ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ: ′′ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ′′! ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

000

ευρω

πολιτικου

υπαρχει

ομως

ελληνας

αφου

οπως

φτανει

πριν

τιτλο

εχει

κατι

χρονια

ειναι

Εθνικά θέματαΠέμπτη , 5 Σεπτεμβρίου 2019
Short Url:
indobserver.gr/.vjI

 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΥΡΙΕ ΚΩΤΤΑΚΗ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

μανωλης κωτακησ πατριωτικηΔιαβάζω κατά καιρούς τις διατυπωμένες σκέψεις του κ. Μανώλη Κοττάκη και η διαπίστωσή μου ήταν, πως διαπνέονταν από πατριωτισμό και ευαισθησία προς την Ορθοδοξία!
Ωστόσο, με το προχθεσινό του άρθρο (3 Σεπτεμβρίου 2019) στην εφημερίδα "Δημοκρατία" με τίτλο: "Απαιτείται τόλμη", προβληματίστηκα έντονα!
Αρχικά διαβάζοντάς το, ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, αφού διαπίστωσα πως η αρθρογραφία μου με πολλά άρθρα για το μεγάλο μουσουλμανικό πρόβλημα που έχει η Πατρίδα μας στα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα στην Κω και στη Ρόδο, βρήκε σύμμαχο και τον δημοσιογράφο κ. Μανώλη Κοττάκη!
Ακολούθως όμως προβληματίστηκα πάρα πολύ με τις θέσεις που διατύπωνε ο κ. Μανώλης Κοττάκης για το ζήτημα του Τζαμιού του Βοτανικού, αλλά και για το Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης!

Πατριωτική πράξη πού εξυπηρετεί εθνικό σκοπό η λειτουργία του Τζαμιού στο Βοτανικό;

Αλλά καλύτερα, πριν από τις δικές μου καλόπιστες απαντήσεις, να διαβάσετε το άρθρο του κ. Κοττάκη στην εφημερίδα "Δημοκρατία":
«Τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τα ραντάρ των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών "συλλαμβάνουν" περίεργες κινήσεις της Άγκυρας στα Δωδεκάνησα και την Αθήνα.
Οι Τούρκοι δεν έχουν εγκαταλείψει τη φιλοδοξία τους να ηγηθούν των απανταχού μουσουλμάνων της ελληνικής επικράτειας, πλέον της Θράκης, ιδία δε των 250.000 μουσουλμάνων των Αθηνών, και προς τούτο κινούνται δραστήρια στο παρασκήνιο. Η συμμαχία τους με γνωστό δικαιωματιστή μουσουλμάνο των Αθηνών (και την αυτόμολο σύζυγό του), ο οποίος αντιτίθεται με σφοδρότητα στην ίδρυση και τη λειτουργία του τεμένους στον Βοτανικό, είναι η πρώτη ένδειξη της τουρκικής κινητικότητας που "έπιασαν" τα ελληνικά ραντάρ προσφάτως. Το σχήμα αυτό θα υποστηριχτεί και θα ενισχυθεί ποικιλοτρόπως, ηθικώς και υλικώς, ως δούρειος ίππος, με τις γνωστές μεθόδους που ακολουθούν οι γαλαντόμοι Τούρκοι σε αυτές τις περιπτώσεις. Παράλληλα πρώτη φορά η Άγκυρα κινείται με μεγάλη επιθετικότητα στα Δωδεκάνησα. Εκεί μουσουλμάνοι της Κω και της Ρόδου, προφανώς καθοδηγούμενοι από την ίδια, άρχισαν εκστρατεία διαμαρτυρίας υπέρ των μουσουλμάνων της Θράκης, με το επιχείρημα ότι – τάχα - η Ελληνική Δημοκρατία έκλεισε πέντε μειονοτικά σχολεία στην περιοχή.
Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Σε άλλες εποχές τέτοιες κινήσεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες έως ρουτίνας και να υποτιμηθούν. Στη συγκεκριμένη γεωπολιτική συγκυρία, όμως, απαγορεύεται. Σας δώσαμε μια γεύση από χθες, άλλωστε, όσον αφορά το «γιατί;». Τα ζητήματα της θρησκείας είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα θέματα της τρομοκρατίας και της εσωτερικής ασφάλειας. Αφορούν περισσότερα του ενός δικαιώματα και περισσότερες της μιας ελευθερίες. Αφορούν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των μουσουλμάνων, αλλά αφορούν και τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των χριστιανών. Η πιθανότης να ζήσουμε Μπατακλάν και στην Αθήνα αυξάνεται, αν δεν δράσουμε γρήγορα για να διαλύσουμε αυτούς τους πυρήνες. Ήδη οι Άραβες μετριοπαθείς του Ισλάμ των Αθηνών οργανώνουν θρησκευτικές τελετές (όπως η πρόσφατη, για τη Θυσία του Αβραάμ, στο Ολυμπιακό Στάδιο), προκειμένου να ανακόψουν την τουρκική ορμητικότητα.
Ωστόσο, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, η μελλοντική ασφάλεια της πόλεως των Αθηνών εξαρτάται από την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και του δήμου να λειτουργήσουν με αξιοπιστία το τέμενος του Βοτανικού. Αυτό είναι το κομβικό σημείο. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, αποτελεί περίπου πατριωτική πράξη η λειτουργία του. Ο διορισμός μελών του διοικητικού συμβουλίου, ο διορισμός του ιμάμη, η έναρξη των προσευχών. Τα επίσημα εγκαίνια -άτυπα- έχουν γίνει.
Και τούτο διότι η λειτουργία του Βοτανικού θα δώσει σκέπη στους μετριοπαθείς Άραβες πιστούς μουσουλμάνους, οι οποίοι δεν θέλουν την Άγκυρα πάνω από το κεφάλι τους, ειδικώς σε θέματα που αγγίζουν τον πυρήνα των ατομικών τους ελευθεριών και της πίστης τους. Το τζαμί θα λειτουργήσει ως "μεγάλος προβολέας", ο οποίος θα εντοπίσει και θα αποκαλύψει στο "εκκλησίασμα" τους τυχόν εξτρεμιστές φανατικούς μουσουλμάνους που θρέφουμε κάτω από τον κόρφο μας. Ουδέν κρυπτόν. Η λειτουργία του, επίσης, θα δώσει την ευκαιρία στους μουσουλμάνους των Αθηνών να διαπιστώσουν ποιοι το θέλουν πραγματικά και ποιοι όχι. Ποιοι είναι πιστοί μουσουλμάνοι και ποιοι παίζουν παιχνίδια υπονόμευσης τρίτων χωρών, κρυπτόμενοι και βολεμένοι πίσω από αφελείς αντιδράσεις της Ακροδεξιάς.
Δεδομένης της άρνησης, μην πω προκατάληψης, που υπάρχει για το Ισλάμ σε ισχυρές πλειοψηφίες του πληθυσμού, δεν είναι πολιτικά εύκολο για την κυβέρνηση και την Αυτοδιοίκηση να εγγυηθούν την άμεση λειτουργία του. Το αντιλαμβάνομαι. Έχω πλήρη εικόνα. Απαιτείται τόλμη, γενναιότης και επεξήγηση. Όπως δεν ήταν εύκολη η ίδρυση του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αλλά τώρα ξέρουμε ότι επιτελεί εθνικό σκοπό.
Ωστόσο, με δεδομένη την όποια γνώση κατέκτησα για το Ισλάμ κατά την παραμονή μου στη Θράκη, στη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων, πείθομαι από τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ: η προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας των μουσουλμάνων των Αθηνών εγγυάται τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια. Είναι περίπου πατριωτική πράξη. Και, εν πλήρει γνώσει ότι είμαι εκτεθειμένος στην καλόπιστη κριτική, το μοιράζομαι μαζί σας. Αναμένοντας και τον αντίλογο»!

Το Τζαμί στο Βοτανικό, ανάχωμα της τουρκικής διείσδυσης στην μουσουλμανική οντότητα του λεκανοπεδίου της Αττικής! Ας γελάσουμε...

Αφού λοιπόν ο αγαπητός κ. Μανώλης Κοττάκης μας δίνει το δικαίωμα για καλόπιστη κριτική, εμείς θα το πράξουμε!
Έτσι, όσον αφορά στην ίδρυση και την λειτουργία του Τζαμιού στο Βοτανικό και ότι θα αποτελέσει ανάχωμα της τουρκικής διείσδυσης στην μουσουλμανική οντότητα του λεκανοπεδίου της Αττικής, μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αυτή η τοποθέτηση, αφού η Άγκυρα έχει διεισδύσει στους πολλούς θρησκευτικούς χώρους (άτυπα τζαμιά) που λειτουργούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, εδώ και δεκαετίες! Με τη λειτουργία του Τζαμιού στο Βοτανικό θα αποφύγει η Αθήνα ένα Μπατακλάν; Είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος ότι ο Ρ. Τ. Ερντογάν περιμένει να θέσει υπό έλεγχο το Τζαμί του Βοτανικού για να ελέγξει τις 250 χιλιάδες Μουσουλμάνους που διαβιούν στο λεκανοπέδιο; Μα έχει μετατρέψει ο Ρ. Τ. Ερντογάν με τη βοήθεια του κοιμωμένου πολιτικού προσωπικού της Ελλάδος, όχι μόνο το λεκανοπέδιο Αττικής σε ισλαμική κόλαση, αλλά και όλη την ελληνική Επικράτεια!
Αλλά και η Γαλλία δεν έχει ιδρύσει Τζαμιά που λειτουργούν νόμιμα, μετατρέποντας ακόμη και καθολικές εκκλησιές σε τζαμιά; Απέφυγε το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μπατακλάν;
Αυτή η εισβολή παράνομων μεταναστών στην Πατρίδα έχει γεωστρατηγικό και γεωπολιτικό χαρακτήρα και δεν αποχαρακτηρίζει η λειτουργία του Τζαμιού τα ξερά από τα χλωρά! Αλλ' όμως, αυτό το κοιμώμενο πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος (όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις και ιδιαίτερα οι Μνημονιακές κυβερνήσεις) δεν άκουσε ποτέ, όλους εκείνους τους επαΐοντες των Μυστικών μας Υπηρεσιών, που είχαν ασχοληθεί εξ αρχής με αυτό το ζοφερό αντικείμενο και είχαν δώσει μέσω της ενημέρωσης πρακτικές λύσεις στην ελληνική Πολιτεία αντιμετώπισης του προβλήματος!
Επίσης, έχουμε δει σε όλη την Ευρώπη, κάποια κινητοποίηση – διαμαρτυρία των μετριοπαθών Μουσουλμάνων (;;;) εναντίον των φρικαλεοτήτων τύπου Μπατακλάν, που διαπράττουν εξτρεμιστές φανατικοί Μουσουλμάνοι; Εναντίον των φρικαλεοτήτων που διαπράττει ο ISIS; Δεν είναι μια περίεργη σιωπή, ακόμη και των Μουσουλμανικών Σωματείων του λεκανοπεδίου της Αττικής;
Δεν προβληματίζει αυτή η σιωπή; Δεν προβληματίζει τα όσα ελέχθησαν στην πανισλαμική διάσκεψη του Χαρτούμ του Σουδάν το 1994, αναφορικά με τη στοχοποίηση της Ελλάδος από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα; Ένα σχέδιο που εφαρμόζεται από τότε σε βάρος της Ελλάδος!
Αλλά και κάτι ακόμη πιο πρακτικό! Που θα προσεύχονται οι Σιίτες, οι Ουαχαβίτες, οι Αλεβίτες, οι Σουφιστές, οι Αλαουίτες κ.α. οι οποίοι αρνούνται να συμπροσεύχονται με τους Σουνίτες;
Γιατί χρειαζόταν η ίδρυση του Τζαμιού στο Βοτανικό, όταν υπήρχε από το 2008 το Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο στο Μοσχάτο, στην οδό Κύπρου 2, συνολικού εμβαδού 2 χιλιάδων τ.μ.; Με κόστος κατασκευής που ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια ευρώ!
Όταν μάλιστα το συγκεκριμένο Κέντρο λειτουργεί ως ΝΠΙΔ, όπως και το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης!

Αντιπατριωτική στάση η λειτουργία του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο Αριστοτέλειο...

Όσον αφορά την ίδρυση και την λειτουργία του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έχουμε να πούμε τα εξής:
Το Ισλάμ από την εμφάνισή του, έδρασε εις βάρος του ελληνισμού! Περιόρισε εδαφικά την ελληνική βυζαντινή αυτοκρατορία, μέχρι που την κατάκτησε με την Άλωση της Πόλεως το 1453!
Κανένας Έλληνας Ορθόδοξος δεν διανοήθηκε μέχρι σήμερα, να διδάξει στα παιδιά του το Κοράνιο! Είναι καθαρά μια αντιπατριωτική στάση, η λειτουργία του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης!
Άλλωστε, όλοι οι Άγιοι της Πίστεως των Ελλήνων, εκφράζονται πολύ αυστηρά για το Ισλάμ! Όπως, ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και τόσοι άλλοι!
Αφού είναι γνωστό, ότι το Ισλάμ διδάσκει τη βία και τη σφαγή των αλλόθρησκων και κολακεύει τα ανθρώπινα πάθη! Η ίδρυση του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι μια αντιπατριωτική πράξη, διότι προσβάλει επιπλέον τη Μνήμη των Νεομαρτύρων της Εκκλησίας μας στους χρόνους της τουρκοκρατίας, οι οποίοι προκαλούμενοι να γίνουν Μουσουλμάνοι, όχι μόνο αντέδρασαν και αρνήθηκαν παρά τα φρικτά τους βασανιστήρια, αλλά καρτερικά αποδέχτηκαν τη θανάτωσή τους καταγγέλλοντας στους Μουσουλμάνους βασανιστές τους την ανήθικη συμπεριφορά του Προφήτη τους Μωάμεθ! Όπως ο Άγιος Νεομάρτυρας Γεώργιος, Πολιούχος των Ιωαννίνων! Θα ακυρώσουμε λοιπόν εμείς, τη θυσία τόσων Άγιων Νεομαρτύρων της Πίστεώς μας;
Επιπρόσθετα, από τη στιγμή που το 2021 θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού, δεν προδίδουμε το πνεύμα των Ηρώων – Αγωνιστών του 1821, οι οποίοι αγωνίστηκαν για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία;
Ωστόσο, και μόνο ότι το Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης υποστηρίχτηκε από την κομπανία του Τζωρτζ Σόρος, φτάνει και περισσεύει! Σε αυτήν την ίδρυση, όπως και για το Τζαμί στο Βοτανικό, συνέργησαν πανεπιστημιακοί καθηγητές, μυστήριες ΜΚΟ και πρωτίστως "δημοκράτες πολιτικοί του δημοκρατικού τόξου"!

Όλοι οι έχοντες άλλη άποψη είναι ακροδεξιοί;

Κλείνοντας την καλόπιστη και καλοπροαίρετη κριτική μου στο άρθρο του κ. Μανώλη Κοττάκη, στέκομαι ιδιαίτερα και στην αναφορά του: "κρυπτόμενοι και βολεμένοι πίσω από αφελείς αντιδράσεις της Ακροδεξιάς"!
Ζητάει ο κ. Κοττάκης την καλόπιστη κριτική, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει να χαρακτηρίσει ως ακροδεξιούς, όσους αντιδρούν με το Σύστημα! Όσοι έχουν αντίθετη άποψη με τους Συστημικούς είναι ακροδεξιοί! Δεν θα ήθελα να βάλω στη ζυγαριά το ποιος είναι περισσότερο Δημοκράτης!
Ωστόσο, ελπίζω ότι ο κ. Κοττάκης, στο εγγύς μέλλον θα αναθεωρήσει εκ των γεγονότων τις παραπάνω διατυπωμένες απόψεις του, τόσο για το Τζαμί του Βοτανικού, όσο και του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ Η κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ: «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ»! ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
Εθνικά θέματαπριν από 15 ώρες
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ Η κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ: «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ»! ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;
ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΚΩΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!
Εθνικά θέματαπριν από 15 ώρες
ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΚΩΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!
6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ! ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Κοινωνίαπριν από 15 ώρες
6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ! ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ....ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
Τοπικά νέαπριν από 16 ώρες
ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ....ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Β. ΣΙΑΜΑΝΗ
ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΕΡΑΜΕΩΣ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!
Κοινωνίαπριν από 17 ώρες
ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΕΡΑΜΕΩΣ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!
ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ!
Περιβάλλονπριν από 18 ώρες
ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
Εθνικά θέματαπριν από 19 ώρες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ & ΣΚΟΠΙΑ! ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΑΝ...
ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΑ ΨΑΛΤΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ»! ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ!
Κοινωνίαπριν από 20 ώρες
ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΑ ΨΑΛΤΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ»! ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ!
ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! ΡΕ, ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΡΕΣΠΕΣ ΝΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΓΕΣ ΧΑΤΙΡΙ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 17 Σεπτεμβρίου 2019
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΡΕΣΠΕΣ ΝΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΓΕΣ ΧΑΤΙΡΙ!
ΤΑΚΙΜΙΑ ΕΙΣΤΕ!
ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ; ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 17 Σεπτεμβρίου 2019
ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ; ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ! ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΠΙΣΤΗΣ, ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΘρησκείαΤρίτη , 17 Σεπτεμβρίου 2019
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ! ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΠΙΣΤΗΣ, ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ!
ΚοινωνίαΤρίτη , 17 Σεπτεμβρίου 2019
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ!
ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ!
Το 579 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 579 τεύχος της εφημερίδας μας
.
.
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ: ′′ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ′′! ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ: ′′ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ′′! ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
.
© 2019 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved