ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΕΣ! Η Ε. ΜΑΡΟΥΠΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

000

ευρω

υπαρχει

ομως

αλλος

ελληνας

τροπο

οπως

δειτε

λεει

εχει

κατι

ειναι

τους

ελληνες

Εθνικά θέματαΚυριακή , 3 Μαΐου 2020
Short Url:
indobserver.gr/.mnx

 Ακούστε με κάθε προσοχή όσα αποκαλύπτει η Ειρήνη Μαρούπα αναφορικά με την προδοσία σε βάρος των Ελλήνων. Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο για τα όσα γίνοντατι στα νησιά μας, στον Έβροα, αλλά και στην Κρήτη την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοικάζεται να εποικίσει με Σομαλούς και άλλους Αφρο-ασιάτες. Η συνέντευξη της γνωστής δικηγόρου δόθηκε στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. Ακούστε κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα από το 24.20'' ως το 47.10''

 ηχητικο ντοκουμεντο

Συνοπιτικά η Ειρήνη Μαρούπα λέει στοηχητικό: 

Αυτό που συντελείται είναι ο βίαιος εκτουρκισμός της χώρας και η αντικατάσταση του πληθυσμού. Απειλείται η επιβίωση του κράτους και των οικογενειών μας. Κανένας άλλος θανάσιμος εχθρός δεν απειλεί την Ελλάδα όσο η Τουρκία. Όλα πλέον είναι τόσο κραυγαλέα που ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι γίνεται.
Ένα από τα επιφανέστερα Πανεπιστήμια του κόσμου, το Φινλανδικό το οποίο επιχορηγείται από τους Τούρκους δήλωσε επίσημα ότι οι μουσουλμάνοι που έχουν εποικίσει τα ελληνικά νησιά είναι το υπερέχον πληθυσμιακό στοιχείο των νησιών και αυτό αίρει την ελληνική κυριαρχία στα νησιά. Τι μας λέει λοιπόν ένα φημισμένο Πανεπιστήμιο; Ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνικό διότι η πλειοψηφία του είναι μουσουλμάνοι! Είναι ψέματα βέβαια ότι οι περισσότεροι είναι μουσουλμάνοι, και λέει ψέματα ότι κακώς υπάρχει ελληνική κυριαρχία στα νησιά και ότι η κυριαρχία ανήκει στην Τουρκία. Προετοιμάζει το έδαφος ώστε η Τουρκία να καρφώσει τη σημαία της στα ελληνικά νησιά και η διεθνής κοινή γνώμη το θεωρήσει ωε κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο. Όπως συγκλονιστικός είναι και χάρτης που αποκαλύφθηκε τώρα και περιέχεται σε εγχειρίδιο της Αμερικανικής ακτοφυλακής και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ και εμφανίζει το Αιγαίο ανατολικά του 25ου μεσημβρινού ως τουρκικό! Αυτές οι ειδήσεις που έχουν φτάσει σε μας, σε καθηγητές γεωπολιτικής, σε σας, σε μένα, δεν είναι δυνατόν να μην έχουν φτάσει στο γραφείο του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Δεν είναιν δυνατόν αυτός ο κηρυγμένος τουρκικός πόλεμος να μένει αναπάντητος και να παραδίδουμε την εθνική μας κυριαρχία στην Τουρκία.
Αποτελεί εσχάτη προδοσία και από την πλευρά των ενόπλων δυνάμεων να αφήνουν στη χώρα να πατούν το πόδι τους Αφγανοί οι οποίοι θα έπρεπε να εμποδιστούν αμέσως να μπουν στην Πατρίδα μας. Και τα περί ναυαγών είναι μπούρδες. Αυτοί που σκίζουν τις βάρκες δεν είναι ναυαγοί, αλλά χρησιμοποιούν αυτό τα πολεμικό τέχνασμα για να εισβάλλουν στα νησιά μας και να τα λεηλατήσουν. Κανένα διεθνές δίκαιο δεν υποθάλπει τέτοιες συμπεριφορές.
Είμαι εξοργισμένη με την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης και με την αντιμετώπιση του ελληνικού λαού.
--Τι έγινε ακριβώς; Πείτε μας.
Μαρούπα: Η Αστυνομία της Λέσβου δεν προστατεύει τις περιουσίες του πληθυσμού. Το κράτος που έχει υποχρέωση να προστατεύει την ελευθερία, τη ζωή, την ασφάλεια και την περιουσία των πολιτών του. Στη Λέσβο, ο κτηνοτρόφος είχε την περιουσία του και έζησε για πολλοστή φορά Αφγανούς να μπαίνουν για να τον κλέψουν. Αστυνομία δεν υπήρχε για να υπερασπιστεί την περιουσία του και την υπερασπίστηκε ο ίδιος με τα όπλα. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να την υπερασπιστεί απέναντι σε επικίνδυνους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν επανειλημμένα στην ιδιοκτησία του για να τη λεηλατήσουν, να την καταστρέψουν. Πυροβόλησε λοιπόν κατά των τεσσάρων και τραυμάτισε σοβαρά τον ένα εξ' αυτών. Του απαγγέλθηκε κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και δείτε ποιο ήταν το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους . Πρώτος όρος η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα (φυσιολογικό),. Δεύτερος όρος η κατάθεση 1.000 ευρώ εγγύησης (φυσιολογικό). Ο τρίτος όρος είναι η εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Η εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα δεν έχει τεθεί ποτέ, ούτε σε αλλοδαπό, και σας το λέω και ως δικηγόρος που είμαι, όπου στα δικαστήρια υπερασπίζομαι και αλλοδαπούς. Οι τρεις φορές έχουν το στοιχείο του εξευτελισμού της προσωπικότητας, να τον δακτυλοδείχνουν. Και το χειρότερο απ'όλα το οποίο εξοργίζει εμένα για τη στάση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, διότι με αυτό τον τρόπο βοηθά τον βίαιο εκτουρκισμό της Ελλάδος. Ο 4ος περιοριστικός όρος είναι ο άνθρωπος αυτός να μην ξαναπάει στα κτήματά του!. Μια απόφαση η οποία βοηθάει σε αυτό που λέει το φινλανδικό πανεπιστήμιο: οι περιοχές γύρω από τις εγκαταστάσεις των λαθρομεταναστών μεταβάλλονται σε περιοχές ασαφούς κυριαρχίας.
Οι Έλληνες ή θα πρέπει να ανέχονται τη λεηλασία των περιουσιών τους ή αν τις υπερασπιστούν θα πρέπει να τις υπερασπιστούν ένοπλα. Αυτό που πρέπει να κάνει η Αστυνομία και δεν το κάνει, πρέπει να το κάνει ο έλληνας πολίτης γιατί έτσι είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων. Η Ελληνική Δικαιοσύνη όμως, όχι μόνο του απαγορεύει να υπερασπιστεί την περιουσία του, αλλά του λέει, «αν θέλεις να την υπερασπιστείς, θα απαγορεύεται να πας εκεί, στα κτήματά σου» . Έτσι όμως, οι περιοχές γύρω από τις εγκαταστάσεις των λαθρομεταναστών ξαφνικά ερημώνονται από ελληνικούς πληθυσμούς, τις μεταβάλλει σε ασαφούς κυριαρχίας , και δεν είναι τελικά ελληνικής κυριαρχίας, είναι μουσουλμανικής. Και μουσουλμανικής κυριαρχίας σημαίνει τουρκικής κυριαρχίας. Είναι αυτό ακριβώς που έγινε στην Ίμβρο και την Τένεδο μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης. Έστειλαν στα δύο αυτά νησιά κρατούμενους σε αγροτικές φυλακές, τζιχαντιστές της τότε εποχής, λεηλατούσαν, σκότωναν, βίαζαν τον ελληνικό λαό της Ίμβρου και Τενέδου, ο οποίος αρχικά κλειδαμπαρωνόταν στα σπίτια του και στο τέλος έφυγε και εγκατέλειψε τις περιουσίες του. Αυτά γίνονταν τότε με την ανοχή της τουρκικής διοίκησης. Είναι δυνατόν αυτά που γίνονταν στην Ίμβρο και Τένεδο να γίνονται σε ελληνικό έδαφος με την ανοχή όλων των θεσμικών οργάνων του ελληνικού κράτους; Δεν είναι δυνατόν δικαστές που ζουν σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή να μην βλέπουν τη μεγάλη εικόνα! Το πρόβλημάς μας είναι ο εκτουρκισμός της Λέσβου, της Σάμου, αυτά που έγιναν στο ΚΥΤ της Σάμου είναι εξωφρενικά. Καίνε το δάσος, μετά κτίζουν παράγκες-καταλαμβάνου εδάφη, ο ελληνικός πληθυσμός είναι φοβισμένος-πανικοβλημένος βιάζεται να εκτοπιστεί. Αυτά τα εξωφρενικά που γίνονται θα λυθούν με παλλαϊκή άμυνα. Αυτός είναι κηρυγμένος πόλεμος από την Τουρκία σε βάρος της χώρας μας στον οποίο κάνουν τα στραβά μάτια οι κυβερνώντες. Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία να έχουμε 250 υπερπτήσεις πάνω από τη χώρα μας από τουρκικά μαχητικά. Υπέρπτηση σημαίνει να περνάει τουρκικό μαχητικό, οπλισμ΄ςνο πάνω από τα σπίτια. Πέταξαν πάνω από τον Έβρο, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα. Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το σκάφος όπου επέβαινε ο κ. Στεφανής στην περιοχή των Λειψών και αναγκάστηκε να κάνει χαμηλή πτήση γιατί θα έπεφτε! Τον ανάγκασαν οι Τούρκοι να αλλάξει τη ροή της πτήσης τους για να μην καταρριφθεί. Αυτός είναικηρυγμένος πόλεμος με στρατιωτικά μέσα. Απλά είναι ψυχρός πόλεμος, δεν έχουμε νεκρούς, η Ελλάδα όμως παραδίδει εδάφη.
Το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει αποφασίσει με ένα θερμό επεισόδιο-κάπου μακριά-να δώσει τη μισή Ελλάδα, μπορεί και ολόκληρη! Δεν είναι τυχαίο ότι στα Χανιά περιμένουν Σομαλούς . Προσπαθούν να κάνουν τη Κρήτη νέα Λέσβο. Να εποικιστεί και η Κρήτη, να μην μείνει καμία σπιθαμή ελληνικού εδάφους αμπόλιαστη! Να θυμάστε όλοι ότι ελληνικό είναι το έδαφος που κατοικείται από Έλληνες. Αν κατοικείται από Αφρο-ασιάτες δεν είναι Ελλάδα αυτό. Εμείς μπορούμε να υπερασπιστούμε τις ζωές, μας, τα σπίτια μας, την ελευθερία μας, την Πατρίδα μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙΟΤΗΣ: ΔΙΑΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΤΩΡΑ! ΑΠΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!
Εθνικά θέματαπριν από 1 ώρα
ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙΟΤΗΣ: ΔΙΑΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΤΩΡΑ! ΑΠΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡ-ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ...
ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ»
Εθνικά θέματαπριν από 11 ώρες
ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ»
ΒΙΝΤΕΟ
ΝΤΡΟΠΗ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
Εθνικά θέματαπριν από 12 ώρες
ΝΤΡΟΠΗ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!
ΣΕΡΒΟΙ: ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ-ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!
Κοινωνίαπριν από 19 ώρες
ΣΕΡΒΟΙ: ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ-ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!
ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΟΙ ΗΠΑ ΛΕΝΕ: «ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»-ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ...ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Κοινωνίαπριν από 20 ώρες
ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΟΙ ΗΠΑ ΛΕΝΕ: «ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»-ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ...ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ: «ΕΓΙΝΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ»
Κοινωνίαπριν από 20 ώρες
ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ: «ΕΓΙΝΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ»
8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Τοπικά νέαπριν από 22 ώρες
8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...
Τοπικά νέαπριν από 22 ώρες
ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Η ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...
Τοπικά νέαΠαρασκευή , 10 Ιουλίου 2020
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Η ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...
ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ-ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Η.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ Β.ΖΟΡΜΠΑ
ΑθλητισμόςΠαρασκευή , 10 Ιουλίου 2020
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ-ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Η.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ Β.ΖΟΡΜΠΑ
ΔΕΙΤΕ...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Ο ΜΕΓΑΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 10 Ιουλίου 2020
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Ο ΜΕΓΑΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ-ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΩΡΑ!
Εθνικά θέματαΠαρασκευή , 10 Ιουλίου 2020
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ-ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΩΡΑ!
ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
ΤΟ 587 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣΤΟ 587 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
Κάθε Τετάρτη η πολιτική επικαιρότητα χωρίς ρετούςΚάθε Τετάρτη η πολιτική επικαιρότητα χωρίς ρετούς
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟ
.
Τα πάντα για το κομπιούτερ σας. ΜΕΤΤΩΝΟΣ 78 ΧΟΛΑΡΓΤα πάντα για το κομπιούτερ σας. ΜΕΤΤΩΝΟΣ 78 ΧΟΛΑΡΓ
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΕΣ! Η Ε. ΜΑΡΟΥΠΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΕΣ! Η Ε. ΜΑΡΟΥΠΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
OptoCenter-μπείτε στο site μας και κάντε την παραγ
© 2020 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved