Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΤΑΞΕ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ -ΤΕΛΙΚΑ- ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ! ΣΤΟ...ΒΡΟΝΤΟ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...

στις

πολιτικου

υπαρχει

αλλος

υποστηριζει

κρατικη

αφου

οπως

συνηθως

δειτε

λεει

διαβαστε

απαντησε

θεμα

πρωτο

ΚοινωνίαΤρίτη , 24 Νοεμβρίου 2020
Short Url:
indobserver.gr/.mI1

 -Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Νεομ. 2020, 5:05μμ, ώρα Λος Άντζελες | 

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ ΤΗΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΑΡΝΕΊΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΣΤΟ ΜΠΆΙΝΤΕΝ!!! σας είχαμε γράψει τα εξής σημαντικά για το πως ακριβώς παραδίδεται το αξίωμα του Αμερικανού Προέδρου από τον απερχόμενον πρόεδρον εις τον νεοεκλεγμένον πρόεδρον και πως η επικεφαλής της αρμόδιας κρατικής υπηρεσίας αυτής, της Διοικήσεως Γενικών Υπηρεσιών (General Services Administration, GSA), ηρνείτο, μέχρι τώρα, να πραγματοποιήσει ακριβώς αυτό στην περίπτωση του Προέδρου Τράμπ και του Τζο Μπάνινταν για..ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

Ο επικεφαλής της Διοίκησης Γενικών Υπηρεσιών (General Services Administration, GSA) απορρίπτει αιτήματα από τον Joe Biden για την επίσημη έναρξη της διαδικασίας μετάβασης εξουσίας, λέγοντας ότι ο νικητής δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Η υπηρεσία είναι επιφορτισμένη με τη διαδικασία μεταβίβασης εξουσίας σε μια νέα διοίκηση, αλλά ένας εκπρόσωπος είπε τη Δευτέρα ότι «η GSA και ο διαχειριστής της θα συνεχίσουν να συμμορφώνονται και να πληρούν όλες τις απαιτήσεις του νόμου» σύμφωνα με την εφημερίδα 'The Epoch Times'.

Σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία, η διορισμένη από τον Τραμπ επικεφαλής της GSA Emily W. Murphy δεν θα ξεκινήσει τη μετάβαση έως ότου «καθοριστεί ο νικητής, βάσει της διαδικασίας που ορίζεται στο Σύνταγμα».

Η καθυστέρηση κοστίζει την πρόσβαση της ομάδας του Joe Biden σε εκατομμύρια σε ομοσπονδιακές χρηματοδοτήσεις και την ικανότητα να συναντηθεί με αξιωματούχους των υπηρεσιών μυστικών πληροφοριών και άλλων υπηρεσιών.

Το μεγάλο σάιτ News Max αναφέρει: Τα ΜΜΕ ανακήξυραν τον Μπάινταν νικητή των εκλογών το Σάββατο, αλλά ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να συναινέσει, ισχυριζόμενος ότι οι έγιναν εκλογικές παρατυπίες σε αρκετές πολιτείες. Η νομική του ομάδα κατέθεσε αγωγές σε πέντε πολιτείες, ορισμένες στις οποίες συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων.

Το Newsmax δεν ανακήρυξε κανένα νικητή του εκλογικού αγώνα, αλλά περιμένει την εκκίνηση της νομικής διαδικασίας για την επίλυση του ζητήματος.

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία αναγνωρίζει συνήθως έναν υποψήφιο για την προεδρία όταν καταστεί σαφές ποιος κέρδισε τις εκλογές, είπε ένας αξιωματούχος σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η μεταβατική ομάδα της κρατικής υπηρεσίας μπορεί να λάβει νομικά μέτρα.

Η άρνηση της GSA να ξεκινήσει την επίσημη μετάβαση εμποδίζει την ομάδα του Μπάιντεν να λαμβάνει έξοδα ταξιδιού και μισθούς.

ΕΠΙΣΗΣ και σε ένα άλλο άρθρο δικό μας για το ίδιο θέμα με τίτλο ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ για τις εκλογές των ΗΠΑ – Επίσημη επιστολή του Κογκρέσου: Δεν διακρίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ εκλεγμένος Πρόεδρος, σας γράψαμε πως μέλη της πτέρυγας των Ρεπουμπλικάνων του Κογκρέσου είχαν στείλει στις 13 Νοεμ. επιστολήν προς την επικεφαλής της Διοικήσεως των Γενικώς Υπηρεσιών, υπενθυμίζοντάς της τα εξής σημαντικά....

Και γράφει τα εξής...

Το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών | Η Επιτροπή Εποπτείας και Κυβερνητικής Μεταρρύθμισης, Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ
13 Νοεμβρίου 2020

Προς την αξιότιμη Emily Murphy, Διαχειριστήτρια της Διοίκησης Γενικών Υπηρεσιών, 1800 F St. N.W. Ουάσιγκτον, DC 20405

Αγαπητή διαχειριστήτρια Murphy:

Στις 9 Νοεμβρίου 2020, μέλη των Δημοκρατικών της Βουλής της Αντιπροσώπων σάς έστειλαν μια επιστολή που παρουσίασε εσφαλμένα τα γεγονότα σχετικά με τις ευθύνες σας σύμφωνα με τον Προεδρικό Νόμο για την Μετάβαση της Εξουσίας του 1963 (Νόμος). 1 Γράφω για να διορθώσω το ρεκόρ.

Σύμφωνα με τον νόμο, εσείς, ως διαχειριστίς της Γενικής Υπηρεσίας Υπηρεσιών (GSA), έχετε την εξουσία να παρέχετε μεταβατική βοήθεια που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση στον Εκλεγμένο Πρόεδρο και στον Εκλεγμένο Αντιπρόεδρο. Ωστόσο, αυτή η βοήθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο και εφόσον αποδειχθεί ότι υπάρχουν «φαινομενικά επιτυχημένοι υποψήφιοι για το αξίωμα του Προέδρου και του Αντιπροέδρου, αντίστοιχα, όπως επιβεβαιώνεται από τον Διαχειριστή [ημάς].»

Υπάρχουν αρκετοί πολιτειακοί διαγωνισμοί που ευρίσκονται υπό αμφισβήτησιν, έτσι ώστε να μην υπάρχει ακόμη εμφανής πρόεδρος ή εκλεγμένος αντιπρόεδρος. Το προηγούμενο και το νομοθετικό ιστορικό παρουσιάζουν τρεις περιπρώσεις όπου μπορεί να μην διακρίνεται ακόμη ένας εκλεγμένος Πρόεδρος:

1. Οι συντάκτες του νόμου προέβλεπαν τρεις εκλογικές καταστάσεις στις οποίες θα υπήρχε ένας μη εμφανής εκλεγμένος Πρόεδρος: (1) ισοπαλία, (2) νικητής πλειάδας, ή (3) η παρουσία εκτεταμένης νοθείας ή εκφοβισμού των ψηφοφόρων. Το τρίτο να ισχύει για το 2020, δεδομένου ότι η εκστρατεία Τράμπ έγειρε ερωτήματα και υπέβαλε νομικές προσφυγές σε αρκετές πολιτείες.

2. Οι συντάκτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «εάν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό του Διαχειριστή» ο Διαχειριστής δεν χρειάζεται να αποδεσμεύσει τη βοήθεια μετάβασης. Δεδομένου ότι οι πολιτείες δεν έχουν πιστοποιήσει ακόμη έναν νικητή των εκλογών και ορισμένες πολιτείες εξακολουθούν να πινακοποιούν νόμιμα ψηφοδέλτια, εξακολουθεί να υπάρχει αμφιβολία ως προς τον νικητή• και...

3. Το προηγούμενο που έθεσε η κυβέρνηση Κλίντον στις αμφισβητούμενες εκλογές του 2000 είναι ότι για να εξακριβωθεί ένας σαφώς διακρινόμενος εκλεγμένος πρόεδρος θα πρέπει να υπάρξει παραχώρηση – η οποία δεν έχει συμβεί ακόμη το 2020 – ή δεν υπάρχουν άλλες νόμιμες συνεχιζόμενες προσφυγές – που δεν έχει συνέβη ακόμη το 2020.

Σύμφωνα με την πρόθεση του Κογκρέσου και το προηγούμενο που έθεσε ο Πρόεδρος Κλίντον, από σήμερα, δεν διακρίνεται κανένας εκλεγμένος Πρόεδρος.

Ένας εκπρόσωπος της GSA δήλωσε πρόσφατα ότι «ο Διαχειριστής της GSA επιβεβαιώνει τον φαινομενικά επιτυχημένο υποψήφιο όταν ο νικητής είναι σαφής βάσει της διαδικασίας που ορίζεται στο Σύνταγμα» Σας ενθαρρύνω να κάνετε ακριβώς αυτό: ακολουθήστε το Σύνταγμα και το προηγούμενο προηγούμενο, όχι τα μέσα ενημέρωσης, όταν αποφασίζετε για τον εκλεγμένο Πρόεδρο. Αυτή η δημοκρατία βασίζεται σε κράτος δικαίου και ο νόμος πρέπει να τηρείται.

Μετ' εκτιμίσεως,

Τζόντι Χέις

Μέλος της Υποεπιτροπής Κυβερνητικών Επιχειρήσεων

*ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ*

 

ώρα, και δεδομένων πάντων τούτων, διαβάζουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ –που μόνο ένας ψηφοφόρος-υποστηρικτής του Τράμπ θα μπορούσε να δεί στα όνειτρά του— από το thehill.com...

Η Γενική Διοίκηση Υπηρεσιών (GSA) ενημέρωσε τον εκλεγμένο Πρόεδρο Joe Biden και την ομάδα του ότι η κυβέρνηση Trump είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη διαδικασία μετάβασης.

Η Διαχειρίστρια της GSA Emily Murphy (Έμιλι Μέρφι), μια διορισμένη από τον Τραμπ, έστειλε μια επιστολή στον Μπάιντεν τη Δευτέρα λέγοντας ότι θα είχε πρόσβαση σε ομοσπονδιακούς πόρους και υπηρεσίες για να διευκολυνθεί η προεδρική μετάβαση, σύμφωνα με ένα αντίγραφο που έλαβε το "The Hill".

Ο Τραμπ σε δύο tweets έγραψε ότι είχε ζητήσει από τον Μέρφι να ξεκινήσει τη μετάβαση, αν και δεν παραδέχτηκε την ήττα του στον Μπάιντεν και είπε ότι θα συνεχίσει να πολεμά.

Δείτε τώρα τα σχετικά tweet του Τράμπ και...ΦΡΙΞΤΕ!!!:

 

tweetΕΕΕΕ ;;;;!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;!!! Ο Τράμπ ζήτησε από τον Μέρφι να ξεκινήσει τη...ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ...ΜΠΑΪΝΤΕΝ;;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ...ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ...ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;!!!

ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ...ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ!!! ΑΡΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ «ΠΟΛΕΜΑΕΙ» ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ» ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ;;;!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΝΑ...ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ «ΚΟΛΠΑΚΙ» ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΑΛΛΑ...ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ...ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;

Ωστόσο, η κα Murphy είπε σήμερα ότι η GSA δεν είναι υπεύθυνη για τον καθορισμό του νικητή μιας εκλογής και ότι ένας νικητής θα καθοριστεί τελικά από τα δικαστήρια.

«Ο πραγματικός νικητής των προεδρικών εκλογών θα καθοριστεί από την εκλογική διαδικασία που περιγράφεται λεπτομερώς στο Σύνταγμα».
Είπε επίσης, «Ωστόσο, δέχτηκα απειλές στο διαδίκτυο, μέσω τηλεφώνου και μέσω ταχυδρομείου που απευθύνθηκαν στην ασφάλειά μου, την οικογένειά μου, το προσωπικό μου, ακόμη και τα κατοικίδια ζώα μου σε μια προσπάθεια να με αναγκάσουν να κάνω πρόωρα αυτόν τον προσδιορισμό». Ο Τραμπ αντιμετώπισε επίσης αυτό το ζήτημα, λέγοντας ότι δεν ήθελε οι Δημοκρατικοί αυτήν γυναίκα να την απειλουν, και..ΓΙἈΥΤΟ της είπε να ξεκινήσει την μετάβαση εξουσίας στον...ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!

ΩΣΤΟΣΟ, το ΜΟΝΟ που έχει κάνει αυτή η κίνηση του Τράμπ είναι δίνει περισσότερη ΤΡΟΦΗ...ΦΟΡΑ στα αριστερόστροφα ΜΜΕ να επιχαίρουν επι του δικού του πολιτικού...«κουφαριού»!!! Και οχι μόνο αυτό, στο άκουσμα αυτής της είδησης, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς ο Μπαϊντεν και η Καμάλα Χάρις μαζί με όλους τους Δημοκρατικούς λέγοντας «ΝΑ!...ΕΙΔΑΤΕ;;;...ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!»

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο Τράμπ μόλις ξεφορτώθηκε τη δικηγόρο του Sidney Powell. Powe!l: «Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ανέτρεψε το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων» όπου σας αναφέραμε νωρίτερα σήμερα την εξής δυσάρεστη είδηση για το στρατέπεδο του Τράμπ....

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έχει πουλήσει την ψυχή του στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» σε αντάλλαγμα για μεγάλες πληρωμές σε μετρητά με τη μορφή «τεράστιων δωροδοκιών», σύμφωνα με την δικηγόρο Σίντνεϊ Πάουελ (Sidney Powell), η οποία προειδοποιεί ότι το κόμμα τους κινδυνεύει να «στειρωθεί σαν σκύλα» από τη «Μεγάλη Επαναφορά» ("The Great Reset") το 2021 εάν η δεύτερη θητεία του Προέδρου Τραμπ κλαπεί από αυτόν από τα «τέκνα του σκότους».

Η Πάουελ δήλωση σε συνέντευξή της την Κυριακή ότι τα ανώτερα στελέχη των Ρεπουμπλικάνων στην Ουάσινγκτον «δεν είναι ασφαλείς» μετά από τη μεγάλη προδοσία τους: «Η ελίτ των Ρεπουμπλικάνων δεν είναι ασφαλείς κρυβόμενοι πίσω από την προπαγάνδα τους που τροφοδοτείται από τα όργανα των μέσων ενημέρωσης, κάνοντας ασύδοτες αποφάσεις στην Ουάσινγκτον, και φιμώνοντας πατριώτες που μιλούν εναντίον αυτής της παράνοιας.

«Όταν ο Τραμπ ξεκινά τη δεύτερη θητεία του, ένα παλιρροϊκό κύμα τιμωρίας θα τους έλθει, που όμοιό του δεν έχουμε δει ποτέ άλλοτε σε αυτήν την χώρα».

Σύμφωνα με τον Πάουελ, οι εκλογές ήσαν στημμένες από τις μηχανές ψηφοφορίας της Dominion, που λειτουργούσαν με το λογισμικό Smartmatic, που χειραγωγήθηκαν για να αλλάξουν ψήφους από τον Τραμπ στον δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν.

Ανώτεροι Ρεπουμπλικάνοι σε πολιτείες-κλειδιά δωροδοκήθηκαν για να «καταστρέψουν» τον Τραμπ στο επακόλουθο των εκλογών, σύμφωνα με την Πάουελ.

Λέει επίσης ότι ο Dominion συνεργάζεται με εχθρούς σε ξένες κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης της κομμουνιστικής Βενεζουέλας και της Κίνας, και έχει παρουσιάσει μια ένορκη δήλωση ως απόδειξη που υποστηρίζει τον ισχυρισμό.

Για περισσότερα για αυτό το θέμα, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο MEGA ΣΟΚ: ΈΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟ ΤΗΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΉΣΕΙ ΤΙΣ ΨΉΦΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ Η DOMINION! ΔΙΈΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΣΤΟ LINKEDIN ΤΑ ΣΧΕΛΈΧΗ ΤΗΣ. ΣΥΝΕΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ!!!.

Η χθεσινή δήλωση της Πάουελ ότι «Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ανέτρεψε το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων» ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ...ΠΡΟΓΗΤΙΚΗ, διότι σήμερα μαθαίνουμε τα εξής...ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ για αυτήν...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» οφείλουμε να σας πούμε πως η εκστρατεία Τράμπ μόλις ξεφορτώθηκε την κα Πάουελ!!! Ο άλλος μεγάλος δικηγόρος του Τράμπ, Rudy Giuliani, μόλις έβγαλε μια δήλωση που λέει ότι η εκστρατεία Trump ΑΠΟΣΤΡΑΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ από την δικηγόρο Sidney Powell!!! ΓΙΑΤΙ;;;; Γιατί σύμφωνα με αυτούς. ακόμη και η Πάουελ ήταν πάρα πολύ «τρελή» για τον Τράμπ!!!

Δύο σύμβουλοι του Τραμπ, οι οποίοι μίλησαν υπο καθεστώς ανωνυμίας για να συζητήσουν ιδιωτικές συνομιλίες, δήλωσαν ότι ο πρόεδρος δεν του άρεσε η κάλυψη που ελάμβανε η Πάουελ από τον αναλυτή του Fox News, Τούκερ Κάρλσον και άλλους, και ότι αρκετοί σύμμαχοι είχαν φτάσει στο σημείο να πουν ότι τα παράκανε η γυναίκα. Οι σύμβουλοι δήλωσαν επίσης ότι είχε τσακωθεί με τον Giuliani και άλλους τις τελευταίες ημέρες.

Ο Τραμπ πίστευε ότι προκαλούσε περισσότερο κακό παρά βοήθεια, είπε ο αξιωματούχος. «Ήταν πάρα πολύ τρελή ακόμη και για τον πρόεδρο», δήλωσε ένας αξιωματούχος της εκστρατείας.

Η Πάουελ δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΥΓΕΛ, Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΜΦΗΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!!!

Αυτό που έκανε σήμερα ο Τράμπ, κατ᾽εμε, ΛΕΓΕΙ ΠΟΛΛΑ!!! Μιλάμε δηλ, για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ που έχει πρωτο-ξεκινήσει μια τεράστια υπόθεση στα δικαστήρια των ΗΠΑ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, σχετικά με την ΝΟΘΕΙΑ που διεπράχθη κατά τη διάρκεια των εκλογών, και τώρα αυτήν την ΣΠΟΥΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΞΕΦΟΡΩΤΝΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕjQuery110202948997894588794_1606215560175? Η...ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΗΠΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΕΧΘΕΣ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΟΥΕΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ «ΕΧΘΡΟ» ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ;;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ!!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΗΧΗΤΙΚΟ-ΒΟΜΒΑ: ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ & ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Σ. ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Κοινωνίαπριν από 1 ώρα
ΗΧΗΤΙΚΟ-ΒΟΜΒΑ: ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ & ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Σ. ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ: ΤΟ ΠΟΤΙΣΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΣΕ!
Κοινωνίαπριν από 1 ώρα
ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ: ΤΟ ΠΟΤΙΣΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΣΕ!
«ΓΙΑΤΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ; ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ...ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΚΛΗΣΗ! ΓΙΑΤΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ; »
Τοπικά νέαπριν από 7 ώρες
«ΓΙΑΤΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ; ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ...ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΚΛΗΣΗ! ΓΙΑΤΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ; »
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥ ΓΟΝΕΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ PFIZER ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ»!  ΕΓΚΡΙΝΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΠΙ & ΦΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Κοινωνίαπριν από 7 ώρες
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ PFIZER ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ»! ΕΓΚΡΙΝΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΠΙ & ΦΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ Ρ@ΓΙΑΔΕΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΦΛΩΡΟ: «ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ»! ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΥΦΑΖΟΥΜΕ...
Εθνικά θέματαΔευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ Ρ@ΓΙΑΔΕΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΦΛΩΡΟ: «ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ»! ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΥΦΑΖΟΥΜΕ...
ΒΙΝΤΕΟ
ΑΠΟΨΕ 21.00-22.30 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ http://grdiscovery.com/radio/ -ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ!
ΚοινωνίαΔευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
ΑΠΟΨΕ 21.00-22.30 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ http://grdiscovery.com/radio/ -ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ
ΚοινωνίαΔευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ RAFALE ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ-ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ...ΓΥΜΝΟΥΣ!
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ-ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ! ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!
ΚοινωνίαΔευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ-ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ! ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ grdiscovery.com/radio (21.00-22.30) ! ΟΙ Ν. ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ (υποστράτηγος εα) ΚΑΙ Σ.ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ (γεωστρατηγικός αναλυτής) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΜΕ
Εθνικά θέματαΔευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ grdiscovery.com/radio (21.00-22.30) ! ΟΙ Ν. ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ (υποστράτηγος εα) ΚΑΙ Σ.ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ (γεωστρατηγικός αναλυτής) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΜΕ
ΔΥΟ ΝΙΦΑΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ 5 ΨΙΧΑΛΕΣ ΒΡΟΧΗΣ ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο...ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ-ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Η Ε.Μ.Υ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!
ΠεριβάλλονΔευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
ΔΥΟ ΝΙΦΑΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ 5 ΨΙΧΑΛΕΣ ΒΡΟΧΗΣ ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο...ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ-ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Η Ε.Μ.Υ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ; ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ!!
ΚοινωνίαΚυριακή , 17 Ιανουαρίου 2021
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ; ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ!!
8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: «ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ» Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Τοπικά νέαΚυριακή , 17 Ιανουαρίου 2021
8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: «ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ» Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΤΟ 594 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣΤΟ 594 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
ΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΤΑΞΕ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ -ΤΕΛΙΚΑ- ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ! ΣΤΟ...ΒΡΟΝΤΟ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...
Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΤΑΞΕ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ -ΤΕΛΙΚΑ- ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ! ΣΤΟ...ΒΡΟΝΤΟ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...
0
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved