ΝΑΤΑΣΣΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ: “ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ & ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ”

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

000

ευρω

στις

πολιτικου

ομως

τετοιο

τροπο

αφου

οπως

φαινεται

λιγο

πριν

θεμα

εχει

πληρως

Τοπικά νέαΤετάρτη , 2 Ιουνίου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.5Vg

 Η Νατάσσα Χαμηλοθώρη είναι η εκπρόσωπος της παράταξης 8Προτάσεις (μαζί με την Μαρία Σιώτου) που βρίσκεται στα δημοτικά έδρανα. Η συγκεκριμένη παράταξη, παρά το ότι κατέβηκε στις εκλογές με τον δημοτικό συνδυασμό του Νικήτα Κανάκη διαχώρισε τη θέση της και ανεξαρτητοποιήθηκε. Χωρίς φόβο και πάθος, η Νατάσσσα Χαμηλοθώρη απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας.

 

Νατάσσα, είσαι από τις νέες παρουσίες στην τοπική Αυτοδιοίκηση στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ασχολήθηκες βέβαια με τα κοινά, αλλά μέσα από τους Συλλόγους Γονέων. Τα δημοτικά συμβούλια είναι κάτι διαφορετικό, που βιώνεις πρώτη φορά. Ποιο ήταν το κίνητρο που σε ώθησε;
Ν.Χ. Είμαστε μια ομάδα κατοίκων που επιδιώκουμε να ζήσουμε με τα παιδιά μας σε μια φιλική, ασφαλή και πράσινη γειτονιά, με κοινωνική συνοχή, με όρους βιώσιμης κινητικότητας και με κέντρο την ανάπτυξη ανοιχτών, πρότυπων σχολείων. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στα σχολεία, όπως σωστά είπες. Με μια δημιουργική παρέα γονιών φτιάξαμε πολλά καινοτόμα πράγματα εκεί, όπως το θεσμό του Σαββατοκύριακου στο Σχολείο. Στήσαμε από το μηδέν μία μοναδική σχολική κουζίνα, εξοπλισμένο ιατρείο, και συνεχίσαμε εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια για την αναστύλωση του 1ου Λυκείου Χολαργού. Είδα, λοιπόν στην πράξη ότι μπορείς πράγματι να βελτιώσεις τους όρους στη γειτονιά σου. Εμείς όμως δεν έχουμε προσωπικές φιλοδοξίες. Όπως, πολλές φορές χαρακτηριστικά λέμε, δεν ασχολούμαστε με τα κοινά για να γίνουμε κάτι, αλλά επιδιώκουμε συλλογικά να φτιάξουμε πολλά. Έτσι αποφάσισα να διαθέσω κι εγώ τις δυνάμεις μου στην κοινή προσπάθεια.
Γνωρίζεις ότι είχα μεγάλη επαφή με τις λειτουργίες του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω της ενασχόλησης μου με την εφημερίδα «30ΜΕΡΕΣ» από το 1995 έως το 2014. Ήξερα δηλαδή με λίγα λόγια που έμπαινα. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι όντας μέσα, η εμπειρία είναι πιο... βαριά. Αντιμετωπίζουμε έναν άκρατο συντηρητισμό, μια ατολμία και παντελή έλλειψη φαντασίας, που πολλές φορές σε αποκαρδιώνει, αλλά πάλι λες, αν πάψουμε κι εμείς, τότε τί;

 

Ο σύζυγός σου Χάρης Κουγιουμτζόπουλος έπαιξε ρόλο; Σε ενέπνευσε μήπως η δική του θητεία στα δημοτικά έδρανα;
Ν.Χ. Ο Χάρης είναι θησαυρός γνώσεων στην Αυτοδιοίκηση πανελλαδικά. Ασχολείται σε βάθος με τις πρωτοβουλίες και τα εργαλεία των δήμων και σε εθνικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Και αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ, όπως καλά ξέρεις κι εσύ Μάκη. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τόσους ανθρώπους, πως θα μπορούσα να γλιτώσω εγώ; Αποκαλύπτει δήμους, εντελώς διαφορετικούς από αυτούς που μπορεί να φτάσει η δική μας φαντασία. Από την άλλη το να έχεις έναν τέτοιο σύμβουλο, που τον αναγνωρίζουν όλοι οι δήμαρχοι της χώρας, σε κάνει να πατάς γερά στα πόδια σου. Είναι σίγουρα ένα μεγάλο ατού να έχεις ευρεία πληροφόρηση. Να ξέρεις ότι θα καταθέσεις τις αρτιότερες προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο. Ότι όλα αυτά που λες είναι απόλυτα τεκμηριωμένα. Η δική του εμπειρία ήταν αρνητική από το δημοτικό συμβούλιο. Γι αυτό άλλωστε παραιτήθηκε πριν τη λήξη της θητείας. Δυστυχώς το στελεχικό δυναμικό του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου μας δεν μπορεί να παρακολουθήσει καινοτονομίες και εξελίξεις. Γι αυτό και ο Χάρης ήταν αρνητικός στο να συμμετάσχω κι εγώ. Όμως εγώ πίστευα και τώρα το βλέπω στην πράξη, ότι με τη Μαρία τη Σιώτου έχουμε τον δικό μας τρόπο να δίνουμε τις μάχες μας. Πιο άμεσο προς τους συνδημότες μας θα έλεγα, ίσως και πιο δυναμικό. Και πιστεύω ότι ήδη τον έχουμε διαψεύσει -θετικά- στις προβλέψεις του.

 

Ποιος θεωρείς ότι είναι ο ρόλος της γυναίκας στην ΤΑ; Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι δύο εκλεγμένες σύμβουλοι, εσύ και η Μαρία Σιώτου, εκπροσωπείτε την ίδια παράταξη-τις 8Προτάσεις. Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η ευθύνη; Μην ξεχνάμε ότι είσαι μητέρα δύο παιδιών, σύζυγος, ελεύθερη επαγγελματίας. Πώς καταφέρνεις να... κουβαλάς τόσα καρπούζια στην ίδια μασχάλη;
Ν.Χ. Ο ρόλος της μητέρας προφανώς και είναι ο πρωτεύων στη ζωή μου. Διαθέτω όλο τον απαιτούμενο χρόνο και τις δυνάμεις σε αυτόν και στη συνέχεια διαπραγματεύομαι με τον εαυτό μου για το πως θα χωρέσω τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Αντικειμενικά μία γυναίκα μπορεί και διοικεί σαφώς καλύτερα και πιο αποτελεσματικά ένα σπιτικό. Έτσι θεωρώ, ότι και με το συλλογικό μας σπίτι, που είναι ο Δήμος, ως φύλο, τολμώ να πω, ότι τα πάμε καλύτερα. Αν συγκρίνουμε, λοιπόν, τους δύο προηγούμενους εκπροσώπους της παράταξης μας τον Χάρη και τον εξαιρετικό Νίκο Στάππα, νομίζω ότι εμείς οι δυο τα έχουμε πάει αρκετά καλύτερα σε επίπεδο κοινωνικής επικοινωνίας. Οι δυο τους ήταν ίσως πιο συγκροτημένοι πολιτικά, τεχνοκράτες, πιο καταρτισμένοι σίγουρα και ως επαγγελματίες στο χώρο τους. Εμείς από την άλλη έχουμε περισσότερη επαφή με την κοινωνία και αισθάνομαι ότι έχουμε φέρει τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ πιο κοντά στον κόσμο. Έχουμε κάνει πιο κατανοητές τις θέσεις μας σε περισσότερους, κι έτσι έχουμε ενεργοποιήσει κι άλλους γείτονες σε κοινές διεκδικήσεις. Βέβαια όλα αυτά πάντα με την τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη της ομάδας μας.

 

Πολλούς ξένισε το ότι «τα σπάσατε» με τον Νικήτα Κανάκη, με την παράταξη του οποίου συνεργαστήκατε στις εκλογές. Κάποιοι άλλοι είπαν ότι επρόκειτο για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου, ότι οι «8Προτάσεις» συνεργάστηκαν με τον Κανάκη προκειμένου να κερδίσουν θέσεις στα δημοτικά έδρανα, και αφού πετύχατε τον σκοπό σας, χωρίσατε τους δρόμους. Τι ισχύει τελικά; Γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία σας με τον Νικήτα Κανάκη;
Ν.Χ. Όπως δήλωσε και ο Νικήτας στο δημοτικό συμβούλιο, δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με το δήμο μας. Δεν ενημερώνεται, δεν διαβάζει, δεν συμβουλεύεται. Εμείς έχουμε άλλη στάση. Δίνουμε καθημερινό αγώνα να αλλάξουμε τον δήμο μας. Σύμφωνα με τον όρκο μας, υπερασπιζόμαστε πάντα τα συμφέροντα των κατοίκων και το περιβάλλον του δήμου μας. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα των εκλογών ο Νικήτας εξαφανίστηκε, ενώ εμείς περιμέναμε την άμεση σύγκλιση συλλογικών οργάνων και διαδικασίες. Εμείς λειτουργούμε δημοκρατικά με διαρκή forum, καθημερινά. Συμμετέχουμε στην πολιτική ενεργά και δυναμικά για να αλλάξουμε συνειδήσεις, κάθε μέρα. Διαβάζουμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς. Σαρώνουμε τους δρόμους του δήμου μας, μιλάμε διαρκώς με τον κόσμο. Επιδιώκουμε μια πράσινη πόλη με πεζοδρόμια, με συμμετοχή, με ανοιχτά σχολεία, με κοινωνική συνοχή. Ο Νικήτας δεν μπόρεσε να μας παρακολουθήσει. Την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως είπε και ο ίδιος, ακούει και ψηφίζει ό,τι κρίνει, χωρίς προεργασία, χωρίς υπόβαθρο και επαφή με τα θέματα και τους δημότες.
Έτσι, από το ξεκίνημα συντάχθηκε πολλές φορές με την δημοτική αρχή και αντιτάχθηκε σε πολλά από αυτά που συνυπογράψαμε. Ψήφισε τις αναιτιολόγητες κοπές δέντρων. Ψήφισε την απαράδεκτη πολιτική Αποστολόπουλου για τις μειώσεις τελών στις ευπαθείς ομάδες. Ψήφισε την επιβάρυνση των δημοτών κατά 950.000 ευρώ το χρόνο για τον ηλεκτροφωτισμό. Ψήφισε την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, ακόμη και την επιπρόσθετη φορολόγηση των πολιτών για τα σχολεία. Ψήφισε λευκό στον προϋπολογισμό που σύμφωνα με τον Νόμο υπολογίζεται υπέρ. Δεν υποστήριξε τις ολοκληρωμένες στρατηγικές που εμείς διεκδικούμε. Εμείς δεν μπορούμε να συμπαραταχθούμε με τέτοιες νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας. Είμαστε ξεκάθαρα απέναντι. Μένουμε πάντα συνεπείς στις αρχές μας και στο πρόγραμμα που συνυπογράψαμε.
Θέλω, όμως να θυμίσω ότι η συνεργασία μας αφορούσε τρεις παρατάξεις με επικεφαλής τον Νικήτα. Έχουμε υπογράψει πλαίσιο αρχών το οποίο εμείς ακολουθούμε πιστά για να εκπροσωπήσουμε σωστά τους γείτονες, που μας εμπιστεύθηκαν. Δεν έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις να τα σπάσουμε, ούτε έχουμε συναντηθεί με τις άλλες παρατάξεις για το θέμα. Μπορεί να σας ξενίζει λίγο η αντιμετώπιση, αλλά εμείς εδώ και επτά χρόνια λειτουργούμε συλλογικά. Παίρνουμε όλοι μαζί τις αποφάσεις. Δεν έχουμε αρχηγούς. Έχουμε εκπροσώπους. Τώρα είτε κερδίζαμε τις έδρες, είτε όχι, εμείς και πάλι θα συνεχίζαμε να διεκδικούμε τα ίδια πράγματα και να κρατάμε τις ίδιες θέσεις. Όμως από την άλλη, οι γείτονες μας, μας τοποθέτησαν στις δύο από τις τέσσερις έδρες της συμπαράταξης αυτής, κι αυτό έχει τη δική του ανάγνωση.

 

Θα ήθελα μια γενική κριτική για τη θητεία του Δημάρχου Αποστολόπουλου. Τη θεωρείς επιτυχημένη ή αποτυχημένη; Αν σου 'λεγα να αναφέρεις -επιγραμματικά-τα θετικά και αρνητικά του σημεία, τι θα μου έλεγες;
Ν.Χ. Με μια λέξη θα την χαρακτήριζα παλαιοκομματική. Σε μια αποκλειστικά ρουσφετολογική αντίληψη που έχει η παράταξη αυτή, δημιουργεί καλούς όρους καθημερινότητας για κάποιους. Τηλέφωνο και εξυπηρέτηση. Βρίσκεται σε τεράστια απόσταση από αυτό που θα ονομάζαμε ολιστική αντίληψη διακυβέρνησης. Κανένας σχεδιασμός, καμία διάθεση να βελτιώσει τους όρους ζωής στην πόλη μας και κυρίως, απολύτως κανένα όραμα. Δεν ασχολείται ούτε στο ελάχιστο με τα μεγάλα διαχρονικά προβλήματα που είναι η στάθμευση, το πράσινο της πόλης, η διαμπερής κυκλοφορία, η έλλειψη σχολικών χώρων, η μεγάλη ανοικοδόμηση και η γήρανση του πληθυσμού. Αυτά τα αφήνει να τα λύσουν οι επόμενοι.

 

Το ζήτημα των σχολείων είναι πολύ σοβαρό στην περιοχή μας. Το 1ο Λύκειο εδώ και 1 χρόνο ανακαινίζεται αλλά δεν λειτουργεί, το 2ο & 3ο δημοτικά σχολεία μετακομίζουν στο πρώην πολωνικό σχολείο. Τι συμβαίνει με τα σχολεία τελικά;
Ν.Χ. Για τα σχολεία Μάκη θα πρέπει να ανανεώσουμε το ραντεβού και να κάνουμε μία ξεχωριστή, αποκλειστικά για αυτό το θέμα, κουβέντα. Με πολύ λίγα λόγια να πω μόνο ότι τα σχολεία δεν αποτελούν προτεραιότητα στην πολιτική ατζέντα του Δημάρχου. Για εμάς, από την άλλη, τον πυρήνα της ανάπτυξης για την πόλη μας. Τα σχολεία της πόλης παρουσιάζουν τεράστια προβλήματα και απαξιώνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Κάθε χρόνο υποστηρικτικές αίθουσες, ηλεκτρονικών υπολογιστών, ξένων γλωσσών, εργαστηρίων, αποθήκες, γραφεία ακόμη και διάδρομοι διαμορφώνονται σε αίθουσες διδασκαλίας. Και έπεται και συνέχεια τον Σεπτέμβριο. Τα πρότυπα σχολεία μας που φτιάχτηκαν για να φιλοξενούν 200 παιδιά, τώρα έχουν πάνω από 400.
Η δημοτική αρχή άρχισε να ασχολείται, μόλις πέρσι για πρώτη φορά στα 6 χρόνια θητείας. Και πάλι, όμως, επειδή δεν έχει γνώση των προβλημάτων και των αναγκών συνολικά κινείται πυροσβεστικά και σε λάθος κατεύθυνση. Πάντα δε, χωρίς διαβούλευση με τη σχολική κοινότητα.

 

Θυμάμαι τον Δ. Νικολάου να κερδίζει 2 εκλογικές αναμετρήσεις (2002 και 2006) υποσχόμενος τη δημιουργία υπόγειου πάρκινγκ στον Χολαργό. Οι δημότες από τότε ως σήμερα, όχι μόνο δεν έχουν δει υπόγειο πάρκινγκ, αλλά φαίνεται ότι η στάθμευση έχει γίνει μεγάλο πρόβλημα. Γενικότερα, σε ικανοποιεί η βιώσιμη κινητικότητα στον Χολαργό-Παπάγου;

Ν.Χ. Η τεράστια διαφορά με τότε και σήμερα είναι ότι σήμερα τα πάρκινγκ χρηματοδοτούνται από την πολιτεία και δεν χρειάζεται να δώσει ούτε ένα ευρώ ο Δήμος. Να σου θυμίσω ότι εκδώσαμε ανακοίνωση που παρακινούσαμε τη δημοτική αρχή να μπει στη σχετική πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών, όπως έκαναν πολλοί άλλοι δήμοι. Το πρόβλημα της στάθμευσης είναι μείζον για την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Δεν μπορεί σήμερα να ταλαιπωρείσαι είκοσι λεπτά ή μισή ώρα επιστρέφοντας κουρασμένος από τη δουλειά ψάχνοντας να παρκάρεις. Το θέμα της στάθμευσης μας απασχολεί πολύ. Ενημερωνόμαστε για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις πρωτοβουλίες άλλων δήμων, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και κάνουμε συνεχώς προτάσεις για την αντιμετώπιση του. Η δημοτική αρχή όμως μένει αδρανής, ενώ παράλληλα μειώνει σταθερά θέσεις στάθμευσης με τα έργα που κάνει.
Στάθμευση και πεζοδρόμια είναι άμεσα συνδεδεμένα. Λύνουμε το πρόβλημα της στάθμευσης απελευθερώνουμε μεγάλο μέρος των πεζοδρομίων. Και μόνο με αυτή τη σειρά! Όροι Βιώσιμης Κινητικότητας, δεν υπάρχουν στην πόλη. Το χειρότερο όμως είναι ότι η δημοτική αρχή αδιαφορεί πλήρως για το θέμα. Όλες οι σύγχρονες Ευρωπαϊκές πόλεις επενδύουν δισεκατομμύρια στη βιώσιμη κινητικότητα, διότι αλλιώς θα γίνουν αβίωτες. Η έλλειψη πεζοδρομίων δημιουργεί τεράστια προβλήματα εγκλεισμού στο σπίτι για τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, τα ΑμεΑ, τις μητέρες με τα καροτσάκια. Η βιώσιμη κινητικότητα είναι το μοναδικό βιώσιμο μέλλον που μπορεί να έχει μια πόλη. Το πρόβλημα είναι ότι μια τέτοια αλλαγή χρειάζεται τουλάχιστον 20 χρόνια, κι εμείς δεν έχουμε ακόμη ξεκινήσει.

 

Στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε Χολαργό-Παπάγου μόνον η αείμνηστη Λιάπη πέτυχε να εκλεγεί Δήμαρχος (στου Παπάγου). Θα αντιμετώπιζες ως πρόκληση το ενδεχόμενο να κατέβεις σε κάποιες από τις επόμενες εκλογές και να διεκδικήσεις τη Δημαρχία στον ενιαίο Δήμο;
Ν.Χ. Να πω ότι η αείμνηστη Πίτσα Λιάπη αποτελεί μία ξεχωριστή προσωπικότητα γυναίκας πολιτικού, που έφτασε στο ανώτατο αξίωμα του Δημαρχιακού θώκου ειδικά σε μια εποχή που η αντίληψη για την ισότητα των δύο φύλων μόλις που είχε αρχίσει να εμπεδώνεται.
Στα δικά μας τώρα. Πρέπει να σου πω ότι εμείς είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με συνέχεια και εναλλαγή στις θέσεις ευθύνης. Δεν έχουμε προσωπικές φιλοδοξίες. Ασχολούμαστε με την πολιτική για να κάνουμε και όχι για να γίνουμε. Δεν έχω σκεφτεί προσωπικά κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Για να διεκδικήσεις το δήμο, χρειάζονται συνεργασίες. Μέχρι τώρα δεν βλέπουμε άλλες δυνάμεις που να διεκδικούν τη συμμετοχή των πολιτών, τη βιώσιμη κινητικότητα, την ολιστική αντίληψη στην διακυβέρνηση, την ανάπτυξη του πράσινου, την κοινωνική συνοχή, τα ανοιχτά σχολεία. Παρακολουθείς τα δημοτικά συμβούλια και θα έχεις διαπιστώσει ότι είμαστε μόνες μας. Από την άλλη βέβαια, όλο και περισσότερος κόσμος, έξω από αυτό, ταυτίζεται με τις διεκδικήσεις μας. Όμως το να είναι κάποιος υποψήφιος δήμαρχος με τέτοιες συνθήκες πολιτικού διαλόγου είναι μάλλον τιμωρία και απαιτεί μία μεγάλη θυσία. Εύχομαι να μη μου συμβεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΒΑΛΕ Η ALPHA BANK ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 228)! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑ- Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Κοινωνίαπριν από 14 ώρες
ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΒΑΛΕ Η ALPHA BANK ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 228)! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑ- Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
ΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ; ΒΑΛΕ ΤΗΣ...ΛΟΥΚΕΤΟ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ-ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!
Τοπικά νέαπριν από 20 ώρες
ΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ; ΒΑΛΕ ΤΗΣ...ΛΟΥΚΕΤΟ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ-ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!
Θ′ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA, ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΣ PFIZER, MODERNA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ! ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΩΣ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ, ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞ′ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 15 Ιουνίου 2021
Θ′ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA, ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΣ PFIZER, MODERNA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ! ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΩΣ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ, ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞ′ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!
ΙΔΟΥ Ο...ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΧΑΜΟΓΕΛΑ & ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΖΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Εθνικά θέματαΤρίτη , 15 Ιουνίου 2021
ΙΔΟΥ Ο...ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΧΑΜΟΓΕΛΑ & ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΖΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ GRdiscovery.com/radio/ (21.00-22.30)! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΟΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ! ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...
ΚοινωνίαΔευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ GRdiscovery.com/radio/ (21.00-22.30)! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΟΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ! ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΩΖΟΥΝ-ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙA: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ 1/3 ΟΣΩΝ ΝΟΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Δ′ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!
ΚοινωνίαΔευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΩΖΟΥΝ-ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙA: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ 1/3 ΟΣΩΝ ΝΟΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Δ′ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΠ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ»
ΚοινωνίαΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΠ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ»
ΒΙΝΤΕΟ
ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ
ΑθλητισμόςΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ; Ο ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ Θ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ: «ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ»
ΚοινωνίαΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ; Ο ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ Θ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ: «ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ»
ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ-Ρ@ΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ; ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΟ EURO ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!
Εθνικά θέματαΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ-Ρ@ΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ; ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΟ EURO ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!
ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
ΣΟΚ ΣΤΟ EURO ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΕΡΙΚΣΕΝ! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ-ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ-ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΑθλητισμόςΣάββατο , 12 Ιουνίου 2021
ΣΟΚ ΣΤΟ EURO ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΕΡΙΚΣΕΝ! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ-ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ-ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ: «ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ! ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ  ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΘ, ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ...ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ;
ΚοινωνίαΣάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ: «ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ! ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΘ, ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ...ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ;
ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ
Το 599 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 599 τεύχος της εφημερίδας μας
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
κάντε κλικ στην εικόνακάντε κλικ στην εικόνα
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΝΑΤΑΣΣΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ: “ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ & ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ”
ΝΑΤΑΣΣΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ: “ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ & ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ”
ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
optocenter,χολαργος,γυαλια ηλιου,προσφορες,eshop
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved