Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

στις

αναγκες

υπαρχει

ομως

τροπο

φαινεται

απαντηση

πριν

πρωτο

εχει

κατι

χρονια

ειναι

τους

15

Τοπικά νέαΔευτέρα , 29 Ιουνίου 2020
Short Url:
indobserver.gr/.mKo

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΙΔΡΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Σε σχέση με την κατάσταση των σχολείων της Πρωτοβάθμιας, η Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού, έχει στο παρελθόν καταθέσει εγγράφως και αιτιολογημένα πως το σύνολο των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, λειτουργεί έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τις αρχικές του προδιαγραφές, ζητώντας παράλληλα την ίδρυση νέων σχολείων.
Επιπρόσθετα, στο δήμο μας θα λειτουργήσει από το σχολικό έτος 2020-2021, η δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή, την εφαρμογή της οποίας και υποστηρίζουμε, γεγονός όμως που δημιουργεί επιπλέον ανάγκες για τη στέγαση των προνηπίων και νηπίων.
Φωνάζουμε επί σειρά ετών ότι οι σχολικές αίθουσες δεν είναι αρκετές για να φιλοξενήσουν το σύνολο των μαθητών. Η απάντηση που παίρνουμε είναι να βλέπουμε την μια μετά την άλλη, αίθουσες ειδικών χρήσεων, τραπεζαρίες ακόμα και αποθήκες και σοφίτες σε ταράτσες), να μετατρέπονται σε «αίθουσες διδασκαλίας», τα δε σχολεία μας, να έχουν μετατραπεί από 8θέσια σε 10θέσια, από 12θέσια σε 18θέσια και πρόσφατα (πέρσι) αποκτήσαμε και το πρώτο 19θέσιο όλης της Επικράτειας. Την ίδια στιγμή, βλέπουμε τάξεις δημοτικών και νηπιαγωγείων να εξαντλούν ακόμα και το κατ' εξαίρεση όριο των 25 μαθητών.
Στις συναντήσεις μας με την ΚΤΥΠ ακούμε για κριτήρια ωριμότητας και προϋποθέσεις προκειμένου να αποκτήσει ο δήμος μας νέα σχολικά κτίρια αλλά εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι, ο δήμος μας δεν έχει προχωρήσει με τα τυπικά ώστε να υφίσταται ο κατάλληλος βαθμός ωριμότητας για την ανέγερση νέου σχολείου. Πρώτη προϋπόθεση είναι η ίδρυση σχολείου, απόφαση για την οποία αρμόδιο είναι το Υπουργείο. Το Υπουργείο αρνείται πεισματικά εδώ και χρόνια, να δώσει το πράσινο φως για την ίδρυση των σχολείων που είναι απαραίτητα για να στεγαστούν αξιοπρεπώς οι μαθητές του δήμου μας. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δείχνει τον δήμο ως υπεύθυνο και αρκείται σε οδηγίες (που τις περισσότερες φορές είναι προφορικές) προς τους Διευθυντές των σχολείων, που σκοπό έχουν να χωρέσουν τα παιδιά όπου υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, ακούμε τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής να λένε ότι τα σχολεία μας δεν έχουν πρόβλημα, ότι οι αίθουσες είναι αρκετές για να χωρέσουν τους μαθητές και ότι ο αριθμός των μαθητών δεν αυξάνεται με την πάροδο των χρόνων.
Φέτος για άλλη μια φορά αντιμετωπίζουμε την ίδια κατάσταση. Παρά τις υποσχέσεις της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και του Δήμου ότι το 1ο Δημοτικό Χολαργού θα επανέλθει στην λειτουργία του σαν 18θέσιο, η εντολή είναι ότι θα πρέπει να δημιουργηθούν 3 νέα τμήματα της 1ης δημοτικού με αποτέλεσμα να παραμείνει στο καθεστώς των 19 θέσεων. Στο 4ο δημοτικό Χολαργού, θα δημιουργηθεί ένα επιπλέον τμήμα σε αίθουσα, που τον Σεπτέμβριο του 2019, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δήμος, είτε δεν γνώριζαν ότι υπάρχει, είτε την χαρακτήριζαν ως ακατάλληλη. Τυχερό φαίνεται να είναι το 5ο δημοτικό Χολαργού μιας και μέχρι στιγμής οι εγγραφές δείχνουν ότι τελικά θα κατορθώσει να μείνει στο ένα τμήμα για την πρώτη δημοτικού, παρά τις αρχικές σκέψεις της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας, για δημιουργία και δεύτερου τμήματος το οποίο θα λειτουργούσε σε μια ακόμη ακατάλληλη αίθουσα. Τέλος, ο κύκλος κλείνει με τα 2ο και 3ο δημοτικά Παπάγου, όπου τα κοντέινερ και οι υπό κατάρρευση προκάτ, εξακολουθούν να παραμένουν δηλωμένα ως αίθουσες διδασκαλίας. Όλα αυτά χωρίς να συνυπολογίζονται οι φετινές μετεγγραφές που κατά κανόνα γίνονται λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και οι οποίες έχει αποδειχθεί από την εμπειρία των προηγούμενων ετών ότι δεν αφορούν αμελητέο αριθμό μαθητών.
Εξαιρετική νότα πρωτοτυπίας για την επόμενη σχολική χρονιά, είναι η μίσθωση του πρώην Πολωνικού σχολείου. Ενός σχολείου που διαθέτει 12 αίθουσες, από τις οποίες σύμφωνα με τα όσα δηλώθηκαν από την δημοτική αρχή στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (25/6/20), θα χρησιμοποιηθούν κάποιες (ενώ κάποιες θα μείνουν κενές!!) για την στέγαση 3 τμημάτων Νηπιαγωγείου (για προνήπια και νήπια), τη στιγμή μάλιστα που η συντριπτική πλειοψηφία των νηπιαγωγείων του Χολαργού προβλέπεται να λειτουργήσει για άλλη μια χρονιά με 25αρια τμήματα. Στην ΔΕΠ που προηγήθηκε της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και στο ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο, ακούσαμε (από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και τον Δήμαρχο) ότι για τις αχρησιμοποίητες αίθουσες φταίει η Ένωση και κατηγορηθήκαμε ότι δεν έχουμε ξεκάθαρη θέση, ότι αλλάξαμε την τοποθέτησή μας σε σχέση με την χρήση του Πολωνικού και ότι δεν αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε τις προτάσεις του Δημάρχου (συνάντηση μαζί του στις 18/2/20) για τυχόν χρήση του Πολωνικού, η θέση μας (ήδη εκείνη την ημέρα) ήταν να χρησιμοποιηθεί για την στέγαση δημοτικού σχολείου. Αναλάβαμε μετά από αίτημα του Δημάρχου να ενημερώσουμε σχετικά τους συλλόγους γονέων (σχετική συνάντηση στις 27/2/20), ενώ μας δόθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο συγκεκριμένη διορία (ως τις 15/3/20, που στη συνέχεια έγινε 10/3/20) για να δώσουμε μια τελική επίσημη απάντηση σαν Ένωση. Παρότι, πρίν την λήξη της διορίας, στις 9/3/20 ο Αντιδήμαρχος Παιδείας έσπευσε να στείλει επιστολή καθησυχάζοντας το Σύλλογο Γονέων του 3ου δημοτικού Χολαργού ότι δεν θα μετακινηθεί το σχολείο τους στο Πολωνικό, εμείς στις 2/4 με επιστολή μας προς τον Δήμο δηλώναμε εγγράφως «...αν είχαμε την δυνατότητα επιλογής θα λέγαμε ότι η πιο" καθαρή " λύση θα ήταν η χρησιμοποίηση όλων των αιθουσών του κτιρίου για στέγαση Δημοτικού σχολείου, κάτι που μπορεί να γίνει ιδανικά με ίδρυση», ενώ επαναλαμβάνονταν η πάγια θέση της Ένωσης για την ανάγκη ίδρυσης και κατασκευής σχολείων και στις δύο κοινότητες του δήμου μας. Την ίδια ακριβώς δήλωση επαναλάβαμε σε νέα επιστολή στον Δήμαρχο στις 29/4.
Σε ότι αφορά τις ευθύνες, η λήψη τέτοιων αποφάσεων προφανώς είναι ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και όχι της Ένωσης.
Παρόλα αυτά η Ένωσή μας με αίσθημα ευθύνης και χωρίς φόβο, θα στήριζε μια απόφαση που θα εξασφάλιζε την σωστή λειτουργία των δημοτικών σχολείων της πόλης μας, με ταυτόχρονη εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής σε κατάλληλα και ασφαλή κτίρια για τις ευαίσθητες αυτές ηλικίες.
Ομοίως θα στήριζε και την παράσταση στην Υπουργό με αίτημα την ίδρυση του 6ου Δημοτικού Χολαργού και την στέγασή του στο Πολωνικό. Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης η Ένωσή μας δηλώνει ότι οι συζητήσεις που ακούγονται και αφορούν στην μάλλον απίθανη περίπτωση στέγασης τμημάτων Λυκείου, στις αίθουσες που μένουν αχρησιμοποίητες στο Πολωνικό σχολείο, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους, δεδομένου ότι στερείται σοβαρότητας κάθε σκέψη συστέγασης νηπίων με μαθητές λυκείου.
Για όλα αυτά και παρόλο που Υπουργείο, Περιφέρεια, Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δήμος παίζουν πετούν κατά περίπτωση ο ένας το μπαλάκι στον άλλο, με τους γονείς και τα παιδιά στη μέση και χωρίς να υλοποιείται κάποια ικανοποιητική λύση, η Ένωσή μας θα κινηθεί μέχρι και την έναρξη των σχολείων, με όποιο πρόσφορο τρόπο υπάρχει, με στόχο την εξασφάλιση της ομαλότητας της λειτουργίας των σχολείων μας, με μοναδικό γνώμονα το δικαίωμα των παιδιών μας να φοιτούν σε σχολεία σύγχρονα και ασφαλή που να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες του σχολικού περιβάλλοντος και να πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.
Ειδικότερα λόγω των δύσκολων καταστάσεων που έχουν προκύψει με την πανδημία του κορονοϊού κι ένα ενδεχόμενο νέο κύμα από το φθινόπωρο, θεωρούμε ότι τα όποια πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας καθίστανται πρακτικά άκυρα, όταν στα σχολεία θα συνωστίζονται δεκάδες μαθητές που υπερβαίνουν τις αρχικές προδιαγραφές τους και ταυτόχρονα είναι άγνωστο ακόμα εάν θα εξασφαλιστεί το απαραίτητο προσωπικό για τη σχολαστική καθαριότητά τους σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους.

Απαιτούμε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Υπουργείο- Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης- ΚΤΥΠ- Δημοτική Αρχή) να ληφθούν άμεσα μέτρα για την επίλυση του προβλήματος.
Για το λόγο αυτό ζητάμε να πραγματοποιηθεί έκτακτη κοινή συνάντηση με εκπροσώπους όλων των ανωτέρω και τη συμμετοχή της Ένωσης Γονέων, ώστε να τεθούν όλα τα δεδομένα στη συζήτηση και να δρομολογηθούν πραγματικές και ικανοποιητικές λύσεις, αναλαμβάνοντας ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί.
Καλούμε τους συλλόγους γονέων της Πρωτοβάθμιας να λάβουν υπόψη τους όλα τα δεδομένα που διαμορφώνονται στα σχολεία του δήμου μας, να ενημερώσουν τους γονείς, να προβάλλουν αντίσταση και να προχωρήσουμε μαζί σε κινήσεις διαμαρτυρίας ώστε η σχολική χρονιά να ξεκινήσει ομαλά για όλα τα παιδιά.
Ιούνιος 2020
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΗΧΗΤΙΚΟ-ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Ο,ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΚΑΝΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»
Εθνικά θέματαπριν από 12 ώρες
ΗΧΗΤΙΚΟ-ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Ο,ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΚΑΝΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΘΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙΤΕ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ  ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΜ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ κλπ»! ΤΥΦΛΑ ΝΑ′ΧΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Κοινωνίαπριν από 12 ώρες
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΘΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙΤΕ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΜ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ κλπ»! ΤΥΦΛΑ ΝΑ′ΧΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΦΟΔΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ:  «ΤΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ ΟΛΑ-ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ...ΠΕΙΡΑΤΕΣ»
Εθνικά θέματαπριν από 13 ώρες
ΣΦΟΔΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΤΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ ΟΛΑ-ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ...ΠΕΙΡΑΤΕΣ»
ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΑΣΚΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΗ: ΧΤΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ COVID, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΣΤΙΑΣΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ κλπ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ!!!
Κοινωνίαπριν από 19 ώρες
ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΑΣΚΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΗ: ΧΤΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ COVID, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΣΤΙΑΣΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ κλπ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ!!!
ΒΙΝΤΕΟ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ RAFALE. ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΘΑ
Εθνικά θέματαπριν από 20 ώρες
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ RAFALE. ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΘΑ
«ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ: Ο ΕΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....
Εθνικά θέματαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
«ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ: Ο ΕΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....
ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙOΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙOΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΟΖΑΚΗ-Η ΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ!
Εθνικά θέματαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΟΖΑΚΗ-Η ΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ!
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ;
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ;
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΣΑΤΡΑΠΗ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΣΕ ΤΡΕΝΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ»! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ Α′ ΚΑΙ Β′ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΣΑΤΡΑΠΗ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΣΕ ΤΡΕΝΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ»! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ Α′ ΚΑΙ Β′ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!
ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER/bioNtech
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER/bioNtech
Η ΕΕ ....ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Η ΕΕ ....ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!
ΤΟ 594 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣΤΟ 594 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
ΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
0
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved