Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ-ΠΑΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ...

στις

αναγκες

πολιτικου

ομως

τροπο

υποστηριζει

αφου

οπως

πριν

εχει

τελευταια

χρονια

ειναι

τους

διαρκεια

Εθνικά θέματαΠαρασκευή , 9 Απριλίου 2021
Short Url:
indobserver.gr/.540

 ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Ο ισλαμοφασίστας Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν αφού πρώτα (πριν δυο εβδομάδες) απομάκρυνε από τη θέση του τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας, στη συνέχεια απομάκρυνε και το υποδιοικητή της, σε μια ύστατη προσπάθεια να απορροφήσει τις αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας του από την οικονομική κατάρρευση της λίρας, που έχει πέραν των άλλων τραγικές συνέπειες στην καθημερινότητα των Τούρκων πολιτών, αφού ο πληθωρισμός καλπάζει και αύξησε στο διπλάσιο σε λίγες μόλις ημέρες απαραίτητα καθημερινά αγαθά!
Έτσι τρομοκρατημένος ο "Κροίσος" Πρόεδρος της Τουρκίας, αντίθετα με τον λαό του ο οποίος πένεται και δυστυχεί, αποφάσισε να τοποθετήσει στην Κεντρική του Τράπεζα στέλεχος της Morgan Stanley με παρέμβαση στον καθορισμό των επιτοκίων!

Κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας και η θεσμική προσβολή Ερντογάν σε αντιπροσωπία της ΕΕ...

Ακολούθως έφτασε στον Ρ. Τ. Ερντογάν το μήνυμα από τις ΗΠΑ για την μη ανανέωση εξοπλιστικών προγραμμάτων που πλήττουν ανεπανόρθωτα την πολεμική μηχανή του. Η Τουρκία επί παραδείγματι αγόραζε αμερικανική τεχνολογία για ελικόπτερά της, αγόραζε ανταλλακτικά για κορβέτες της και οι οποίες φέρουν αμερικανικό οπλισμό, χρειαζόταν την αμερικανική βοήθεια για την αναβάθμιση των ραντάρ των μαχητικών αεροσκαφών F-16. Για τις παραπάνω ανάγκες της Τουρκίας οι ΗΠΑ αποφάσισαν να μην ανταποκριθούν, επιβάλλοντας έτσι κυρώσεις, ενεργοποιώντας τη δυσαρέσκειά τους για την αγορά των ρωσικών S-400!
Αντίθετα από την Ευρωπαϊκή (Γερμανική) Ένωση που σε τρεις Συνόδους Κορυφής (Οκτωβρίου, Δεκεμβρίου 2020 και Μαρτίου 2021) δεν αποφάσισε να επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στην Τουρκία, παρά τις επί ένα χρόνο συνεχιζόμενες επιθετικές ενέργειες της Ασιατικής χώρας κατά της Ελλάδος και της Κύπρου – κρατών μελών της ΕΕ – στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Βέβαια δεν μπορούν τα κράτη – μέλη της ΕΕ και τα οποία συνηγορούν με την γερμανική απόφαση να χαϊδεύει συνεχώς την Τουρκία, μετατοπίζοντας την επιβολή οικονομικών κυρώσεων στην κάθε επόμενη Σύνοδο Κορυφής, να καταλάβουν ότι αυτή η παθητική – πολιτική στάση απέναντι σε ένα φασιστικό Καθεστώς, θα αποβεί εις βάρος της ΕΕ γενικότερα!
Απτή απόδειξη, η τεράστια θεσμική προσβολή του Τούρκου Προέδρου προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όταν στην επίσκεψή της προχθές στο Ανάκτορο του Ερντογάν μαζί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, πρώην Πρωθυπουργό του Βελγίου Σαρλ Μισέλ, αναζητούσε αμήχανα θέση για να καθίσει μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Σαρλ Μισέλ!

Μια ιταμή προμελετημένη πράξη του Τούρκου ισλαμοφασίστα – μισογύνη Ρ. Τ. Ερντογάν, που ανάγκασε την ανυποψίαστη και αμήχανη κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να καθίσει απέναντι των δυο ανδρών σε έναν απομακρυσμένο καναπέ ως φτωχός συγγενής! Πράξη που έχει προκαλέσει πολεμική αντίδραση από όλες τις πτέρυγες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αφού φανερώνει το πως αντιμετωπίζει το ισλαμικό κράτος του Ερντογάν την μεταχείριση των γυναικών! Και πιστεύω πως ήταν μια προμελετημένη ενέργεια του Ερντογάν κατά της γυναικός Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αφού αυτή ακολούθησε την προ ημερών απόφαση της Τουρκίας για την αποχώρησή της από τη Συνθήκη της Κωνσταντινουπόλεως που προβλέπει την πρόληψη και καταστολή της ενδοοικογενειακής βίας, των γυναικών και των παιδιών!
Βέβαια μετά την συνάντηση η κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ήταν ιδιαίτερα καυστική κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπου είπε:
«Είμαι βαθιά ανήσυχη για το γεγονός ότι η Τουρκία αποσύρθηκε από την Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης. Πρόκειται για την προστασία των γυναικών, την προστασία των παιδιών, κατά της βίας και είναι σαφώς κακό σημάδι αυτήν την στιγμή. Τα θέματα που έχουν σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι διαπραγματεύσιμα»!
Ωστόσο θα περιμέναμε από την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πιο θαρραλέα στάση. Θα έπρεπε να αποχωρήσει της συναντήσεως και να την ακολουθούσε και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο οποίος αγενέστατα στρογγυλοκάθισε δίπλα στον Ερντογάν και άφησε έκθετη την συνάδελφό του!

Γραφείο ταξιδίων τζιχαντιστών η Τουρκία και η ισλαμοποίηση των νησιών μας...

Τέτοιες δουλοπρεπείς συμπεριφορές θεσμικών παραγόντων της ΕΕ προς την Τουρκία, αφηνιάζουν περαιτέρω τον ισλαμοφασίστα Ερντογάν και δημιουργούν συνεχώς πολεμικές εντάσεις στο Αιγαίο!
Αποκαλύπτοντας πλέον με τον πιο σαφή τρόπο τα σατανικά του σχέδια κατά της Ελλάδος και τα οποία υποστηρίζει η Καγκελαρία του Βερολίνου, αφού συζητά μαζί του η Άνγκελα Μέρκελ την επικαιροποίηση της Συμφωνίας του 2016 για το μεταναστευτικό! Αφού Μέρκελ και Ερντογάν εγκλωβίζουν στην Ελλάδα μάζες παράνομων μεταναστών με σκοπό την προσεχή ενεργοποίησή τους και μεταξύ όλων αυτών που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα, υπάρχουν τζιχαντιστές, σκληροί πολεμιστές του ISIS!
Τα τελευταία γεγονότα επαλήθευσαν όλους εμάς που χρόνια τώρα γράφουμε, ότι αλώνονται τα νησιά μας από τζιχαντιστές που θα ενεργήσουν ως επιχειρησιακοί θύλακες όταν λάβουν το σύνθημα από τον Ερντογάν. Δικαίωσαν τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια ο οποίος έχει δηλώσει στα τέλη του Οκτωβρίου παρουσία του Ρώσου ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ, ότι:
«Η Τουρκία έχει καταστεί γραφείο ταξιδίων για τζιχαντιστές, οι οποίοι μεταφέρονται σε διάφορες εστίες έντασης στην ευρύτερη περιοχή»!
Λέγοντας παραπάνω τελευταία γεγονότα, αναφέρομαι βεβαίως στο νέο σκηνικό έντασης που έστησε πριν λίγες ημέρες στο Αιγαίο, ανοικτά της Λέσβου, η Τουρκία! Όπου λέμβοι γεμάτοι με παράνομους μετανάστες, συνοδευόμενες από τουρκικές ακταιωρούς επιχειρούσαν να εισέλθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και όταν παρεμποδίστηκαν από το Λιμενικό μας, τότε προσπάθησε τουρκικό σκάφος να εμβολίσει ελληνικό!
Έτσι πλέον η Τουρκία αφαιρεί τις μέχρι πρότινος μάσκες που σκέπαζαν τον επιθυμητό στόχο της και αποκαλύφτηκε ολοκληρωτικά!
Η Τουρκία θέλει με την αμέριστη βοήθεια της Γερμανίας να ισλαμοποιήσει τα νησιά μας!

Ο "κοριός" του Ερντογάν αποκαλύπτει...

Ωστόσο οι πρακτικές του ισλαμοφασίστα Ερντογάν, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, έχουν πυροδοτήσει ένα εκρηκτικό κλίμα. Αφού είναι πλέον γνωστή η αντίδραση 104 απόστρατων ναυάρχων του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας, οι οποίοι επικρίνουν τον Ερντογάν για τη στάση του και στην Συνθήκη του Μοντρέ που υπογράφηκε στις 20 Ιουλίου 1936 και έδωσε στην Τουρκία τον απόλυτο έλεγχο των στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων! Αυτή η Συνθήκη ήταν πάντα πηγή αντιπαράθεσης μεταξύ της Τουρκίας και της Σοβιετικής Ενώσεως, αλλά και σήμερα επί Ρωσίας! Γι΄ αυτό θεωρείται ότι πίσω από μια πιθανή αναθεώρηση αυτής της Συνθήκης βρίσκεται ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν! Για τον λόγο αυτό οι 104 προειδοποίησαν τον Ερντογάν, πως η όποια αναθεώρηση της Συνθήκης του Μοντρέ θα πλήξει τα τουρκικά συμφέροντα και θα θέσει σε κίνδυνο της ασφάλεια της Τουρκίας! Επιπρόσθετα τον κατήγγειλαν ότι προσπαθεί ο Ερντογάν να ισλαμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας! Όμως το επιθετικό, αλλά ασαφές μήνυμα βγήκε από κυβερνητικούς, που θεώρησαν την προσπάθεια του Ερντογάν, ως "πραξικόπημα"! Μια περίεργη και ύποπτη προσέγγιση και η οποία με ανάγκασε να εμβαθύνω περαιτέρω, αναζητώντας την "αιτιολόγηση" από υψηλότατη πηγή πληροφόρησής μου και η οποία μου είπε:
«Ο Ερντογάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας που συγκάλεσε έκτακτα, φέρεται να πρότεινε στους επιτελείς του, μεταξύ των άλλων, ακραία κλιμάκωση των σχέσεων με την Ελλάδα, με μαζικές ροές παράνομων μεταναστών, αρχικά στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και στα σύνορα στον Έβρο!
Φέρεται να ισχυρίστηκε, ότι θα μπορούσε να φτάσει και σε θερμό επεισόδιο, έχοντας την στήριξη όλων των κομμάτων πλην του Κουρδικού, το οποίο άλλωστε έχει εξουδετερώσει. Παράλληλα η ΜΙΤ θα ενεργοποιήσει τους θύλακες ισλαμιστών και "γκρίζων λύκων" που έχει αναπτύξει στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα, για εσωτερική αποσταθεροποίηση!
Αυτό το σχέδιό του – όπως φέρεται να είπε – περνάει πρώτα από εσωτερική εκκαθάριση (Τουρκία) μέσω ενός καμουφλαρισμένου μικρής εκτάσεως και εντάσεως πραξικοπήματος εναντίον του, με σκοπό να ανεβάσει τα εκλογικά του ποσοστά, με επιπλέον σκοπό να αποδυναμώσει τις τελευταίες αποφάσεις της νέας Αμερικανικής κυβέρνησης!
Σε αυτήν την σύσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας φέρεται να διατύπωσαν επιφυλάξεις ως προς την κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών κατά της Ελλάδος, φοβούμενοι ότι δεν θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Ιμπραχίμ Καλίν, ο αρχηγός της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν (εκπαιδευμένος στις ΗΠΑ) και ο ΑΓΕΣ!»!

Δυναμώστε την γαλλική στρατιωτική συμμαχία...

Γι΄ αυτό για άλλη μια φορά θα καταθέσω ότι, επιβάλλεται για την εθνική μας ασφάλεια η περαιτέρω στρατιωτική συμμαχία με την Γαλλία! Έτσι είναι αυτονόητο πως θα πρέπει να αγοραστούν οι γαλλικές φρεγάτες Belhara που πληρούν όλα τα επιχειρησιακά δεδομένα για το Πολεμικό μας Ναυτικό και από τη στιγμή που απ΄ ευθείας το γαλλικό κράτος θα μετέχει της αγοραπωλησίες με το ελληνικό κράτος!
Θα πρέπει επιπλέον να καμφθεί η άρνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για παραχώρηση εκτάσεως στη Λέρο για κατασκευή ναυτικής γαλλικής βάσεως, που θα εξασφάλιζε την Ελλάδα από την επιθετικότητα του Ρ. Τ. Ερντογάν! Αυτή η παραχώρηση, τούτη την στιγμή, φαντάζει να είναι μονόδρομος για την ασφάλεια της Πατρίδος μας!

Την επιθυμία του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια, την "επιβάλλει" ο ΑΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος...

Κλείνοντας να σταθώ στην πολύ σημαντική ενέργεια του ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος χαρακτήρισε ως κοινό παρονομαστή αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο την Τουρκία, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Αμερικανό-Ελληνικό Ινστιτούτο (AHI) στην Ουάσιγκτον, ενώ επίσης δήλωσε, ότι η απειλή της Άγκυρας για casus belli σε περίπτωση επέκτασης της ελληνικής αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια στο Αιγαίο, είναι "μη σοβαρή"!
Υπενθυμίζοντας βέβαια ότι, η ελληνική κυβέρνηση επιφυλάσσεται να ασκήσει το νόμιμο κυριαρχικό δικαίωμά της όποτε επιθυμεί και όποτε κρίνει ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ -ΣΤΗ ΜΕΘ ΧΑΛΚΙΔΑΣ- 50ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ 12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ PFIZER
Κοινωνίαπριν από 2 ώρες
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ -ΣΤΗ ΜΕΘ ΧΑΛΚΙΔΑΣ- 50ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ 12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ PFIZER
ΠΕΛΛΑ: ΝΕΚΡΗ 68ΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗ 2η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...ΣΩΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ!
Κοινωνίαπριν από 5 ώρες
ΠΕΛΛΑ: ΝΕΚΡΗ 68ΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗ 2η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...ΣΩΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ!
ΜΗΝΥΣΗ KATA ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΟΣ, ΕΝΩ ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕ΄Ο ΙΟΣ;
Κοινωνίαπριν από 8 ώρες
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΟΣ, ΕΝΩ ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕ΄Ο ΙΟΣ;
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: «ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ»
Κοινωνίαπριν από 8 ώρες
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: «ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ»
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΚΙΤ ΣΤΗ ΧΙΟ-ΟΡΓΗ & ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Εθνικά θέματαΣάββατο , 8 Μαΐου 2021
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΚΙΤ ΣΤΗ ΧΙΟ-ΟΡΓΗ & ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΒΙΝΤΕΟ
ΚΟΥΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ:  «ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ LOCKDOWN. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ-ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ»
ΚοινωνίαΣάββατο , 8 Μαΐου 2021
ΚΟΥΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ: «ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ LOCKDOWN. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ-ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ»
ΒΙΝΤΕΟ
ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ : ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 1η ΔΟΣΗ! ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΔΕΙΤΕ ΤΗ!
ΚοινωνίαΣάββατο , 8 Μαΐου 2021
ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ : ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 1η ΔΟΣΗ! ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΔΕΙΤΕ ΤΗ!
ΒΙΝΤΕΟ
ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ-ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ»
ΚοινωνίαΣάββατο , 8 Μαΐου 2021
ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ-ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ»
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ SELF TEST!
ΚοινωνίαΣάββατο , 8 Μαΐου 2021
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ SELF TEST!
ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ/LAPTOP;
ΚοινωνίαΣάββατο , 8 Μαΐου 2021
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ/LAPTOP;
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ-ΑΥΤΟΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ ΠΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ! ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Νο2 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 7 Μαΐου 2021
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ-ΑΥΤΟΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ ΠΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ! ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Νο2 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...
ΒΙΝΤΕΟ
ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ-ΕΦΗΦΟΣ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ! ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 96 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 7 Μαΐου 2021
ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ-ΕΦΗΦΟΣ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ! ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 96 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
Το 598 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 598 τεύχος της εφημερίδας μας
κάντε κλικ στην εικόνακάντε κλικ στην εικόνα
Πωλείται σόμπα kerosun! 15€ τ.6943556998Πωλείται σόμπα kerosun! 15€ τ.6943556998
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ-ΠΑΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ...
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ-ΠΑΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ...
0
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved