ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ: «ΦΙΑΣΚΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟ Ε.Σ.Υ., ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΑ Μ.Μ.ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ... »

000

στις

παιρνει

τροπο

φαινεται

υπουργος

υγειας

εχει

to

ειναι

τους

τραπεζα

παρελθον

αυτο

ουτε

Τοπικά νέαΤρίτη , 17 Νοεμβρίου 2020
Short Url:
indobserver.gr/.mYn

 Ανακοίνωση
Το φιάσκο στην αντιμετώπιση της πανδημίας
και το "lockdown" των δικαιωμάτων

Η ατομική ευθύνη του Πρωθυπουργού και η ανευθυνότητα της κυβέρνησης
Η εμμονική άρνηση του Πρωθυπουργού να αναθεωρήσει το ιδεολογικό πλαίσιο εντός του οποίου χαράσσει τις κυβερνητικές πολιτικές, ώστε να προασπίσει αποτελεσματικά την κοινωνία μας από την πανδημία και τις επιπτώσεις της, κατέστη για πολλοστή φορά εμφανής.
Στην πρώτη φάση της πανδημίας, κληθήκαμε να δεχθούμε παθητικά την υποχώρηση κάποιων δικαιωμάτων και ελευθεριών μας, ως αναγκαίο κακό που πρέπει να υποστούμε, για να παραμείνουμε ζωντανοί, και ανταποκριθήκαμε, προκειμένου να δώσουμε χρόνο στην κυβέρνηση να οργανώσει την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Αυτή η αρχική, θεωρητικά προσωρινή, περιστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών εξελίχθηκε σταδιακά σε μόνιμη, και επεκτάθηκε σε περιστολή ολοένα και περισσότερων ατομικών ελευθεριών, παράλληλα με μια επιχείρηση μαζικής κοινωνικής ενοχοποίησης.
Στις 30/06/2020 (https://eody.gov.gr/0630_briefing_covid19/) σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ, είχαμε μόνο 20 νέα κρούσματα και ένα (1) θάνατο. Στις 30/09/2020, παρά την υποκαταγραφή λόγω μη διεξαγωγής μαζικών τεστ, πάλι σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/0930_briefing_covid19/), είχαμε 354 νέα κρούσματα και τρεις (3) θανάτους. Ένα μήνα μετά, στις 31/10/2020, (https://eody.gov.gr/20201031_briefing_covid19/) πάλι σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, είχαμε 2056 νέα κρούσματα και έξι (6) θανάτους.
Και ενώ αυξάνει σταθερά και αμείλικτα ο αριθμός των οικογενειών που χάνουν τους αγαπημένους τους από τον κορονοϊό και βυθίζονται καθημερινά στο πένθος, η κυβέρνηση αντιδρά σπασμωδικά στα διαδοχικά αρνητικά ρεκόρ. Έγινε φανερό πως δεν είχε, ούτε έχει, αποτελεσματικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας και της κρίσης. Καταφεύγει συνεχώς σε νέα μέτρα, που αποδεικνύονται ανεπαρκή, «αυτοσχεδιάζοντας» κάθε εβδομάδα.
Σε όλο αυτό το διάστημα ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση επέλεξε να μην ενισχύσει ουσιαστικά και μόνιμα το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την Παιδεία, να μην πάρει μέτρα βελτίωσης, ενίσχυσης και αναβάθμισης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, να μην πάρει μέτρα ελέγχου των συνθηκών εργασίας, ώστε οι χώροι εργασίας να μην γίνονται πεδία διασποράς μαζικού θανάτου, να μην προστατεύσει με επιδημιολογική επιτήρηση τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες, να μην πάρει μέτρα αποσυμφόρησης των στρατοπέδων, των καταυλισμών προσφύγων και των φυλακών.
Προφανώς για την κυβέρνηση και τους θεσμικούς υποστηρικτές της, όλα αυτά δεν συνιστούν «λόγο δημοσίου συμφέροντος και προστασίας της δημόσιας υγείας».
Αντιθέτως, φαίνεται να αποτελούν «λόγο δημοσίου συμφέροντος και προστασίας της δημόσιας υγείας» η αδρή ενίσχυση των ιδιωτών κλινικαρχών, των ιδιωτικών καναλιών και Μέσων Ενημέρωσης, των μεγαλοξενοδόχων, & σία, και φυσικά η αναστολή συνταγματικά κατοχυρωμένων δημοκρατικών δικαιωμάτων, και η καταστολή όσων διαμαρτύρονται για όλα αυτά.
Αποτελεί επίσης «λόγο δημοσίου συμφέροντος» για την κυβέρνηση, να αφήνει απροστάτευτους την πλειονότητα των μακροχρόνια ανέργων και τους αδήλωτους εργαζόμενους και να δίνει πενιχρά επιδόματα σε όσους είναι σε αναστολή εργασίας.
Ο Υπουργός (Αστυνομικής Αυθαιρεσίας) κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Όποιος διασκεδάζει, πίνει, τρώει, χωρίς να τηρεί τα μέτρα, σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας σκέφτεται την είσπραξη της τελευταίας μέρας και παρανομεί, σκάβει τάφους». https://www.youtube.com/watch?v=cUt3fxjiQbM
Κύριε Πρωθυπουργέ & κύριε Υπουργέ, όποια κυβέρνηση δεν παίρνει ή αρνείται εμμονικά να πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα, και αρκείται σε ημίμετρα, «σκάβει νεκροταφεία». Αυτό σίγουρα δεν συνιστά «λόγο δημοσίου συμφέροντος και προστασίας της δημόσιας υγείας». Συνιστά έγκλημα!
Σήμερα, καλούμαστε να δεχθούμε περαιτέρω συρρίκνωση των δικαιωμάτων και ελευθεριών μας και ταυτόχρονα μας επιρρίπτεται ένα δυσανάλογο μερίδιο ευθύνης για την καταπολέμηση της πανδημίας.
Η περιστολή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών και η καταστολή, παρουσιάζεται συνεχώς, με τη «βοήθεια» και της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων (που τελεί υπό τον άμεσο έλεγχο της κυβέρνησης, αλλά με ιδιότυπη ασυλία στην κριτική), ως η αναπόφευκτη στρατηγική για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Η καταστολή ανάγεται, τελικά, σε κομβικό εργαλείο διαχείρισης της συγκυρίας και ουσιαστικά μέσο για την ανενόχλητη νομοθέτηση και εφαρμογή προειλημμένων πολιτικών αποφάσεων και σχεδιασμών.
Είναι φανερό πως η κυβέρνηση φλερτάρει με την ιδέα της μόνιμης επιβολής καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, κάνοντας χυδαία εκμετάλλευση και εκβιάζοντας με την πανδημία. Από την ήδη αντιδημοκρατική και αντικοινωνική διακυβέρνηση με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) πέρασε σε διακυβέρνηση με ΦΕΚ του αρχηγού της αστυνομίας.
«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν...»
Κοιμηθήκαμε στο 2020 και ξυπνήσαμε στο «1967». Την 15η Νοεμβρίου 2020 η Βουλή υποκαταστάθηκε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος αποφάσισε καθολική απαγόρευση όλων των συναθροίσεων σε όλη την επικράτεια (ΦΕΚ Β 5047/2020). file:///C:/Users/Per/AppData/Local/Temp/document.pdf. Προφανώς καθ' υπαγόρευση του Υπουργού (Αστυνομικής Αυθαιρεσίας).
Πρόκειται δηλαδή για καθολική αναστολή του άρθρου 11 του Συντάγματος. Καθολική αναστολή του δικαιώματος του συνέρχεσθαι, έχει γίνει ξανά στο παρελθόν μόνο στην επτάχρονη χούντα. Την 21ην Απριλίου 1967 ημέρα εκδήλωσης του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών και στις 17 Νοέμβρη 1973 ημέρα εισόδου του άρματος μάχης στο Πολυτεχνείο και της επαναφοράς σε ισχύ του στρατιωτικού νόμου που απαγόρευε τις συγκεντρώσεις και την κυκλοφορία.
Καθολική αναστολή του δικαιώματος του συνέρχεσθαι, σύμφωνα με το άρθρο 48 του Συντάγματος, μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στην περίπτωση της κήρυξης κατάστασης πολιορκίας και μόνο με απόφαση της Βουλής. https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-50/
Όσο δεν έχει κηρυχθεί κατάσταση πολιορκίας, ο κόσμος έχει δικαίωμα να διαδηλώσει τηρώντας φυσικά αυστηρά τα μέτρα προστασίας.

Η Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων
Καταπέλτης για την κυβέρνηση η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων σχετικά με την απόφαση απαγόρευσης: https://ende.gr/συνταγμα-και-απαγορευση-συναθροισεω/
Η ανακοίνωση καταλήγει: «Η Πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τη δημόσια υγεία μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, χωρίς να υπερβαίνει τα όρια του Κράτους Δικαίου. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θεωρεί ότι η σχολιαζόμενη απόφαση για γενική απαγόρευση των συναθροίσεων σε όλη την Επικράτεια βρίσκεται εκτός Συνταγματικού πλαισίου και θα πρέπει άμεσα να ανακληθεί».
Η ουσία και η πολιτική βαρύτητα της ανακοίνωσης δεν αναιρείται από την έωλη απόφαση του ΣτΕ.
«Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις...»
Ο πρωθυπουργός δήλωσε στη Βουλή: «Τα αμυντικά σχέδια που δοκιμάσαμε απέτυχαν γιατί προδόθηκαν από κάποιους. Ξέρουμε σήμερα ποιες ήταν οι εστίες μεταφοράς του ιού. Βασική εστία διασποράς του ιού σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν η διασκέδαση νέων ανθρώπων».
https://twitter.com/amna_news/status/1326821469310099456
Αυτά που προσφέρει σε αφθονία ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στους νέους είναι συνεχής στοχοποίηση, υποτίμηση και καταστολή. Ούτε Παιδεία, ούτε περίθαλψη, ούτε εργασία, ούτε ασφάλιση, ούτε επαρκή ΜΜΜ, ούτε παρόν, ούτε μέλλον.
Όχι, αυτό δεν το είπε (ακόμη) η Κεραμέως....
«...Των εριτίμων κυριών και δεσποινίδων, η ατιμέλεια προκαλεί αποστροφήν. Ούτω, έτι πλέον το καπνίζειν υπό των γυναικών, το μινιφουστοφορείν, το οφρυοβλεφαρογράφειν σκορπίζουν αηδίαν, διότι το Εκπαιδευτήριον δεν είναι αίθουσα ντιορικών επιδείξεων αλλά ιερά Κιβωτός θείων λειτουργημάτων», αλλά ο επιθεωρητής εκπαίδευσης της χούντας.
Η κυρία Κεραμέως έκανε / κάνει χειρότερα πράγματα :
• Δήλωσε, απειλώντας τους μαθητές : «Όσοι συμμετέχουν στις καταλήψεις θα παίρνουν απουσίες στην τηλεκπαίδευση».
• Αγνόησε τα αιτήματα / προτάσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας για την αντιμετώπιση της πανδημίας στα σχολεία (μικρότερα τμήματα, αξιοποίηση υφιστάμενων αιθουσών, μαζικά τεστ κ.λπ.).
• Απαξίωσε τους εκπαιδευτικούς και τα συλλογικά τους όργανα, οργανώνοντας «ετσιθελικά», στις 7/11/2020, εκλογική διαδικασία-παρωδία, επιδιώκοντας να ρυθμίσει μονομερώς, τον τρόπο εκπροσώπησής τους στα υπηρεσιακά συμβούλια. Παρά δε την συντριπτική αποχή (92% στους περίπου 170.000 εκπαιδευτικούς) από τη διαδικασία, δήλωσε αλαζονικά: "Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ηλεκτρονική διαδικασία εκλογών..... από 13.168 ψηφοφόρους".
• Συνεχίζει να νομοθετεί αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις (αύξηση μαθητών στο τμήμα, τράπεζα θεμάτων, κατάργηση σημαντικών μαθημάτων, ταξικός διαχωρισμός σχολείων κ.ά.) εκμεταλλευόμενη την πανδημία.

Η απαγόρευση της πορείας
Η απαγόρευση της πορείας της 17ης Νοέμβρη αφορά μόνο κατ' επίφαση τη μη διασπορά του covid-19. Ο στόχος είναι η εφαρμογή μέτρων καταστολής χωρίς προηγούμενο και η εκμετάλλευση της συνθήκης της πανδημίας, με σκοπό να λυγίσουν κάθε φωνή και δύναμη αντίστασης, τόσο σε επίπεδο ατομικό, όσο και σε συλλογικό.
Το σκηνικό για ακόμη ένα επεισόδιο άγριας καταστολής έχει στηθεί.
επιθεση του δικτυου πολιτωνΚύριε Πρωθυπουργέ
Ξέρουμε ότι μισείτε το συμβολισμό του Πολυτεχνείου.
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου έσπασε το φόβο της καταστολής της εξουσίας.
Δυστυχώς για σας, ό,τι και αν κάνετε, δεν έχετε το πολιτικό ανάστημα για να μπορείτε να σβήσετε αυτό που συμβολίζει το Πολυτεχνείο.
Το Πολυτεχνείο Ζει !!
Θα φροντίσουμε κι εμείς γι' αυτό.
17/11/2020

Η Συντονιστική Επιτροπή

του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ Ο ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ»! ΤΩΡΑ, 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ...ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ! ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT!
Κοινωνίαπριν από 10 ώρες
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ Ο ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ»! ΤΩΡΑ, 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ...ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ! ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT!
ΒΙΝΤΕΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ-ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ-ΤΑ ΚΕΠ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Τοπικά νέαπριν από 11 ώρες
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ-ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ-ΤΑ ΚΕΠ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΑΚΟ
Κοινωνίαπριν από 11 ώρες
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΑΚΟ
ΑΡΧΗΓΕ ΓΕΕΘΑ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ; ΠΟΣΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ...ΚΑΨΟΥΛΙ!
Εθνικά θέματαπριν από 17 ώρες
ΑΡΧΗΓΕ ΓΕΕΘΑ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ; ΠΟΣΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ...ΚΑΨΟΥΛΙ!
ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ! ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ:  «ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ-ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ-ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ»
Εθνικά θέματαπριν από 18 ώρες
ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ! ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ: «ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ-ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ-ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ»
ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ! ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ-ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ!
Κοινωνίαπριν από 18 ώρες
ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ! ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ-ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ!
ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ COVID ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ...
Κοινωνίαπριν από 19 ώρες
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ...
«ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ;»! ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Τοπικά νέαΚυριακή , 22 Νοεμβρίου 2020
«ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ;»! ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ! ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΑΝΟΚΑΨΟΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ»
ΚοινωνίαΚυριακή , 22 Νοεμβρίου 2020
ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ! ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΑΝΟΚΑΨΟΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ»
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ-Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ
ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑ′ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ: ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!
ΘρησκείαΚυριακή , 22 Νοεμβρίου 2020
ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑ′ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ: ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!
ΒΙΝΤΕΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ:  «ΕΓΩ ΦΟΡΑΓΑ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ». ΠΕΡΕΝΕΒΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
ΚοινωνίαΚυριακή , 22 Νοεμβρίου 2020
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ: «ΕΓΩ ΦΟΡΑΓΑ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ». ΠΕΡΕΝΕΒΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ! ΓΙ ΆΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ»! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ «The Great Reset»
ΚοινωνίαΚυριακή , 22 Νοεμβρίου 2020
ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ! ΓΙ ΆΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ»! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ «The Great Reset»
ΤΟ 592 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣΤΟ 592 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
.
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
νέα συχνότητα, νέα μέρα: Κάθε Δευτέρα 21.00-22.30νέα συχνότητα, νέα μέρα: Κάθε Δευτέρα 21.00-22.30
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟ
.
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ: «ΦΙΑΣΚΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟ Ε.Σ.Υ., ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΑ Μ.Μ.ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ... »
ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ: «ΦΙΑΣΚΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟ Ε.Σ.Υ., ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΑ Μ.Μ.ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ... »
OptoCenter-μπείτε στο site μας και κάντε την παραγ
© 2020 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved