ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ (;) Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!

πηρε

100

000

στις

ομως

τροπο

μπορεσει

αφου

οπως

απαντηση

πριν

εχει

καταφερε

τελευταια

χρονια

ΚοινωνίαΤρίτη , 25 Ιουνίου 2019
Short Url:
indobserver.gr/.vYg

 Ο κ. Σάββας Γεωργιάδης στις Ευρωεκλογές πήρε περισσότερους από 12.000 σταυρούς και βρισκόταν μία θέση μετά τον κ. Φράγκο στο Ευρωψηφοδέλτιο της «Ελληνική Λύση».

Όπως όμως καταγγέλλει ο κ. Γεωργιάδης, η συμμετοχή του κ. Φράγκου εκτός από παραπλανητική για το εκλογικό σώμα, δεδομένου ότι υπήρξε σύγχυση με τη συνωνυμία του με γνωστό στρατιωτικό ε.α. του πατριωτικού χώρου, ήταν και αντικανονική γιατί ο κ. Φράγκος δεν παραιτήθηκε από το Δημόσιο Αξίωμα που κατείχε για να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές.

Η αντικανονική υποψηφιότητα του κ. Φράγκου ήταν ο λόγος που οδήγησε τον κ. Γεωργιάδη στην αποχώρηση από την Ελληνική Λύση και τελικά κατέθεσε ένσταση κατά της συμμετοχής του.

Οι λόγοι της ένστασης

1ο λόγος ΕΝΣΤΑΣΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Επειδή στις εκλογές της 26ης Μαΐου του 2019 κατέβηκα ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, κατόπιν απόφασης του κ. Κυριάκου Βελόπουλου.

Ήμουν δεύτερος με αλφαβητική σειρά στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης το οποίο απαριθμούνται 42 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές.

Στη 42η θέση βρισκόταν ένας συνυποψήφιός μου με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ του Ιωάννη και εντός παρενθέσεως Φραγκούλης.

Όπως μάθαμε στη συνέχεια το επάγγελμά του ήταν κτηνίατρος και μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου από την Ελληνική Λύση δραστηριοποιήθηκε έντονα προκειμένου να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους σταυρούς και να καταταγώ στην όσο καλύτερη δυνατόν θέση γινόταν. Το αποτέλεσμα ήταν να βγω τρίτος με περίπου 12.500 σταυρούς δεύτερος ο κύριος Φράγκος με 19.000 σταυρούς και πρώτος ο κύριος Βελόπουλος, ενώ το κόμμα απέσπασε 4,18% ποσοστό το οποίο του εξασφάλισε μία έδρα στην Ευρωβουλή.

Ο κ. Βελόπουλος στην πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων στις 26/5/2019 στον κ. Χατζηνικολάου δήλωσε ότι θα παραιτηθεί της έδρας του για να ηγηθεί του προεκλογικού αγώνα με το κόμμα Ελληνική Λύση στις εθνικές εκλογές τις οποίες ανήγγειλε τη βραδιά μετά το κλείσιμο της κάλπης ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, λόγω της σαρωτικής ήττας του.

Ο δεύτερος λοιπόν σε τάξη σταυρούς ήταν ο αριθμός 42 του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης, ο κ. Φράγκος Εμμανουήλ του Ιωάννη εντός παρενθέσεως Φραγκούλης και ακολουθούσα εγώ στην τρίτη θέση.

Επειδή η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων Ευρωβουλευτών και των ψηφοδελτίων πολιτικών κομμάτων έγινε στις 26 Απριλίου του 2019.

Πάνω στον πυρετό της προεκλογικής προετοιμασίας ελάχιστοι μπορούσαν να αντιληφθούν ίσως και κανένας, παρά μόνο το στενό κομματικό επιτελείο του κυρίου Βελόπουλου, το οποίο γνώριζε ότι ο Φράγκος εντός παρενθέσεως Φραγκούλης Εμμανουήλ του Ιωάννη ήταν ένα πολύ ωραίο τεχνηέντως δημιούργημα συνεπωνυμίας το οποίο παρέπεμπε στον τέως αρχηγό ΓΕΣ εν αποστρατεία Φράγκο Φραγκούλη.

Σε όλες της ερωτήσεις ψηφοφόρων του κόμματος αλλά και προσωπικές επικοινωνίες υποψηφίων βουλευτών σε κάθε περιφέρεια της Ελλάδος του κόμματος δινόταν η εντύπωση ότι ο υπ' αριθμόν 42 συνυποψήφιός μου ήταν ο Στρατηγός Φράγκος. Αξιοποιώντας λοιπόν τη μεγάλη φήμη του ονόματος του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη,το κόμμα υφάρπαξε με πονηρό τρόπο την ψήφο οπαδών και ψηφοφόρων της Ελληνικής Λύσης. Μιας και ήταν το πιο γνωστό όνομα μετά τον κύριο Βελόπουλο, η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί παραπλάνηση του εκλογικού σώματος με δόλο. Με σκοπό αποκόμιση ψήφων υπέρ του κόμματος και υπέρ του συγκεκριμένου υποψηφίου στον οποίο τεχνηέντως αποδόθηκε το υποκοριστικό Φραγκούλης. Αυτό προκύπτει και από το ηλεκτρονικό του στίγμα στο Facebook στο οποίο αναφέρεται ως Μανώλης Φράγκος κτηνίατρος, τόπος καταγωγής Χίος, τόπος διαμονής Θεσσαλονίκη, που έχει σπουδάσει στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν υποψήφιος αφού εξαφάνισε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό του στίγμα, έτσι ώστε ο κάθε ανυποψίαστος ψηφοφόρος που τον αναζητά στο Google να οδηγείται όπως είναι φυσικό στον Στρατηγό Φράγκο (; ), δεν εμφανίστηκε πουθενά καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στο Νομό Σερρών ΚΑΙ παρόλα αυτά κατάφερε και απέσπασε διπλούς ψήφους σε αριθμό από τους δύο συνυποψηφίους του στο νομό Σερρών Σάββα Γεωργιάδη και Πολύκαρπο Τομπουλίδη.

Αναφέρω δε ότι ο ενιστάμενος Σάββας Γεωργιάδης απέσπασα περίπου 1.145 ψήφους και ο κ.Τομπουλίδης Π. Πολύκαρπος περίπου 1.100 οδε κ. Φράγκος με την τεχνητά κατασκευασμένη συνεπωνυμία του και την αντιδεοντολογική προώθηση από συνυποψήφιους βουλευτές του νομού, οι οποίοι ασκούν ηγετικό ρόλο στην ομάδα της Ελληνικής Λύσης στο νομό,και κατ' εντολή της κυρίας Δήμητρας Κρητικού έδιναν σταυρωμένα ψηφοδέλτια από τα γραφεία της Ελληνικής Λύσης, τα οποία τα προμηθεύτηκαν από εκεί και τα έδιναν σε ψηφοφόρους του Νομού Σερρών.Ψηφοδέλτια με επιλογή Βελόπουλος, Φράγκος, Νικολέτα Σερέτη. Τρία ονόματα-υποψήφιοι που είχαν μεταξύ τους την εξής σχέση: ο κύριος Φράγκος είναι σε σχέση με την κυρία Νικολέτα Σερέτη υποψήφια ευρωβουλευτή στις εκλογές της 26ης Μαΐου του 2019 η οποία Νικολέτα Σερέτη είναι κόρη της κυρίας Δήμητρας Κρητικού ιδιαιτέρας γραμματέως στο γραφείο της Θεσσαλονίκης του κ. Βελόπουλου. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τη συμπαιγνία που παίχτηκε στις πλάτες των υπολοίπων συνυποψηφίων.

Συνυποψηφίων οι οποίοι κουβαλούσαν νερό με το κόσκινο όπως και εγώ στο μύλο του κυρίου Βελόπουλου ο οποίος είχε πριν ακόμα από τις εκλογές αποφασίσει σε ποιον θα δοθεί η έδρα σε περίπτωση που ο ίδιος αποχωρήσει για να συμμετέχει στις εθνικές εκλογές.Η ενορχήστρωση λοιπόν έγινε από τον κ. Βελόπουλο και το κομματικό του επιτελείο, η υλοποίηση του έργου ανελήφθη κατ' εργολαβία από την κυρία Κρητικού η οποία ήταν ιδιαίτερα του και παραμένει ιδιαίτερα του στο γραφείο της Ελληνικής λύσης στη Θεσσαλονίκη, η δε σχέση όπως ανέφερα και παραπάνω της κυρίας Σερέτη Νικολέτας, η οποία ήταν συνυποψήφιά μου στο ψηφοδέλτιο της 26/5 είναι κόρη της κυρίας Κρητικού είναι ότι βρίσκεται σε σχέση εδώ και τρία χρόνια με τον Φράγκο Εμμανουήλ του Ιωάννη συνυποψήφιό μου στη θέση νούμερο 42, τεχνηέντως αναφερόμενο ως Φραγκούλη.

Αυτά τα ψηφοδέλτια λοιπόν σταυρωμένα δόθηκαν στους υποψήφιους βουλευτές των νομών της Κεντρικής,Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να τα μοιράσουμε σε όλα τα μέλη και πιθανούς ψηφοφόρους της Ελληνικής Λύσης.Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε 50.000 ψηφοδέλτια για να διεξάγουμε τον αγώνα μας και η απάντηση ήταν ότι δεν υπήρχαν.Τότε για να λύσουμε το πρόβλημα ζητήσαμε να εκτυπώσουμε εμείς ψηφοδέλτια με το χαρτί το οποίο δίνεται για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων, αλλά όταν εμείς ζητήσαμε να μας δώσουνε χαρτί για να εκτυπώσουμε δικά μας ψηφοδέλτια μας είπαν ότι αυτό είναι παράνομο και θα έχουμε ποινική δίωξη από το κόμμα και επάνω στην ένταση της προεκλογικής περιόδου δεν το ψάξαμε ενδελεχώς με αποτέλεσμα την τελευταία εβδομάδα όταν ζητήσαμε επιτακτικά ψηφοδέλτια να μας δώσουνε 500 ψηφοδέλτια τα οποία δεν ήταν σταυρωμένα ενώ σε πυρήνες δικούς μας οι οποίοι ζήτησαν να πάρουν ψηφοδέλτιά, τούς έστειλαν προσταυρωμένα με Σερέτη Φράγκο Βελόπουλο.

Αναφέρω συγκεκριμένα τον υποψήφιο βουλευτή Κιλκίς Κώστα Γεωργιάδη. Επίσης αναφέρω συγκεκριμένα τον υποψήφιο και αποχωρήσαντα στη συνέχεια βουλευτή Σερρών με το κόμμα Ελληνική Λύση Δημήτρη Σαρίκα ότι σε συνομιλίες μεταξύ ημών και του κυρίου Γεωργιάδη παραδέχονται οι ίδιοι ότι περνάνε σταυρωμένα ψηφοδέλτια.Ο κ.Σαρίκας από τον κ.Μπούμπα τον υποψήφιο βουλευτή για τις εθνικές εκλογές Σερρών και ο κύριος Γεωργιάδης από τα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Λύσης από την κυρία Κρητικού ο δε κύριος Γεωργιάδης επειδή τυγχάνει να είναι και ξάδερφος του Σάββα Γεωργιάδη τον επισκεφθήκαμε στη μέση της εκλογικής περιόδου. Μιας και διατηρούσε ο ίδιος πολιτικό γραφείο στο Κιλκίς έτσι ώστε να ζητήσουμε τη βοήθειά του στους εκεί εγγεγραμμένους οπαδούς ψηφοφόρους της Ελληνικής Λύσης ώστε να αποκομίσουμε και από κει ψήφους, μιας και μετρούσαν οι ψήφοι από όλη την Ελλάδα ο κύριος Γεωργιάδης Κώστας λοιπόν δέχτηκε να τοποθετήσει αφίσες στο πολιτικό του γραφείο του Σάββα Γεωργιάδη και να μας βοηθήσει όσο αυτό του επιτρεπόταν.Λίγες μέρες μετά συγκεκριμένα τρεις μέρες, μας πήρε έντρομος τηλέφωνο και μας είπε ότι τον απείλησαν ότι αν δεν βγάλεις τις αφίσες με τον κύριο Σάββα Γεωργιάδη από το γραφείο του θα περάσει πειθαρχικό και θα είναι στη μαύρη λίστα του κόμματος για τις εθνικές εκλογές με αυτά και με αυτά Οι μέρες περνούσαν ψηφοδέλτια δεν είχαμε και κάναμε αγώνα μονάχα με κάρτες μοιράζοντας τες όπου μπορούσαμε ενώ από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος συνέχιζαν να στέλνονται προσημειωμένα και σταυρωμένα ψηφοδέλτια με τις επιλογές του κομματικού επιτελείου της Θεσσαλονίκης στο δε Κώστα Γεωργιάδη ο οποίος ζήτησε ψηφοδέλτια προκειμένου να μοιράσει στο Κιλκίς του στείλανε 5.000 τεμάχια προσημειωμένα και σταυρωμένα με τις επιλογές Σερέτη Νικολέτα Φράγκος εντός παρενθέσεως Φραγκούλης Εμμανουήλ του Ιωάννη και Κυριάκος Βελόπουλος. Μόλις παρέλαβε τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια ο κύριος Κώστας Γεωργιάδης τηλεφώνησε στην κυρία Κρητικού και της εξέφρασε την αντίθεση του καθώς και τη δυσαρέσκεια του διότι δεν ήταν δυνατόν να μπορέσει να τα μοιράσει αυτά. Μιας και δεν υπήρχε η δυνατότητα σε ψηφοφόρους να βάλουν πέρα από ένα σταυρό η απάντηση της κυρίας Κρητικού ήταν εάν βάλεις έστω και ένας σταυρόστον ξάδερφό σου τον Γεωργιάδη θα περάσουμε πειθαρχικό με το ερώτημα της απομάκρυνσης από το κόμμα.Η ίδια όμως η κυρία Κρητικού επισκέφθηκε τον Κώστα τον Γεωργιάδη στο πολιτικό του γραφείο αλλά επειδή δεν τον βρήκετον περίμενε έξω από το σπίτι του μέχρι τις 1:30 το βράδυ προκειμένου να του επισημάνει σε αυστηρό ύφος ότι αν δεν συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του κόμματος και να μοιράσει τα προσταυρωμένα ψηφοδέλτια θα βρεθεί αντιμέτωπος με το πειθαρχικό του κόμματος με το ερώτημα της απομάκρυνσής του από το κόμμα.Ο κύριος Γεωργιάδης Κώστας φυσικά πειθάρχησε και μοίρασε τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια με αποτέλεσμα ο κύριος Φράγκος να πάρει και στο Κιλκίς περισσότερους σταυρούς από τους συνυποψηφίους του.Βέβαια προσπάθησε σε δικούς του φίλους και γνωστούς να περάσει αυτό που ο ίδιος ήθελε δηλαδή να ψηφίσουν τον ξάδερφό του,χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία λόγω της έλλειψης μη σταυρωμένων ψηφοδελτίων και επειδή πολλοί από τους ψηφοφόρους ήταν μεγάλης ηλικίας και μιας και η εκλογική διαδικασία ήταν πολύπλοκη με πάρα πολλά κόμματα να συμμετέχουν δεν επετεύχθη ο στόχος το να πάρει ο κύριος Σάββας Γεωργιάδης αρκετούς ψήφους στο Κιλκίς, σε αντίθεση με τον κύριο Φράγκο οποίος με τά προσταυρωμένα βγήκε πρώτος μετά τον κύριο Βελόπουλο στο Κιλκίς. Την τελευταία εβδομάδα δηλαδή δημιουργήθηκε μία τεχνική έλλειψη ψηφοδελτίων προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους στόχους τους έτσι ώστε με μεγάλη ευκολία να προωθήσουν τα προσταυρωμένα με τις επιλογές τους.Πιστεύω ότι το όλο εγχείρημα και της πλαστής συνεπωνυμίας του κ. Φράγκου καθώς και το σταύρωμα και διανομή ψηφοδελτίων από τα κεντρικά της Θεσσαλονίκης στην Ανατολική,Κεντρική και Δυτική Μακεδονία από την κυρία Κρητικού προς όλους τους πυρήνες των παραπάνω νόμων ήταν εν γνώσει του κυρίου Βελόπουλου ο οποίος με την πλαστή συνεπωνυμία υφάρπαξε για το κόμμα του και για προσωπικό όφελος του κυρίου Φράγκου τους σταυρούς από ανυποψίαστους ψηφοφόρους οι οποίοι πίστευαν ότι ψήφιζαν τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ Φράγκο Φραγκούλη. Το παραπάνω αποτελεί ποινικό αδίκημα για παραπλάνηση του εκλογικού σώματος.Επίσης πληροφορίες οι οποίες μου έρθει τελευταία αναφέρουν ότι

2ος λόγος ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Επειδή ο συγκεκριμένος υποψήφιος με τον αριθμό 42 του ψηφοδελτίου Φράγκος Εμμανουήλ του Ιωάννη εντός παρενθέσεως Φραγκούλης, τυγχάνει να είναι υπάλληλος της κτηνιατρικής υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και δεν έχει ούτε παραιτηθεί ούτε θέσει τον εαυτό του σε αργία ως όφειλε για να μην έχει πρόβλημα εκλογιμότητας,

το συγκεκριμένο δε το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία. Επίσης στοιχείο αποτελεί ότι ο κ. Φράγκος χωρίς να έχει κάνει καμία παρουσίαση σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σε κανέναν τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό απέσπασε τους παραπάνω ψήφους.Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν είχε σε κανένα site προπληρωμένη διαφήμιση ώστε να θεωρηθεί ότι από κει τον γνώρισε ο κόσμος.

Πηγή:
ereportaz.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ: ΤΟ ORUC REIS ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ...ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ»: «ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΖΗΜΙΑ»!
Κοινωνίαπριν από 8 ώρες
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ: ΤΟ ORUC REIS ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ...ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ»: «ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΖΗΜΙΑ»!
ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ HOT SPOTS, Ε, ΦΛΩΡΟ;
Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ! ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!
Κοινωνίαπριν από 10 ώρες
Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ! ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΡΟ ΤΟ ORUC REIS ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ...ΒΟΥΛΩΣΕΙ!
Κοινωνίαπριν από 11 ώρες
ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΡΟ ΤΟ ORUC REIS ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ...ΒΟΥΛΩΣΕΙ!
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ...ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ!
14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1974-ΑΤΤΙΛΑΣ 2: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ 37% ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ! ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ! Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ.
Εθνικά θέματαπριν από 12 ώρες
14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1974-ΑΤΤΙΛΑΣ 2: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ 37% ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ! ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ! Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ.
ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ-ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: ΤΟΠΙΚΑ LOCKDOWN ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ! ΔΙΑΒΟΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΜΗΤΣΟΤΣΑΚΗΣ-ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ!
Κοινωνίαπριν από 15 ώρες
ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ-ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: ΤΟΠΙΚΑ LOCKDOWN ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ! ΔΙΑΒΟΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΜΗΤΣΟΤΣΑΚΗΣ-ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ!
ΕΡΝΤΟΓΑΝ:  «ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟ ORUC REIS ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ»! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ! ΤΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΛΩΡΟ;
Εθνικά θέματαπριν από 15 ώρες
ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟ ORUC REIS ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ»! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ! ΤΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΛΩΡΟ;
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ-ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ: «ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΚΥΒΙΚΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ»!
Εθνικά θέματαΠέμπτη , 13 Αυγούστου 2020
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ-ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ: «ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΚΥΒΙΚΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ»!
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΕΡΙΑ!
ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ; ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΥΝΕΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ-ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ!
ΚοινωνίαΠέμπτη , 13 Αυγούστου 2020
ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ; ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΥΝΕΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ-ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ!
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣΕΧΕ-ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ...ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
Εθνικά θέματαΠέμπτη , 13 Αυγούστου 2020
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣΕΧΕ-ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ...ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΠΙΘΑΝΟ ΝΕΟ LOCKDOWN ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ! ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
ΚοινωνίαΠέμπτη , 13 Αυγούστου 2020
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΠΙΘΑΝΟ ΝΕΟ LOCKDOWN ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ! ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ: ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ» ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!
ΠεριβάλλονΠέμπτη , 13 Αυγούστου 2020
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ: ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ» ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!
ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»!ΒΙΝΤΕΟ
Εθνικά θέματαΠέμπτη , 13 Αυγούστου 2020
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»!ΒΙΝΤΕΟ
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!
Το 589 τεύχος της έντυπης εφημερίδας μαςΤο 589 τεύχος της έντυπης εφημερίδας μας
Κάθε Τετάρτη η πολιτική επικαιρότητα χωρίς ρετούςΚάθε Τετάρτη η πολιτική επικαιρότητα χωρίς ρετούς
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟ
.
.
Τα πάντα για το κομπιούτερ σας. ΜΕΤΤΩΝΟΣ 78 ΧΟΛΑΡΓΤα πάντα για το κομπιούτερ σας. ΜΕΤΤΩΝΟΣ 78 ΧΟΛΑΡΓ
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ (;) Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!
ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ (;) Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!
OptoCenter-μπείτε στο site μας και κάντε την παραγ
© 2020 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved