Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

στις

πολιτικου

υπαρχει

αφου

οπως

λιγο

πριν

εχει

ειναι

τους

ελληνες

διαρκεια

ουτε

πολιτες

ερωτηματα

Εθνικά θέματαΤρίτη , 4 Ιουνίου 2019
Short Url:
indobserver.gr/.vuP

 ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Θα έχει η Ελλάς Πρωθυπουργό ή Κυβερνήτη της Μέρκελ στην Ελλάδα;

Θα εκλέξει ο ελληνικός λαός Έλληνα Πρωθυπουργό ή θα εκλέξει ένα νέο πολιτικάντη;

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Το εκλογικό Σώμα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων τις θέσεις που πρόκειται να λάβει ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στα εθνικά μας θέματα, τα οποία δεν θίχτηκαν κατά τη διάρκεια της πολιτικής αντιπαράθεσης κατά την προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων στις ευρωεκλογές!
Εν όψει λοιπόν των κηρυχθέντων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2017, ο εν δυνάμει αυριανός Πρωθυπουργός – σύμφωνα και με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών – Κυριάκος Μητσοτάκης, οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια και υπεύθυνα προς τον ελληνικό λαό για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της αυριανής κυβέρνησής του, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες, κατά πόσο θα υπερασπιστεί και θα προστατέψει η κυβέρνηση της ΝΔ τα εθνικά μας συμφέροντα, διότι μέχρι σήμερα, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως στα περισσότερα εξ αυτών δεν υπάρχει ξεκάθαρη τοποθέτηση, αλλά ο κ. Μητσοτάκης αρκείται στο να κατηγορεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με μισόλογα περί μυστικής ατζέντας!

Θα ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (Τσίπρας – Κοτζιάς) παρέδωσε με την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς! Παρέδωσε έδαφος, γλώσσα, ιστορική και πολιτιστική ελληνική κληρονομιά. Όλες οι κυβερνήσεις της ΝΔ ήταν αντίθετες σε αυτήν την παράδοση! Τι θα πράξει, ξεκάθαρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ, για μια Συμφωνία η οποία είναι νομικώς διάτρητη και καταδικασμένη από – σχεδόν όλο – τον ελληνικό λαό; Όχι μισόλογα! Αλλά ξεκάθαρες θέσεις! Θα την καταργήσει ή θα υπακούσει στις εντολές της κ. Άγκελα Μέρκελ, η οποία με απύθμενο θράσος λίγο μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, δήλωσε, πως πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Θα καταργήσει το Νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τους Μουφτήδες;

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας – Γαβρόγλου) άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου στη Θράκη μας με την καρατόμηση των νόμιμων Μουφτήδων, διορίζοντας Τοποτηρητές! Στη συνέχεια μεθοδεύεται η εκλογή των Μουφτήδων, που εξυπηρετεί απόλυτα τον Ρ. Τ. Ερντογάν και τα τουρκικά σχέδια στην περιοχή!
Εκλογή που δεν γίνεται σε καμιά ισλαμική χώρα στον κόσμο, ούτε και στην Τουρκία!
Ως γνωστόν οι νόμιμοι Μουφτήδες της Ξάνθης (Μεμέτ Εμίν Σινίκογλου) και της Κομοτηνής (Τζαμαλή Μέτσο) προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και από το οποίο ζητούν να ακυρωθούν οι υπουργικές αποφάσεις (υπουργείου Παιδείας), διά μέσω των οποίων τον περασμένο Αύγουστο παύτηκαν των καθηκόντων τους, αφού ήταν αντισυνταγματικές και αντίθετες με τη Συνθήκη της Λοζάνης και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας (οδηγία 2000/78/ΕΚ)!
Επίσης ισχυρίζονται στην αίτησή τους, ότι σε καμιά άλλη χώρα, εκτός της Ελλάδος δεν προβλέπεται αποπομπή των Μουφτήδων λόγω της συμπλήρωσης του 67ου έτους της ηλικίας τους, ως του ανωτάτου ορίου!
Να σημειωθεί ότι οι Μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής αναγνωρίζονται από όλους τους πρέσβεις των μουσουλμανικών αραβικών χωρών και όχι μόνο...
Στην ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου η ΝΔ ψήφισε "παρών"!
Ως αυριανή κυβέρνηση θα επαναφέρει τους νόμιμους Μουφτήδες ή θα συνταχτεί με την διαχρονική απαίτηση της Άγκυρας;

Τι θα πράξει με την έκνομη δραστηριότητα του "Τούρκικου Προξενείου Κομοτηνής";

Θα ελέγξει την έκνομη δραστηριότητα του "Τούρκικου Προξενείου Κομοτηνής" ο κ. Μητσοτάκης; Το οποίο λειτουργεί στην Θράκη μας ασύδοτο και προωθεί την κάθοδο στις εθνικές εκλογές του ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας) με πρόεδρο την 32χρονη Τσιγδέμ Ασάφογλου, που πρόσφατα σάρωσε στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης! Η οποία λίγη ώρα μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μίλησε για την ύπαρξη "τουρκικής εθνικής ταυτότητας" λέγοντας:
«Είμαστε μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες με τουρκική εθνική ταυτότητα. Μας έχουν περιθωριοποιήσει»!

Θα ανακηρύξει την ελληνική ΑΟΖ;

Ποια η επίσημη θέση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ; Η οποία επί δεκαετίες έχει γίνει το "γεφύρι της Άρτας"; Γνωρίζουν εάν έχουν βάση οι φήμες περί μυστικής Συμφωνίας Τσίπρα – Ερντογάν για ανακήρυξη ελληνικής ΑΟΖ με την εξαίρεση του Καστελόριζου και της Στρογγύλης, έτσι ώστε η Τουρκία να "εισέλθει" στο διάκενο μεταξύ της ελληνικής και της κυπριακής ΑΟΖ; Γνωρίζουν εάν έχουν βάση οι φήμες για μυστική Συμφωνία Τσίπρα – Ερντογάν περί της συγκυριαρχίας του Αιγαίου Πελάγους και της συνεκμετάλλευσης του ορυκτού του πλούτου με τις ΗΠΑ και την Τουρκία;

Τι θα πράξει με την παράνομη μετανάστευση και την υπογεννητικότητα;

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα από συστάσεως του Κράτους είναι η αθρόα και ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση! Που δέχεται ένα βίαιο εποικισμό – κυρίως – των νησιών μας στο Αιγαίο Πέλαγος, αλλά και τον ηπειρωτικό χώρο! Αλλάζοντας έτσι, τον κοινωνικό ιστό της Πατρίδος, αλλά ταυτόχρονα διασαλεύεται η δημόσια τάξη και η εθνική ασφάλεια!
Ταυτόχρονα, το πρόβλημα γίνεται οξύτερο με την υπογεννητικότητα που μαστίζει την ελληνική Κοινωνία λόγω και των Μνημονίων και έτσι, από τη στιγμή που οι θάνατοι υπερβαίνουν τις γεννήσεις, η Ελλάς έχει και δημογραφικό πρόβλημα! Όταν οι νέοι μας, που αποτελούν το μέλλον του Έθνους μας εγκαταλείπουν τη χώρα κατά χιλιάδες;

Θα ενεργοποιήσει την πολεμική μας βιομηχανία;

Τι θα πράξει ο κ. Μητσοτάκης και η αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ με το εξοπλιστικό πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων; Από τη στιγμή που επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει μπει στο οπλοστάσιό τους, ούτε κυνηγετική καραμπίνα; Όταν η Τουρκία έχει εφαρμόσει ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα βάθους ετών, αναβαθμίζοντας και αξιοποιώντας την εγχώρια πολεμική της βιομηχανία, η οποία καλύπτει τουλάχιστον το 60% του πολεμικού της οπλοστασίου με σύγχρονα πολεμικά συστήματα; Θα ενεργοποιήσουν και θα αναβαθμίσουν την πολεμική μας βιομηχανία που σκόπιμα οι κυβερνήσεις Αλέξη Τσίπρα υποβάθμισαν με πρόσχημα τα Μνημόνια;

Να γνωρίζουν οι Ορθόδοξοι Έλληνες τις θέσεις Μητσοτάκη...

Θα πρέπει να δώσει ξεκάθαρη θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα ζητήματα της Εκκλησίας και στην αναθεώρηση του Συντάγματος! Συντάσσεται με την εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην αναθεώρηση του άρθρου 3, που επί της ουσίας διαχωρίζει το Κράτος από την Εκκλησία; Συντάσσεται στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, πως η Πολιτεία πρέπει να είναι ουδετερόθρησκη;

Θα σταματήσει την παράνομη δράση του κάθε "Ρουβίκωνα";

Να μας δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τι ακριβώς προτίθεται να κάνει με το "Κράτος των Εξαρχείων"! Το οποίο είναι παρακρατικό ορμητήριο του ΣΥΡΙΖΑ και των παρακρατικών ομάδων του, όπως ο "Ρουβίκωνας"! Θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και το τσαλακωμένο κύρος της Αστυνομίας Τάξεως; Θα αντιπαρατεθεί με την ασυδοσία του παρακρατικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ;
Θα καταργήσει τις εξόδους και τα σουλάτσα στο κέντρο της Αθήνας του κάθε Κουφοντίνα, που έχει βάψει τα χέρια του με αίμα αθώων ψυχών;

Περιμένουμε τις τοποθετήσεις σας κ. Μητσοτάκη...

Πολλά ακόμη ερωτήματα θα μπορούσαμε να θέσουμε στον κ. Μητσοτάκη και τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν πριν από την 7η Ιουλίου! Για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός προσερχόμενος στις κάλπες εάν θα έχει την επομένη των εκλογών Έλληνα Πρωθυπουργό ή εάν θα έχει Κυβερνήτη της Μέρκελ στην Ελλάδα!
Θα πρέπει να γνωρίζει αν θα εκλέξει πολιτικό για Πρωθυπουργό, που θα νοιαστεί για τις επόμενες γενιές Ελλήνων ή θα εκλέξει ένα νέο πολιτικάντη, που θα σκέπτεται τις επόμενες εκλογές!
Ξεκάθαρες θέσεις περιμένει από εσάς κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο ελληνικός λαός...
Καθαρές σαν το γάργαρο νερό...
Έχετε τη δυνατότητα ή όχι;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
′′ΒΟΜΒΕΣ′′ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΜΑΡΟΥΠΑ: «ΝΑ ΑΥΤΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»! ΒΙΝΤΕΟ
Εθνικά θέματαπριν από 3 ώρες
′′ΒΟΜΒΕΣ′′ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΜΑΡΟΥΠΑ: «ΝΑ ΑΥΤΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»! ΒΙΝΤΕΟ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΕ ΤΥΡΑΝΝΕ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ»! ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ...ΡΟΜΠΑ-ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!
Κοινωνίαπριν από 5 ώρες
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΕ ΤΥΡΑΝΝΕ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ»! ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ...ΡΟΜΠΑ-ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!
ΣΤΙΣ 10.00 ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ GRDnews Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΔΩ!
Εθνικά θέματαπριν από 6 ώρες
ΣΤΙΣ 10.00 ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ GRDnews Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΔΩ!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ: https://www.facebook.com/grdfcb/posts/183168283570339
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ 596 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
Κοινωνίαπριν από 9 ώρες
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ 596 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ...ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΩΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΜΟΥΝ!
Κοινωνίαπριν από 9 ώρες
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ...ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΩΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΜΟΥΝ!
ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ»
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ! ΓΙ′ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ, ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!
Εθνικά θέματαΤετάρτη , 3 Μαρτίου 2021
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ! ΓΙ′ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ, ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!
ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ! ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ... ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ! ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ; «ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ;»
ΚοινωνίαΤετάρτη , 3 Μαρτίου 2021
ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ! ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ... ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ! ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ; «ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ;»
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ LOCKDOWN ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ- ΜΕ ΜΟΝΟ 3,5% ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΑ 61.255 ΤΕΣΤ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΚοινωνίαΤετάρτη , 3 Μαρτίου 2021
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ LOCKDOWN ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ- ΜΕ ΜΟΝΟ 3,5% ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΑ 61.255 ΤΕΣΤ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
6 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ! ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΚοινωνίαΤετάρτη , 3 Μαρτίου 2021
6 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ! ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΗΧΗΤΙΚΟ! ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: «ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ! ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ»!
ΚοινωνίαΤετάρτη , 3 Μαρτίου 2021
ΗΧΗΤΙΚΟ! ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: «ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ! ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ»!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝOΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ! ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ LOCKDOWN ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, ΤΩΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 2 Μαρτίου 2021
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝOΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ! ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ LOCKDOWN ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, ΤΩΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: «ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
Εθνικά θέματαΤρίτη , 2 Μαρτίου 2021
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: «ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ
κάντε κλικ στην εικόνακάντε κλικ στην εικόνα
Διανομή φυλλαδίων-εκπληκτικές τιμές τ.6945748804Διανομή φυλλαδίων-εκπληκτικές τιμές τ.6945748804
Πωλείται σόμπα kerosun! 15€ τ.6943556998Πωλείται σόμπα kerosun! 15€ τ.6943556998
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
.
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!
0
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved