«ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΟΔΥ, ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ! OI ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

100

000

στις

υπαρχει

ομως

κανεις

τροπο

οπως

φαινεται

δειτε

λεει

πριν

υγειας

θεμα

εχει

Εθνικά θέματαΣάββατο , 20 Νοεμβρίου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.5cz

 Aκούστε εδώ κάνοντας κλικ στα έγχρωμα γράμματα τη συνέντευξη που έδωσε ο γιατρός σε αναστολή Νικόλαος Ζιώρης στον Γεράσιμο Βραχιολίδη για το τι πραγματικά ισχύει στις ΜΕΘ. Ακούστε από το 33'' λεπτό και μετά. 

 

--Δεν έχουμε ακόμη πολύ χρόνο στην εκπομπή κύριε Ζιώρη. Να περάσουμε σε ένα άλλο θέμα, στο τι συμβαίνει μέσα στις ΜΕΘ-τι μας λένε και τι αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ας ακούσουμε πρώτα τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το τι συμβαίνει στις ΜΕΘ με τους ανεμβολίαστους. (Ακούγεται το ηχητικό). Ακούσατε κύριε Ζιώρη-το μήνυμα που περνά κατά κόρον είναι ότι 9 στους 10 στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. Οι ανεμβολίαστοι δηλαδή αποτελούν κίνδυνο και για το ΕΣΥ και για τους συνανθρώπους μας εν γένει, διότι είναι αυτοί που επιβαρύνουν τα νοσοκομεία, δημιουργούν πρόβλημα σε όλη τη χώρα. Ισχύει πράγματι αυτό;
ψευδονται κυβερνηση εοδυΖιώρης. Όχι φυσικά, είναι ένα τεράστιο ψέμα. ΨΕΥΔΟΣ. Ας πάρουμε τις δηλώσεις που κάνει κάποιος χωρίς να μας έχουν δώσει ποτέ τα στοιχεία. Μας έχει δώσει ποτέ ο ΕΟΔΥ τα στοιχεία ακριβώς; Απλά μας κάνουν ανακοινώσεις. Τόσοι μπήκαν, τόσοι βγήκαν, τόσοι πέθαναν. Γιατί το λέω; Διότι δεν θα πιστέψω τα στοιχεία που μόλις ακούσαμε ή τον ΕΟΔΥ, θα πιστέψω όμως την τεκμηριωμένη ιατρική. Ξέρετε κύριε Βραχιολίδη, φωνάζουμε στα συνέδρια και όταν συζητούν μεταξύ τους οι γιατροί ότι ζούμε στην εποχή της τεκμηριωμένης ιατρικής. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν μπορεί τα στοιχεία που μας δίνει η Ελλάδα να είναι τελείως αντίθετα με τα στοιχεία που ισχύουν διεθνώς. Και θα σας πω το εξής: δημοσίευση στις 30/9/2021 προερχόμενη από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στο περιοδικό Europian Journal of epidemiology: η μελέτη έγινε σε 68 χώρες (όχι σε 1 και 2) και περίπου σε 3.000 περιοχές των ΗΠΑ. Ξέρετε τι έδειξε; Ότι η νόσος covid εξελίσσεται ανεξάρτητα από το επίπεδο εμβολιασμού. Εμβολιάζεστε, δεν εμβολιάζεστε, αυτή ακολουθεί το δρόμο της. Σε μερικές δε περιπτώσεις, κι εδώ ήταν το καμπανάκι της ανησυχίας, βρέθηκε ότι σε περιοχές με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού υπήρχε και υψηλή επίπτωση κρουσμάτων της νόσου covid-19.
--Προφανώς αυτό το οποίο λέτε δικαιολογεί απόλυτα αυτά που είπε ο γιατρός κ. Τσιπιλής μέσα από τον Ευαγγελισμό, δεν ξέρω πώς του ξέφυγε στο κρατικό κανάλι και είπε αυτά που θα σας βάλω να ακούσουμε για μισό λεπτό. Ακούστε τον (ακούγεται το ηχητικό). Τον ακούσατε κύριε Ζιώρη-είπε για 38% των εμβολιασμένων στα νοσοκομεία, σε μερικές περιπτώσεις οι εμβολιασμένοι είναι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους. Βγήκαν μετά να τον διαψεύσουν, έγινε ένα σούσουρο. Τελικά μας λένε ψέματα;

YouTube video


Ζιώρης. Είμαι πεπεισμένος περί αυτού. Και είμαι πεπεισμένος, όχι επειδή έτσι σκέφτηκα και αποφάσισα, αλλά μελετώντας τα στοιχεία, τη βιβλιογραφία. Δεν μπορεί σε όλο τον κόσμο να είναι αλλιώς και στην Ελλάδα να είναι ανάποδα. Είναι δε τόσο ανάποδα, που είναι να βάζεις κανείς τα γέλια. Ακούστε με για να δείτε το ανάποδο της υποθέσεως. Τι λέει ο ΕΟΔΥ. Έχω πάρει ως παράδειγμα 6 Νοεμβρίου 2021. Πόσοι ασθενείς πάσχοντες από Covid είναι διασωληνωμένοι; Λέει ο ΕΟΔΥ το 17,8%. Δεν είναι λίγοι-να λάβετε υπόψη ότι εκεί μέσα δεν βάζει αυτούς που έχουν λάβει τη μία δόση. Άρα το ποσοστό είναι γύρω στο 20% με 25%, αλλά εν πάση περιπτώσει.
--Βάζει δηλαδή τους πλήρως εμβολιασμένους.
Ζιώρης. Ναι, και μάλιστα όταν λένε πλήρως, τι εννοούν; Μετά τις 14 μέρες; Τους υπόλοιπους τους έχει στους ανεμβολίαστους; Γι' αυτό λέω ότι αποκρύπτουν στοιχεία. Ας πούμε ότι το νούμερο είναι αυτό, γύρω στο 17% διασωληνωμένοι-βέβαια κρατήστε το αυτό: 31 Αυγούστου ξέρετε τι μας λέγανε; Ότι αυτό το νούμερο είναι 7%. Σε 2 μήνες από το 7% πήγαμε στο 17%;
--Δηλαδή τους επόμενους δύο μήνες μπορεί να φτάσουμε στο 27% διασωληνωμένους;
Ζιώρης. Και με πολύ εμβολιασμό αυτούς τους 2 μήνες. Ο ρυθμός αυτός αύξησης είναι λίαν ανησυχητικός. Αυτά στην Ελλάδα. Ας πάμε σε μια χώρα που τουλάχιστον σε αυτά τα θέματα είναι πιο σοβαρή: το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ίσως γνωρίζετε, βγάζει κάθε 2-3 εβδομάδες μια ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας με τους επιστήμονες, για το πώς είναι ακριβώς τα πράγματα με την πανδημία. Η τελευταία του ανακοίνωση είναι στις 4/11/2021 από το U.K. Health Security Agency. Θα σας πω για τους ασθενείς που είναι πάνω από 50 ετών που είναι και οι συντριπτικά περισσότεροι. Στο σύνολο αυτοί οι ασθενείς είναι 6.100. Οι εμβολιασμένοι είναι 4.800 δηλαδή το 78,6% και το υπόλοιπο 17,2% είναι οι μη εμβολιασμένοι.
--Στην Αγγλία δηλαδή συμβαίνει 100% διαφορετικό απ' ότι συμβαίνει στην Ελλάδα, η Ελλάδα δηλαδή αποτελεί τη μέγιστη εξαίρεση.
Ζιώρης. Είναι ο...όμορφος-ανάποδος κόσμος που συμβαίνει εδώ. Αν πάρετε τους θανάτους είναι ακριβώς όπως είναι και οι νοσηλείες. Εμβολιασμένοι 78%, μη εμβολιασμένοι 16%.
--Μα κάτι παρόμοιο ήταν και στο Ισραήλ, μου φαίνεται.
Ζιώρης. Ακριβώς. Στη μελέτη που σας ανέφερα υπάρχουν και περιοχές που βλέπουμε αυξημένο αριθμό κρουσμάτων covid. Ενώ έχουμε υψηλό ποσοστό εμβολιασμού, είναι ενδιαφέρον ένα από τα διαγράμματα που έχει δημοσιεύσει το Joe Hopkins University, το οποίο συχνά αναφέρεται στα στοιχεία του Ισραήλ. Εκεί λοιπόν υπάρχει ένα πολύ ωραίο διάγραμμα που δείχνει μια έκρηξη των κρουσμάτων που είναι παράλληλη με την περίοδο που ξεκίνησε η 3η δόση. Όσο αυξανόταν η 3η δόση αυξάνονταν και τα κρούσματα. Αυτά τα πράγματα είναι ανησυχητικά-μόνο εμείς δεν τα βλέπουμε.
--Φαίνεται λοιπόν ότι ο μαζικός εμβολιασμός-και το έχουμε ακούσει και από άλλους συναδέλφους σας συντηρεί και διευρύνει την επέκταση του κορωνοϊού.
Ζιώρης. Υπάρχουν σοβαρές υποψίες.
--Αναρωτιέται κανείς αν αυτό είναι κάτι που το θέλει η κυβέρνηση, κάνω μια θεωρία συνωμοσίας αυτή τη στιγμή, διότι με αυτό τον τρόπο συντηρεί και αυτή τη στρατηγική της, δηλαδή να έχει μέτρα κατά των ανεμβολίαστων, τα ποία πλέον δεν τα έχει μόνον για εσάς τους υγειονομικούς, αλλά τα έχει επιβάλει σε όλη την κοινωνία-και ακούμε τώρα την κυρία Γκάγκα (Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας), διότι όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να κινηθεί αν δεν έχει το κινητό του τηλέφωνο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το rapid test. Ήδη ακούμε ότι εντός της εβδομάδος, σε λίγες ημέρες προβλέπεται να υπάρχουν νέα μέτρα rapid test και στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα τροφίμων. Να ακούσουμε ένα σχετικό απόσπασμα (Ακούγεται το ηχητικό). Κύριε Ζιώρη, συνεχίζεται το ίδιο τροπάρι-του ψεύδους όπως είπατε-ότι οι ανεμβολίαστοι αποτελούν πρόβλημα για τη δημόσια υγεία. Φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με έναν «πόλεμο» κατά των ανεμβολίαστων,. Που δεν επιτρέπεται να πάνε πουθενά.
Ζιώρης. Έχουμε έναν πόλεμο, είναι ένας ιδιότυπος πόλεμος στον οποίο γίνονται ψυχολογικές επιχειρήσεις ακριβείας έναντι του πληθυσμού με όπλα τον φόβο και την άγνοια. Η ομάδα υποστήριξης δε, είναι η ομάδα που ψεύδεται. Λένε ασύστολα ψεύδη, αυτές είναι οι «βόμβες» που εξαπολύουν. Να σας πω ένα ψεύδος του Σαββατοκύριακου; Σε συνέδριο που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και είχε σχέση με το διαβήτη, γνωστός, προβεβλημένος επιστήμων και μέλος της Επιτροπής, ανέβηκε στο βήμα και –δεν ξέρω πώς συνέδεσε την ιστορία του διαβήτη με τον covid, πάντως ανέφερε ότι οι νοσήσαντες από covid και αναρρώσαντες πλέον, δεν θα τη γλιτώσουν και μέσα σε 16 μήνες (το έχει υπολογίσει κιόλας-16), οι περισσότεροι από αυτούς θα ξανα-νοσήσουν. Άρα, συμπέρασμα, τρέξτε να κάνετε εμβόλια.
--Συζήτησα με γιατρό που υπηρετεί στο ΕΣΥ και είναι υπέρ των εμβολίων και μου είπε ότι αυτοί που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό χωρίς να έχουν εμβολιαστεί, τον έχουν ξεπεράσει, αλλά διατρέχουν τον κίνδυνο να πεθάνουν μετά από 1-2 χρόνια, διότι η υγεία τους έχει υποστεί τεράστιες βλάβες εξαιτίας του κορωνοϊού. Προφανώς ήθελε να πει ότι η φυσική ανοσία δεν τους βοηθά, αν είχαν εμβολιαστεί θα την είχανε γλιτώσει.
Ζιώρης. Ακούστε γιατί είναι ψέμα αυτό και αυτό που είπε ο επιστήμονας που σας αναφέρω. Υπάρχει λοιπόν επανα-νόσηση; Υπάρχει ή όχι; Και πάλι θα δούμε τι λένε οι μελέτες. ΤοThe Lancet, υψηλού κύρους περιοδικό 8/11/2021 κάνει μια μετα-ανάλυση όλων τν εργασιών-μελετών που έχουν γίνει σχετικά με αυτούς που έχουν νοσήσει. Η ανασκόπηση έγινε μέχρι τις 28/9/2021. Το συμπέρασμα ξέρετε ποιο είναι; Η πιθανότητα να ξανα-νοσήσει κανείς είναι μηδενική για διάστημα 12 μήνες μετά την ανάρρωσή του. Και λένε 12 μήνες γιατί δεν πρόλαβαν οι άνθρωποι να μελετήσουν παραπάνω. Παρατήρησαν δε, σε μία-δύο από αυτές τις μελέτες, το εξής ανησυχητικό: ότι όσοι νοσήσαντες και αναρρώσαντες έκαναν το εμβόλιο, είχαν αυξημένα ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών. Καταλαβαίνετε λοιπόν; Το ίδιο ψεύδος επαναλήφθηκε χτες Κυριακή (14/11/21) σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό από κάποιον «επαΐοντα» με ακαδημαϊκούς τίτλους, και με πολύ στόμφο μας είπε «ότι αυτοί που νόσησαν δεν έχουν καλή ανοσία και θα ξανα αρρωστήσουν, άρα να κάνουν τα εμβόλια». Και μια και έχω αρχίσει με τις βιβλιογραφίες να πω και ένα τελευταίο: η φυσική ανοσία είναι καλύτερη ή όχι; Η φυσική ανοσία σαφώς και είναι καλύτερη. Και για να σας το αποδείξω, σημειώστε: περιοδικό Nature (όταν ακούμε Nature σηκωνόμαστε όρθιοι-τόσο υψηλό κύρος), 7/10/2021: «H φυσική ανοσία ( αντισώματα) είναι καλύτερη». Ανάλογη προδημοσίευση από το Ισραήλ (δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη σε περιοδικό, αλλά είναι στη σελίδα των προδημοσιεύσεων στις 30/8/2021) και μια πρόσφατη από την Καλιφόρνια (8/11/2021), η φυσική ανοσία είναι πολύ υψηλή.
--Νομίζω ότι τα όσα είπατε ήταν αφοπλιστικά, ειλικρινά δεν περίμενα να είστε εφοδιασμένος με τέτοια βιβλιογραφία.
Ζιώρης. Για να εξέλθει κανείς από αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο του φόβου και της άγνοιας, το μεγάλο όπλο είναι η τεκμηρίωση και η γνώση. Εκεί καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ (ΙΕΡΕΑΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ): «ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ»
Κοινωνίαπριν από 19 ώρες
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ (ΙΕΡΕΑΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ): «ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ»
ΒΙΝΤΕΟ
«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ»! ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΈΓΙΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100€ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ»
Κοινωνίαπριν από 21 ώρες
«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ»! ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΈΓΙΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100€ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ»
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ! ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΜΕΘ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ! ΡΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ 60+ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ;
Κοινωνίαπριν από 22 ώρες
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ! ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΜΕΘ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ! ΡΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ 60+ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ;
ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘEΣΤΩΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ: «Η 88ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΕΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 450€ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΟΨΑΝ 200€ ΕΚΑΣ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΜΕ 244€! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙ ΑΛΛΑ 100€ ΓΙΑ ΤΟ...ΚΑΛΟ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ»
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘEΣΤΩΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ: «Η 88ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΕΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 450€ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΟΨΑΝ 200€ ΕΚΑΣ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΖΕΙ ΜΕ 244€! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙ ΑΛΛΑ 100€ ΓΙΑ ΤΟ...ΚΑΛΟ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ»
ΦΡΙΚΗ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ: Ο Π.Ο.Υ. ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΟΜΑΔΑ COVID POLICE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚEI ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ-ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Ο ΟΗΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ! ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΦΡΙΚΗ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ: Ο Π.Ο.Υ. ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΟΜΑΔΑ COVID POLICE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚEI ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ-ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Ο ΟΗΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ! ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ALEX JONES
Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ-ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ F/BOOK, TWITTER ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ-ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ F/BOOK, TWITTER ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ; ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ 3η, ΤΗΝ 4η, ΤΗΝ 5η...ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΠΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ...ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ; ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ 3η, ΤΗΝ 4η, ΤΗΝ 5η...ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΠΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ...ΕΜΒΟΛΙΑ!
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ-ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ′ΔΩΣΕ ΠΑΛΙ: «ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ...ΣΤΗΝ ΚΟΒΩ» ! ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ! Η «ΘΗΛΙΑ» ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ-ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ′ΔΩΣΕ ΠΑΛΙ: «ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ...ΣΤΗΝ ΚΟΒΩ» ! ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ! Η «ΘΗΛΙΑ» ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΒΙΝΤΕΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»! ΚΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ: «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ»
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»! ΚΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ: «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ»
ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑ΄ΧΕ Η ΧΩΡΑ-ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ «ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ: 100 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΥΣ 60+)
ΚοινωνίαΤρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑ΄ΧΕ Η ΧΩΡΑ-ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ «ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ: 100 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΥΣ 60+)
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ» ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΕΙ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ, Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΛΑΛΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ-ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ! OI ΕΥΧΑΡΙΣΤEIEΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ
ΚοινωνίαΔευτέρα , 29 Νοεμβρίου 2021
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ, Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΛΑΛΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ-ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ! OI ΕΥΧΑΡΙΣΤEIEΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ
ΔΕΙΤΕ...
Η ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΠΟΨΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ-ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ; ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ «ΟΠΛΑ»;
ΚοινωνίαΔευτέρα , 29 Νοεμβρίου 2021
Η ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΠΟΨΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ-ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ; ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ «ΟΠΛΑ»;
ΑΠΟΨΕ 21.00-22.00 ΣΤΟ https://grdiscovery.com/radio/
Το 604 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 604 τεύχος της εφημερίδας μας
.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
.
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

«ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΟΔΥ, ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ! OI ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ»
«ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΟΔΥ, ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ! OI ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ»
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ
optocenter,χολαργος,γυαλια ηλιου,προσφορες,eshop
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved