ΕΣΚΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»!

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ!

στις

ομως

κανεις

υποστηριζει

αφου

οπως

φτανει

λεει

πριν

θεμα

εχει

κατι

ειναι

τους

ελληνες

Εθνικά θέματαΠέμπτη , 12 Δεκεμβρίου 2019
Short Url:
indobserver.gr/.mR8

 Ο Μίκης Θεοδωράκης, που έδωσε σκληρό αγώνα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών γιατί «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική», δημοσίευσε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» με το οποίο υποστηρίζει ότι αν και το Αιγαίο είναι ένα και ελληνικό θα πρέπει να συνεκμεταλλευτούμε τους πόρους του (δηλαδή τους υδρογονάνθρακες) με τους Τούρκους και να συμπεριφερθούμε σαν να μην υπάρχουν τα νησιά του Αιγαίου, αφού αυτά είναι που κάνουν τους Τούρκους να αισθάνονται «ασφυξία» και προχωρούν σε προκλήσεις.

Έτσι, προκειμένου «να διαφυλαχθεί η ειρήνη» στην περιοχή, θα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω η... Ελλάδα και όχι η Τουρκία!
Δηλαδή αντί να καλέσει την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συμφωνίες προτρέπει τους Έλληνες και την ελληνική πολιτική ηγεσία να κάνει τα στραβά μάτια και να... εξευμενίσει την Τουρκία προχωρώντας σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
Με δεδομένο ότι η Διεθνής Σύμβαση για τις ΑΟΖ αναγνωρίζει όλα τα ελληνικά δικαιώματα στο Αιγαίο και με δεδομένο ότι τα νησιά του Αιγαίου τα έχει κερδίσει η χώρα μας από την Συνθήκη της Λωζάνης και την Συνθήκη Ειρήνης που υπογράφτηκε με την λήξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου στο Παρίσι, στην ουσία ο Μίκης Θεοδωράκης καλεί την χώρα μας να αποκηρύξει μονομερώς τα δικαιώματά μας που εκπορεύονται από την Συνθήκη της Λωζάνης και την Συμφωνία των Παρισίων και να παραχωρήσει μονομερώς τα δικαιώματα που έχουμε κερδίσει από το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.
Δηλαδή ο Μίκης Θεοδωράκης καλεί να γίνει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην σύγχρονη ελληνική ιστορία.
Κανείς δεν τόλμησε να εκχωρήσει τόσο απρόκλητα και εν καιρώ ειρήνης τα εθνικά δίκαια!
Να βοηθήσουμε την Τουρκία να μην... ασφυκτιά
«Η δική μου άποψη είναι ότι η Τουρκία περιβάλλεται από τη θάλασσα και αισθάνεται ασφυξία όταν για τον άλφα ή βήτα λόγο υπάρχουν ουσιαστικά εμπόδια όπως είναι τα νησιά μας, που ακυρώνουν τη συμμετοχή της στην εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου, πράγμα που θα επιθυμούσε ως χώρα περιβαλλόμενη από θάλασσα» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στο άρθρο του ο Μίκης Θεοδωράκης και σημειώνει ότι και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που ήταν υπέρμαχος της ελληνοτουρκικής φιλίας, του έλεγε ότι οι Τούρκοι αισθάνονται όπως θα αισθανόμασταν κι εμείς εάν η Σαλαμίνα και η Αίγινα ήταν τουρκικά νησιά.
«Θεωρώ λοιπόν, ότι θα πρέπει να κατανοήσουμε αυτή την ασφυξία της Τουρκίας και συζητώντας μαζί της να καταλήξουμε σε μια ρεαλιστική λύση, σε μια συμφωνία των δύο πλευρών που να ξεπερνά τους τύπους και να λαμβάνει υπ' όψιν το γεγονός ότι η Τουρκία ασφυκτιά και απειλεί, με αποτέλεσμα να μένει ανεκμετάλλευτος ο υποθαλάσσιος πλούτος» καταλήγει ο Μίκης Θεοδωράκης.
Χωρίς ΑΟΖ και η Κρήτη;
Και η έκφραση να ξεπεράσουμε του τύπους στην ουσία είναι να «ξεπεράσουμε» τα δικαιώματα που έχουν στην ΑΟΖ τα ελληνικά νησιά!
Δικαιώματα που παραχωρεί το διεθνές δίκαιο και οι διεθνείς συμφωνίες στην ελληνική επικράτεια!
Κι εδώ το βαρέλι των παραχωρήσεων – ξεπουλήματος των εθνικών δικαίων δεν έχει πάτο.
Γιατί αν «ξεπεράσουμε τους τύπους» και σύμφωνα με τον Μίκη Θεοδωράκη αποδεχθούμε ότι δεν έχουν δικαιώματα επί της ΑΟΖ η Λέσβος η Ρόδος και τα άλλα νησιά, δεν θα έχει δικαιώματα στην ΑΟΖ ούτε η Κρήτη.
Αν δεν έχει ΑΟΖ η Κρήτη τότε όλη η ΑΟΖ που έχει με βάση τις διεθνείς συνθήκες το νησί θα πρέπει να μοιραστεί από τις όμορες ηπειρωτικές χώρες με αποτέλεσμα η ΑΟΖ της Τουρκίας να ενώνεται με την ΑΟΖ της Λιβύης.
Δηλαδή θα καταλήξουμε να παραχωρήσουμε στην Τουρκία μεγαλύτερη ΑΟΖ κι από αυτή που ανιστόρητα και κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου διεκδικεί αυτή την στιγμή!
Και δεν τελειώνει εδώ.
Αν μονομερώς αποδεχθούμε ότι τα νησιά του Αιγαίου δεν έχουν στην ουσία ΑΟΖ, τότε γιατί θα έχουν ΑΟΖ τα νησιά του Ιονίου;
Η ιταλική ΑΟΖ θα βρεθεί πολύ πιο κοντά την ηπειρωτική ακτογραμμή της Ελλάδας και επίσης η ΑΟΖ της Αλβανίας θα φτάνει μέχρι τα νερά δυτικά της Κέρκυρας που δεν θα έχει ΑΟΖ.
Τα ποσοστά της μοιρασιάς
Για λόγους οικονομίας της συζήτησης όμως ας μείνουμε στο Αιγαίο της συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία όπως το φαντάζεται ο Μίκης Θεοδωράκης αφού το άρθρο του απαντά και στο θέμα των ποσοστών (!) της συνεκμετάλλευσης.
Συγκεκριμένα γράφει: «Όσο για τα ποσοστά του ενός και του άλλου, αυτά θα είναι το αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων που θα γίνουν με γνώμονα το διεθνές δίκαιο αλλά και την κοινή λογική που θα εμπνέεται τόσο από το αίσθημα δικαιοσύνης όσο και από τον ωμό ρεαλισμό.
»Αυτό το θεωρώ πολύ προτιμότερο για τα ελληνικά συμφέροντα από τη δημιουργία μετώπου εναντίον της Τουρκίας με κίνδυνο μια πολεμική σύρραξη που θα την πληρώσουν οι λαοί και από τις δυο όχθες του Αιγαίου».
Δηλαδή τι λέει ο Μίκης Θεοδωράκης; Ότι η μοιρασιά θα γίνει με βάση το διεθνές δίκαιο!
Αλλά ποιο είναι αυτό το διεθνές δίκαιο;
Το μοναδικό διεθνές δίκαιο που αφορά τις ΑΟΖ και άρα την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων είναι το δίκαιο της Θάλασσας που αναγνωρίζει πλήρη ΑΟΖ σε όλο το Αιγαίο για την Ελλάδα.
Αφού εμείς θα έχουμε παραχωρήσει το δικαίωμα των νησιών μας στην Τουρκία με ποιο δίκαιο θα μοιράσουμε;
Άρα πάμε αναγκαστικά στο επόμενο κριτήριο που βάζει ο Μίκης Θεοδωράκης: «στην κοινή λογική που θα εμπνέεται τόσο από το αίσθημα δικαιοσύνης όσο και από τον ωμό ρεαλισμό».
Άμα όμως η Τουρκία είχε «κοινή λογική με αίσθημα δικαιοσύνης και ωμό ρεαλισμό» δεν θα «ασφυκτιούσε» όπως αναγνωρίζει ο Μίκης Θεοδωράκης.
Θα αναγνώριζε ότι οι διεθνείς συνθήκες δίνουν πλήρη δικαιώματα στα ελληνικά νησιά και θα σεβόταν το διεθνές δίκαιο!
Άρα γιατί αύριο η Τουρκία θα έχει «αύριο» αυτό που δεν έχει «σήμερα» και δεν είχε «χθες»;
Αυτό θα πρέπει να μας το απαντήσει ο Μίκης Θεοδωράκης όπως και θα πρέπει να μας εξηγήσει και γιατί «αύριο» η Τουρκία θα σεβαστεί τις διεθνείς συνθήκες που θα υπογράψει για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, όταν δεν σέβεται και αμφισβητεί ανοικτά τις συμφωνίες και και το διεθνές δίκαιο που έχει υπογράψει «χθές»!
Εν τέλει θα πρέπει να απαντήσει ο Μίκης Θεοδωράκης και σε ένα άλλο ερώτημα.
Αν «αύριο» συνεχίζει να αισθάνεται «ασφυκτικά» η Τουρκία τι θα πρέπει να κάνουμε; Να συνεχίσουμε να παραχωρούμε μέχρι να φτάσουμε στην Αθήνα;
Μακεδονική σαλάτα
Πριν από έξι μήνες ακριβώς στις αρχές Φεβρουαρίου από το βήμα του συλλαλητηρίου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Μίκης Θεοδωράκης σημείωνε ότι «Τα Σκόπια, με όχημα το όνομα Μακεδονία και παραμορφώνοντας τα ιστορικά γεγονότα σε βαθμό γελοιότητας, επιδιώκουν στην πραγματικότητα την επέκταση των συνόρων τους εις βάρος των δικών μας για τη δημιουργία της λεγόμενης Μακεδονίας του Αιγαίου».
Τώρα όμως ο Μίκης Θεοδωράκης καλεί να προχωρήσουμε στην εκμετάλλευση του Αιγαίου μαζί με την Τουρκία κατά παράβασή όλων των διεθνών συμφωνιών και κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και μάλιστα οικειοθελώς και μονομερώς!
Τότε ζητούσε δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών. Τώρα για το θέμα της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου όχι!

https://www.tribune.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΕ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
Εθνικά θέματαπριν από 6 ώρες
ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΕ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
«ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ »
Ο ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΟ F-16 ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ  ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;
Κοινωνίαπριν από 7 ώρες
Ο ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΟ F-16 ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;
Εθνικά θέματαπριν από 10 ώρες
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΔΕΝΔΙΑ; ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ «ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»! ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ
Εθνικά θέματαπριν από 14 ώρες
ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ «ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»! ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ–ΧΟΛΑΡΓΟΥ: «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ»
Τοπικά νέαπριν από 15 ώρες
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ–ΧΟΛΑΡΓΟΥ: «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ»
ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
Εθνικά θέματαΔευτέρα , 28 Σεπτεμβρίου 2020
ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ. -ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ!
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ http://eoeradio.org/today/ ΑΠΟΨΕ 21.00-22.30! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...
ΚοινωνίαΔευτέρα , 28 Σεπτεμβρίου 2020
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ http://eoeradio.org/today/ ΑΠΟΨΕ 21.00-22.30! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΜΕΝΙΑΣ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ...
ΚοινωνίαΔευτέρα , 28 Σεπτεμβρίου 2020
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΜΕΝΙΑΣ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ...
ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (ΜΕΣΩ ΚΕΔΕ). ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ....
Τοπικά νέαΔευτέρα , 28 Σεπτεμβρίου 2020
ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (ΜΕΣΩ ΚΕΔΕ). ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ....
ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ - 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ
Τοπικά νέαΔευτέρα , 28 Σεπτεμβρίου 2020
ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ - 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ
ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ http://eoeradio.org/TODAY/! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (21.00-22.30) ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ
ΚοινωνίαΔευτέρα , 28 Σεπτεμβρίου 2020
ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ http://eoeradio.org/TODAY/! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (21.00-22.30) ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ http://eoeradio.org/TODAY/. ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο πατήρ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ:«Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»! ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ....
Εθνικά θέματαΚυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ http://eoeradio.org/TODAY/. ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο πατήρ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ:«Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»! ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ....
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
νέα συχνότητα, νέα μέρα: Κάθε Δευτέρα 21.00-22.30νέα συχνότητα, νέα μέρα: Κάθε Δευτέρα 21.00-22.30
Το 590 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 590 τεύχος της εφημερίδας μας
.
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΕΣΚΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»!
ΕΣΚΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ!
OptoCenter-μπείτε στο site μας και κάντε την παραγ
© 2020 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved