ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΑΣ: Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ: ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ; ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ;

000

ευρω

στις

αναγκες

υπαρχει

ομως

οπως

φαινεται

φτανει

δειτε

διαβαστε

υγειας

θεμα

πρωτο

εχει

Τοπικά νέαΤρίτη , 12 Οκτωβρίου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.5Nc

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχοςΟ Μιχάλης Τράκας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών 'Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας απαντά στον Μάκη Βραχιολίδη σε μια συνέντευξη-χείμαρρο και εφ'ολης της ύλης. Διαβάστε τη, είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί.

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

Κύριε Τράκα, συνεχίζετε για 2η συνεχή θητεία στη θέση του Αντιδημάρχου αντιμετωπίζοντας κρίσιμα ζητήματα της ζωής των δημοτών. Θα διερευνήσουμε -όσο μπορούμε- το φάσμα των δραστηριοτήτων σας. Οι δημότες και οι κάτοικοι του Παπάγου-Χολαργού εδώ και περίπου 2 μήνες βρίσκονται ενώπιον ενός οργασμού έργων στους δρόμους τους οποίους βλέπουν να σκάβονται σε πολλά σημεία. Είναι αλήθεια ότι πολλοί βλέπουν την ταλαιπωρία της δυσχερούς πρόσβασης, χωρίς να γνωρίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Πείτε μας, πόσες δημόσιες οι ιδιωτικές υπηρεσίες σκάβουν τον δήμο; Τι έργα είναι όλα αυτά κύριε Αντιδήμαρχε και πού αποσκοπούν;

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

M.Τ. Κύριε Βραχιολίδη καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη φιλοξενία σας στον Ανεξάρτητο Παρατηρητή. Πραγματικά το τελευταίο διάστημα παρατηρείται οργασμός έργων. Ήδη τα προηγούμενα χρόνια ωριμάσαμε μελέτες και σήμερα υλοποιούνται έργα όπως η ανάπλαση της οδού Βουτσινά, το νέο κτίριο πολυιατρείων – ΚΑΠΗ και άλλα. Βέβαια έχουν υλοποιηθεί και έργα, όπως η ανάπλαση της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως, η κατασκευή του στίβου στο αθλητικό κέντρο Αντώνης Πολύδωρος, η παιδική χαρά στο πάρκο Παπάγου κ.α . Παράλληλα όμως, υπάρχει μια σειρά έργων που υλοποιούνται είτε από οργανισμούς κοινής ωφελείας είτε από την Περιφέρεια. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας ενός μεγάλου μέρους της Κοινότητας Παπάγου που θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα της συσσώρευσης υδάτων στην οδό Κύπρου – ένα έργο της Περιφέρειας βάσει της σχετικής μελέτης που εκπόνησε ο Δήμος μας. Επιπλέον, στο Δήμο μας εγκαθίσταται σύγχρονο δίκτυο τηλεπικοινωνιών που θα πολλαπλασιάσει τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και την απόδοση του internet σε κάθε σπίτι. Ένα έργο που ασφαλώς έχει προξενήσει δυσφορία, όμως πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας την εξυπηρέτηση που θα μας προσφέρει η λειτουργία ενός σύγχρονου δικτύου, σε όλους εμάς, στους επαγγελματίες, αλλά και στις επιχειρήσεις του Δήμου μας. Ακόμα, έργα υλοποιεί και ο ΔΕΔΔΗΕ. Γνωρίζετε καλά, ότι συχνά – πυκνά στο Δήμο μας έχουμε διακοπές και βλάβες. Η τεχνική υπηρεσία τα τελευταία χρόνια, έχει εντοπίσει και καταγράψει μια σειρά παρεμβάσεων που πρέπει να κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ για την ορθή λειτουργία του δικτύου. Με συνεχή έγγραφα ως Δήμος αξιώνουμε τόσο τις αντικαταστάσεις κολώνων, την επέκταση του δικτύου αλλά και την επαύξηση της ισχύς του, καθώς σε ορισμένες περιοχές το δίκτυο φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά του. Γίνονται, λοιπόν, αρκετές επεμβάσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ και πιστεύω ότι οφείλουμε να διεκδικούμε και να προωθούμε την συνεχή αναβάθμιση. Τέλος, κάποια έργα υλοποιούνται από την ΕΥΔΑΠ, η οποία το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει και σε μια ευρεία παρέμβαση αντικατάστασης του δικτύου στο Χολαργό, όπου το δίκτυο είναι απαρχαιωμένο, έχουμε συνεχείς βλάβες και επιπλέον ένα μέρος του είναι κατασκευασμένο με σωλήνες αμιάντου. Ως διοίκηση και ως τεχνική υπηρεσία όλο το προηγούμενο διάστημα πιέζαμε ασφυκτικά να προχωρήσουν αυτές οι εργασίες ώστε να έχουμε καλύτερες υποδομές στη πόλη μας. Είναι γεγονός ότι η παράλληλη υλοποίηση όλων αυτών των έργων δημιουργεί όχληση στην καθημερινότητά μας, όμως τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια. Θυμηθείτε τα έργα επέκτασης του δικτύου του φυσικού αερίου. Η όχληση ήταν παρόμοια και πολλές φορές πολλαπλάσια, καθώς τμηματικά διενεργούνται και οι συνδέσεις σε κάθε σπίτι. Όλοι όμως θα συμφωνήσουμε ότι η όχληση από τα έργα του φυσικού αερίου είναι μηδαμινή σε σύγκριση με τα οφέλη που κάθε νοικοκυριό αποκόμισε.

 μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

Το πέρασμα στην τεχνολογία G5 πόσο θα βελτιώσει τη ζωή της τοπικής κοινωνίας; Η εξέλιξη και η ανανέωση της τεχνολογίας στην κινητή τηλεφωνία και στο διαδίκτυο θα απαιτούν κάθε τόσο το σκάψιμο των δρόμων της πόλης;

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

M.Τ. Το νέο δίκτυο τηλεπικοινωνιών σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην καθημερινή μας ζωή, νομίζω ότι πρέπει μόνοι μας ως πολίτες να το διεκδικούμε. Η απρόσκοπτη, σταθερή και ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στο νέο δίκτυο αποτελεί κατά τη γνώμη μου το ελάχιστο που πρέπει να παρέχει ο Δήμος στους πολίτες. Ζούμε σε μια εποχή που η πρόσβαση στο διαδίκτυο αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για κάθε νοικοκυριό. Η ψηφιοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών, η τηλεργασία, η τηλεκπαίδευση διαμόρφωσαν ένα νέο περιβάλλον. Είναι χρέος μας λοιπόν να επιδιώκουμε οι πολίτες του Παπάγου και του Χολαργού να έχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Το νέο δίκτυο έχει εγκατασταθεί στο Χολαργό και προχωράει αυτή τη στιγμή στου Παπάγου. Με την ολοκλήρωσή του, δεν θα χρειαστεί εκ νέου να σκαφτεί η πόλη. Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι το νέο δίκτυο είναι πλέον υπόγειο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ορθή λειτουργία του. Θυμάστε κατά την κακοκαιρία της «Μήδειας», τί ζημιές είχαμε σε εναέρια δίκτυα, και πώς για μερικές ώρες ή και για μέρες σε κάποιες περιοχές δημιουργήθηκαν προβλήματα. Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των δικτύων της πόλης. Δεν μπορούμε να μιλάμε για σύγχρονη και έξυπνη πόλη χωρίς νέα και σύγχρονα δίκτυα. Δεν μπορούμε να χτίζουμε νέες υπηρεσίες πάνω σε δίκτυα του 1950 και του 1960, και αυτό ισχύει για το σύνολο των δικτύων της πόλης.

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

Μια και μιλάμε για μετάβαση στη νέα τεχνολογία, μας εντύπωση η ανάρτηση στο facebook από το γενικό γραμματέα του Δήμου κ. Μαυρικάκη ο οποίος ποστάρησε ένα τρυπημένο από ανεμογεννήτριες βουνό έξω από την Ύδρα, υποστηρίζοντας την τοποθέτηση τέτοιων γεννητριών στα βουνά γιατί η ηλεκτρική τους ενέργεια μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ως και 40.000 νοικοκυριών. Εμείς κύριε Τράκα σκεφτήκαμε τον Υμηττό μας-υπάρχει σχεδιασμός από τον Δήμο να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες στον Υμηττό; Θεωρείτε ότι προστατεύεται το περιβάλλον μας με την τοποθέτηση ανεμογεννητριών;

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

M.Τ. Η ενεργειακή πολιτική του Δήμου διαμορφώνεται βάσει των αναγκών και των μελετών που υπάρχουν. Ήδη όπως ξέρετε προχωρήσαμε στην αντικατάσταση του δικτύου οδοφωτισμού με σαφή οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη. Στο επόμενο διάστημα προχωράμε και το πρώτο έργο ενεργειακής αναβάθμισης σχολείου που περιλαμβάνει και την τοποθέτηση φωτοβολταικών πάνελ, ήδη το έργο βρίσκεται σε διαδικασία διαγωνισμού και αφορά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού. Το θέμα εγκατάστασης ανεμογεννητριών στον Υμηττό δεν είναι στα σχέδιά μας. Άλλωστε πρόσφατα ο Δήμος μας διατύπωσε τις απόψεις του στο πλαίσιο εκπόνησης της Στρατηγικής Περιβαλλοντικής Μελέτης για τον ορεινό όγκο του Υμηττού, και δεν προβλέπεται καμία τέτοιου είδους παρέμβαση.

 

Ένα σπουδαίο έργο ολοκληρώνεται επί των ημερών σας. Αναφέρομαι στο νέο Πολυϊατρείο- ΚΑΠΗ της κοινότητας Παπάγου. Πόσο στοίχισε το έργο αυτό, πότε θα παραδοθεί και αν πιστεύετε ότι θα εκπληρώσει τους αρχικούς σκοπούς της δημιουργίας του.

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

M.Τ. Πιστεύω ότι το έργο θα παραδοθεί την άνοιξη του 2022. Είναι ένα κτίριο με χαρακτηριστικά βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, μια σύγχρονη υποδομή που θα αναβαθμίσει πρωτίστως τις υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες. Όταν ξεκινήσαμε το έργο θυμάμαι πως η αντιπολίτευση έθετε το θέμα κατά πόσο είναι αναγκαίο, ότι δεν έχουμε σωστές προτεραιότητες για την πόλη και τους πολίτες κτλ. Σήμερα, μετά τη δοκιμασία της πανδημίας, νομίζω ότι και σε αυτό το έργο δικαιωνόμαστε. Η παροχή υπηρεσιών προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς τους πολίτες είναι το ζητούμενο για κάθε τοπική κοινωνία. Και ο δήμος μας, μετά την πολύ καλή υποδομή των πολυιατρείων Χολαργού αποκτά ένα κτίριο που μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του τοπικού πληθυσμού, τόσο με τη λειτουργία των 13 ιατρείων που στεγάζει το νέο κτίριο, όσο και με τη λειτουργία του ΚΑΠΗ για πρώτη φορά στην Κοινότητα Παπάγου. Είναι ένα έργο που σε γενικές γραμμές έχει τρέξει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και με καλή ποιότητα κατασκευής, και επιπλέον θα κινηθούμε στο πλαίσιο του προϋπολογισμού της σύμβασης που ανέρχεται σε περίπου 1.940.000 ευρώ.

 

Ωστόσο διατυπώνονται κάποιες ενστάσεις από την αντιπολίτευση του Δήμου για το έργο. Αναφέρουν την αρχιτεκτονική του την οποία χαρακτηρίζουν αποκομμένη από τη δομή που παρουσιάζουν τα υπόλοιπα κτήρια, καθώς επίσης σχολιάζουν δυσμενώς το γεγονός τόσο της έλλειψης πρασίνου, όσο και της εύκολης πρόσβασης στο χώρο.

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

M.Τ. Νομίζω δεν έχουν δίκιο. Επισκεφθείτε την γειτονιά και δείτε τα κτίρια που έχουν χτιστεί τριγύρω. Αποτελούν στο σύνολό τους δείγματα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και στην οποία εντάσσεται και το κτίριο του πολυιατρείου. Επιπλέον, σας επισημαίνω ότι είναι και το πιο χαμηλό σύγχρονο κτίριο της περιοχής. Όσον δε αφορά στην πρόσβαση, νομίζω ότι η εγκατάστασή του σε μία από τις κύριες οδούς της κοινότητας Παπάγου, δεν αφήνει πολλά περιθώρια κριτικής. Εξάλλου, και ο αρχικός σχεδιασμός του πρώην Δήμου Παπάγου, εκεί τοποθετούσε την εν λόγω υποδομή. Και μάλιστα γι αυτό αποκτήθηκε από τον πρώην Δήμο Παπάγου και το οικόπεδο. Είναι μια διαχρονική προσπάθεια που επιτέλους φτάνει στο τέλος της με ενέργειες της διοίκησής μας. Είχαμε δεσμευτεί στο πρόγραμμά μας για την ολοκλήρωση αυτού του έργου, και θα το παραδώσουμε στους πολίτες στη μέση περίπου της θητείας μας.

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχοςΈνα σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα είναι η διακοπή των έργων ανακαίνισης του 1ου Λυκείου Χολαργού, γεγονός που έχει εγείρει διαμαρτυρίες από την πλευρά της Ένωσης Γονέων αλλά και της αντιπολίτευσης στον δήμο. Γιατί υπήρξε διακοπή κύριε Τράκα και πότε προβλέπεται να παραδοθεί το σχολείο στη μαθητιώσα νεολαία;

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

M.Τ. Σε αντίθεση με το έργο του πολυιατρείου, στο συγκεκριμένο έργο έχουμε αρκετά προβλήματα με τον ανάδοχο. Ουσιαστικά δεν μπόρεσε ποτέ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του έργου, στο χρονοδιάγραμμα της μελέτης και ουσιαστικά αυτό το διάστημα αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να αποπερατώσει το έργο. Με πιέσεις και συνεχείς ελέγχους και έγγραφα της τεχνικής υπηρεσίας ολοκληρώθηκε το πρώτο κτίριο, επέστρεψαν οι μαθητές στο σχολικό συγκρότημα, όμως κρίνουμε ότι η συνέχιση των εργασιών με τον συγκεκριμένο ανάδοχο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Πρώτον επειδή αξιώνει επιπλέον χρήματα για την ολοκλήρωση του έργου και δεύτερον και πιο σημαντικό επειδή όπως είπα μας έχει αποδείξει ότι δεν είναι σε θέση να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα και να ολοκληρώσει το έργο. Είμαστε σε επικοινωνία με την επιτροπή παρακολούθησης του έργου που συμμετέχει και η Περιφέρεια Αττικής που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση, και αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τη λύση της σύμβασης, την δυνατότητα υλοποίησης του έργου από τους αναδόχους που είναι επιλαχόντες ή ακόμα και την εκ νέου προκήρυξη του εναπομείναντος έργου με νέο διαγωνισμό.

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

Ποια άλλα έργα προγραμματίζονται κύριε Τράκα στον Δήμο; Η δημιουργία κολυμβητηρίου στο λόφο Τσακού πάει προς τα πίσω;

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

Μ.Τ. Η διοίκησή μας συνεχώς ωριμάζει μελέτες και προετοιμάζει νέα έργα. Ένα μεγάλο μέρος νέων υποδομών, όπως και το κολυμβητήριο που αναφέρετε, έχει προταθεί προς ένταξη στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Προτεραιότητά μας είναι η συνεχής αναβάθμιση της σχολικής στέγης, η προώθηση της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών. Έχουμε αποδείξει ότι δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Έχουμε ανοίξει όλα τα θέματα που χρόνιζαν, και προωθούμε όλες τις υποδομές που χρειάζεται η πόλη. Θυμηθείτε πώς ήταν τα αθλητικά κέντρα του Δήμου και πώς είναι σήμερα. Θυμηθείτε πώς ήταν οι παιδικές χαρές και πώς είναι σήμερα. Θυμηθείτε πώς ήταν τα σχολεία μας και πώς είναι σήμερα. Θυμηθείτε επίσης πόσα χρόνια συζητούσαμε για το μπαλόνι στο Τσακό. Έχουμε λοιπόν αποδείξει ότι κρατάμε τις υποσχέσεις μας, και παρά τις δυσκολίες φέρνουμε αποτέλεσμα. Έτσι, λοιπόν, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να λύσουμε και το θέμα του κολυμβητηρίου, ενώ παράλληλα μπορώ να σας πω ότι ήδη ωριμάζουμε έργα που έχουν προταθεί στο ΣΒΑΚ, όπως η ανάπλαση της οδού Ζακυνθινού – άλλο ένα χρόνιο πρόβλημα – η δημιουργία κόμβων στην Ιωνίας και στην Αργυροκάστρου, η ανάπλαση και η δημιουργία ποδηλατοδρόμου επί της οδού Ευτέρπης. Επίσης προχωράμε και τις μελέτες για την αντιπλημμυρική θωράκιση περιοχών του Χολαργού, καθώς και τη συνεργασία μας με την ΚΤΥΠ για την δημιουργία νέων σχολικών υποδομών.

 

Στα καθήκοντά σας είναι επίσης η Κοινωνική Μέριμνα, η Παιδεία, ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός, στα σημεία που οι τομείς σχετίζονται με την παιδεία. Πώς αισθάνεστε κύριε Τράκα όταν αναγκάζεστε να εφαρμόζετε τα λεγόμενα ιατρικά πρωτόκολλα covid αποκλείοντας από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό τους ανεμβολίαστους; Πόσο πιστεύετε θα κρατήσει αυτός ο διαχωρισμός των δημοτών-κατοίκων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους; Φοβάστε ρήξη ανάμεσα στους πολίτες;

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

Μ.Τ. Ως δήμος από την αρχή της πανδημίας εφαρμόζουμε απαρέγκλιτα τις οδηγίες και τις συστάσεις των ειδικών και νομίζω ότι δικαιωθήκαμε από τη στάση μας. Δημιουργήσαμε ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για τους εργαζόμενους του Δήμου όσο και για τους πολίτες, ακόμα κι αν έπρεπε ορισμένες φορές να λάβουμε δυσάρεστες αποφάσεις. Πιστεύω ότι και οι ίδιοι οι συμπολίτες μας το έχουν αντιληφθεί αυτό. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το 80% (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία) των συμπολιτών μας έχει ήδη εμβολιαστεί, ενώ καθημερινά και άλλοι συμπολίτες μας προγραμματίζουν να εμβολιαστούν. Η τήρηση των μέτρων δεν έχει «τιμωριτική» χροιά. Η τήρηση των μέτρων διασφαλίζει την υγεία όλων μας, των παιδιών μας, των παππούδων μας, των φίλων και συγγενών μας. Η τήρηση των μέτρων κάνει πιο εύκολη και ουσιαστικά συντομεύει την επιστροφή μας στην κανονικότητα.

 μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

Ποιους άλλους οραματισμούς έχετε για τον δήμο μας; Τι θα θέλατε ακόμη να προσφέρετε στην πόλη;

μιχαλης τρακασ ο αντιδημαρχος

Μ.Τ. Νομίζω κύριε Βραχιολίδη είμαστε τυχεροί. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε έναν δήμαρχο με όραμα και όρεξη για δουλειά. Όλοι εμείς που συστρατευθήκαμε στην παράταξη του Ηλία Αποστολόπουλου ήδη από το 2014, είτε οι συνάδελφοι που ήρθαν κοντά μας αργότερα, βλέπουμε μέρα με την ημέρα τα λόγια και οι εξαγγελίες μας να γίνονται πράξη. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και πάντα με ρεαλισμό. Αυτή η προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει φαίνεται να έχει πολύ δρόμο ακόμα. Νομίζω ότι η κατασκευή του Κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας», η ανάπλαση του παραδρόμου της Μεσογείων και η ανάδειξη των δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων της πόλης μας είναι οι επόμενοι στόχοι μας. Και σας διαβεβαιώ ότι είμαστε αποφασισμένοι όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Με σκληρή δουλειά, με επιμονή, με πρόγραμμα και βέβαια πάντα με διαφάνεια. Και είμαι σίγουρος ότι στην πορεία μας αυτή, η παράταξή μας ολοένα και θα κερδίζει υποστηρικτές, θα κερδίζει συμμάχους, θα διευρύνεται συνεχώς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗ PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΓΛΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ»!
Κοινωνίαπριν από 7 ώρες
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗ PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΓΛΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ»!
ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ′ ΑΥΤΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!
Εθνικά θέματαπριν από 9 ώρες
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ′ ΑΥΤΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!
ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ...ΦΑΡΜΑΚΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»
Θρησκείαπριν από 10 ώρες
ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ...ΦΑΡΜΑΚΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»
ΗΧΗΤΙΚΟ!
ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (1997).Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΤΣΑΛΑΝ. Ο ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ!
Κοινωνίαπριν από 15 ώρες
ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (1997).Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΤΣΑΛΑΝ. Ο ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ!
ΖΗΤΩ!!! ΑΡΙΣΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ, ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ! ΔΕΝ Σ′ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ-ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Κοινωνίαπριν από 16 ώρες
ΖΗΤΩ!!! ΑΡΙΣΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ, ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ! ΔΕΝ Σ′ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ-ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
ΦΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 41%! Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ,  ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΕΟ LOCΚDOWN ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...
Κοινωνίαπριν από 20 ώρες
ΦΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 41%! Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΕΟ LOCΚDOWN ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Εθνικά θέματαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΒΙΝΤΕΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.ΣΤΑΘΗ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ»! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.ΣΤΑΘΗ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ»! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΠολιτισμόςΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: «ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΩ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ»
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: «ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΩ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ»
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ! ΠΑΝΩ ΑΠ′ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ! ΠΑΝΩ ΑΠ′ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
Κλειστοί και οι Δημοτικοί/Ιδιωτικοί Σταθμοί του Δήμου Παπάγου - Χολαργού
Το 603 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 603 τεύχος της εφημερίδας μας
.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
.
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΑΣ: Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ: ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ; ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ;
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΑΣ: Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ: ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ; ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ;
optocenter,χολαργος,γυαλια ηλιου,προσφορες,eshop
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved