ΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ

Το άρθρο της Βίκυς Τσιάκα

000

υπαρχει

παιρνει

αφου

οπως

λεει

πριν

εχει

χρονια

ειναι

τους

ελληνες

υψους

ιδιο

ενας

ΠολιτισμόςΤρίτη , 9 Φεβρουαρίου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.mHY

 αν χαθουν οι μνημεσ τοτε θα

αναδημοσίευση από τον έντυπο "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή"

γράφει η
Βίκυ Τσιάκα
Πρόεδρος
Λέσχης Γυναικών
Παπάγου-Χολαργού

Το Ελληνικό Γένος ζει χιλιάδες χρόνια σ' αυτόν τον ευλογημένο τόπο όπως αποδεικνύουν οι αρχαιολογικές έρευνες που μαρτυρούν ζωή 35.000 χρόνων, μιλάει την ελληνική γλώσσα, την αρχαιότερη στον κόσμο, όπως έχει και τον αρχαιότερο πολιτισμό που προκαλούν ζήλεια και φθόνο στους ανθέλληνες που υποστηρίζουν πως η Ελλάδα είναι εθνικιστικό δημιούργημα των ιμπεριαλιστών του 19ου αι. και ότι το Ελλ. Έθνος δεν υπάρχει. Ντροπή τους που χάρη μιας πολιτικής ιδεολογίας απαρνούνται τον τόπο τους, το έθνος τους, την καταγωγή τους.
Δυστυχώς δεν έχουμε χρεωκοπήσει μόνο οικονομικά αλλά ηθικά και πνευματικά. Τίποτα πια δεν είναι ελληνική υπόθεση γιατί άλλοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Τι αλήθεια ανήκει στους Έλληνες αφού έχουμε παραχωρήσει τα πάνταjQuery110202907080111774907_1612869928625 Φέτος γιορτάζουμε τα 200 χρ. από την Επανάσταση του '21 και αντί να τιμούμε τους ήρωες και τα κατορθώματά του, η κα Αγγελοπούλου γιορτάζει τα 200 χρ. μετά την επανάσταση τιμώντας σύγχρονους αμφιλεγόμενους ήρωες. Να της υπενθυμίσω πως τον πόθο για την ελευθερία μετά από σκλαβιά 5 αιώνων, σφυρηλάτησε η Οθωμανική περίοδος και η τυραννική διοίκηση που τους αφύπνισε και τους οδήγησε στο θαύμα. Ο π. Σολωμός στον «Ύμνο προς την Ελευθερία», περιγράφει όλα τα δεινά του αγώνα, τις πίκρες, αποτυχίες, επιτυχίες, νίκες, προδοσίες και την επερχόμενη λευτεριά που κατά Κολοκοτρώνη ο Θεός την έταξε και δεν την παίρνει πίσω. Εσείς κα Αγγελοπούλου τι γιορτάζετε και ποιους; Είναι αλήθεια ότι καλέσατε τον Τούρκο Πρόεδρο για τις φιέστες που ετοιμάζετε; και που σας έφτυσε αρνούμενος; Ίσως ντράπηκε για λογαριασμό σας. Τι παιχνίδια αλήθεια παίζετε; Η απόφαση είναι δική σας ή της Κυβέρνησης ή και τα δύο; Ντροπή σας. Αναρωτηθήκατε ποτέ «πως αν χαθούν οι μνήμες, τότε θα πάψουμε να υπάρχουμε;».
Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη που δίκαια έλεγε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους». Θα ανατρίχιαζε στη σκέψη ότι ο ανώτατος άρχοντας η Πρ. τ. Δημ. κα Σακελλαροπούλου, είναι άθεη και ανθελληνίδα, αφού απαγόρευσε τον Εθνικό Ύμνο, δεν προσκυνάει Σταυρό και Ευαγγέλιο αφαίρεσε από το Γραφείο της τα καριοφίλια των ηρώων της Επανάστασης όπως και την ελληνική Σημαία. Είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης και εναντίον όσων είναι ευρωσκεπτικιστής. Επίσης υπέγραψε τις κατάπτυστες περικοπές των συνταξιούχων κατά 60%, υπέγραψε υπέρ της συνταγματικότητας των μνημονίων, υπέρ της δήμευσης της δημόσιας περιουσίας για 99 χρ., υπέρ της προδοσίας της Συμφωνίας των Πρεσπών κλπ. Εμάς τους Έλληνες δεν μας αντιπροσωπεύει, το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για την Κυβέρνηση η οποία έπρεπε να απαιτήσει την παραίτησή της. Ας παραιτηθεί και από τον ιδιωτικό βίο να πρεσβεύει ότι θέλει και να λέει ότι θέλει. Είναι δικαίωμα της, τώρα όχι, δεν έχει κανένα δικαίωμα. Και ενώ Ελληνισμός και Ορθοδοξία σταυρώνονται καθημερινά από το Ισλάμ, απαγορεύουμε Εθνικές Γιορτές, Παρελάσεις, κλείνουμε Εκκλησίες, κλειδώνουμε μνήμες, αντίθετα με τον Ερντογάν που τιμάει τους προγόνους τους από τη Μάχη του Ματζικέρτ του 1071 έως την πρόσφατη Άλωση της Αμμοχώστου.
Με την πολιτική της υποτέλειας δεν σφυρηλατείται ομοψυχία.
Γιατί όπως επισημαίνει ο κ. Παπαγαρυφάλλου στο βιβλίο του «Πολιτική και Πολιτικοί κατά Πλάτωνα», η επιστήμη της Κυβέρνησης των ανθρώπων είναι σχεδόν η πιο δύσκολη και η πιο σπουδαία. Ο Πλάτων θεωρεί τα πολιτικά πρόσωπα «πολιτικούς απατεώνες». Οι πάντες διακηρύσσουν ότι είναι κατάλληλοι για τη διακυβέρνηση του λαού, έστω και αν εκ των υστέρων αναγκάζονται να ξεπλυθούν με την κυνική ομολογία «κάναμε λάθη». Μόνο που το «πολιτικό σφάλμα ο Πλάτων το θεωρεί κακό και άδικο».
Αυτό το λάθος που οι πολιτικοί μας το προσπερνούν με τόση ανευθυνότητα, έχει καθοριστική σημασία για την πορεία των λαών και εθνών, γι' αυτό και ο Υπ. Εξωτ. του Ναπολέοντα, Ταλλεϋράνδος, το χαρακτήρισε ως «έγκλημα».
Δυστυχώς οι πολιτικοί θέλουν ανθρώπους να κολακεύουν τη ματαιοδοξία τους και όχι αγνούς πατριώτες που νοιάζονται και όταν χρειάζεται θυσιάζονται υπέρ βωμών και εστιών.
Η εθνική Ισχύς αντί να καλλιεργείται, δαιμονοποιείται.
Ένας αγνός πατριώτης και ελληνολάτρης ο ΙΩΝΑΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ πίστευε πως δύο είναι οι αξίες της ζωής: «ο έρωτας το Έθνος, ο έρωτας και η Πατρίδα». Πάλεψε με όλη την ψυχή του να απελευθερώσει όση περισσότερη σκλαβωμένη επικράτεια μπορούσε από τους κομιτατζήδες Βούλγαρους που έσφαξαν, λεηλατούσαν και μόλυναν το ιερό χώμα των προγόνων μας. Τώρα αν με ρωτήσετε τι γνώμη είχε για τους πολιτικούς, θα σας παραπέμψω στο βιβλίο του «Μαρτύρων και Ηρώων αίμα» : «Δεν με μέλλει να βάλω σε δύσκολη θέση μια κυβέρνηση που δεν σέβεται, δεν είμαι καμωμένος για την Κυβέρνηση, για το Κράτος, έγινα για το ΕΘΝΟΣ, γι' αυτό πονώ. Για την Κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια....».
Αν ζούσε σήμερα δεν θα δεχόταν λαθροεισβολείς, ούτε κλέφτες ελληνικής γης, οι οποίοι διαρκώς αξιώνουν και άλλα αιματοβαμμένα χώματα. Τους καταπατητές της Αγίας Σοφίας θα τους θεωρούσε ιερόσυλους γιατί πίστευε πως οι Τούρκοι δεν δικαιούνται να πατάνε ελληνικούς τάφους. «Τον εχθρό σου τον αφανίζεις, πριν σε αφανίσει». Ούτε θα επέτρεπε στον Ερντογάν να προσεύχεται στον καθαγιασμένο χώρο της Αγ. Σοφίας όπου εσφάγησαν από τον ΜΩΑΜΕΘ κατά την Άλωση, 40.000 άοπλοι αθώοι γέροντες και γυναικόπαιδα σχηματίζοντας πυραμίδα ύψους 8 μ..
Οι Τούρκοι ήταν και είναι αυτό που ισχυρίζεται ο Τούρκος καθηγ. της Ιστορίας και Ακαδημαϊκός Taner Akcam, απολίτιστοι και καταστροφικοί, μπορούν μόνο να κατακτήσουν, να γκρεμίσουν, να καταστρέψουν πολιτισμούς....δεν είναι πολιτισμένος λαός.....όπου πάτησε πόδι Οθωμανού το έδαφος δεν καρπίζει, καίνε και ρημάζουν τα μέρη που κατακτούν. Η αόριστη χρήση δύναμης δεν είναι τίποτα άλλο από αδηφαγία της καταστροφικής μανίας του φανατισμού. Η Μ. Ασία είναι γεμάτη κατεστραμμένους ναούς και ιερούς τόπους που χρησιμοποιούν ως στάβλους ή αποθήκες. Το δίδυμο Ερντογάν-Μπαχτσελί είναι οι εκπρόσωποι της καταστροφικής παράδοσης που έκαψε, γκρέμισε τη Μ. Ασία, αφάνισε, εκτόπισε ανθρώπους...Καλά θα κάνει ο Σουλτάνος να διαβάσει τι έλεγε ο ΚΙΚΕΡΩΝ: «τους ιερούς χώρους δεν τους αγγίζεις όχι μόνο με τα χέρια, αλλά ούτε με τη σκέψη».
Ας μην έχουμε αυταπάτες, να είμαστε υποψιασμένοι και ας ακούμε τους ειδικούς που κρούουν τον κώδωνα, όπως ο διακεκριμένος καθηγ. Διεθνούς Πολιτικής κ. Γιαλουρίδης, ειδικός σε θέματα Τουρκίας, ο οποίος αναλύει και καταλήγει πως «η Άγκυρα διεκδικεί διαρκώς χωρίς να αποδέχεται το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, χώρο και κυριαρχία, παραχώρηση εθνικού χώρου. Παραπομπή στο Δικαστήριο της Χάγης για να επέλθει ειρήνη ως απουσία πολέμου. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική γιατί θα έκανε επιθετικότερο τον τουρκικό επεκτατισμό αφού θα ελάμβανε τη στάση της Ελλάδας ως προϊόν αδυναμίας και φόβου...».
Απόδειξη οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπ. Εξωτ. Τουρκίας Τσαβούσογλου στον Υπ. Εξωτ. κ. Δένδια ως συμβουλές: «Σταματήστε να ζητάτε βοήθεια από άλλους....προστατέψτε την αξιοπρέπεια του λαού σας....ελάτε να τα βρούμε....». Υπάρχει χειρότερο φτύσιμο; Δυστυχώς υπάρχει, οι θρασύτατες δηλώσεις του Μουφτή της Θράκης ο οποίος δήλωσε απειλητικά μεταξύ άλλων: «...θα πάθετε στη Θράκη ότι έπαθαν οι Αρμένιοι στο Ναγκόρνο Καραμπάχ...». Τα σχόλια δικά σας.
Ας το πάρουμε απόφαση και ανάλογα να πράξουμε, ο Τούρκος φίλος δεν γίνεται. Ο ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ δικαιολογημένα έλεγε «ο φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι και ο μετριοπαθής αυτός που σε κρατάει για να στο κόψουν».
Μας θέλουν χωρίς ιστορία, πίστη, παράδοση. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψουμε την Πατρίδας μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά. Να σχίσουμε Συμφωνίες υποταγής. Να διώξουμε τους εχθρούς της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Να μην επιτρέψουμε τον εξισλαμισμό της χώρας, ούτε την αποίκιση εκατομμυρίων λαθροεισβολέων. Να σταματήσουμε να τους χορηγούμε πολυτελή διαβίωση εις βάρος των Ελλήνων. Να τους επαναπατρίσουμε όπως θα έκανε κάθε πολιτισμένο κράτος. Αρκετά γίναμε χαβούζα της Ευρώπης. Δεν αντέχουμε άλλο. Ας διεκδικήσουμε την ελευθερία μας και ας μιμηθούμε τους προγόνους μας για τους οποίους νιώθουμε υπερήφανοι και ας προστατεύσουμε όλοι μαζί τα ιερά και όσια.
Ας έχουμε πίστη στο Θεό και στην καρδιά μας τα λόγια του Σατωβριάνδου: «Η ζωή μας και η καρδιά μας είναι στα χέρια του Θεού, ας τον αφήσουμε να κάνει ότι θέλει και με τη μία και την άλλη». Είναι η καλύτερη λύση.
Και μια συμβουλή πάλι του περιηγητή Σατωβριάνδου προς τον Πρωθυπουργό: «Οι νικητές δεν είναι άνθρωποι που ποτέ δεν απέτυχαν, αλλά άνθρωποι που ποτέ δεν παραιτήθηκαν».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗ PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΓΛΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ»!
Κοινωνίαπριν από 2 ώρες
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗ PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΓΛΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ»!
ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ′ ΑΥΤΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!
Εθνικά θέματαπριν από 4 ώρες
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ′ ΑΥΤΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!
ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ...ΦΑΡΜΑΚΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»
Θρησκείαπριν από 5 ώρες
ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ...ΦΑΡΜΑΚΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»
ΗΧΗΤΙΚΟ!
ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (1997).Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΤΣΑΛΑΝ. Ο ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ!
Κοινωνίαπριν από 9 ώρες
ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (1997).Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΤΣΑΛΑΝ. Ο ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ!
ΖΗΤΩ!!! ΑΡΙΣΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ, ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ! ΔΕΝ Σ′ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ-ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Κοινωνίαπριν από 10 ώρες
ΖΗΤΩ!!! ΑΡΙΣΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ, ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ! ΔΕΝ Σ′ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ-ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
ΦΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 41%! Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ,  ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΕΟ LOCΚDOWN ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...
Κοινωνίαπριν από 14 ώρες
ΦΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 41%! Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΕΟ LOCΚDOWN ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Εθνικά θέματαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΒΙΝΤΕΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.ΣΤΑΘΗ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ»! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.ΣΤΑΘΗ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ»! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΠολιτισμόςΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: «ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΩ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ»
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: «ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΩ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ»
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ! ΠΑΝΩ ΑΠ′ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ! ΠΑΝΩ ΑΠ′ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
Κλειστοί και οι Δημοτικοί/Ιδιωτικοί Σταθμοί του Δήμου Παπάγου - Χολαργού
Το 603 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 603 τεύχος της εφημερίδας μας
.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
.
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ... ΤΟΤΕ  ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ
ΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ
Το άρθρο της Βίκυς Τσιάκα
optocenter,χολαργος,γυαλια ηλιου,προσφορες,eshop
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved