, δυναμική δημοσιογράφος. Οικογενειάρχης και επαγγελματίας ταυτόχρονα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές κατά τις οποίες στη δουλειά της παίρνει και τα παιδιά της. Εξηγεί στην εφημερίδα μας το πώς συμβαίνει αυτό, και πώς καταφέρνει να φέρνει... δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Η ίδια υποστηρίζει πως στη ζωή υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα, κάτι που το έχει ενστερνιστεί και προσπαθεί να το τηρεί.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η διαχειριστής του τοπικού site boreiageitonia.gr, ενώπιόν σας.

 

Δήμητρα, είσαι η μόνη γυναίκα επαγγελματίας δημοσιογράφος / υπεύθυνος site στην περιοχή μας, η οποία δίνει τον αγώνα της ενημέρωσης κυρίως στις περιοχές Χολαργού-Παπάγου, αλλά τα τελευταία χρόνια και στα Βόρεια προάστια. Αλήθεια, πόσα χρόνια διακονείς το χώρο της δημοσιογραφίας στις πόλεις μας;

Δ.Κ. Είχα ξεκινήσει να ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2006 όπου παράλληλα με την ενασχόληση μου στο κανάλι ''ΤΗΛΕΑΣΤΥ'', (νυν ''ΑΡΤ'') που εργαζόμουν, σπούδαζα και δημοσιογραφία. Είχα ανταποκριθεί τότε σε μια αγγελία από το site '' Παπάγου – Πολιτεία'' του Δημήτρη Οικονόμου, όπου και εργάστηκα για 3 περίπου χρόνια. Στη συνέχεια, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με στην Βόρεια Γειτονιά όπου παραμένω μέχρι και σήμερα.

 

Ποιες είναι οι εντυπώσεις που αποκόμισες όλα αυτά τα χρόνια; Χολαργός και Παπάγου, είναι πόλεις που παρουσιάζουν δημοσιογραφικό ενδιαφέρον;

Δ.Κ. Λόγω της δουλειάς μου στο κανάλι τόσα χρόνια γνωρίζω και έχω δει πάρα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση σε άλλες τοπικές κοινωνίες αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Ο δήμος Παπάγου – Χολαργού έχει πολύ λίγα θέματα που μπορεί να ασχοληθεί κάποιος δημοσιογράφος αφού μπορούμε να δούμε κυρίως τα τελευταία χρόνια πως τόσο ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού όσο και οι αντιδήμαρχοι προσπαθούν να κάνουν όσο καλύτερα την δουλειά τους, δουλεύουν όσο περισσότερο μπορούν σε σχέση με άλλους γειτονικούς δήμους. Στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση ένα απλό θέμα που είχα ανεβάσει στο site για μια ελαττωματική σωλήνα αποχέτευσης που έγινε αφορμή να σκιστεί ένα ελαστικό διερχομένου οχήματος και μέσα σε λίγες μόνο ώρες το θέμα είχε λυθεί. Δύσκολο το βλέπεις αυτό, ακόμα και σήμερα σε δήμους.

 

Θα μπορούσες να μας αναφέρεις κάποιο ξεχωριστό γεγονός που κέντρισε τη δημοσιογραφική σου ευαισθησία;

Δ.Κ. To εκάστοτε θέμα έχει τη δική του σημασία και ομορφιά. Η κάθε μέρα στην δημοσιογραφία είναι τελείως διαφορετική και αυτή είναι η μαγεία της. Αυτό που μου αρέσει στη δημοσιογραφία είναι πως ποτέ δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει την επόμενη ημέρα. Πολλά τα θέματα που έχουν περάσει από τον δήμο μας τα τελευταία χρόνια. Επίσης, πολλές εκδηλώσεις και ευτυχώς δεν είχαμε πολλά άσχημα περιστατικά. Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν μια αυτοκτονία που είχε γίνει κοντά στο δασάκι δίπλα από το σχολείο στο Παπάγου, όταν ήρθε κάποιος νεαρός από άλλη περιοχή και κρεμάστηκε. Βέβαια, το πιο συνταρακτικό περιστατικό που με συγκλόνισε ήταν ο θάνατος των 4 παιδιών στην οδό Αναστάσεως στις 8-11-2009, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ο Οδυσσέας και λόγω της κακοκαιρίας και της καταρρακτώδους βροχής, χάθηκαν ακαριαία τρεις ανθρώπινες ζωές, του Γιώργου, του Αλέξανδρου και της Έρσης. Αρχικά, νοσηλεύτηκε βαριά τραυματισμένος ο Οδυσσέας αλλά μετά από λίγες ημέρες έφυγε και αυτός από την ζωή. Με τον Αλέξανδρο και τον Γιώργο μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Όταν το έμαθα το περιστατικό μου κόπηκαν τα πόδια πάγωσε το αίμα μου. Δεν το πίστευα νόμιζα πως ήταν ψέματα. Δυστυχώς χάθηκαν άδικα τέσσερα παιδιά νέα παιδιά, τέσσερα πολύ καλά παιδιά. Ήταν παιδιά, 20 μόλις χρονών. Όποιον και να ρωτήσεις για αυτό το περιστατικό όλοι το γνωρίζουν και όλοι έκλαψαν τότε γι' αυτά τα παιδιά και συνεχίζουν να τα θυμούνται.

 

Οι Χολαργιώτες και οι Παπαγιώτες ασχολούνται με τα προβλήματα των πόλεων τους ή ο κορωνοϊός τους έχει κλείσει κυριολεκτικά σπίτια τους, ρίχνοντάς τους σε αδράνεια και αδιαφορία;

Δ.Κ. Φυσικά και ασχολούνται με τα τοπικά προβλήματα. Σε καθημερινή βάση δεχόμαστε πληθώρα email στο site μας είτε με τους προβληματισμούς τους, είτε με θετικά σχόλια για τα έργα που έχουν γίνει, είτε ενδοιασμούς για θέματα που μπορεί να προκύψουν. Επίσης, μας στέλνουν ρεπορτάζ από συμβάντα που γίνονται στον δήμο μας όπως π.χ. τροχαία. Ο κόσμος είναι ενεργός, βγαίνει έξω, κυκλοφορεί ακόμα και τώρα. Λόγω του site βγαίνω και κυκλοφορώ αρκετές ώρες έξω και αντιλαμβάνομαι τι λαμβάνει χώρα στον δήμο μας.

 

Είσαι νέα γυναίκα, φιλόδοξη επαγγελματίας, αλλά και ευσυνείδητη οικογενειάρχης. Πολλοί είναι οι κάτοικοι των πόλεων μας που σε έχουν δει με μια φωτογραφική μηχανή ή να έχεις στήσει κάμερα στην αίθουσα των δημοτικών συνεδριάσεων (και όχι μόνο), να κάνεις με αγάπη τη δουλειά σου, έχοντας συχνά μαζί σου ένα από τα δυο σου μικρά παιδιά. Μια συγκινητική, ανεπιτήδευτη εικόνα, που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν: «πώς μπορεί αυτό το κορίτσι να κάνει ταυτόχρονα τόσα πράγματα;».

Δ.Κ. Αν αγαπάς κάτι, κάνεις τα πάντα γι' αυτό, όσα εμπόδια και αν υπάρχουν, όσο δύσκολες ή εύκολες είναι οι συνθήκες. Στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω με τα πάντα να μην τα παρατάω, να γυρίζω τον κόσμο ανάποδα για να καταφέρω αυτό που θέλω (πάντα βέβαια σε λογικά πλαίσια). Δεν μου αρέσει να αφήνω κάτι στη μέση, θα παλέψω, θα το πάω ως το τέλος, ασχέτως αν θα έχω το ιδανικότερο αποτέλεσμα. Θα έχω όμως προσπαθήσει. Όλο αυτό μου έχει βγει σε καλό φυσικά όλα αυτά τα χρόνια. Αισθάνομαι πως τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει στα όνειρά μου και πρέπει να παλεύω γι' αυτά. Τίποτα δεν σου χαρίζεται σε αυτή τη ζωή, τα πάντα τα αποκτάς με κόπο και με πολύ δουλειά, καθώς όπως λέει και η παροιμία «Τα αγαθά κόποις κτώνται». Όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Σε κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση, δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση και αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Από την στιγμή που θέλω να πάω πχ σε ένα ρεπορτάζ θα πρέπει λογικά να αφήσω κάπου τα παιδιά και επειδή δεν έχω κάποια βοήθεια έπρεπε να βρω μια λύση, η λύση μου ήταν προφανής, ...να τα πάρω μαζί μου. Από τη στιγμή που ήθελα να το κάνω έπρεπε να βρω μόνη μου την λύση. Είχα δύο επιλογές ή θα καθόμουν μέσα στο σπίτι ή απλά θα έπαιρνα τα παιδιά μαζί μου. Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Σημασία έχει τι θέλεις και τι όχι και πόσο διατεθειμένος είσαι γι' αυτό.

 

Πες μου ειλικρινά Δήμητρα; Η σημερινή εποχή της ...παράνοιας και του κορωνοϊού, όπου δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή σου σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο; Πώς διαχειρίστηκες την κατάσταση που μας υποχρέωνε να έχουμε στείλει sms ή να έχουμε συμπληρώσει ένα χαρτί για να βγούμε από το σπίτι μας;

Δ.Κ. Δεν μπορώ να κρύψω πως λίγο πριν ξεκινήσει η πανδημία είχα στα σκαριά μαζί με κάποιους άλλους συνεργάτες να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα επαγγελματικό, όμως από τη στιγμή που έγινε όλο αυτό, όλα πήγαν πίσω. Βέβαια, πάλι θα σκεφτώ θετικά, γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα αρνητικά και θα πω πως, ίσως να μην ήταν η κατάλληλη εποχή για κάτι τέτοιο. Οικονομικά όπως όλοι οι δημοσιογράφοι έχουμε, μαζί με όλον τον κόσμο, υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά, και για τα επόμενα χρόνια μας περιμένουν πολύ οικονομικά δυσχερείς καταστάσεις. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα παρατάμε. Θα παλέψουμε για το καλύτερο. Όσον αφορά τα μηνύματα (sms) για να βγω έξω, η αλήθεια είναι, και εγώ τα χρησιμοποιούσα όπως όλοι, με ευλάβεια.

 

Φαίνεται πως πάμε προς κατάργηση των δημοτικών κοινοτήτων, σύμφωνα με σχέδιο που εκπονεί το ΥΠΕΣ. Αυτό δείχνει πως οι κοινότητες Παπάγου και Χολαργού που διατηρούσαν την όποια αυτονομία τους, χάνονται από το προσκήνιο. Να θυμίσω ότι ο Δημήτρης Οικονόμου έχει αντιταχθεί σε αυτό το σχέδιο, ενώ ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού δεν πήρε συγκεκριμένη θέση. Ποια είναι η άποψή σου Δήμητρα;

Δ.Κ. Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το θέμα των κοινοτήτων γενικότερα. Όλα ξεκίνησαν από τον Καλλικράτη για την ένωση των δήμων και την κατάργηση των κοινοτήτων έτσι έγινε και στον δήμο μας. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πιστεύω και θεωρώ πως και τα δύο έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Τι εννοώ με αυτό, πως είτε παραμείνουν οι δύο κοινότητες είτε καταργηθούν, υπάρχουν θετικά και αρνητικά.
Για παράδειγμα, τα μικροπροβλήματα από τις κοινότητες εντοπίζονται άμεσα από μια κοινότητα και όχι τόσο εύκολα από τον δήμο. Ο προϋπολογισμός δεν χωρίζεται στα δύο αλλά υπάρχει ένα κοινό ταμείο. Ένα αρνητικό είναι πως σε κάθε κοινότητα υπάρχουν και εθελοντές δηλαδή άτομα που δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται γιατί κάνουν αυτό που τους αρέσει. Αυτό θα μειωθεί πάρα πολύ σε σχέση με τις δύο κοινότητες... Δουλεύουν περισσότερα άτομα εθελοντικά όταν χωρίζονται σε δύο δήμους παρά σε έναν...

 
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού βρίσκεται κοντά στον τοπικό Τύπο ή όχι; Πώς κρίνεις το γεγονός ότι εκδίδει περιοδικό με χρήματα των δημοτών; Με την ενέργειά του αυτή - σε μένα τουλάχιστον - δείχνει σαν να μην θεωρεί επαρκή τον τοπικό Τύπο να καλύψει τις ανάγκες ενημέρωσης των δημοτών - κατοίκων.

Δ.Κ. Ο κάθε δήμαρχος έχει τον δικό του τρόπο να χρησιμοποιεί τον Τύπο. Πιστεύω πως ο δήμος μας και ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος δεν έφτιαξε το περιοδικό για να δείξει πως δεν επαρκούν τα ΜΜΕ στον δήμο μας, απλά έφτιαξε το περιοδικό του, θέλοντας να δείξει πως έχει ένα δικό του περιοδικό για να ενημερώσει τον κόσμο για τις δράσεις που γίνονται στον δήμο. Πιστεύω πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να δείξει κάτι διαφορετικό με αυτή την κίνησή του. Εξ' άλλου σε αυτό το περιοδικό έχει μόνο θέματα επικαιρότητας και όχι διαφημίσεις.

 

Πώς πιστεύεις ότι θα εξελιχτούν οι επόμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Παπάγου-Χολαργού; Αν και απέχουμε 2 χρόνια μέχρι τότε, ωστόσο φαίνεται να διαμορφώνονται νέοι συσχετισμοί και δυνάμεις.

Δ.Κ. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ νωρίς για κάποιες προβλέψεις, όμως πιστεύω πως ναι, θα υπάρχουν νέες συμμαχίες, κάποιες αλλαγές, κάποιες συζητήσεις κάτω από το τραπέζι της τον τελευταίο χρόνο, περίπου 6 μήνες πριν τις εκλογές. Σίγουρα θα δούμε νέα κόμματα, όπως του κ. Δημήτρη Οικονόμου, θα υπάρχει διάσπαση των 8 προτάσεων και του κ. Κανάκη. Θεωρώ πως ο Δημήτρης ο Τούτουζας θα ξανακατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος, ίσως να υπάρχει κάποια διάσπαση από εκεί με κάποιο νέο κόμμα, καθώς θα κατέβει ξανά ο κ. Ζήκας και το ΚΚΕ. Φυσικά θα ξαναθέσει υποψηφιότητα ο νυν Δήμαρχος, ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος. Θεωρώ πως ίσως δεν θα δούμε νέα πρόσωπα και πιθανόν να δούμε ένα άλλο κόμμα που θα συσπειρώνει το ΠΑΣΟΚ.

 

Είσαι δραστήριος άνθρωπος, μάχιμη στην τοπική κοινωνία. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να ασχοληθείς με τα κοινά από τη θέση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου ή - γιατί όχι - ως υποψήφια Δήμαρχος;

Δ.Κ. Η αλήθεια είναι πως μου έχει δοθεί η δυνατότητα να είμαι υποψήφια όχι σε τοπικό επίπεδο αλλά ήμουν υποψήφια για βουλευτής, καθώς και υποψήφια ως ευρωβουλευτής. Μου έχουν κάνει πρόταση να κατέβω ως υποψήφια στον δήμο Παπάγου – Χολαργού στις δύο τελευταίες εκλογές. Και τις δύο φορές αρνήθηκα και ο λόγος είναι γιατί υπήρχε το ασυμβίβαστο, δηλαδή δεν μπορούσα να κατέβω ταυτόχρονα υποψήφια και σε τοπικό επίπεδο και σε βουλευτικό. Και τις δύο φορές η πρόταση ήταν από διαφορετικές παρατάξεις και είναι κάτι που το λέω για πρώτη φορά, όμως αρνήθηκα για τον λόγο που προανέφερα. Στην μια από τις δύο προτάσεις αν δεν υπήρχε το ασυμβίβαστο ίσως κατέβαινα τότε.
Όσον αφόρα το συγκεκριμένο θέμα, να κατέβω δηλαδή ως υποψήφια Δήμαρχος, δεν θα το έκανα, βέβαια (ποτέ μην λες ποτέ!!!!) δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί τα επόμενα χρόνια, αλλά πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κάποιος που δεν έχει ξανακατέβει σε τοπικό επίπεδο και κατεβαίνει για πρώτη φορά, και να κερδίσει έναν τόσο δυνατό δήμαρχο. Ας μην κοροϊδευόμαστε, ο Ηλίας Αποστολόπουλος έχει και τον μηχανισμό και τον κόσμο και τα πάντα για να κερδίσει και το απέδειξε με το τεράστιο ποσοστό που πήρε από την πρώτη Κυριακή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΒΑΛΕ Η ALPHA BANK ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 228)! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑ- Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Κοινωνίαπριν από 13 ώρες
ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΒΑΛΕ Η ALPHA BANK ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 228)! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑ- Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
ΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ; ΒΑΛΕ ΤΗΣ...ΛΟΥΚΕΤΟ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ-ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!
Τοπικά νέαπριν από 20 ώρες
ΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ; ΒΑΛΕ ΤΗΣ...ΛΟΥΚΕΤΟ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ-ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!
Θ′ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA, ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΣ PFIZER, MODERNA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ! ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΩΣ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ, ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞ′ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 15 Ιουνίου 2021
Θ′ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA, ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΣ PFIZER, MODERNA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ! ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΩΣ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ, ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞ′ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!
ΙΔΟΥ Ο...ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΧΑΜΟΓΕΛΑ & ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΖΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Εθνικά θέματαΤρίτη , 15 Ιουνίου 2021
ΙΔΟΥ Ο...ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΧΑΜΟΓΕΛΑ & ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΖΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ GRdiscovery.com/radio/ (21.00-22.30)! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΟΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ! ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...
ΚοινωνίαΔευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ GRdiscovery.com/radio/ (21.00-22.30)! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΟΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ! ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΩΖΟΥΝ-ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙA: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ 1/3 ΟΣΩΝ ΝΟΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Δ′ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!
ΚοινωνίαΔευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΩΖΟΥΝ-ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙA: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ 1/3 ΟΣΩΝ ΝΟΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Δ′ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΠ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ»
ΚοινωνίαΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΠ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ»
ΒΙΝΤΕΟ
ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ
ΑθλητισμόςΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ; Ο ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ Θ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ: «ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ»
ΚοινωνίαΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ; Ο ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ Θ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ: «ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ»
ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ-Ρ@ΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ; ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΟ EURO ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!
Εθνικά θέματαΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ-Ρ@ΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ; ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΟ EURO ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!
ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
ΣΟΚ ΣΤΟ EURO ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΕΡΙΚΣΕΝ! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ-ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ-ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΑθλητισμόςΣάββατο , 12 Ιουνίου 2021
ΣΟΚ ΣΤΟ EURO ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΕΡΙΚΣΕΝ! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ-ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ-ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ: «ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ! ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ  ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΘ, ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ...ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ;
ΚοινωνίαΣάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ: «ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ! ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΘ, ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ...ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ;
ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ
Το 599 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 599 τεύχος της εφημερίδας μας
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
κάντε κλικ στην εικόνακάντε κλικ στην εικόνα
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

H ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ...»
H ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ...»
optocenter,χολαργος,γυαλια ηλιου,προσφορες,eshop
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved