ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ: «ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ...

...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ»! ΗΧΗΤΙΚΟ!

000

υπαρχει

ομως

κανεις

ελληνας

δειτε

λεει

απαντηση

λιγο

πριν

θεμα

πρωτο

εχει

ειναι

τους

ΚοινωνίαΠαρασκευή , 8 Οκτωβρίου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.5PB

 Σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, επικεφαλής του σωματείου ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, στην εκπομπή του Γεράσιμου Βραχιολίδη «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» κάνει φοβερές αποκαλύψεις και πετά το γάντι στους δικαστές και εισαγγελείς να τον μηνύσουν και να τον στείλουν στο αυτόφωρο. Μάλιστα «απειλεί» ευθέως ότι τις επόμενες μέρες θα κάνει ανάρτηση στο site του σωματείου με την οποία θα προτρέπει τους πολίτες να μην εμβολιαστούν και να μην ακούν τους απατεώνες πολιτικούς, ούτε δικαστές και εισαγγελείς. Κάντε κλικ εδώ στα κόκκινα γράμματα και ακούστε από το 32.00'' ως το τέλος την εκπληκτική συνέντευξη του Παναγιώτη Θεοδωρίδη.
Συγκεντρώσαμε τα βασικότερα από όσα είπε εδώ κάτω:

ηχητικο επικεφαλης σωματειου

Θεοδωρίδης: Μου άρεσε πολύ αυτό που ειπώθηκε ότι η Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα κυνηγήσει τα sites που είναι κατά του εμβολιασμού. Εμείς τις επόμενες μέρες θα κάνουμε σχετική ανάρτηση στο site μας antistasitora.gr σε πολύ πιο έντονο ύφος από αυτό που θέλει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και την ώρα που θα κάνουμε την ανάρτηση θα τη στείλουμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα τους πούμε «ελάτε, εδώ είμαστε, θέλουμε αυτόφωρο, πηγαίντε μας γιατί εκεί θα ειπωθούν τα πάντα». Δεν τολμάνε να μας αγγίξουν γιατί όταν έχουμε καταφερθεί κατα δικαστών και εισαγγελέων με γλώσσα τρούμπας για να τους προκαλέσουμε και δεν τολμάνε να κινηθούν εναντίον μας-θα δούμε αν θα το κάνουν τώρα. Ό,τι όμως και να κάνουν προσπαθούν να κόψουν το φρόνημα αυτών που είναι και αισθάνονται ελεύθεροι-και δεν πρόκειται ποτέ να προσκυνήσουν αυτούς τους απατεώνες.


--Το ερώτημα όμως είναι το εξής: βγαίνουν αποφάσεις οι οποίες αποκόπτουν τους εναντιούμενους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό από το να ασκήσουν τα συνταγματικά τους δικαιώματα. Η εισαγγελία πριν από μερικές ημέρες αποφάσισε ότι δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των εκπαιδευτικών που απαγορεύουν την είσοδο στα παιδιά τους επειδή δεν έχουν κάνει slef test, αντιθέτως γονέας που δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις πήγε σιδηροδέσμιος στην ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν μπορεί λοιπόν ο έλληνας πολίτης να στραφεί σε βάρος εκπαιδευτικών-προφφανώς έχουν ασυλία, και αν σε αυτών την ασυλία προσθέσουμε την ασυλία-ακαταδίωκτο που έχουν όλοι οι κρατικοί λοιμωξιολόγοι (και άλλοι κρατικοί γιατροί), και την ήδη υπάρχουσα ασυλία βουλευτών-υπουργών, ερωτάται πού βρίσκεται ο έλληνας πολίτης; Είναι πολίτης τρίτης κατηγορίας;


Θεοδωρίδης: Ο έλληνας πολίτης ανήκει στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν γνώση. Δεν χρειάζεται να έχει πάρα πολλε΄ς γνώσεις, χρειάζεται να ξέρει τα βασικά. Ποια είναι αυτά; Να ξέρει τι λέει το Σύνταγμα και οι νόμοι που συμφωνούν με το Σύνταγμα. Όποιος νόμος δεν συμφωνεί με το Σύνταγμα δεν εφαρμόζεται. Κάτω από τους νόμους του Συντάγματος είναι όλα τα άλλα: Προεδρικά διατάγματα, εγκύκλιοι, υπουργικές αποφάσεις, μεμονωμένες ή κοινές υπουργικές αποφάσεις. Ό,τι γίνεται από πέρσι τον Μάρτιο που ξεκίνησε το πρώτο lockdown γίνεται με ΚΥΑ (κοινές υπουργικές αποφάσεις).Υπάρχει ο Ν.3418/2005 ο οποίος είναι ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας, που δεν είναι τίποτε άλλο από τον όρκο του Ιπποκράτη σε νόμο. Ο όρκος του Ιπποκράτη λέει ότι δεν θα κάνεις καμία ιατρική πράξη από την πρόληψη ως το τέλος, χωρίς τη συναίνεση του ατόμου. Αυτό το ίδιο πράγμα λέει ο Ν. 3418/2005. Υπάρχει και το άρθρο 338 του Ν.4512/2018 που μας λέει ότι όποια απόφαση παραβιάζει τον Ν.3418/2005 είναι άκυρη. Άρα έχουμε έναν νόμο, τον 4512/2018 και τον Ν.3418/2005 οι οποίοι είναι υπεράνω των υπουργικών αποφάσεων, άρα όλες οι κοινές υπουργικές αποφάσεις που επιβάλλουν ιατρικές πράξεις είναι άκυρες. Δεν χρειάζεται να πάμε ούτε σε ανθρώπινα δικαιώματα ούτε σε διεθνείς συμβάσεις, πάμε στην αρχή, την ώρα που η υπουργική απόφαση παραβιάζει τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας, είναι άκυρη, ΄'αρα δεν εφαρμόζουμε τίποτε. Όχι ότι δεν ισχύουν τα υπόλοιπα άρθρα του Συντάγματος, οι διεθνείς συμβάσεις, δεν χρειάζεται όμως να πάμε γιατί εδώ έχουμε τον ορισδμό της ακυρότητας των υπουργικών αποφάσεων.
Πάμε τώρα σε ότι έχει να κάνει με την ασυλία που παρέχουν σε καθηγητές και εκπαιδευτικούς. Βγήκε εισαγγελέας και είπε ότι δεν θα πηγαίνουν αυτόφωρο οι καθηγητές, οι γυμνασιάρχες και οι λυκειάρχες, αλλά οι καθηγητές μπορούν να πηγαίνουν τους πολίτες-γονείς που εναντιώνονται σε αυτόύς! Αυτός που αποφάσισε αυτά θεωρείται εισαγγελέας, δηλαδή δικαστικός λειτουργός. Το άρθρο 4 του Συντάγματος το ξέρει; Το Σύνταγμα έχει 2 ειδών άρθαρα: τα θεμελιώδη, τα οποία ούτε αλλάζουν ούτε καταργούνται με οποιαδήποτε αναθεώρηση του Συντάγματος, και όλα τα άλλα τα οποία και καταργούνται και τροποποιούνται με κάθε αναθεώρηση του Συντάγματος. Έχοτυμε λοιπόν το γνωστό άρθρο 86 βτου Συντάγματος το οποίο δίνει την ασυλία σε υπουργούς και βουλευτές, το οποίο μείμναι τροποποιούμενο και καταργούμενο σε κάθε αναθεώρηση, και έχουμε το άρθρο 4 το οποίο είναι θεμελιώδες,. Δεν καταργείται, δεν τροποποιείται. Το άρθρο 4 λοιπόν μας λέει ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. Και εωρωτάται αυτός που αυτοαποκαλείται εισαγγελέας ποιο έχει μεγαλύτερη ισχύ; Το άρθρο 4 που λέει είμαστε ίσοι απέναντι στους νόμους, που θα πρέπει να εφαμροστεί η αυτόφωρη διαδικασία σε έναν δημόσιο υπάλληλο, που είναι καθηγητής και παραβιάζει το καθήκον του ή θα εφαρμοστεί μόνον εναντίον του κόσμου που κινείται δικαστικά σε βάρος αυτού που παραβιάζει το άρθρο 4 του Συντάγματος;


--Άρα ο πολίτης ο οποίος συνελήφθη, είχε δικαίωμα να στραφεί εναντίον του εισαγγελέα;


Θεοδωρίδης: Φυσικά. Θα βγουν όλα στη φόρα αυτά όταν μας πάνε στην έδρα-θα τους αναγκάσουμε να μας πάνε στην έδρα, το μεγάλο τους πρόβλημα είναι αυτό-και δεν θέλουν να φτάσουμε στην έδρα του δικαστηρίου. Απέναντί τους τότε, δεν θα έχουν κανένα δικηγόρο ο οποίος αν αντιμιλήσει κατά εισαγγελέα και δικαστή θα βρεθεί εκτός επαγγέλματος. Θα έχουν απέναντί τους αυτούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους κοπανάνε στα μούτρα ακριβώς την απάντηση στην οποία δεν μπορούν να απαντήσουν. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν τολμάνε να κινηθούν εναντίον μας. Και θα το δείτε τις επόμενες ημέρες που θα ανεβάσουμε στο site μας «Μην κάνετε εμβόλια, μην ακολουθείτε τις συμβουλές των απατεώνων της βουλής, μην ακολουθείτε τις συμβουλές των απατεώνων δικαστών και εισαγγελέων. Θα ζητάτε επιτόπου να γίνεται αυτόφωρη διαδικασία κατά του εκπαιδευτικού για παράβαση καθήκοντος. Επιτόπου μήνυση και κατά του αστυνομικού, που σαν δημόσιος υπάλληλος παραβαίνει το καθήκον του και πρέπει να ακολουθε την αυτόφωρη διαδικασία».

Η κυβέρνηση και το σύστημα γενικά, κάνει το άσπρο-μαύρο. Αναφορικά με τον κορωνοϊό, οι 25 ή 40 νεκροί που παρουσιάζουν καθημερινά δεν έχουν σχέση με τον κορωνοϊό. Καθημερινά στην Ελλάδα πεθαίνουν γύρω στα 350 άτομα. Δηλαδή μεταξύ 120.000 και 130.000 το χρόνο από οτιδήποτε, είτε από τροχαία, είτε από καρδιά, από πνευμονίες κλπ. Μην ξεχνάτε ότι έχουν απαγορευτεί οι νεκροψίες για τον Covid. Όσες έχουν γίνει με εισαγγελική παραγγελία, έχει αποδειχτεί ότι κανείς δεν έχει πεθάνει από covid, και οι περισσότεροι έχουν πεθάνει από τραύματα που δημιούργησαν οι γιατροί κατά τη διασωλήνωση, κάνανε πληγές μέσα σε όργανα και από αυτές τις πληγές πέθανε ο κόσμος. Και αυτούς τους θάψανε ότι –τάχα- πεθάνανε από covid. Όλοι αυτοί βρίσκονται κατηγορούμενοι με τις κινήσεις που έχει κάνει ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Γι' αυτό ακριβώς απαγορέψανε τις νεκροψίες. Προσέξτε το εξωφρενικό: έχεις έναν ιό, ο οποίος, λένε θα μας σκοτώσει. Πεθαίνει κάποιος, για ποιο λόγο να μην του κάνεις νεκροψία; Μα, όταν έχεις μία τέτοια περίπτωση και κάποιος πεθαίνει, τον ανοίγουν, ψάχνουν τα πάντα για να βρουν τα αίτια που τον σκότωσαν ώστε οι αρμόδιοι γιατροί και ερευνητές να μπορέσουν να τον αντιμετωπίσουν. Εδώ σου λένε, τον βάζουν σε σακκούλα μέσα και τον θάβουν. Δηλαδή να μην βρούμε την αιτία, ας τον αφήσουμε να μας πεθαίνει ο ιός. Αυτό και μόνο δείχνει την απάτη τους. Και τώρα ονομάζουν «ελευθερία» τη σκλαβιά. Γι' αυτό λέω κάνουν το άσπρο-μαύρο.
Αναφορικά με τον φασισμό-ναζισμό μέσω του οποίου προσπαθούν να τεκμηριώσουν αδικήματα σε βάρος των sites που γράφουν κατά των μαζικών εμβολιασμών. Τι σημαίνει να είναι κάποιος ναζιστής και φασίστας; Ένα πράγμα σημαίνει ναζισμός-φασισμός: είναι η επιβολή της άποψής σου με τη βία. Τι μας κάνει ο Μητσοτάκης; Και όλη η Βουλή-δεν είναι μόνο θέμα Μητσοτάκη: με τη βία, με τις απειλές, με τις αναστολές, με το κόψιμο των μισθών προσπαθεί να επιβάλει την άποψή του. Ποιος λοιπόν είναι ο ναζιστής και φασίστας; Αυτοί ακριβώς που είναι επάνω στην εξουσία. Διότι αν φοράγανε παντελόνια θα λέγανε ανοιχτά να γίνουν νεκροψίες. Πού έχουν πεθάνει όσοι έχουν δηλωθεί ότι έχουν πεθάνει από κορωνοϊό; Μόνο μέσα στα δημόσια νοσοκομεία. Κανείς δεν έχει πεθάνει από covid-19 στο σπίτι του, κανείς δεν έχει πεθάνει από covid-19 σε ιδιωτικό νοσοκομείο και προκαλώ τον δημόσιο εισαγγελέα αν φοράει παντελόνια να ανοίξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των νοσοκομείων και των ιατρών για να δούμε πόσα λεφτά παίρνουνε λίγο μετά την ανακοίνωση κάποιου που έχει πεθάνει από κορωνοϊό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗ PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΓΛΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ»!
Κοινωνίαπριν από 8 ώρες
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗ PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΓΛΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ»!
ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ′ ΑΥΤΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!
Εθνικά θέματαπριν από 10 ώρες
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ′ ΑΥΤΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!
ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ...ΦΑΡΜΑΚΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»
Θρησκείαπριν από 11 ώρες
ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ...ΦΑΡΜΑΚΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»
ΗΧΗΤΙΚΟ!
ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (1997).Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΤΣΑΛΑΝ. Ο ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ!
Κοινωνίαπριν από 15 ώρες
ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (1997).Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΤΣΑΛΑΝ. Ο ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ!
ΖΗΤΩ!!! ΑΡΙΣΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ, ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ! ΔΕΝ Σ′ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ-ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Κοινωνίαπριν από 16 ώρες
ΖΗΤΩ!!! ΑΡΙΣΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ, ΚΕ-ΡΑ-ΜΕ-ΩΣ! ΔΕΝ Σ′ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ-ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
ΦΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 41%! Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ,  ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΕΟ LOCΚDOWN ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...
Κοινωνίαπριν από 20 ώρες
ΦΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 41%! Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΕΟ LOCΚDOWN ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Εθνικά θέματαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: «Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΒΙΝΤΕΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.ΣΤΑΘΗ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ»! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.ΣΤΑΘΗ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ»! ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΠολιτισμόςΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: «ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΩ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ»
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: «ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΩ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ»
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ! ΠΑΝΩ ΑΠ′ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
ΚοινωνίαΠέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ! ΠΑΝΩ ΑΠ′ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
Κλειστοί και οι Δημοτικοί/Ιδιωτικοί Σταθμοί του Δήμου Παπάγου - Χολαργού
Το 603 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 603 τεύχος της εφημερίδας μας
.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
.
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ: «ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ...
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ: «ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ...
...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ»! ΗΧΗΤΙΚΟ!
optocenter,χολαργος,γυαλια ηλιου,προσφορες,eshop
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved