ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΤΣΙΑΚΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...

αρχειο

100

000

στις

υπαρχει

ομως

ελληνας

παιρνει

τροπο

αφου

οπως

λεει

διαβαστε

πριν

εχει

Εθνικά θέματαΠέμπτη , 23 Ιουλίου 2020
Short Url:
indobserver.gr/.mZw

 Ο θόρυβος για την επιτροπή εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 δεν λέει να κοπάσει. Ο δικηγόρος Χάρης Κατσιβάρδος σχολιάζει: «Ο ανθελληνισμός αποτελεί συστατικό στοιχείο του Ελληνικού Κράτους, το οποίο κατέστη ελεύθερο και ανεξάρτητο χάριν της θυσίας και αυταπάρνησης των προγόνων μας, τους οποίους οι επιγενόμενοι όχι μόνο δεν τιμούν τουναντίον τους βλασφημούν ανιέρως δια της στάσεως και της συμπεριφοράς τους. Άρα η πολιτική ελίτ δεν νιώθει δεσμούς με την Ελλάδα, θα προτιμούσε να συμβιεί με τον κατακτητή αρκεί να μην απωλέσει τα προνόμιά της».
Η κα Αγγελοπούλου και η αριστερίστικη παρέα της καθημερινά αποκαθηλώνουν τους ήρωες της Επανάστασης αποκαλώντας με υποτιμητικά σχόλια τη δράση τους και την ανιδιοτέλειά τους. Μας πίκραναν όλους οι αναφορές στον Καποδίστρια, που ήταν τίμιος άρα έπρεπε να πεθάνει. Και γιατί; ίσως επειδή ήθελε να παραδώσει την Πατρίδα του όσο μεγαλύτερη γινόταν εν αντιθέσει με τους σύγχρονους πολιτικούς που την ακρωτηριάζουν. Δεν επέτρεψε στον εαυτό του να παίρνει μισθό αφού οι Έλληνες πεινούσαν. Δεν επέτρεψε σε όσους συμμετείχαν στην κυβέρνηση να παίρνουν χρήματα που δεν ανταποκρινόταν στις δυνατότητες της κυβέρνησης. Προστάτεψε το κράτος από την αρπακτικότητα όσων απομυζούσαν τον κρατικό κορβανά....
Σήμερα που υποτίθεται έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που βρίσκεται η Ελλάδα;
Τελικά τι ήταν ο Καποδίστριας, δικτάτορας ή δημοκράτης;
Γνωρίζω πως δημοκράτης είναι αυτός που τάσσεται στην υπηρεσία του λαού και ότι όχι των εχθρών, ενώ δικτάτορας είναι αυτός που ληστεύει το λαό για δικό του ή για άλλα συμφέροντα. Καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Αλήθεια πως αποκαλείται η Κυβέρνηση που εξακολουθεί να μας τρομοκρατεί πως τα χειρότερα τα έχουμε μπροστά μας. Αφήστε μας να χαρούμε το καλοκαίρι και βλέπουμε. Δεν είστε Θεός. Μόνο εκείνος ξέρει τι θα γίνει και πότε.
Για να καταλάβετε το αλαλούμ που υπάρχει, διαβάστε πόσοι έφυγαν από τη ζωή το διάστημα Ιαν-Μάιο 2020. 340.000 από κορονοϊό, 9,5 εκατ. από καρδιοπάθειες, 2,5 εκατ. από καρκίνο, 1,5 εκατ. από κάπνισμα, 780.000 από αλκοόλ, 530.000 από aids, 450.000 από τροχαία, είναι οι θάνατοι παγκοσμίως......Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους.

Ο Μάιος για τους Έλληνες είναι μήνας μνήμης και βαρύτατου πένθους, αφενός λόγω της 19ης Μαΐου 1919-1923 και τη Γενοκτονία των Ποντίων, μια μελανή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας, και αφετέρου λόγω της 29ης Μαΐου 1453 που έσβησε η Βυζαντινή Αυτοκρατορία μετά από 1.100 χρόνια μετάδοσης πολιτισμού σε όλο τον κόσμο.
Δεν είδα, δεν διάβασα πουθενά ένα σχόλιο ή μια αναφορά από επίσημα χείλη. Παρά μόνο είδαμε τη φιέστα του Ερντογάν να μολύνει διαβάζοντας το κοράνι στην Αγία Σοφία, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, και να ανακοινώνει πως θα μετατραπεί από Μουσείο σε τζαμί, χωρίς να σταματήσουν να το επισκέπτονται οι τουρίστες. Πόσο ντράπηκα Θεέ μου για την κατάντια μας!!...

Αντίθετα την ίδια ημερομηνία Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 διάβασα πως τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας πέταξαν πάνω από τα ΣΚΟΠΙΑ προκειμένου να καλωσορίσουν την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Δεν το χωρά ο νους μου να αποδίδουμε τιμές στον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών. Ντροπή!!...

Με τέτοια συμπεριφορά και ηττοπάθεια δεν έχουν δίκιο οι ισχυροί της γης να μας περιφρονούν;
Ας γνωρίζουν οι άρχοντές μας πως όταν προσφέρεις ασταμάτητα, παύουν οι αντίπαλοι να αναγνωρίζουν την αξία σου και καταλήγεις ένα τίποτα. Αυτό θέλουν;
Οι πόλεμοι και οι επιδρομές δημιουργούν συνθήκες για αλλαγές, αρκεί να υπάρχουν ανοιχτόμυαλοι πολιτικοί να τις εφαρμόσουν για το καλό των λαών τους.
Το ίδιο διάστημα όσοι μισούν Ελλάδα και Ορθοδοξία αμφισβητούν και απορρίπτουν την αγιότητα του Μεγάλου Κων/νου. Γιατί όμως; Επειδή σταμάτησε τους διωγμούς των χριστιανών που για 250 χρ. προσέφεραν το αίμα τους μετά από φρικτά βασανιστήρια, κατασπαραγμένοι από άγρια θηρία; Ή επειδή κήρυξε την Ανεξιθρησκεία ή γιατί είναι ο Α' Αυτοκράτορας της Ρώμης που βαφτίστηκε και έγινε χριστιανός; Είναι ο ίδιος που νίκησε τον Μαξέντιο χάρη στο Σταυρό και τη φράση «εν τούτω νίκα», ο ίδιος που μετά από όραμα έστειλε τη μητέρα του Αγ. Ελένη να βρει τον «ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ», συγχρόνως χρηματοδότησε το χτίσιμο αμέτρητων εκκλησιών.
Είναι ο ίδιος που καθιέρωσε την προσευχή Θεού στο Στρατό αντί της προσευχής στα είδωλα. Είναι αυτός που έκανε μεταρρυθμίσεις στην πολιτική σύμφωνα με τις αρχές του Ευαγγελίου. Έγινε ο Άγιος Κων/νος και Ισαπόστολος με τη χάρη του Θεού.
«Χρωστάμε σ' όσους ήρθαν, πέρασαν, θάρθουν, θα περάσουν, κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί». Κ. ΠΑΛΑΜΑΣ.
Πρόσφατα σκαλίζοντας το αρχείο μου ανακάλυψα ένα προφητικό άρθρο του δημοσιογράφου Χρήστου Βίρλα που έγραψε το 2002 μεταξύ των άλλων: «...Η Ελλάδα χάνεται, η Ορθοδοξία βάλλεται, η Παιδεία αφελληνίζεται, η Κοινωνία υποδουλώνεται, τα εθνικά θέματα προδίδονται...»
Πόσο δίκιο είχε να μαντέψει πριν 18 χρ. τις μετέπειτα εξελίξεις! Ας δούμε γιατί είχε δίκιο.
1) Η Ελλάδα χάνεται....από την υπογεννητικότητα, από τη φυγή στο εξωτερικό 700.000 νέων επιστημόνων, από την ανεξέλεγκτη πλέον εισροή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που από επίσημες πηγές ο αριθμός των εγγεγραμμένων από το 2001-2020 ανέρχεται σε 4.800.000. Φαντάζεστε γιατί συρρίκνωση του ελληνικού λαού μιλάμε. Όλοι αυτοί έχουν στο πλευρό τους ανθρώπους που τους υποστηρίζουν όπως ο επίσκοπος Αλεξανδρείας Άνθιμος ο οποίος είπε: «το μεταναστευτικό είναι παγκόσμιο γεγονός που δεν μπορεί να αποτραπεί, εμείς πρέπει να τους αγκαλιάσουμε! Να πάρουν τα παιδιά μας νύφες και γαμπρούς....». Συγχαρητήρια Σεβασμιότατε αν η Ελλάδα έχει τέτοιους φίλους τι τους θέλει τους εχθρούς;
2) Η Ορθοδοξία μας βάλλεται....γιατί έχουμε έναν ανήμπορο βουβό Αρχιεπίσκοπο, έναν αδιάφορο Πατριάρχη, την Ιερά Σύνοδο να έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και τους πιστούς να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην Εκκλησία ή μάλλον στον Ιερό Κλήρο. Και όμως οι εκκλησίες όχι μόνο έχουν γεμίσει αλλά όλος ο κόσμος μεταλαβαίνει τη Θεία Κοινωνία, αδιαφορώντας για όσους τη δυσφημούν.
3) Η παιδεία μας αφελληνίζεται.....με τις εθνοκτόνες πρωτοβουλίες της Υπουργού Κεραμέως, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που ορκίστηκε να μην αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά της. Μετατράπηκε σε εχθρό των παιδιών μας αλλά ο Πρωθυπουργός έχει άλλη γνώμη. Κρίμα!!..Θα μου πείτε πότε το Υπ. Παιδείας ευτύχησε να έχει άξιο Υπουργό; Ο βασικός πυλώνας της εκπαίδευσης των νεών δυστυχώς έχει αφεθεί σε επικίνδυνα χέρια. Ο Θεός ας λυπηθεί τα παιδιά μας!
Τη σημασία της εκπ/σης αναλύει σε 2 σειρές ο Άγγλος πολιτικός και ιστορικός του 19ου αι. Brougham: «η παιδεία κάνει τον λαό εύκολο να οδηγηθεί, αλλά δύσκολο να εξαπατηθεί, εύκολο να κυβερνηθεί αλλά αδύνατον να υποδουλωθεί».

Οι δικοί μας Γιώργος Θεοτοκάς (1905-1966) έγραψε στο βιβλίο του «Ταξίδια στη Μ. Ανατολή και το Άγιο Όρος (1961): «Η κλασική Παιδεία, η Ορθοδοξία και το φιλελεύθερο & δημοκρατικό πνεύμα του 1821 συνιστούν τα συστατικά στοιχεία της εθνικής μας ύπαρξης». Ας τα έχουν υπόψη οι αρμόδιοι.
4) Η κοινωνία υποδουλώνεται.....από την ανέχεια, τη φτώχεια, τα κόκκινα δάνεια, τις εξώσεις, τη φορολογία.....Οι οικογένειες διαλύονται εν αντιθέσει με τους λαθρομετανάστες που ζουν πλουσιοπάροχα σε λουξ διαμερίσματα τα οποία όταν φεύγουν τα κάνουν γυαλιά-καρφιά, δωρεάν φως, τηλέφωνο, νερό, επιδόματα από 700-1000€ το μήνα, τα οποία ευθύς αμέσως καταθέτουν σε δικές τους τράπεζες στην πατρίδα τους. Αποτέλεσμα οι Έλληνες να είμαστε μειονότητα ενώ κάποιες περιοχές είναι άβατο για εμάς. Εάν αυτό δεν είναι ρατσισμός εις βάρος μας τότε τι είναι;
5) Τα εθνικά δίκαια προδίδονται....από τις καθημερινές παραβιάσεις του εναέριου και θαλάσσιου χώρου από τον αλλόφρονα Ερντογάν ο οποίος ξεπέρασε σε αθλιότητες και ψευτιές του Μινχάουζεν. Επιπλέον δημιουργεί εστίες πολέμου σε Λιβύη, Μεσόγειο, Συρία προσαρτίζοντας στην Τουρκία κατεχόμενα εδάφη (με τα πλούτη τους) ονειρευόμενος να αναστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Συμμάχους τους προδίδει, μετά τους εξαγοράζει και όλα είναι μια χαρά. Όμως υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι που σέβονται τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και στα κείμενα τους αποθεώνουν την Ελλάδα όπως ο Γάλλος λογοτέχνης Jean Richepin (1849-1926): «Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, απ' όλο τον κόσμο. Γκρεμίστε κάθε ελληνικό απ' όλο τον πλανήτη, έπειτα σβήστε την ελληνική γλώσσα από παντού, από την Ιατρική σας, τη Φαρμακευτική σας, από τα Μαθηματικά σας, από τη Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Πολιτική. Διαγράψτε Δημοκρατία, αλλάξτε τα Ευαγγέλια, σβήστε τον Μ. Αλέξανδρο, σβήστε όλους του μυθικούς και ιστορικούς ήρωες. Αλλάξτε το όνομα της Ιστορίας, τα ονόματα στα Πανεπιστήμιά σας, τον τρόπο γραφής, διαγράψτε, διαγράψτε. Θα μου πείτε «δεν γίνεται». Σωστά, δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε όλο τον πλανήτη».

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Βίκυ Τσιάκα
Πρόεδρος Λέσχης Γυναικών
Παπάγου-Χολαργού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΗΧΗΤΙΚΟ-ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Ο,ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΚΑΝΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»
Εθνικά θέματαπριν από 12 ώρες
ΗΧΗΤΙΚΟ-ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Ο,ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΚΑΝΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΘΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙΤΕ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ  ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΜ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ κλπ»! ΤΥΦΛΑ ΝΑ′ΧΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Κοινωνίαπριν από 13 ώρες
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΘΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙΤΕ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΜ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ κλπ»! ΤΥΦΛΑ ΝΑ′ΧΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΦΟΔΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ:  «ΤΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ ΟΛΑ-ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ...ΠΕΙΡΑΤΕΣ»
Εθνικά θέματαπριν από 13 ώρες
ΣΦΟΔΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΤΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ ΟΛΑ-ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ...ΠΕΙΡΑΤΕΣ»
ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΑΣΚΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΗ: ΧΤΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ COVID, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΣΤΙΑΣΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ κλπ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ!!!
Κοινωνίαπριν από 20 ώρες
ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΑΣΚΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΗ: ΧΤΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ COVID, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΣΤΙΑΣΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ κλπ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ!!!
ΒΙΝΤΕΟ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ RAFALE. ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΘΑ
Εθνικά θέματαπριν από 20 ώρες
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ RAFALE. ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΘΑ
«ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ: Ο ΕΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....
Εθνικά θέματαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
«ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ: Ο ΕΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....
ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙOΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙOΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΟΖΑΚΗ-Η ΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ!
Εθνικά θέματαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΟΖΑΚΗ-Η ΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ!
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ;
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ;
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΣΑΤΡΑΠΗ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΣΕ ΤΡΕΝΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ»! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ Α′ ΚΑΙ Β′ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΣΑΤΡΑΠΗ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΣΕ ΤΡΕΝΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ»! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ Α′ ΚΑΙ Β′ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!
ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER/bioNtech
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER/bioNtech
Η ΕΕ ....ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Η ΕΕ ....ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!
ΤΟ 594 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣΤΟ 594 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
ΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ,  ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΤΣΙΑΚΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...
ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΤΣΙΑΚΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...
0
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved