ΤΟ 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟΝΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ-ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ: «ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ...»

αρχειο

στις

αναγκες

ομως

τετοιο

μπορεσει

αφου

οπως

δειτε

διαβαστε

απαντηση

πριν

θεμα

εφημεριδας

τιτλο

Τοπικά νέαΣάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.5Nx

 Με αφορμή καλοπροαίρετο δημοσίευμά μας (21-9-2021) για τη βοήθεια που στέλνεται στους πυρόπληκτους της Εύβοιας, μπορείτε να το δείτε εδώ, αλλά το αναδημοσιεύουμε αμέσως πιο κάτω, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου μας έστειλε διαμαρτυρία στην οποία μεταξύ άλλων αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί ακόμη και να μας μηνύσει. Εκφράζεται δε με περιφρονητικά λόγια για την εφημερίδα μας, μας κάνει και μαθήματα δημοσιογραφίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: "...θα ήταν καλό να διασταυρώσετε τις πηγές σας. Το δίχως άλλο πρόκειται για στοχευμένη δυσφήμηση του Συστήματός μας και κακή δημοσιογραφία και μας κάνει να αμφιβάλλουμε για το πόσο «ανεξάρτητος και διπλωματικός» είναι ο «Παρατηρητής» σας".

Για το πόσο κακή δημοσιογραφία κάνουμε, και για να...ενισχύσουμε τη βεβαιότητα των εκπροσώπων του συστήματος ότι κάνουμε...στοχευμένη δυσφήμιση στο Σύστημά τους (άραγε γιατί στοχευμένη; Μας έκαναν τίποτε κακό ώστε να τους στοχοποιήσουμε;), δεν έχουμε παρά να τους παραπέμψουμε σε μερικά από τα δημοσιεύματά μας που έχουμε κάνει κατά καιρούς για το 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου με τα σχετικά link που τους επισυνάπτουμε:

 

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ
https://indobserver.gr/αρχειο/ξεκινα-το-2ο-συστημα-προσκοπων-παπαγου

 

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 2ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
https://nonreverently10.rssing.com/chan-6418285/article1024-live.html

 

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 2ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!
http://indobserver.blogspot.com/2012/06/2.html

 

ΠΥΡΑ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ!

http://indobserver.blogspot.com/2014/06/2.html

Δεν θυμούμαστε ειλικρινά, όλα αυτά τα χρόνια, από λόγους ευγένειας για την φιλοξενεία του Συστήματος από την εφημερίδα μας, να μας πάρει έστω και μία φορά τηλέφωνο κάποιος υπεύθυνος και να μας ευχαριστήσει δημόσια. Αν δεν θυμόμαστε καλά, δεν έχετε παρά να μας διαψεύσετε. Σήμερα όμως αγαπητοί εκπρόσωποι του 2ου Συστήματος Προσκόπων Παπάγου σπεύδετε να μας στηλιτεύσετε, να μας υβρίσετε, να μας κάνετε μαθήματα δημοσιογραφίας και να απευθυνθείτε προς εμάς περιφρονητικά, κυρίως δε να μας απειλήσετε με μήνυση.

 

Για να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και να μπορέσει ο κόσμος να διαμορφώσει πλήρη γνώμη για τα όσα έγιναν, αναδημοσιεύουμε το δημοσίευμά μας (21-9-21) εδώ πιο κάτω: 

 

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ: «ΠΝΙΓΗΚΑΝ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΑΣ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ!

Μπορεί οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν φορείς να είναι σημαντικές και αξιέπαινες, ωστόσο πολλές από αυτές γίνονται χωρίς προγραμματισμό και συνεννόηση με τους κατοίκους των περιοχών της Βορείου Εύβοιας. Αυτό το μήνυμα μας εστάλη από τη Βόρειο Εύβοια και το μεταφέρουμε με αφορμή το γεγονός ότι το 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου έχει ήδη συγκεντρώσει χαρτική ύλη και σχολικά είδη για τη Βόρειο Εύβοια. Η περιοχή έχει κυριολεκτικά...πνιγεί στα σχολικά είδη και μάλλον χρειάζονται αποθήκες για να τα φυλάξουν για του χρόνου και του μεθεπόμενου χρόνου!

Αυτό μας είπε η Τόνια Κουκούλη-Μπεκιάρη (δικηγόρος), μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης της Βορείου Ευβοίας. Μας τόνισε μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν περιοχές που επειδή έχουν καταστραφεί οι ελιές και η παραγωγή ελιάς που είχαν, χρειάζονται ελαιόλαδο για το φαγητό τους και όχι χαρτική ύλη. Αυτό μπορεί να γίνει εφόσον υπάρξει συνεννόηση με τους κατοίκους της περιοχής. Επειδή κάτι τέτοιο θα είναι δυσχερές να γίνει από πλευράς φορέων όπως το 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου, μπορεί να έρθουν σε απευθείας επαφή με την κ. Κουκούλη (τηλ 6936364624) η οποία γνωρίζει και τις περιοχές και τις ανάγκες κάθε οικογένειας που βρίσκεται στις πυρόπληκτες περιοχές. Έχουν χωριστεί σε ζώνες οι πυρόπληκτοι. Άλλες οι ανάγκες της μιας περιοχής, άλλες της άλλης.

Aναφορικά τώρα με τη βοήθεια που έχει συγκεντρώσει το 2ο σύστημα Παπάγου, αν πράγματι είναι χαρτικά-σχολικά είδη, καλά θα κάνει να τα στείλει στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου.

(τα bold και οι υπογραμμίσεις έχουν μπει τώρα για να τονίσουμε τα σημεία όπου δίνουμε έμφαση εμείς και τι κατανοούν οι αρμόδιοι του 2ου Συστήματος Παπάγου).

 

Εδώ τώρα διαβάστε τη διαμαρτυρία του Συστήματος

Προς: κ. Βραχιολίδη, διαχειριστή της ιστοσελίδας indobserver.gr, διακριτικού τίτλου
«Ανεξάρτητος και Διπλωματικός Παρατηρητής»
Κοινοποίηση: κα. Βίκυ Χρυσίνη, Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Κύριε Βραχιολίδη,

Σε απάντηση του δημοσιεύματός σας στην ιστοσελίδα «Παρατηρητής», σχετικά με την αποστολή
σχολικών ειδών στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Γορτυνίας εκ μέρους του Συστήματός μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω.
Σχετικά με τον τίτλο του άρθρου και ισχυρισμό σας ότι η αποστολή των σχολικών ειδών έγινε χωρίς
προγραμματισμό και συνεννόηση, σας ενημερώνουμε ότι πριν οργανώσουμε αυτή την δράση ήρθαμε σε απ' ευθείας επικοινωνία με τους προαναφερόμενους Δήμους και μας απέστειλαν λίστα με συγκεκριμένα είδη για τις ανάγκες σχολείων της περιοχής. Η λίστα χωρίζει τα είδη ανά σχολική τάξη και ηλικία και φυσικά είναι στην διάθεσή σας αν μας το ζητήσετε. Μάλιστα σε επόμενη του άρθρου επικοινωνία με την υπεύθυνη του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, ρωτώντας την αν ισχύουν όσα ισχυρίζεστε, η απάντησή της σε αυστηρό τόνο ήταν «ποιος διαδίδει τέτοια ψεύδη».
Ως Αρχηγός του 2ου Συστήματος Προσκόπων Παπάγου, σας εκφράζω την έκπληξή όλων των ενήλικων μελών (Βαθμοφόρων και Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης) για το άρθρο σας και την απορία μας σχετικά με το ύφος και τα συμπεράσματα αυτού. Είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό να ζητάτε από τον οποιονδήποτε να μην στέλνει βοήθεια σε ανθρώπους που πραγματικά την έχουν ανάγκη.
Προτού προβείτε σε ένα τέτοιο αναληθές δημοσίευμα, θα ήταν καλό να διασταυρώσετε τις πηγές σας.
Το δίχως άλλο πρόκειται για στοχευμένη δυσφήμηση του Συστήματός μας και κακή δημοσιογραφία και μας κάνει να αμφιβάλλουμε για το πόσο «ανεξάρτητος και διπλωματικός» είναι ο «Παρατηρητής» σας.
Επιπρόσθετα, η ανάρτηση εκ μέρους σας φωτογραφίας ενήλικων δίχως την έγκρισή τους και ανήλικων
μελών του Συστήματός μας χωρίς την έγκριση και των δύο κηδεμόνων τους, είναι παράνομη και διώκεται ποινικά καθώς εκθέτει τα άτομα αυτά σε κίνδυνο. Ειδικά για ανήλικα άτομα ο κίνδυνος είναι αυξημένος και στην συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα 10 παιδιών. Απαιτούμε την άμεση διαγραφή της φωτογραφίας.

Ανδρέας Μαυρογιάννης                          Μάρω Πατσαρίση

 Αρχηγός Συστήματος                              Πρόεδρος Ε.Κ.Σ.

 

 

Τελική μας απάντηση:

Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε με λεπτομέρεις στην απάντηση του Συστήματος και κυρίως στο ύφος του. Μπορεί να καταλάβει ένας μέσος αναγνώστης για το πού εμείς "ζητάμε από τον οποιονδήποτε να μην στέλνει βοήθεια σε ανθρώπους που πραγματικά την έχουν ανάγκη". Ειλικρινά αυτό καταλάβατε εσείς κυρία Πατσαρίση και κύριε Μαυρογιάννη; Αυτό κατάλαβε και η αρμόδια των δημοσίων σχέσεών σας κυρία Χρυσίνη η οποία μας τηλεφώνησε και με την οποία μιλήσαμε πριν μας στείλετε την απάντηση; Ενώ της εξηγήσαμε τι εννοούσαμε με το δημοσίευμά μας, το τελικό σας συμπέρασμα, η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ που λέγαμε και στο σχολείο, είναι ότι εμείς προτρέψαμε τον οποιονδήποτε να μην στέλνει βοήθεια σε ανθρώπους που την έχουν πραγματικά ανάγκη; Ή, αφού πρώτα επαινέσαμε την πρωτοβουλία σας ως "σημαντική και αξιέπαινη, στο τέλος αλλά και στον τίτλο μας ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ!"; 

Σας προτρέπουμε λοιπόν στο δημοσίευμα, για να αξιοποιηθεί καλύτερα η βοήθειά σας, η σημαντική και αξιέπαινη, να επικοινωνήσετε ΟΧΙ απλά με τον δήμο αλλά με την Τόνια Κουκούλη-Μπεκιάρη (υπεύθυνη πρωτοβουλίας κατοίκων), διότι όπως υπογραμμίζουμε, "η ίδια και οι κάτοικοι γνωρίζουν και τις περιοχές και τις ανάγκες κάθε οικογένειας που βρίσκεται στις πυρόπληκτες περιοχές. Έχουν χωριστεί σε ζώνες οι πυρόπληκτοι. Άλλες οι ανάγκες της μιας περιοχής, άλλες της άλλης".

Και ενώ προσπαθούμε να σας δώσουμε κίνητρο να επικοινωνήσετε με ομάδα κατοίκων και την εκπρόσωπό τους, τη δικηγόρο κ. Κουκούλη, το τηλέφωνο της οποιας σας δώσαμε, εσείς καταλάβατε ότι...σας προτρέπουμε να μην στείλετε βοήθεια σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη!!! 

Μιλάμε την ίδια γλώσσα κυρίες και κύριοι ή όχι; Μήπως εσείς διαστρεβλώνετε το περιεχόμενο και το νόημα του δημοσιεύματός μας; 

Αναφορικά τέλος με τις απειλές σας για μήνυση, επειδή δημοσιεύσαμε δήθεν αυθαίρετα και χωρίς την έγκριση γονέων και παιδιών φωτογραφία του Συστήματός σας, όπου απεικονίζονται πρόσωπα, σας λέμε ότι δεν αυθαιρετήσαμε. Η φωτογραφία αυτή όπως και δεκάδες άλλες με κοντινό πλάνο υπάρχουν από ΕΣΑΣ στο διαδίκτυο αναρτημένες. Μία αναζήτηση στο google μπορεί να σας πείσει. Δίνουμε λοιπόν το link εδώ όπου μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες όλες. Εκεί, δηλαδή στον...μεγάλο κατάσκοπο τη google έχετε δώσει έγκριση να υπάρχουν οι φωτογραφίες επί έτη, αλλά ανακινείτε θέμα σε βάρος μας ότι δήθεν αυθαιρετήσαμε και θα μας μηνύσετε; Μήπως εσείς μας στοχοποιείτε αναίτια και όχι εμείς; 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ LOCKDOWN ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΦΑΣΙΣΤΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 € ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ!
Κοινωνίαπριν από 1 ώρα
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ LOCKDOWN ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΦΑΣΙΣΤΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 € ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ!
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: Ο ΕΟΔΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ-ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ 10% ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; ΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ;»
Κοινωνίαπριν από 4 ώρες
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: Ο ΕΟΔΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ-ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ 10% ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; ΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ;»
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ (ΙΕΡΕΑΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ): «ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ»
ΚοινωνίαΤετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ (ΙΕΡΕΑΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ): «ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ»
ΒΙΝΤΕΟ
«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ»! ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΈΓΙΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100€ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ»
ΚοινωνίαΤετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021
«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ»! ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΈΓΙΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100€ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ»
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ! ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΜΕΘ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ! ΡΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ 60+ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ;
ΚοινωνίαΤετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ! ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΜΕΘ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ! ΡΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ 60+ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ;
ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘEΣΤΩΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ: «Η 88ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΕΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 450€ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΟΨΑΝ 200€ ΕΚΑΣ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΜΕ 244€! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙ ΑΛΛΑ 100€ ΓΙΑ ΤΟ...ΚΑΛΟ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ»
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘEΣΤΩΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ: «Η 88ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΕΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 450€ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΟΨΑΝ 200€ ΕΚΑΣ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΜΕ 244€! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙ ΑΛΛΑ 100€ ΓΙΑ ΤΟ...ΚΑΛΟ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ»
ΦΡΙΚΗ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ: Ο Π.Ο.Υ. ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΟΜΑΔΑ COVID POLICE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚEI ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ-ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Ο ΟΗΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ! ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΦΡΙΚΗ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ: Ο Π.Ο.Υ. ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΟΜΑΔΑ COVID POLICE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚEI ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ-ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Ο ΟΗΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ! ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ALEX JONES
Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ-ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ F/BOOK, TWITTER ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ-ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ F/BOOK, TWITTER ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ; ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ 3η, ΤΗΝ 4η, ΤΗΝ 5η...ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΠΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ...ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ; ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ 3η, ΤΗΝ 4η, ΤΗΝ 5η...ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΠΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ...ΕΜΒΟΛΙΑ!
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ-ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ′ΔΩΣΕ ΠΑΛΙ: «ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ...ΣΤΗΝ ΚΟΒΩ» ! ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ! Η «ΘΗΛΙΑ» ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ-ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ′ΔΩΣΕ ΠΑΛΙ: «ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ...ΣΤΗΝ ΚΟΒΩ» ! ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ! Η «ΘΗΛΙΑ» ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΒΙΝΤΕΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»! ΚΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ: «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ»
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»! ΚΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ: «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ»
ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑ΄ΧΕ Η ΧΩΡΑ-ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ «ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ: 100 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΥΣ 60+)
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑ΄ΧΕ Η ΧΩΡΑ-ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ «ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ: 100 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΥΣ 60+)
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ» ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΕΙ!
Το 604 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 604 τεύχος της εφημερίδας μας
.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
.
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΤΟ 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟΝΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ-ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ: «ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ...»
ΤΟ 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟΝΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ-ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ: «ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ...»
optocenter,χολαργος,γυαλια ηλιου,προσφορες,eshop
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved