ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΓΙ′ΑΥΤΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

στις

υπαρχει

ομως

αφου

οπως

λεει

θεματος

τιτλο

εχει

to

καταφερε

ειναι

τους

15

προσωπικα

Εθνικά θέματαΚυριακή , 18 Οκτωβρίου 2020
Short Url:
indobserver.gr/.muk

 Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός

Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής

Τα γεγονότα καλπάζουν σε βάρος της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα. Η σκόπιμη, αφού παρατηρείται συνεχώς, αδράνεια και η αποσιώπηση εναλλάσσονται με την παραπληροφόρηση και τις Μυστικές Συνομιλίες στις οποίες έχουμε αναφερθεί πρόσφατα. Έτσι συσσωρεύτηκε πλέον μια σειρά εθνοκτόνων ζητημάτων που οδηγούν την Ελλάδα σε βέβαιη απώλεια εθνικής κυριαρχίας σε στεριά, αέρα και θάλασσα. Θα επικεντρωθούμε μόνο σε όσα διακυβεύονται στον αέρα.
Κορυφαίο γεγονός των αρχών του Οκτωβρίου, το οποίο η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο ΔΕΝ έφερε στη Βουλή των Ελλήνων, ως όφειλε, αλλά προσπάθησε έως και να το εξαφανίσει, είναι αυτό που μάθαμε από τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ κ. Στόλτενμπεργκ, το οποίο ανακοίνωσε ο ίδιος, την 1η Οκτωβρίου 2020, στην επίσημη Ιστοσελίδα του ΝΑΤΟ, στον σύνδεσμο:

https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_178523.htm, όπου μεταξύ άλλων λέει: «Χαιρετίζω τη δημιουργία ενός στρατιωτικού ''Μηχανισμού Αποσυμπίεσης'' (Deconfliction Mechanism), που επιτυγχάνεται μέσω της εποικοδομητικής δέσμευσης της Ελλάδας και της Τουρκίας, την οποία αποδέχονται και οι δύο Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ.» Φυσικά, έτσι, η Τουρκία αποκτά συγκυριαρχία στον ελληνικό εναέριο χώρο και το Αιγαίο, διότι δεν υπάρχει πολεμικό καράβι που να επιχειρεί χωρίς αεροπορική κάλυψη.

εσχατη προδοσια η κυβερνηση με

H ανάρτηση της 1ης Οκτωβρίου 2020, στο επίσημο site του ΝΑΤΟ (βλ. σύνδεσμο). Ο κ. Στόλτενμπεργκ επιβεβαιώνει τις ελληνο-τουρκικές «συναντήσεις» (sic), αναφέρεται στον ''Μηχανισμό Αποσυμπίεσης'' (Deconfliction Mechanism), και μιλά για: «εποικοδομητική δέσμευση Ελλάδας και Τουρκίας, την οποία αποδέχονται και οι δύο Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ.» (Εντοπισμός υλικού και δημιουργία εικόνας: Γ. Ρωμανός).

Η γραπτή αυτή δήλωση αποτελεί και την απόλυτη απόδειξη ότι έγιναν Μυστικές Συνομιλίες, και μάλιστα ΧΩΡΙΣ την συμμετοχή του Έλληνος πρέσβεως στο ΝΑΤΟ. Έχει τεράστια σημασία ότι η «Συμφωνία» αυτή που έγινε κρυφά από την Βουλή των Ελλήνων ΔΕΝ φέρει τις υπογραφές των ΥπΕθα, κ. Παναγιωτόπουλου και ΥπΕξ κ. Δένδια. ΟΜΩΣ, ΔΕΣΜΕΥΕΙ την Ελλάδα εντός ΝΑΤΟ.

Τι είναι ο «Μηχανισμός Αποσυμπίεσης»

(Deconfliction Mechanism)

Το τερατούργημα του όρου «Μηχανισμός Αποσυμπίεσης» αποτελεί κατ' εξοχήν στρατιωτικό/επιχειρησιακό όρο που ανήκει στην λογοτεχνία (!) του ΝΑΤΟ. Ως επινοημένος όρος ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ του Οργανισμού μπορεί να εξυπηρετήσει καθαρά πολιτικούς σκοπούς. Στην περίπτωση της Ελλάδος, εάν εφαρμοστεί, θα αποκόψει τελείως την χώρα μας –εντός του Βορειοατλαντικού Συμφώνου– από τις ισχύουσες Διεθνείς Συμφωνίες και Συνθήκες Εναέριας Κυκλοφορίας οι οποίες καθορίζουν σχεδόν επί έναν αιώνα την Εναέρια Εθνική Κυριαρχία της. Ανάλογο, διεθνώς παράνομο τέχνασμα εφαρμόστηκε και στην «Συμφωνία των Πρεσπών», όπου με μία εσωτερική, εντός Ελλάδος και Σκοπίων, απολύτως παράνομη διαδικασία παρακάμφθηκε το Διεθνές Δίκαιο, η Σύμβαση της Βιέννης, 1969, και οι διεθνώς ισχύουσες Βασικές Αρχές (Αληθείας, Καλής Πίστεως, κ.α.) για νόμιμη Σύναψη Συμφωνιών.

Ο όρος «Μηχανισμός Αποσυμπίεσης» (Deconfliction Mechanism) ΔΕΝ αποτελεί έγκριτο διεθνοδικαιικό όρο, καθώς σε επίπεδο διπλωματίας ή διεθνών σχέσεων χρησιμοποιείται σπανίως ή καθόλου! Και ενώ χρησιμοποιείται ΕΝΤΟΣ του ΝΑΤΟ όχι μόνο ΔΕΝ παράγει Δίκαιο, αλλά αντιθέτως το καταστρατηγεί!

Στις τεχνικές/επιστημονικές πλευρές του θέματος έχει ενδελεχώς αναφερθεί γραπτώς και προφορικώς, ο καθηγητής Γεωπολιτικής, ΕΚΠΑ, κ. Ιωάννης Θ. Μάζης, ενώ υπήρξαν και κάποιες άλλες αναφορές στο Διαδίκτυο. Παρά την τεράστια σημασία του ζητήματος ΔΕΝ το πρόβαλαν τα «μεγάλα» ιδιωτικά ή κρατικά κανάλια της τηλεόρασης, όπως και οι αντίστοιχα «μεγάλες» εφημερίδες.

Η ελληνική κυβέρνηση έχοντας απολύτως επίγνωση του τι πράττει (γιατί δεν διεκδικεί το πολιτικά ακαταλόγιστο) φόρτωσε την ευθύνη της εκπόνησης γραπτών εκθέσεων, υπογραφής κειμένων και Μυστικών Συνομιλιών στην Στρατιωτική Αντιπροσωπεία της χώρας μας, στο ΝΑΤΟ. Οι πληροφορίες λένε ότι η κυβέρνηση αρχικά προσπάθησε να μεταθέσει την ευθύνη αυτής της εθνικά απαράδεκτης (τουλάχιστον...) υπογραφής και πράξης στην ανωτάτη ηγεσία του ΓΕΕΘΑ, πράγμα που τελικά, ευτυχώς, ΔΕΝ κατάφερε.

Όμως, ήδη δημιουργήθηκε, μέσα στους κόλπους του ΝΑΤΟ, «προηγούμενο» ύπαρξης «Μηχανισμού Αποσυμπίεσης» για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μεταξύ κρατών μελών (!) Τα σχετικά έγγραφα απεστάλησαν σε ΟΛΑ τα ξένα κράτη/μέλη, ενώ κρατήθηκαν μυστικά από τα κόμματα της Βουλής και τον ελληνικό λαό.

Κρίσιμη ανασκόπηση γεγονότων

 

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Αυγούστου 2020, όταν συγκεκριμένη αμερικανική ελίτ στο ΝΑΤΟ, (αδιαφορώντας για όσα λέει περί του Οργανισμού ακόμη και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, κ. Τραμπ) διέταξε τον κ. Στόλτενμπεργκ να επιβάλει εκβιαστικά στην Ελλάδα ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ τις Μυστικές Συνομιλίες με την Τουρκία. Κατόπιν του έδωσαν συγκεκριμένα αμερικανο-νατοϊκά εγχειρίδια με την διαταγή να τα εφαρμόσουν οι στρατιωτικοί εκπρόσωποι Ελλάδος και Τουρκίας. Τα σχετικά εγχειρίδια που εντοπίσαμε είναι τα εξής:

1. Το Διακλαδικό Εγχειρίδιο των ΕΔ των ΗΠΑ με τίτλο Joint Publication JP 3-52 «Joint Airspace Control», 13 Nov. 2014. Και,

2. Το επίσημο Εγχειρίδιο όρων του ΝΑΤΟ: (AAP-6/2019), και στο AAP-15(2013) «NATO GLOSSARY OF ABBREVIATI¬ONS USED IN NATO DOCUMENTS AND PUBLICATIONS».

3. Η κοινή έκδοση: ΝΑΤΟ-EU-UΝ, ως «Informal Interorganiza¬tional Military Glossary of Abbreviations, Terms and Definitions related to Conflict Prevention (CP) and Defence and Related Security Capacity Building (DCB)», ΝΑΤΟ-EU-UΝ, 13 Feb. 2015, και

4. Το: EU-NATO Cooperation on Counter Terrorism», Friends of Europe, June 2019.

εσχατη προδοσια η κυβερνηση με

εσχατη προδοσια η κυβερνηση με

Το Διακλαδικό Εγχειρίδιο των ΕΔ των ΗΠΑ, με τίτλο Joint Publication JP 3-52 «Joint Airspace Control», 13 Nov. 2014, στο οποίο ορίζεται ο «Μηχανισμός Αποσυμπίεσης» (Deconfliction Mechanism), με τον οποίον η Ελλάδα συμφώνησε να παραδοθεί στην Τουρκία, μέσω ΝΑΤΟ, η συγκυριαρχία/έλεγχος του ελληνικού εναέριου χώρου -FIR. (Εντοπισμός υλικού και δημιουργία εικόνας: Γ. Ρωμανός).

Η πρώτη σελίδα του Διακλαδικού Εγχειρίδιου των ΕΔ των ΗΠΑ, με τίτλο Joint Publication JP 3-52 «Joint Airspace Control», 13 Nov. 2014, στο οποίο ορίζεται ο «Μηχανισμός Αποσυμπίεσης» (Deconfliction Mechanism).Υπογράφει ο Davint Lee Goldfein, (Ντέιβιντ Λι Γκολντφάιν) Υποστράτηγος, Διευθυντής της USAF, Διακλαδικό Επιτελείο. (Εντοπισμός υλικού και δημιουργία εικόνας: Γ. Ρωμανός).

Αφού όλα αυτά δόθηκαν έτοιμα προς εφαρμογή στον κ. Στόλτενμπεργκ, αμέσως μετά του αφαιρέθηκε το δικαίωμα εποπτείας των Μυστικών Συνομιλιών, τις οποίες ανέλαβε προσωπικά ο αντιπρόεδρος (και όχι ο πρόεδρος...) της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, Αμερικανός αντιπτέραρχος Scott Kainswarten (Σκοτ Κάιντσβαρτεν), με ταυτόχρονο παραγκωνισμό του Βρετανού πτεράρχου Stuart Pitch (Στιούαρτ Πιτς). Έτσι, ώστε, να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι την όλη «εργασία» ανέλαβαν και εκτέλεσαν οι Αμερικανοί ιθύνοντες που ελέγχουν το ΝΑΤΟ.

Συγκεκριμένα, ο «Μηχανισμός Αποσυμπίεσης» (Deconfliction Mechanism) εφαρμόστηκε κατά τις αεροπορικές επιχειρήσεις Ρωσίας και ΗΠΑ στο πόλεμο στη Συρία, τον Απρίλιο του 2017. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Associated Press (AP), η «Deconfliction line», μεταξύ Ρωσίας–ΗΠΑ, χρησιμοποιήθηκε ώστε να αποφευχθεί μια εναέρια πολεμική σύγκρουση των δύο χωρών, όταν επιχειρούσαν πάνω από μία τρίτη κυρίαρχη χώρα, την Συρία.

Σημειώνουμε πως άδεια τέτοιων επιχειρήσεων η Συρία είχε δώσει ΜΟΝΟ στην Ρωσία και ΟΧΙ στις ΗΠΑ. Έχει τεράστια σημασία το ότι δυο ξένες δυνάμεις (η μία ενεργώντας παράνομα) αποδέχθηκαν ένα μηχανισμό ανάγκης για να μη εμπλακούν μεταξύ τους πάνω από τον εθνικό εναέριο χώρο ενός τρίτου ανεξάρτητου κράτους.

Όμως τι σχέση έχει με την Ελλάδα αυτή η διεθνώς παράνομη διαδικασία του «Μηχανισμού Αποσυμπίεσης» πάνω από τον εθνικό εναέριο χώρο του ευρισκόμενου σε πόλεμο ανεξάρτητου κράτους της Συρίας; Ποια η ομοιότητα με τον ελληνικό εναέριο χώρο τον οποίο καταπατά μονίμως η Τουρκία; Πώς μπορεί το ΝΑΤΟ, ένας πολυεθνικός οργανισμός και η Τουρκία να εξαναγκάζουν την Ελλάδα να μην χρησιμοποιεί κυριαρχικά τον δικό της εθνικό εναέριο χώρο και να μην αναχαιτίζει τα τουρκικά αεροπλάνα τα οποία πετούν, άλλοτε οπλισμένα και άλλοτε όχι, μέχρι και πάνω από τις στέγες σπιτιών σε κατοικημένα ελληνικά νησιά;

Οι Μυστικές Συνομιλίες και οι ολιγαρχικές δεσμεύσεις, στην κατά τα άλλα «Δημοκρατία» μας, απέβησαν διαχρονικά εθνικά καταστροφικές. Με τέτοιες πολιτικά μιαρές «τεχνικές» δεν εξανδραποδίζεται μόνο το δημοκρατικό Πολίτευμα και καταργείται το Σύνταγμά μας, αλλά οδεύουμε ολοταχώς σε εθνικό ακρωτηριασμό.

1.Ιωάννης Θ. Μάζης: Μηχανισμός «αποσυμπίεσης» ή Μηχανισμός ...εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων; Militaire News -06/10/2020 | 15:20

 

https://www.militaire.gr/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΕ ΄ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΒΙΝΤΕΟ
Εθνικά θέματαπριν από 8 ώρες
ΣΕ ΄ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΒΙΝΤΕΟ
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ». ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ!
Εθνικά θέματαπριν από 8 ώρες
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ». ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ!
ΒΙΝΤΕΟ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Τοπικά νέαπριν από 10 ώρες
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΕΛΛΑΣ: Η ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ..... ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!
Κοινωνίαπριν από 11 ώρες
ΕΛΛΑΣ: Η ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ..... ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!
ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΝΕΟ LOCKDOWN; 667 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ...
Κοινωνίαπριν από 11 ώρες
ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΝΕΟ LOCKDOWN; 667 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ...
87 ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ-ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ!
ETOIMAZOYN ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΕΣ-ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ-ΚΑΡΠΑΘΟ!
ΚοινωνίαΔευτέρα , 19 Οκτωβρίου 2020
ETOIMAZOYN ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΕΣ-ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ-ΚΑΡΠΑΘΟ!
«ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ-ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ»
ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ (ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα) ΜΑΖΙ ΜΑΣ (21.00-22.30) στο http://eoeradio.org/TODAY . ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ...
Εθνικά θέματαΔευτέρα , 19 Οκτωβρίου 2020
ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ (ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα) ΜΑΖΙ ΜΑΣ (21.00-22.30) στο http://eoeradio.org/TODAY . ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ...
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΦΛΩΡΕ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΑ 6 Ν.ΜΙΛΙΑ-ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ 2.108 ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2020, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ! ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ HOT SPOTS!
Εθνικά θέματαΔευτέρα , 19 Οκτωβρίου 2020
ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΦΛΩΡΕ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΑ 6 Ν.ΜΙΛΙΑ-ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ 2.108 ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2020, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ! ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ HOT SPOTS!
ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ-ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ.-
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ (21.00-22.30) ΣΤΟ http://eoeradio.org/today/: Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΑΣΣΑΣ (ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα) ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ) ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Εθνικά θέματαΔευτέρα , 19 Οκτωβρίου 2020
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ (21.00-22.30) ΣΤΟ http://eoeradio.org/today/: Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΑΣΣΑΣ (ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα) ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ) ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
ΧΑΜΟΣ....
ΤΟ ORUC REIS ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΕΛΟΡΙΖΟ! ΠΛΗΡΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!
Εθνικά θέματαΔευτέρα , 19 Οκτωβρίου 2020
ΤΟ ORUC REIS ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΕΛΟΡΙΖΟ! ΠΛΗΡΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!
...ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΓΙ′ΑΥΤΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ
Εθνικά θέματαΚυριακή , 18 Οκτωβρίου 2020
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΓΙ′ΑΥΤΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΧΑΡΤΕΣ...ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»
Εθνικά θέματαΚυριακή , 18 Οκτωβρίου 2020
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΧΑΡΤΕΣ...ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»
ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΥΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
νέα συχνότητα, νέα μέρα: Κάθε Δευτέρα 21.00-22.30νέα συχνότητα, νέα μέρα: Κάθε Δευτέρα 21.00-22.30
Το 590 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 590 τεύχος της εφημερίδας μας
.
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΓΙ′ΑΥΤΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΓΙ′ΑΥΤΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
OptoCenter-μπείτε στο site μας και κάντε την παραγ
© 2020 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved