ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ: «Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ Ν’ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ»

ΗΧΗΤΙΚΟ!

000

στις

υπαρχει

ομως

κανεις

τετοιο

τροπο

οπως

φαινεται

λεει

υγειας

κεντρικο

θεμα

εχει

αποκαλυψε

ΘρησκείαΠέμπτη , 11 Νοεμβρίου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.5cT

αφοπλιζει τους αρχιερεις μας ο

Εκπληκτικά αφοπλιστικός ο Λευτέρης Κοσμίδης (φωτό-υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου «Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής» και αρθρογράφος στο site katanixi.gr) με λόγο περισσότερο πατερικό-αυτόν που θα περιμέναμε να ακούσουμε από τους ιερείς απογυμνώνει από επιχειρήματα τους αρχιερείς που τάσσονται υπέρ των εμβολίων, μην μιλώντας καθόλου για θέματα πίστεως. Εκκοσμικεύουν την Εκκλησία, κάτι που οδηγεί σε πλάνη και εκτροχιασμό την Ορθοδοξία μας. Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε στον Γεράσιμο Βραχιολίδη και στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ κάνοντας κλικ από το 3.33'' ως  το 33.23''

** Οι μητροπολίτες κρύβονται πίσω από μια βολική κρυψώνα για να κρύψουν το έλλειμμα πίστεως. Την τελευταία 20ετία οι έλληνες πολίτες και ο πιστός λαός δέχεται απανωτά χτυπήματα. Να μιλήσουμε για μνημόνια, για οικονομική ανέχεια, για τους λαθρομετανάστες ή τώρα για τον κορωνοϊό; Ο κόσμος με καλή κατήχηση θα έπρεπε όλα αυτά τα αδιέξοδα να τα λύσει κοιτώντας προς τον ουρανό, προς τον Θεό. Μπορεί να μιλάμε για καταστροφές, αλλά η ελπίδα στον Θεό είναι βασικό στοιχείο του πιστού χριστιανού. Η Εκκλησία στερεί αυτή την ελπίδα από τον κόσμο. Όχι μόνο δεν μιλά για θέματα πίστεως, τώρα αποφάσισαν να γίνουν υγειονομικοί. Είναι απαράδεκτη η στάση αυτή-είναι πολύ στενάχωρο.
Σε προηγούμενη εκπομπή μας φιλοξενήσαμε τον ιερέα Ιωάννη Γκλιόγκο ο οποίος μας είπε ότι ενώ έχουμε στην Εκκλησία το φάρμακο της Θείας Κοινωνίας που σώζει και θεραπεύει, ιερείς πασχίζουν να προωθήσουν τα πειραματικά εμβόλια τα οποία κάνουν παρενέργειες και ενίοτε σκοτώνουν.
** Θα μου επιτρέψεις Γεράσιμε να πω ότι όλα αυτά έχουν αιτιολογία. Βρισκόμαστε σε καιρό παν-αιρέσεως μέσα στην Ορθοδοξία, γιατί ο Οικουμενισμός είναι παναίρεσις, είναι ο θρησκευτικός συγκρητισμός που προσπαθεί να κάνει όλες τις πίστες-μία.
Να βρεθούν δηλαδή όλες οι θρησκείες το ίδιο...μονοπάτι;
** Ναι, αλλά χωρίς να εγκαταλείψει κανείς τίποτε από τη θρησκεία του. Αυτό δεν είναι Ορθοδοξία, διότι θα αποδεχτώ ότι δρόμος σωτηρίας είναι και η πίστη του άλλου! Αυτό είναι πλάνη! Όταν βάζουμε στον παρονομαστή τον Οικουμενισμό, όλα τα άλλα, η εκκοσμίκευση, το εκκοσμικευμένο πνεύμα, η ρητορική που χρησιμοποιείται, όλα δικαιολογούνται. Υπάρχει φάρμακο: σε καιρό αιρέσεως ο πιστός χριστιανός, ο πιστός παπάς, ο πιστός αρχιερέας σταματά τη σχέση του με τον αιρετίζοντα. Ορθώνει ένα τείχος εντός της Εκκλησίας για να προφυλαχτεί από την ετεροδιδασκαλία.
Πληροφορήθηκα ότι στη Ν.Υόρκη, ο ιερός ναός του Αγίου Νικολάου ο οποίος υπέστη καταστροφές από την πτώση των δίδυμων πύργων, με την ανακατασκευή του, φιλοξενεί εντός του χώρο λατρείας για τους αλλόθρησκους.
** Δυστυχώς, η αρχιεπισκοπή της Αμερικής περηφανεύεται γι'αυτό το κατόρθωμα! Να πούμε παρενθετικά ότι στην Αμερική ο Πατριάρχης συναντήθηκε και τιμήθηκε από 10 διαφορετικών δογμάτων, πίστεων, αιρέσεων οργανισμούς και αξιωματούχους. Σαν να είναι αυτή η μοναδική του έγνοια. Άρα, το να έχει τον ναό στο πιο κεντρικό σημείο της Ν. Υόρκης, που θα είναι και χρηματοκοπτείο, που θα «αγκαλιάσει» όλες τις πίστες σαν να είναι όλες οδός σωτηρίας, σηματοδοτεί μια πολύ άσχημη περίοδο για το μέλλον ημών. Η Ορθοδοξία δεν παθαίνει κάτι, αλλά όσοι δεν κρατηθούμε γερά από το καράβι αυτό θα είμαστε προς απώλεια. Με την εικονομαχία πάρα πολλοί άνθρωποι δεν πρόλαβαν να μετανοήσουν-η Εκκλησία βρήκε τον δρόμο της, αλλά αυτοί πέθαναν στην πλάνη, στην αίρεση.
Εδώ όμως έχουμε τους ιεράρχες, αυτοί που κρατούν την ποιμαντορική ράβδο και υποτίθεται πρέπει να καθοδηγούν το χριστεπώνυμο πλήθος προς την οδό της σωτηρίας, αντιστρέφουν τα πράγματα, μας οδηγούν σε μια παναίρεση –όπως είπες- και αλλάζουν ριζικά αυτά που οι πατέρες της Εκκλησίας προκειμένου να τα μεταλαμπαδεύσουν.

** Όταν λέμε «ουδέν κακόν αμιγές καλού», αυτός ο κορωνοϊός φόρεσε τις μάσκες στους ανθρώπους αλλά γκρεμοτσάκισε το προσωπείο των αρχιερέων μας. Σκέψου Γεράσιμε να διαφωνήσεις με αυτούς τους ανθρώπους, το λέω με πόνο ψυχής, για ένα θέμα πίστης, στο οποίο-θεωρητικά-είναι οι θεματοφύλακες. Λένε αυτά που λένε για υγειονομικά θέματα, όντας άσχετοι. Αν τους πεις «δεν ακολουθείς Σεβασμιώτατε τη γραμμή των αγίων πατέρων, δεν λέει αυτό η Αγία Γραφή», σ' έχουν αφορίσει διά τηλεφώνου-σου έχουν στείλει e-mail «να μην λιώνουν τα κόκκαλά σου»!
Αναφορικά με τον Μητροπολίτη Πειραιώς και όσα λέει τις τελευταίες ημέρες για τα εμβόλια, τι σχόλιο κάνεις;
αφοπλιζει τους αρχιερεις μας ο

** Ο Πειραιώς είναι ένας χαρισματικός άνδρας ο οποίος-δυστυχώς-επιστρατεύει τα χαρίσματά του για να μας πείσει να ακούσουμε τα κελεύσματα των ισχυρών του κόσμου τούτου! Ο Σεβασμιώτατος είναι «5 σε 1»: ο καλύτερος υγειονομικός τηλεμαϊντανός, ο καλύτερος από το σινάφι μας δημοσιογράφος, και Μπαμπινιώτη βάλε μέσα γιατί χειρίζεται άριστα τον λόγο, βάλε όποιον θέλεις, ο Πειραιώς τους βάζει κάτω γιατί είναι χαρισματικός. Όμως είναι σε ξένα λημέρια, δεν ταιριάζει σε ποιμένα αυτή η στάση, αλλά σε μάνατζερ. Ο Πειραιώς δεν είναι του υπουργείου Οικονομικών για να υπολογίζω το κόστος και τη ζημία από μία απόφαση, δεν είναι του Υπουργείου Υγείας . Δεν είναι κατόρθωμα το να μας κουνάει το δάχτυλο για να κάνουμε το θέλημα των ισχυρών του κόσμου τούτου. Έχει δοκιμάσει και ο ίδιος ο Πειραιώς στην πλάτη του την κατακραυγή τότε που τον θεωρούσαμε λέοντα της Ορθοδοξίας, μόνο που αποδείχτηκαν από σφουγγάρι τα λόγια του, να μην πω ότι τελείως ξεδοντιάστηκε από τη στάση που κρατά αυτή τη στιγμή. Θέλω να πιστεύω ότι και ο ίδιος και η Σύνοδος εν συνόλω κατανοεί –γιατί παρόμοιες καταστάσεις έχουμε βιώσει στη δισχιλιετή και πλέον ιστορία μας-ότι πρόκειται για καταστάσεις άρσης και συστολής της Χάριτος. Η ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος μετά το Κολυμπάρι, μετά το ουκρανικό ζήτημα, ελέγχεται σοβαρά ως προς την πίστη. Ζήτημα πίστεως τίθεται λοιπόν, όλα τ'άλλα είναι αποτέλεσμα.
Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο Ναυπάκτου ο οποίος ταύτισε τους ανεμβολίαστους με τους ναζί. Έχουμε πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας από τα χείλη του. Σύμφωνα με την άποψη του Ναυπάκτου, ελεύθεροι πολίτες είναι όσοι προσέρχονται να εμβολιαστούν, δεν είναι φασιστική η επιβολή της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού από την κυβέρνηση, δεν είναι φασιστικός ο διωγμός 7.000 υγειονομικών από την εργασία τους επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, ναζιστές, λέει ο Ναυπάκτου είναι αυτοί που ελευθέρως εκφράζονται και αρνούνται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
αφοπλιζει τους αρχιερεις μας ο

** Είναι μια ακόμη περίπτωση πολλή στενάχωρη, ενός ποιμενάρχη ο οποίος είναι διαβασμένος, πολυγραφότατος, είχε κερδίσει τον σεβασμό των συνομιλητών του σε θεολογικό επίπεδο, ποιμαντικώς όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ταραχή, Δεν υπάρχει κανένα έρεισμα δικαιολογίας σε αυτά που λέει. Θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη κατά τη γνώμη μου, αν θέλει να το...σώσει. Να πει «παιδιά ήμουν ταραγμένος όταν τα έλεγα, μου έφταιγε κάτι άλλο». Ακόμη και σε παιδάκια της Α' Λυκείου να το δώσουμε αυτό, δεν στέκουν πουθενά, σε καμία λογική τα όσα είπε ο Ναυπάκτου. Είναι εντυπωσιακό με πόσο πάθος υποστηρίζουν την Πολιτεία, την κυβέρνηση, την επιστήμη και ξεχνούν ότι είναι ποιμενάρχες.
Έριξαν δηλαδή από πάνω τους τα ράσα για να εξελιχθούν σε υγειονομικούς ή υπουργούς;
** Ένας ποιμενάρχης στη Μητρόπολή του είναι εις τύπον βασιλέως, δεν έχει άλλη φιλοδοξία, θα μπορούσε ίσως να έχει φιλοδοξία να γίνει αρχιεπίσκοπος ή πατριάρχης. Άρα κατέχει τον ανώτατο βαθμό αξιώματος, δεν θεωρώ συνεπώς ότι υπάρχει κάποια κοσμική φιλοδοξία. Υπάρχει όμως αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός «όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες». Όταν υπηρετείς την εκκοσμίκευση της Εκκλησίας , αν είσαι ταγμένος στη ρότα του Οικουμενισμού, τότε ο Οικουμενισμός κάποια στιγμή θα σε φανερώσει, θα σε απογυμνώσει και θα φαίνεσαι στα μάτια του κόσμου, όπως φαίνονται σήμερα πολλοί ιεράρχες μας. Όλοι έχουμε ανάγκη τον Χριστό. Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε το 2017, έναν χρόνο μετά τη ψευδο-σύνοδο του Κολυμπαρίου. Ο πνευματικός μας πατέρας, ο Νικόλαος Μανώλης είναι ο πρώτος κληρικός που έκανε αποτείχιση από το δεσπότη του, τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης. Πρέπει να πάρει κουράγιο και ο έσχατος κληρικός, οπουδήποτε στην Ελλάδα και να καταλάβει ότι είναι θέμα πίστεως και να διαφυλάξουν την πίστη από τον καρκίνο, την παναίρεση του Οικουμενισμού, γιατί τέτοια αποτελέσματα θα έχουμε-μπλέκεται η πίστη με τον κόσμο.
Στο πλαίσιο αυτό έγιναν και οι συναντήσεις του Πατριάρχη στις ΗΠΑ με εκπροσώπους πάλλων θρησκειών;
αφοπλιζει τους αρχιερεις μας ο

** Δεν είχε απλά συναντήσεις,. Να αναφέρω ότι ιδρύθηκε με δωρεά επιφανούς Έλληνα της διασποράς, του κυρίου Ψαρρού, έδρα με το όνομά του στο Πανεπιστήμιο του George town. Το πανεπιστήμιο του Notre Dame τον ανακήρυξε επίτιμο διδάκτορα, είναι επίσης καθολικό, 2-3 εβραϊκές οργανώσεις τον τίμησαν, η οργάνωση που είναι για όλες τις θρησκείες της Ν. Υόρκης τον τίμησε, και ο Πατριάρχης μέσα σε αυτό το κλίμα ευφορίας που δημιούργησαν γύρω του όλοι αυτοί που δεν είναι ορθόδοξοι χριστιανοί. Ο Πατριάρχης ήθελε να βάλει τη σφραγίδα του με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι «τα 30 χρόνια της πατριαρχίας μου χαρακτηρίζονται από την αποδοχή των διαφόρων αιρέσεων μέσα στη χριστιανοσύνη, και ότι αυτές είναι εκκλησίες». Αυτό που έγινε δηλαδή στο Κολυμπάρι και βλέπουμε τη συνέχειά του!
Για να εμπεδώσει καλύτερα ο κόσμος τι έγινε στο Κολυμπάρι, χαρακτηρίστηκαν οι άλλες αιρέσεις ως «εκκλησίες»;
** Ακριβώς. Και αυτό είναι απόπειρα συνοδικής παναιρέσεως του Οικουμενισμού. Τέτοιες συνόδους η εκκλησιαστική ιστορία τις αποβάλλει ως ψευδο-συνόδους και τους πρωταγωνιστές τους ως αιρεσιάρχες, ως αιρετικούς. Το κακό που έχει δημιουργήσει η ψευδο-σύνοδος στο Κολυμπάρι είναι πολύ μεγάλο. Αν μπορούσαμε να συνοψίσουμε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή το τι ακούγεται στα έδρανα των θεολογικών σχολών στην Ελλάδα. Το τι ακούγεται στις κατ'ιδίαν συναντήσεις των ίδιων των αρχιερέων, το τι ακούγεται στα δυτικά πανεπιστήμια όπου σπουδάζουν –δήθεν- ορθόδοξοι θεολόγοι σε μεταπτυχιακό επίπεδο, το μόνο που αυτή τη στιγμή θεωρείται από κάποιους ορθοδόξους σαν «κόκκινη γραμμή» είναι το κοινό ποτήριο. Λένε «εμείς θα αντιδράσουμε όταν έρθει το κοινό ποτήριο». Μα το κοινό ποτήριο δεν θα έρθει ξαφνικά και ουρανοκατέβατο. Προετοιμάζονται όλα αυτά και τολμώ να πω ότι αμφισβητούνται θεμελιώδη δόγματα της πίστεως, αμφισβητούνται οι κανόνες της Εκκλησίας, το πηδάλιο που καθορίζει πότε πρέπει να τιμωρείται κάποιος. Επιτρέπονται ή δεν επιτρέπονται οι συμπροσευχές; Γίνεται να πάω να λειτουργήσω σε ναό αιρετικού; Γίνεται να έρθει αιρετικός να λειτουργήσει σε δικό μου ναό; Όλα αυτά αμβλύνθηκαν με την ομογένεια, χειροτέρεψε το πράγμα έξω. Εδώ, στην Τήνο και στις Κυκλάδες έδωσαν το μοντέλο της... αρμονικής, ειρηνικής συνύπαρξης, μα εξ αρχής για ένα «γιώτα», για το «ομοούσιος» και το «ομιούσιος», για ένα filioque έγινε το σχίσμα των Εκκλησιών.
Ακριβώς. Δεν έγιναν αυτές οι διαφορές για το τίποτε, έγιναν για την ουσία.
** Τώρα προσπαθούν να μας παρουσιάσουν την ουσία ως τίποτα.
Λέγαμε ότι η Ελλάς εάλω εκ των έσω, δηλαδή εμείς ανοίξαμε πρώτοι την κερκόπορτα και φαίνεται ότι κάτι τέτοιο γίνεται και στην Ορθοδοξία. Εύχομαι να μην πούμε η Ορθοδοξία εάλω, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ιεράρχες που ανοίγουν την κερκόπορτα.
** Θέλω με την ευκαιρία να σ'ευχαριστήσω για την επικοινωνίας μας, όπως και τους ακροατές, και να δώσω το μήνυμα ότι δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, υπάρχει τρόπος, αγιοπατερικός ορθόδοξης αντίδρασης. Στώμεν καλώς. Ο Άγιος Μιχαήλ να μας σκέπει όλους υπό την σκέπη των πτερύγων του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ LOCKDOWN ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΦΑΣΙΣΤΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 € ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ!
Κοινωνίαπριν από 1 ώρα
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ LOCKDOWN ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΦΑΣΙΣΤΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 € ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ!
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: Ο ΕΟΔΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ-ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ 10% ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; ΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ;»
Κοινωνίαπριν από 4 ώρες
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: Ο ΕΟΔΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ-ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ 10% ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; ΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ;»
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ (ΙΕΡΕΑΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ): «ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ»
ΚοινωνίαΤετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ (ΙΕΡΕΑΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ): «ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ»
ΒΙΝΤΕΟ
«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ»! ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΈΓΙΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100€ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ»
ΚοινωνίαΤετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021
«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ»! ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΈΓΙΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100€ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ»
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ! ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΜΕΘ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ! ΡΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ 60+ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ;
ΚοινωνίαΤετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ! ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΜΕΘ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ! ΡΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ 60+ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ;
ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘEΣΤΩΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ: «Η 88ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΕΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 450€ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΟΨΑΝ 200€ ΕΚΑΣ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΜΕ 244€! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙ ΑΛΛΑ 100€ ΓΙΑ ΤΟ...ΚΑΛΟ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ»
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘEΣΤΩΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ: «Η 88ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΕΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 450€ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΟΨΑΝ 200€ ΕΚΑΣ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΜΕ 244€! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙ ΑΛΛΑ 100€ ΓΙΑ ΤΟ...ΚΑΛΟ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ»
ΦΡΙΚΗ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ: Ο Π.Ο.Υ. ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΟΜΑΔΑ COVID POLICE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚEI ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ-ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Ο ΟΗΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ! ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΦΡΙΚΗ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ: Ο Π.Ο.Υ. ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΟΜΑΔΑ COVID POLICE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚEI ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ-ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Ο ΟΗΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ! ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ALEX JONES
Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ-ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ F/BOOK, TWITTER ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ-ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ F/BOOK, TWITTER ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ; ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ 3η, ΤΗΝ 4η, ΤΗΝ 5η...ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΠΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ...ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ; ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ 3η, ΤΗΝ 4η, ΤΗΝ 5η...ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΠΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ...ΕΜΒΟΛΙΑ!
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ-ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ′ΔΩΣΕ ΠΑΛΙ: «ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ...ΣΤΗΝ ΚΟΒΩ» ! ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ! Η «ΘΗΛΙΑ» ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ-ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ′ΔΩΣΕ ΠΑΛΙ: «ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ...ΣΤΗΝ ΚΟΒΩ» ! ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ! Η «ΘΗΛΙΑ» ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΒΙΝΤΕΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»! ΚΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ: «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ»
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»! ΚΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ: «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ»
ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑ΄ΧΕ Η ΧΩΡΑ-ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ «ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ: 100 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΥΣ 60+)
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑ΄ΧΕ Η ΧΩΡΑ-ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ «ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ: 100 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΥΣ 60+)
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ» ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΕΙ!
Το 604 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 604 τεύχος της εφημερίδας μας
.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
.
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ: «Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ Ν’ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ»
ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ: «Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ Ν’ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ»
ΗΧΗΤΙΚΟ!
optocenter,χολαργος,γυαλια ηλιου,προσφορες,eshop
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved