8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: «ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ» Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

στις

αναγκες

υπαρχει

ομως

τετοιο

τροπο

οπως

υγειας

εχει

ειναι

τους

διαρκεια

15

σπιτι

ουτε

Τοπικά νέαΚυριακή , 17 Ιανουαρίου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.mo6

 «Βoήθα Παναγιά» ο κωδικός και για τις Χιονοπτώσεις στο Δήμο Παπάγου Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού αγόρασε αλάτι και έλεγξε τα μηχανήματά του για το ενδεχόμενο κλασικής χιονόπτωσης δύο ημερών. Πως θα προστατεύσει, όμως, τους κατοίκους του σε μια ακραία περίπτωση καιρικού φαινομένου δέκα ή είκοσι ημερών συνεχών χιονοπτώσεων, μακρόχρονου αποκλεισμού των δρόμων, καταστροφής των δικτύων ύδρευσης, ηλεκτρισμού και απρόσμενα χαμηλών θερμοκρασιών, όπως προβλέπουν τα νέα σενάρια και το Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ»;
Εδώ εφαρμόζεται και πάλι επιχείρηση με κωδικό «Βοήθα Παναγιά»!

Διότι σύμφωνα με τις εγκυκλίους, ο Δήμος έπρεπε να είχε ολοκληρώσει ένα τέτοιο σχέδιο αλλά και να το είχε εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Όμως, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τίποτα. Από τις 219 σελίδες του Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας για τον Παγετό και τις Χιονοπτώσεις (Βορέας) που επιβάλλει η Πολιτική Προστασία, η δημοτική αρχή, το μόνο που εφαρμόζει είναι να βγάζει φωτογραφίες μοιράζοντας αλάτι.

Για το Δήμο Παπάγου Χολαργού δεν υπάρχει καμία εγκεκριμένη εκτίμηση επαπειλούμενου κινδύνου, όπως ορίζει η 1η Έκδοση του Γενικού Σχεδίου «ΒΟΡΕΑΣ».

Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο απεγκλωβισμού ατόμων.
Δεν υπάρχει καμία αναθεώρηση – επικαιροποίηση - εναρμόνιση σχεδίων πολιτικής προστασίας των εμπλεκομένων φορέων ΕΛΑΣ, Τροχαία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, ΔΕΗ, που και λόγω κορονοιού έχουν αναθεωρήσει τα σχέδιά τους για το Δήμο μας.
Δεν υπάρχει καμία μέριμνα για θερμαινόμενες αίθουσες σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα σχέδια της Διεύθυνσης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Εκτάκτων Καταστάσεων Δημόσιας Υγείας με τις νέες συνθήκες που βάζει ο κορωνοϊός.
Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για τις διακοπές δικτύων κοινής ωφέλειας, με κυριότερες αυτή της διακοπής του δικτύου ύδρευσης και τον έλεγχο ποιότητας του νερού από ζημιές και του δικτύου ηλεκτροδότησης σε συντονισμό με την ΕΥΔΑΠ και την ΔΕΗ, όπως ορίζει ο νόμος.
Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο σε εναρμόνιση του νέου σχεδίου Διεύθυνσης Καταπολέμησης της Φτώχειας, της Γενικής Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που παρέχει κατευθύνσεις προς τους Δήμους για την προστασία αστέγων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Δεν υπάρχει καμία εκπόνηση και επικαιροποίηση επιχειρησιακών σχεδίων στον τομέα της διαχείρισης εκτάκτων αναγκών και κρίσεων υγειονομικού χαρακτήρα για την παροχή βοήθειας (φαρμακευτικό υλικό, καύσιμα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης) σε κατοίκους που έχουν αποκλειστεί.
Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο και μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα σε περίπτωση χιονόπτωσης και παγετού.
Δεν υπάρχει καμία χαρτογράφηση επικίνδυνων κατωφερειών δρόμων και πεζοδρομίων και ειδικότερα δεν υπάρχει κανένα σχέδιο αποκατάστασης των πεζοδρομίων για τους πεζούς, κατά τη διάρκεια των χιονοπτώσεων.
Δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την λήψη μέτρων πρόληψης και αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού με τις τοπικές ιδιαιτερότητες του Δήμου μας. Αλήθεια το αλάτι που μοιράζουν έχουν ενημερώσει τους κατοίκους πως, πότε και που χρησιμοποιείται;
Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο Αντιμετώπισης περιστατικών υγείας (ανάγκες αιμοκάθαρσης κλπ) σε περίπτωση διακοπής της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο.
Δεν υπάρχει καμία χαρτογράφηση καταστημάτων ειδών πρώτης ανάγκης της γειτονιάς που θα πρέπει να εξασφαλίσουν πρόσβαση με προτεραιότητα.
Δεν υπάρχει κανένας συντονισμός με τους εκπροσώπους των φορέων εκτέλεσης συγκοινωνιακού έργου (αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες, δημοτική συγκοινωνία, κλπ) για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων και παγετού και για τις συγκοινωνιακές γραμμές που εξυπηρετούν Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Αεροδρόμια, Λιμάνια, Σχολικά συγκροτήματα, κλπ.
Δεν υπάρχει καμία κατάρτιση μνημονίων συνεργασίας με ιδιωτικούς φορείς με την μορφή Μητρώου Εργοληπτών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, οι οποίοι αποδέχονται να παρέχουν μέσα, εξοπλισμό ή υπηρεσίες, σύμφωνα με τους όρους που θέτει ο Δήμος. Αλήθεια με τι οχήματα θα λειτουργήσει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και με ποιο τρόπο θα μετακινηθούν οι γιατροί σε περίπτωση δεκαήμερης χιονόπτωσης και εγκλωβισμού;
Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο συντήρησης υποδομών. Π.χ.: Τα πλαστικά οριζόντια στέγαστρα των σχολείων θα αντέξουν σε μια πενθήμερη χιονόπτωση; Οι σωλήνες των σχολείων; Οι δεξαμενές, Οι σταθμοί τις ΔΕΗ; Τα φρεάτια;
Δεν έχει γίνει καμία εκπαίδευση εμπλεκομένων φορέων, μαθητών, εκπαιδευτικού προσωπικού των σχολείων, προσωπικού κοινωνικών δομών, παιδικών σταθμών κλπ.
Δεν υπάρχει κανένα επικαιροποημένο σχέδιο για την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων βάσει της αποστολής και του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου (N. 3028/2002, ΠΔ 4/2018 – ΦΕΚ 7/Α ́/2018), του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και την έκδοση κατευθυντήριων οδηγιών για την διακοπή λειτουργίας των υπαίθριων χώρων, καθώς και για την προληπτική απομάκρυνση επισκεπτών από αυτούς κατά την διάρκεια εκδήλωσης χιονοπτώσεων και παγετού. (ειδικά τα γήπεδα τένις στον Υμηττό).
Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για άμεσες και έμμεσες οικονομικές απώλειες από καταστροφές στις περιουσίες των πολιτών (δίκτυα ηλεκτρισμού, τηλεπικοινωνιών κλπ.) από πτώσεις δέντρων κλπ.
Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος της λειτουργίας του συστήματος επικοινωνίας και ροής πληροφοριών για τη διασφάλιση της ικανότητας ασφαλούς ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των εμπλεκομένων Φορέων και της λήψης αποφάσεων.
Δεν υπάρχει καμία δημόσια πρόσκληση και καμία απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, όπως προτείνει το Σχέδιο ανάθεσης προμήθειας υλικού και υπηρεσιών του άρθρου 118 του Ν. 4412/2016, ούτε έλεγχος Τεχνικής επάρκειας των Υπηρεσιών του δήμου, όπως ορίζει ο νόμος.
Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο επίταξης προσωπικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση επείγουσας κοινωνικής ανάγκης από θεομηνία σύμφωνα με με το άρθρο 1 του Νόμου 4325/15 (ΦΕΚ 47/Α ́/2015), με ισχύ από την 11η-05-2015, του άρθρο 41 του Ν. 3536/2007 (42/Α ́/2007) και του Ν.Δ.17/1974 (236/Α ́/1974) , όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν.
Τέλος, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη εξοπλισμού των εμπλεκομένων φορέων με ειδική περιβολή για την αναγνώριση από τους πολίτες και την ακολούθηση οδηγιών σύμφωνα με το 4678/22-11-2004 έγγραφο ΓΓΠΠ, για την μορφή που πρέπει να έχουν τα επιχειρησιακά μπουφάν.

Η παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως για την αναγκαιότητα ενός ολοκληρωμένου, πλήρους σχεδίου για τις χιονοπτώσεις και τους παγετούς, τόσο στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου (2/12/20), όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο (22/12/20). Η κλιματική αλλαγή και τα απρόβλεπτα, πρωτόγνωρα, ακραία καιρικά φαινόμενα που εμφανίζονται σε περιοχές χωρίς ιστορικό επιβάλλουν την πρόληψη για φυσικές καταστροφές που δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Αν διαβάσει κάποιος το Σχέδιο «Βορέας» που επιβάλλει η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας στους Δήμους, εύκολα διαπιστώνει ότι και για τις χιονοπτώσεις και τον παγετό η έννοια της Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Παπάγου Χολαργού είναι μία ευχή.

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΟΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚEΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ!
Εθνικά θέματαπριν από 11 ώρες
ΟΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚEΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ!
8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΙΚOΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Τοπικά νέαπριν από 11 ώρες
8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΙΚOΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!
Εθνικά θέματαπριν από 11 ώρες
ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!
ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ; ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ...ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕ ΟΛΑ...
Τοπικά νέαπριν από 12 ώρες
ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ; ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ...ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕ ΟΛΑ...
ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Α′ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Τοπικά νέαπριν από 12 ώρες
ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Α′ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ....
«ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ: ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ! ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ»
ΚοινωνίαΚυριακή , 28 Φεβρουαρίου 2021
«ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ: ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ! ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ http://grdiscovery.com/radio/. ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΑΣΣΑΣ (αντιστράτηγος εα), Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ (Πρόεδρος Αντιναρκωτικού Αγώνα)  ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ (καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 21.00-22.30!
Εθνικά θέματαΚυριακή , 28 Φεβρουαρίου 2021
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ http://grdiscovery.com/radio/. ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΑΣΣΑΣ (αντιστράτηγος εα), Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ (Πρόεδρος Αντιναρκωτικού Αγώνα) ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ (καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 21.00-22.30!
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ LOCKDOWN
ΜΟΝΑΔΙΚΟ! 1ος ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON: ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-45 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΠΟ ΤH ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΡΕΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
ΑθλητισμόςΚυριακή , 28 Φεβρουαρίου 2021
ΜΟΝΑΔΙΚΟ! 1ος ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON: ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-45 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΠΟ ΤH ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΡΕΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η «ΜΗΔΕΙΑ» ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ-ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ: ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ Ή ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Τοπικά νέαΚυριακή , 28 Φεβρουαρίου 2021
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η «ΜΗΔΕΙΑ» ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ-ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ: ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ Ή ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ! ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
Τοπικά νέαΚυριακή , 28 Φεβρουαρίου 2021
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ! ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
ΒΟΥΛΕΥΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ: ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΓΟΡΙ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ!
ΚοινωνίαΣάββατο , 27 Φεβρουαρίου 2021
ΒΟΥΛΕΥΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ: ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΓΟΡΙ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ!
«Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ»! ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΕΝΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
Εθνικά θέματαΣάββατο , 27 Φεβρουαρίου 2021
«Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ»! ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΕΝΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΤΟ 595 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣΤΟ 595 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
.
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: «ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ» Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: «ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ» Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
0
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved