ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΘΡΥΛΟΣ, ΔΟΞΑΣΙΕΣ

100

000

στις

υπαρχει

ομως

κανεις

αφου

οπως

πριν

θεμα

πρωτο

εχει

τελευταια

χρονια

ειναι

ΠολιτισμόςΔευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Short Url:
indobserver.gr/.muI

αγια σοφια γράφει η 

Βίκυ Τσιάκα
Πρόεδρος Λέσχης Γυναικών
Παπάγου-Χολαργού
Πολλά έχουν ειπωθεί και άλλα τόσα γραφτεί για το ανοσιούργημα μετατροπής της Αγ. Σοφίας σε τζαμί. Είδηση που προκάλεσε πόνο και θυμό στους Έλληνες, όχι όμως και στα υπόλοιπα χριστιανικά κράτη των οποίων οι διαμαρτυρίες ήταν χλιαρές έως ανύπαρκτες. Αν κρίνω από δημοσκοπήσεις μόνο οι Έλληνες προβληματίζονται. Και πως θα ήταν διαφορετικά αφού ο Πρόεδρος Ερντογάν τους μπουκώνει με δισεκατομμύρια είτε για αγορά πετρελαίου, είτε για πολεμικό υλικό ή γιατί τους εξυπηρετεί με το μεταναστευτικό αφού με την ανοχή τους μετέτρεψε την Ελλάδα σε χαβούζα ψυχών αλλά και τζιχαντιστών, κατασκόπων κλπ. Η Ελλάδα έρμαιο ευρωπαϊκών αποφάσεων (Μέρκελ) σκύβει το κεφάλι, υπακούοντας. Αποτέλεσμα οι Τούρκοι να αποθρασύνονται όλο και περισσότερο από τις κατευναστικές μας θέσεις, έτοιμοι να μας καταπιεί, γιατί ότι ανακοινώνει το πραγματοποιεί.
Επιτέλους ας παραδειγματιστούμε από το μεγαλείο και τα κατορθώματα των προγόνων μας και ας πράξουμε ότι πρέπει να σώσουμε την τιμή και την αξιοπρέπειά μας. Ελάτε μαζί μου σ' ένα περίπατο της ιστορίας για να ζήσουμε την ένδοξη ιστορία της Αγ. Σοφίας που άντεξε σεισμούς, λεηλασίες, βεβηλώσεις, καταστροφές στο διάβα των 1.500 χρ. και έμεινε όρθια, σύμβολο της Ορθοδοξίας και Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς η οποία ξεκινάει το 325 όταν ο Μ. Κων/νος, αυτοκράτορας του Βυζαντίου αποφασίζει να οικοδομήσει Ναό αφιερωμένο στη Σοφία του Θεού, όμως πεθαίνει το 337 χωρίς να έχει ολοκληρώσει το έργο του, το οποίο συνεχίζει ο γιός του και διάδοχος του θρόνου, Αυτοκρ. Κωστάντιος Β', μετά από 34 χρ. το 360.
Επί Θεοδοσίου Α', οι οπαδοί της αίρεσης του Αρεανισμού καταστρέφουν τμήμα του Ναού, που αποκατέστησε ο επόμενος Αυτοκρ. Θεοδόσιος Β' το 408.
Το 532 ξεσπάει η «ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ», με σύνθημα «Νίκα» εναντίον του Αυτοκρ. Ιουστινιανού με πρωταγωνιστές τους Πράσινους και Βένετους (μπλε), που καίνε ολοσχερώς την Αγ. Σοφία και άλλα κτίρια. Οι στρατηγοί Βελισσάριος και Μούνδος καταπνίγουν την επανάσταση εγκλωβίζοντας τους στασιαστές στον Ιππόδρομο.
Τότε ο Ιουστινιανός με παρότρυνση της Αυτοκρ. συζύγου του Θεοδώρας μετά από όραμα, ξεκίνησε την οικοδόμηση ενός Ναού που θα ακτινοβολούσε το μεγαλείο, τη δόξα και τον πλούτο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας διαθέτοντας ασύλληπτα ποσά για την εποχή του (350 τόνους χρυσού).
Για την ανέγερση εργάστηκαν για 5 σχεδόν χρόνια 10.000 τεχνίτες, 100 αρχιτέκτονες με επικεφαλής τους αρχιτέκτονες Άνθιμο και Ισίδωρο, σε μια έκταση 8000 τ.μ., στον πρώτο λόφο της Κων/λης, κοντά στο Παλάτι και Ιππόδρομο.
Ο Ναός χτίστηκε σε ρυθμό τρουλαίας Βασιλικής, ρυθμό που στη συνέχεια ακολούθησαν πολλοί ορθόδοξοι ναοί και οθωμανικά τζαμιά όπως το Τέμενος του Σουλεϊμάν και το Σουλταναχμέτ τέμενος.
Τα υλικά έφθασαν από όλη την επικράτεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, πράσινα μάρμαρα από την Πελοπόννησο και Κάρυστο, λευκά από την Αττική, κόκκινα από τη Φρυγία και Αίγυπτο, αλάβαστρο, πορφύρες, πολύτιμοι λίθοι και διαμάντια, χρυσάφι, ασήμι και μόλυβδος.
Τα θυρανοίξια έγιναν από τον Αυτοκράτορα και τον Πατριάρχη Μηνά. Θαμπωμένος από το απόκοσμο φως και το μεγαλείο ο Ιουστινιανός υψώνοντας τα χέρια του στον ουρανό αναφώνησε: «Δόξα τω Θεώ τω καταξιώσαντί με τοιούτον έργον επιτελέσαι. Νενίκηκά σε, Σολομών!».
Έχει χωρητικότητα 25.000 ατόμων, 5 πύλες εισόδου στον έξω νάρθηκα και άλλες 5 στον εσωτερικό, 40 από τα 180 στο θόλο που μοιάζει να αιωρείται, 107 κίονες λευκούς με πολύχρωμα μάρμαρα. Ο Θόλος ήταν καλυμμένος με φύλλα χρυσού και στη θέση του Παντοκράτορα υπήρχε ένας μεγάλος Σταυρός στολισμένος με πολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια, διαμάντια κλπ.
Σήμερα καλύπτεται από μεταλλικό δίσκο με γραφές από το κοράνι. Στην εξωτερική κορυφή του Θόλου υπήρχε μέγας «ερυσίπολης» Σταυρός που οι Τούρκοι αφαίρεσαν και αντικατέστησαν με την ημισέληνο.
Είχε 80 πρεσβύτερους, 70 υποδιάκονους, 160 αναγνώστες, 25 ψάλτες, 75 θυρωρούς, σύνολο 600 άτομα.
Η Αγία Τράπεζα ήταν από ατόφιο χρυσάφι ενώ από πάνω της κρεμόταν 30 Στέμματα Αυτοκρατόρων από τον Μ. Κων/νο, για να θυμίζουν την προδοσία του Ιούδα έναντι 30 αργυρίων.
Στο αίθριο υπήρχε η «Φιάλη», μαρμάρινη κρήνη με νερό από τις υπόγειες στοές του Ναού που έτρεχε από το στόμα 12 μαρμάρινων λεόντων και είχε καρκινική επιγραφή η οποία διαβάζεται και ανάποδα: «Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν», ξέπλυνε τις αμαρτίες σου, όχι μόνο το πρόσωπό σου.
Πριν από κάθε μάχη ο Αυτοκράτορας εισερχόταν στο Ναό με μαύρα πέδιλα και όχι με τα κόκκινα αυτοκρατορικά με τους αετούς και ορκιζόταν πως όταν επιστρέψει από τις μάχες αυτά θα είχαν γίνει κόκκινα από το αίμα των εχθρών. Γυρίζοντας δε από τους νικηφόρους Πολέμους τελούσαν δοξολογία ψάλλοντας κλήρος και λαός το απολυτίκιο «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα Νικητήρια».
Τις μεγαλύτερες καταστροφές ο Ναός δεν τις πέρασε από σεισμούς και στάσεις αλλά από τους Φράγκους κατά την Δ' Σταυροφορία το 1204 και τους Λατίνους (1204-1261).
Ήταν τόσο εκτεταμένες οι βεβηλώσεις και οι λεηλασίες που μόνο ο Πάπας Ιννοκέντιος τόλμησε να τις επιπλήξει, ίσως γιατί ένιωθε τύψεις. Ήταν τόσο το μίσος της καταστροφής που έχει μείνει ιστορική η φράση του Λ. Νοταρά κατά την Άλωση: «Κρείττον φακιόλιον Τούρκων η Καλύπτρα λατινική= καλύτερα να δω να κυβερνά την Πόλη τούρκικο φακιόλι παρά λατινική καλύπτρα».
Το 1261 όταν απελευθερώθηκε η Κων/πολη ο Ναός είχε απογυμνωθεί από όλους τους θησαυρούς και είχε υποστεί τεράστιες φθορές.
Ο Αυτοκρ. Μιχ. Παλαιολόγος προσπάθησε να συντηρήσει το Ναό ενώ οι σεισμοί του 1344 και 1346 επιδείνωσαν περαιτέρω την κατάσταση.
Το 1356 έγινε η τελευταία ανοικοδόμηση του Ναού η οποία παραμένει ως σήμερα. Οι βεβηλώσεις δυστυχώς συνεχίστηκαν και το 1453 από τον Σουλτάνο Μεχμέτ (Μωάμεθ Β') ο οποίος μετέτρεψε την Αγ. Σοφία σε τζαμί αφού αφαίρεσε και κατέστρεψε το τέμπλο, την Αγία Τράπεζα, τον Άμβωνα, έκλεψε κειμήλια και ιερά σκεύη, όσα δηλαδή απέμειναν από τις λεηλασίες Φράγκων και Λατίνων, έκανε αλλαγές λειτουργικών χώρων, πρόσθεσε τζαμιά, τακτική που ακολούθησαν και οι επόμενοι Σουλτάνοι. Τα αριστουργηματικά ψηφιδωτά και οι αγιογραφίες σκεπάστηκαν με σοβά ως το 1930 που αποκατέστησε το Αμερικανικό Βυζαντινό Ινστιτούτο με τον Αμερικανό αρχαιολόγο Θ. Ουίτμορ. Από τότε ως σήμερα ανακαλύπτονται ψηφιδωτά όπως ο Χριστός Παντοκράτορας σε θρόνο με γονατιστούς τον Αυτοκρ. Λέoντα ΣΤ' τον Σοφό (886-912) με στέμμα και φωτοστέφανο, η Ένθρονη Θεοτόκος με τον Ιουστινιανό να της προσφέρει ομοίωμα της Αγ. Σοφίας και τον Μ. Κων/νο να της προσφέρει ομοίωμα της Κων/πολης, η Παναγία Βρεφοκρατούσα με τον Αυτοκρ. Ιωάν. Κομνηνό να της προσφέρει ένα πουγγί με χρυσά νομίσματα που συμβολίζουν τις δωρεές στο Ναό και την Αυτοκρ. Ειρήνη την Ουγγαρέζα. Ο Ναός δεν παύει να μας εκπλήσσει καθημερινά με τα αποκαλυπτόμενα ψηφιδωτά και τοιχογραφίες, ούτε και τα εκατομμύρια επισκεπτών απ' όλο τον κόσμο από διάφορες θρησκείες που τον επισκέπτονται, όπως παλιότερα ο Σλάβος Ηγεμόνας Βλαδίμηρος που όταν αντίκρυσε το μεγαλειώδες οικοδόμημα με τις σειρές των ιερέων με τα χρυσοποίκιλτα άμφια, την ουράνια ψαλμωδία της χορωδίας, την ευσεβή σιωπή των πιστών, ένιωσε δέος και θαυμασμό, βαφτίστηκε χριστιανός και παντρεύτηκε τη Βυζαντινή πριγκίπισσα Άννα. Από τότε οι Ρώσοι ασπάστηκαν την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη.
Από το 1453-1935 για 482 χρόνια η Αγ. Σοφία λειτούργησε ως τζαμί.
Στις 24 Οκτ. 1934 ο σφαγέας του Ελληνισμού της Μ. Ασίας Μουσταφά Κεμάλ Αττατούρκ στα πλαίσια εκδημοκρατισμού της χώρας του μετέτρεψε τον Ναό σε Μουσείο, χωρίς να τολμήσει κανείς αλλαγή ως σήμερα, ώσπου τόλμησε ο σημερινός Σουλτάνος Ερντογάν μετατρέποντας έτσι το κοσμικό κράτος του Κεμάλ σε θεοκρατικό υποδαυλίζοντας συγχρόνως το μίσος του όχλου απέναντι στους Έλληνες πως τώρα όλα ανήκουν στην Τουρκία και τα κάνει ότι θέλει.
Ας δούμε τώρα τι λένε οι προφητείες για τα μελλούμενα που είναι η αποκάλυψη σχεδίου του Θεού για το μέλλον και τη σωστή πορεία των ανθρώπων, τα οποία μας πληροφορούν, μας προετοιμάζουν για όσα θα συμβούν στο εγγύς και μακρινό μέλλον. Επίσης υπενθυμίζει στους πιστούς την ύπαρξή του, που έχει σκοπό την πνευματική στήριξη και αφύπνιση των ανθρώπων και την ενίσχυση της πίστης τους.
Στις μέρες μας το θέμα των προφητειών είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Άγιοι Πατέρες όπως ο Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Παϊσιος, ο Πορφύριος κλπ, έχουν προφητέψει την ελληνική κρίση, την πολιτειακή αστάθεια, τις πολεμικές συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και τη Συρία, την εμφάνιση των τζιχαντιστών που θα τρομοκρατήσουν και αιματοκυλήσουν την Ευρώπη, τον Γ'ΠΠ.
Η πρώτη προφητεία, κωδικοποιημένη, ήταν γραμμένη στον τάφο του Μ. Κων/νου, ο οποίος τάφηκε το 337 στη Νικομήδεια της Μ. Ασίας και έπειτα ο γιός του ο Κωνστάντιος Β' μετέφερε το άγιο λείψανο του με βασιλικές τιμές στο Ναό των Αγ. Αποστόλων στην Κων/πολη. Μέρος του λειψάνου υπάρχει στο Άγιο Όρος στη Μονή Κωνσταμονίτου.
Πέρασαν 1.101 χρόνια μέχρι να αποκρυπτογραφηθεί και η προφητεία και να εξηγηθεί το 1440 από τον σοφό Σχολάριο Γεννάδιο, μετέπειτα Πατριάρχη Κων/πολης. Περιέχει γεγονότα 17 αιώνων προλέγει την ακμή και εξάπλωση των Τούρκων, την Άλωση της Πόλης το 1453, προλέγει την Πολιορκία της Βιέννης το 1683 από τους Τούρκους, όπως και την συντριβή τους στους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-1913. Επαληθεύει τη γέννηση της νέας Τουρκίας υπό τον Μουσταφά Κεμάλ, τη διάλυση της Τουρκίας από τους Ρώσους, την κατάληψη της Κων/πολης στον Γ'ΠΠ από τον οποίο θα αναδειχθεί ένας ηγέτης που είναι θέλημα Θεού να κυβερνήσει όλο τον κόσμο.
Μετά τον Ρωσοτουρκικό Πόλεμο (Γ'ΠΠ) θα αποκαλυφθεί ο Αγ. Ιωάννης δείχνοντας πως έφτασε η ώρα να πάρουμε πίσω την Πόλη και η Ορθοδοξία θα επικρατήσει. Οι Τούρκοι το γνωρίζουν και φοβούνται για τη διάλυση της Τουρκίας.
Ο Αγ. Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης προλέγει πως οι άνθρωποι στην Ελλάδα θα πεινάνε, η Ελλάδα θα παραπαίει, θα εξευτελίζεται παγκοσμίως, θα απειλείται, θα χλευάζεται μέχρι εξουθενώσεως. Είχε προειδοποιήσει τον Ελληνισμό από το 2001 για όσα θα ζήσουν. Παρακαλούσε το Θεό να μας λυπηθεί και να μας στείλει έναν πιστό Χριστιανό που θα ενώσει τον κόσμο για το καλό.
Οι διάφορες προφητείες πριν τον Γ'ΠΠ μιλάνε για ελληνική κρίση, την κατάσταση που θα επικρατεί στην Ε.Ε. και στα κράτη-μέλη, τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, την κατάσταση στη Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, την εμφάνιση των τζιχαντιστών, τον πόλεμο στη Συρία και τα εκατομμύρια μεταναστών που θα εισέλθουν στην χώρα μας.
Τον ίδιο φόβο προκαλεί και ο λεγόμενος «Σταυρός του Ιουστινιανού» καθώς θρύλοι των Τούρκων αναφέρουν πως πρόκειται για πανάρχαιο κειμήλιο κρυμμένο στην Αγ. Σοφία προερχόμενο από την Αίγυπτο με τρομοκρατική δύναμη η οποία θα διαλύσει την Τουρκία, αλλά θα βοηθήσει και την επαναφορά της Αγ. Σοφίας στην Ελληνορθόδοξη πίστη.
Αλλά και η εμφάνιση των μορφών των Αυτοκρατόρων στα ψηφιδωτά έχει γεννήσει σειρά θρύλων για τη διάλυση της Τουρκίας και την Ανάσταση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας με την ευλογία του Χριστού.
Άλλη προφητεία αναφέρει πως στην 8η Οικουμενική Σύνοδο (δεν έγινε ακόμη) θα δοθεί το ύστατο «ανάθεμα» κατά του Σιωνισμού, που έχει μόνο ένα σκοπό: «με την πρόφαση μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας πολιτικής για ευημερία και οικονομική άνθηση, θα δημιουργήσουν αναρχία σε όλο τον κόσμο, θα συγκεντρώσουν στα χέρια τους, θα καταστρέψουν τον Χριστιανισμό και θα υποδουλώσουν τους λαούς της στην αντι-χριστιανοσύνη.
Οι προρρήσεις του Αγίου Παϊσίου λένε πως θα εμφανιστούν έκτροπα, θα επέμβει ο στρατός (όχι χούντα) επειδή θα επικρατήσει αναρχία. Μόλις εμφανιστεί πατριωτική κυβέρνηση ο στρατός θα παραδώσει ειρηνικά την εξουσία σε αυτή. Όλες οι χώρες θα υποφέρουν εξαιτίας ατόμων που θα έχουν τον έλεγχο του πλανήτη, θα καταστρέψουν τον κόσμο για να κλέψουν όλο τον πλούτο. Θα εξαθλιώσουν τα έθνη και θα τα οδηγήσουν στην πείνα και σε πολεμικές συγκρούσεις. Όλοι θα προσπαθήσουν να βάλουν χέρι στον αμύθητο πλούτο της Ελλάδας, όμως ο Θεός θα βοηθήσει τους Έλληνες να βγουν αλώβητοι αρκεί να μετανοήσουν από τις αμαρτίες. Όταν μετανοήσουμε θα γίνει το ποθούμενο και ο Θεός θα αναστήσει τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και θα ξαναγεννηθεί ο ελληνισμός της Κων/πολης και της Μ. Ασίας, από τα εκατομμύρια κρυπτοχριστιανών.
Όλες οι προφητείες από την εποχή του Βυζαντίου μέχρι σήμερα περιγράφουν τα ίδια γεγονότα.
Όταν η κυβέρνηση συμφωνήσει κρυφά με Αμερική και Ευρώπη να μας προδώσουν, τότε θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι οι οποίοι θα φτάσουν στα εξαμίλια. Δεν θα προλάβουν να μας κάνουν μεγάλη ζημιά γιατί θα επέμβουν οι Ρώσοι, θα γίνει Ρωσοτουρκικός Πόλεμος, συγχρόνως θα επέμβουν Αμερικανοί και ΝΑΤΟ να βοηθήσουν την Τουρκία και έτσι θα ξεσπάσει ο Γ'ΠΠ με επίκεντρο την Αγ. Σοφία. Η Ελλάδα θα μείνει αμέτοχη. Οι Ρώσοι θα μας την δώσουν, όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά για τα δικά τους συμφέροντα. Απομένει να δούμε αν θα εκπληρωθούν.
Μια άλλη παράδοση η οποία συνδυάζει μύθους, θρύλους και λαϊκές δοξασίες αναφέρει πως Μαρμαρωμένος Βασιλιάς δεν είναι ο Κων/νος Α' Παλαιολόγος αλλά ο Δούκας Ιωάννης Βατάτζης ο ελεήμων, ηγεμόνας της Αυτοκρατορίας της Νίκαιας, ο οποίος έχει αγιοποιηθεί από την Εκκλησία.
Η προφητεία ξεκίνησε επειδή ο Ιωαν. Βατάτζης βρέθηκε στον τάφο του άφθαρτος, όπως άφθαρτα βρέθηκαν και τα αυτοκρατορικά του ενδύματα. Οι κρυπτοχριστιανοί έκρυψαν τη σωρό σε ένα μυστικό σπήλαιο στα υπόγεια της Αγ. Σοφίας για να μην πέσει στα χέρια των Τούρκων. Το πρόσωπό του παραμένει ροδαλό και η έκφρασή του γαλήνια, σαν να κοιμάται. Στο δεξί του χέρι κρατά το σπαθί του, το οποίο κάθε χρόνο μετακινείται λίγα χιλιοστά έξω από το θηκάρι και μόλις βγει όλο, τότε θα αναστηθεί ο Βασιλιάς και θα διώξει τους Τούρκους από την Κων/πολη.
Οι πιο πρόσφατες μαρτυρίες έρχονται από τις δεκαετίες 1950-1990 από Έλληνες που επισκέφθηκαν την κρύπτη και είδαν το σώμα του ατόφιο. Άλλοι είπαν πως απομένουν μόνο λίγα χιλιοστά για να βγει όλο το σπαθί. Αυτό το γνωρίζουν οι Τούρκοι, οι οποίοι μάταια προσπάθησαν να βρουν την κρύπτη, γιατί τρέμουν τη στιγμή που θα βγάλει το σπαθί του και θα σημάνει το τέλος της Τουρκίας.
Ο γέροντας Εφραίμ Αμερικής κατά τη δεκαετία του 1950 υποστήριξη πως ο Αρχιερέας Ιερόθεος του υπέδειξε τον Ιωαν. Βατάτζη ως τον αυτοκράτορα που θα αναστηθεί όταν γίνει ο Γ'ΠΠ, για να πάρει πίσω την Πόλη.
Γι' αυτό φανατικοί μουσουλμάνοι σήμερα λένε, πως για να «εξορκιστεί» το κακό πρέπει η Αγ. Σοφία να γίνει πάλι τζαμί όπως και πριν το 1934. Πιστεύουν πως έτσι θα ακυρωθεί η προφητεία της εμφάνισης του εξαπτέρυγου Αγγέλου για τη διάλυση της Τουρκίας.
«Η Δέσποινα ταράχτηκε και δάκρυσαν οι εικόνες,
Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις
Πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι δικά μας θάναι».
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Βίκυ Τσιάκα
Πρόεδρος Λέσχης Γυναικών
Παπάγου-Χολαργού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗ PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΓΛΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ»!
Κοινωνίαπριν από 53 λεπτά
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗ PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΓΛΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ»!
ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ′ ΑΥΤΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!
Εθνικά θέματαπριν από 2 ώρες
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ′ ΑΥΤΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!
ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ...ΦΑΡΜΑΚΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»
Θρησκείαπριν από 3 ώρες
ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ...ΦΑΡΜΑΚΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»
ΗΧΗΤΙΚΟ!
ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (1997).Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΤΣΑΛΑΝ. Ο ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ!
Κοινωνίαπριν από 8 ώρες
ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (1997).Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΤΣΑΛΑΝ. Ο ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ!
ΖΗΤΩ!!! ΑΡΙΣΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ, ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ! ΔΕΝ Σ′ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ-ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Κοινωνίαπριν από 9 ώρες
ΖΗΤΩ!!! ΑΡΙΣΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ, ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ! ΔΕΝ Σ′ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ-ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
ΦΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 41%! Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ,  ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΕΟ LOCΚDOWN ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...
Κοινωνίαπριν από 13 ώρες
ΦΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 41%! Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΕΟ LOCΚDOWN ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Εθνικά θέματαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΒΙΝΤΕΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.ΣΤΑΘΗ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ»! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.ΣΤΑΘΗ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ»! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΠολιτισμόςΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: «ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΩ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ»
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: «ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΩ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ»
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ! ΠΑΝΩ ΑΠ′ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ! ΠΑΝΩ ΑΠ′ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
Κλειστοί και οι Δημοτικοί/Ιδιωτικοί Σταθμοί του Δήμου Παπάγου - Χολαργού
Το 603 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 603 τεύχος της εφημερίδας μας
.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
.
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΘΡΥΛΟΣ, ΔΟΞΑΣΙΕΣ
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΘΡΥΛΟΣ, ΔΟΞΑΣΙΕΣ
optocenter,χολαργος,γυαλια ηλιου,προσφορες,eshop
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved