ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ: «Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Ή ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ»

ΗΧΗΤΙΚΟ!

πολιτικου

υπαρχει

κανεις

αλλος

τετοιο

τροπο

οπως

φαινεται

λεει

πριν

τιτλο

εχει

πληρως

καταφερε

κατι

ΚοινωνίαΠέμπτη , 18 Φεβρουαρίου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.mej

 Συγκλονιστικά τα όσα λέει με συνέντευξή του ο ναύαρχος εα και νομικός Αντώνης Παπαντωνίου. Και μην βιαστούν ορισμένοι να πουν ότι η "ανατροπή" στην οποίααναφέρεται, υπονοεί αντιδημοκρατική εκδήλωση ανατροπής της κυβέρνησης. Τα λέει με το "νι και με το σιγμα" παραπέμποντας σε ιδεώδες τύπου Μαχάτμα Γκάντι ή στην κατάρρευση του ίδιου του πολιτικού-πολιτειακού συστήματιος ως...ώριμου φρούτου: "Δεν μακιγιάρεται άλλο αυτό το σύστημα, δεν ωραιοποιείται, δεν φτιασιδώνεται. Αυτά που θα έρθουν τους επόμενους μήνες θα κάνουν το παρόν σύστημα να καταρρεύσει μόνο του", επισημαίνει ο κ. Παπαντωνίου. 

Ακούστε με προσοχή τα όσα λέει στον Μάκη Βραχιολίδη στο ηχητικό και συγκεκριμένα από το 11.30'' ως το 37.00'' κάνοντας κλικ εδώ στα κόκκινα γράμματα

προβλεψη σοκ απο ανωτατο 

Συγκεντρώσαμε συνοπτικά όσα είπε ο κ. Παπαντωνίου, στα παρακάτω.

Παπαντωνίου: Σκόπιμα έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση τον λαό μέσω του κορωνοϊού, ώστε να του εξαφανίσουν κάθε ενδεχόμενη αντίδραση. Στοχεύουν να τον καθυποτάξουν πλήρως ώστε να μην αντιδράσει καθόλου σε οτιδήποτε του επιβάλλουν. Ακόμη και να του γκρεμίσουν και την Ιστορία του, τον πολιτισμό του, το σπίτι του, το οτιδήποτε, ώστε ουσιαστικά να πάψει να υπάρχει. Αυτή τη στιγμή καταργούν την Ελλάδα κύριε Βραχιολίδη, ο σκοπός και ο στόχος τους είναι αυτός: η κατάργηση στην πράξη του ελληνικού κράτους.

 

---Του ελληνικού κράτους, και μήπως και του ελληνικού φρονήματος;;
Παπαντωνίου: Ναι, βεβαίως. Αυτά πάνε μαζί διότι αν δεν έχεις φρόνημα δεν έχεις κράτος.


---Κατά κάποιον τρόπο φαίνεται να το αποδέχεται ο ελληνικός λαός.
Παπαντωνίου: Δεν το αποδέχεται, εξαναγκάζεται. Το έχουν οδηγήσει σε τέτοιο τέλμα, του έχουν δημιουργήσει τεράστιες φοβίες.


---Και ποιος μπορεί να είναι ο στόχος πλέον του λαού;
Παπαντωνίου: Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την ανατροπή του πολιτειακού συστήματος. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνο με δύο διαδικασίες: με την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και τη συνέχεια-πρέπει να υπάρχει συνέχεια. Με το να πας μια φορά στο τόσο να διαμαρτυρηθείς το πρόβλημα δεν μπορείς να το λύσεις. Εκεί όπου πηγαίνει ο λαός στο Σύνταγμα και στα γύρω στενά είναι βέβαιον ότι θα φάει δακρυγόνα και η προσπάθειά του θα σταματήσει εκεί. Πρέπει να βρεθούν άλλοι, έξυπνοι τρόποι οργάνωσης, κλιμάκωσης και συνέχειας. Αυτά δεν μπορούν να επιτευχθούν με αυτού του είδους τις κινητοποιήσεις. Μπορεί να είναι χρήσιμες, γιατί σου δίνουν την αίσθηση ότι κάτι κινείται. Εδώ πας να ανατρέψεις μια κατοχή και η κατοχή δεν ανατρέπεται με αυτό τον τρόπο.


--Το άρθρο 120 του συντάγματος προσπάθησαν να το εφαρμόσουν μεμονωμένα κάποιοι πολίτες και έφαγαν τα μούτρα τους: μία εξ αυτών είναι στη φυλακή, ενώ ένας άλλος βρέθηκε στο ψυχιατρείο και η υγεία του καταστράφηκε. Η ανατροπή, όπως τη λέτε, μιας «κατοχικής κυβέρνησης»....
Παπαντωνίου: Δεν τη λέω εγώ έτσι , τη λέει ο νόμος 4336/14-08-2015 ΦΕΚ 94Α §γ σελίδα 1014. Είναι ο νόμος-υποτίθεται νόμος γιατί από τον Μάιο του 2010 δεν υπάρχουν νόμοι- του 3ου Μνημονίου. Εκεί λέει ότι αυτοί οι εγκληματίες, η κυβέρνηση, αποδέχεται ότι υποχρεούται να συνδιαλέγεται και να συμφωνεί πριν την εισαγωγή οποιουδήποτε νομοσχεδίου στη βουλή για ψήφιση, με την ευρωπαϊκή επιτροπή, την ΕΕ και το ΔΝΤ. Αυτό τι σημαίνει, στη νομική ορολογία σημαίνει de jure κατοχή στην οποία περάσαμε από τη de facto που είχαμε από τις 6-5-2010, ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΄ΌΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΉΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΆ. Και με υπογραφή δηλαδή αποδεχτήκαμε ότι έχουμε κατοχή.


--Αυτή την κατοχή κύριε Παπαντωνίου την αποδέχεται και η ελληνική δικαιοσύνη. Κατά συνέπεια πώς μπορεί να βρει ο λαός το δίκιο του, όταν σε οτιδήποτε κάνει βρίσκει απέναντί του στη Δικαιοσύνη.
Παπαντωνίου: Η κατοχή σημαίνει ότι ελέγχει όλο το σύστημα. Όλο το σύστημα σημαίνει όλο τον Δημόσιο τομέα, που περιλαμβάνει δικαιοσύνη, ένοπλες δυνάμεις, περιλαμβάνει τα πάντα.


--Στους τελευταίους 11-12 μήνες που υπάρχει ο κορωνοϊός έχουν περισταλεί τα δικαιώματα του ανθρώπου σε πολύ μεγάλο βαθμό: ο κάθε πολίτης για να βγει έξω από το σπίτι του χρειάζεται να συμπληρώνει ειδικό χαρτάκι ή να στέλνει sms για οπουδήποτε θέλει να πάει. Από το πρωί ως τις 9.00 ή τα Σαββατοκύριακα ως τις 6.00 μμ γιατί μετά πρέπει να μείνει υποχρεωτικά μέσα στο σπίτι του. Τις εκκλησίες μια τις ανοίγουν μια τις κλείνουν, τα καταστήματα τα έχουν κλείσει βιαίως, αθλητισμός και πολιτισμός δεν υφίστανται. Μέχρι πότε θα κρατήσει αυτό το μαρτύριο; Μπορείτε να προβλέψετε;
Παπαντωνίου: Καταρχήν τα δικαιώματα δεν έχουν περισταλεί, έχουν βιαστεί. Υπάρχει πλήρης κατάλυση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή, με κάποιο εφαλτήριο για να δώσει τη δυνατότητα, που το εφαλτήριο αυτό ήταν ο φόβος. Ο φόβος του θανάτου του δικού μου, της γυναίκας μου, των παιδιών μου, των φίλων μου, των συγγενών μου. Χρησιμοποίησαν τον φόβο για να επιτεθούν κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως αυτά διαμορφώθηκαν από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με τη διακήρυξη του ΟΗΕ από την οποία προκύψανε τα Συντάγματα όλων των κρατών. Ο στόχος τους λοιπόν ήταν η κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όχι η περιστολή. Δεν σου επιτρέπεται να κάνεις τίποτε. Δεν σου επιτρέπεται να ζεις ελεύθερα για να...μην πεθάνεις! Αυτό είναι πρωτάκουστο, είναι πρωτοφανές. Είναι γεγονός πρωτοφανώς παγκόσμιο.


---Ο κ. Μητσοτάκης προλείανε με συνέντευξή του ως πότε θα κρατήσει αυτό μαρτύριο του λαού, με συνέντευξή του. Είπε ότι στο μέλλον μετά το 2022 , ίσως υπάρξουν κάποιες συνθήκες κανονικότητας.
Παπαντωνίου: Κατ'αρχήν δεν αναγνωρίσω στον κ. Μητσοτάκη τον τίτλο του πρωθυπουργού. Για να είναι κάποιος πρωθυπουργός πρέπει να υπάρχει μια νομιμότητα στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του. Όλοι αυτοί οι κύριοι έχουν καταπατήσει τη νομιμότητα από το 2010. Αμφιβάλλω αν ο κόσμος θα επιτρέψει να υπάρχει αυτό το σύστημα έστω και για ακόμη 3-4 μήνες. Γιατί αυτά που πρόκειται να αντιμετωπίσει στη συνέχεια ο πολίτης θα είναι καθοριστικά όχι μόνο για την προσωπική του ζωή αλλά και γενικότερα για την κοινωνική του παρουσία. Για να μην πάω σε άλλες φωτιές που σιγοκαίνε, η οικονομία έχει πάρει ένα προβάδισμα και μάλιστα με τον πτωχευτικό κώδικα. Θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη. Έχοντας ψάξει και βρει οικονομικά στοιχεία, η κατάσταση είναι τέτοια που αμφιβάλλω αν θα υπάρχει ως πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης τους επόμενους μήνες.


---Προβλέπετε ότι θα πέσει η κυβέρνησή του;
Παπαντωνίου: Προβλέπω ότι θα ανατραπεί το πολιτειακό σύστημα.


--Θα αλλάξει άρδην το πολιτειακό σύστημα;
Παπαντωνίου: Ναι, γιατί αυτό το σύστημα που υπάρχει δεν ωραιοποιείται άλλο. Δεν μακιγιάρεται, δεν φτιασιδώνεται. Θα υπάρξει ανατροπή και η ανατροπή δεν γίνεται ούτε με μηνύσεις ούτε με εκλογές. Όσο και αν έχω ψάξει στην ιστορία για το πώς επέρχεται η ανατροπή, δεν βρήκα να επήλθε με εκλογές ή μηνύσεις. Πάντα τα καθεστώτα της δικτατορίας ή της κατοχής ή ανατρέπονταν ή κατέρρεαν . Μην βαυκαλιζόμαστε ότι θα πάμε σε εκλογές και θα αλλάξει κάτι. Τι θα αλλάξει;

 

---Άρα θα πέσει ως ώριμο φρούτο το πολιτειακό σύστημα...
Παπαντωνίου: Δεν έχει άλλη ζωή αυτό το πολιτειακό σύστημα. Το ζήτημα είναι κατά πόσον ο λαός είναι έτοιμος να αντικρύσει την επόμενη μέρα της κατάρρευσης ή της ανατροπής για να μην πέσει σε έναν καινούργιο απατεώνα. Γιατί οι απατεώνες πάνε ένα βήμα μπροστά. Στην εγκληματολογία και στην επιστήμη διδάσκονται τα χαρακτηριστικά του απατεώνα. Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Μαχάτμα Γκάντι ο οποίος κατάφερε να απελευθερώσει την πατρίδα του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον λαό του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ BAR CODE.
Κοινωνίαπριν από 2 λεπτά
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ BAR CODE.
EINAI O MONOS TROPOA NA KRATHSOYME TA PAIDIA MAS STHN ELLADA
ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΟΙ ΗΠΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ FSA- ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
Εθνικά θέματαπριν από 12 ώρες
ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΟΙ ΗΠΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ FSA- ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΕΦΤΑΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ρ@ΓΙΑΔΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Εθνικά θέματαπριν από 12 ώρες
ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΕΦΤΑΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ρ@ΓΙΑΔΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ
ΙΔΟΥ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ: Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΜΕ 100 ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ 10-14 ΕΤΩΝ-ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙ ΕΛΙΟΤ! Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!
Κοινωνίαπριν από 13 ώρες
ΙΔΟΥ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ: Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΜΕ 100 ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ 10-14 ΕΤΩΝ-ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙ ΕΛΙΟΤ! Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!
ΒΙΝΤΕΟ
ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ LOCKDOWN-ΘΑ ′′ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ′′ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!
Κοινωνίαπριν από 15 ώρες
ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ LOCKDOWN-ΘΑ ′′ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ′′ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ
Εθνικά θέματαΠέμπτη , 25 Φεβρουαρίου 2021
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ
ΒΙΝΤΕΟ- GRD NEWS ME TON ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ
ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ: «ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΔΟΞΑ»! ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΕ 8 ΛΕΞΕΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ
Εθνικά θέματαΠέμπτη , 25 Φεβρουαρίου 2021
ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ: «ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΔΟΞΑ»! ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΕ 8 ΛΕΞΕΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΒΙΝΤΕΟ
ΕΜΒΟΛΙΟ Ή ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 25 Φεβρουαρίου 2021
ΕΜΒΟΛΙΟ Ή ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!
ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ....
«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ»: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021
Τοπικά νέαΠέμπτη , 25 Φεβρουαρίου 2021
«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ»: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Τοπικά νέαΠέμπτη , 25 Φεβρουαρίου 2021
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!  ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ»! Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ-200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ...
ΚοινωνίαΤετάρτη , 24 Φεβρουαρίου 2021
Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ»! Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ-200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ...
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΜΠΟΧΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ: ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!
ΚοινωνίαΤετάρτη , 24 Φεβρουαρίου 2021
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΜΠΟΧΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ: ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΤΟ 595 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣΤΟ 595 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
.
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ: «Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Ή ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ»
ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ: «Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Ή ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ»
ΗΧΗΤΙΚΟ!
0
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved