Σκανδαλίζεται και κλονίζεται το πλήρωμα της Εκκλησίας! ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (;)

αρχειο

πηρε

δανειο

στις

παιδι

ομως

τροπο

αφου

φαινεται

δειτε

λεει

απαντηση

λιγο

πριν

υγειας

ΑρχείοΠέμπτη , 23 Δεκεμβρίου 2010
Short Url:
indobserver.gr/.vt0
Μετά από 13 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς έδιωξαν-Χριστουγεννιάτικα-τη νεωκόρο Ευαγγελία Μαράβα!

Το ρεπορτάζ του περασμένου Νοεμβρίου ότι αρμόδιοι του ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού πέταξαν από την Εκκλησία προσωπικά αντικείμενα του πατρός Νεκταρίου, όχι μόνον επιβεβαιώνεται αλλά λαμβάνει και άλλες, νεότερες διαστάσεις. Φαίνεται πως μέσα στην Εκκλησία του Θεού της αγάπης, στην Παναγία Φανερωμένη Χολαργού, αντί να υπηρετείται ο λόγος της αέναης χριστιανικής  προσφοράς, εκτυλίσσονται γεγονότα που μόνον με τη στυγνή, σκληρή, καθημερινή πραγματικότητα μπορούν να παραλληλιστούν: Η επί 13 χρόνια νεωκόρος του ιερού Ναού Ευαγγελία Μαράβα, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, εκλήθη από τον ιερατικώς προϊστάμενο της Παναγίας Φανερωμένης, πατέρα Συμεών Βενετσιάνο και της ανακοινώθηκε η απόλυση από τα καθήκοντά της!!!
Η Ευαγγελία Μαράβα, χήρα , με έναν γιο που έχει αναπηρία σε ποσοστό 67%,  ένιωσε κυριολεκτικά την γη να ανοίγει κάτω από τα πόδια της!!! Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ιερείς τής έδειχναν την πόρτα της  εξόδου με τον πιο κυνικό τρόπο! 
Μάλιστα, όταν της ειπώθηκε «εσύ δεν έχεις ανάγκη αφού παίρνεις σύνταξη, βρήκαμε αντικαταστάτη σου που έχει πραγματική ανάγκη», ήταν η …μαχαιριά που έσκισε τα στήθη της.
Η γυναίκα,  ακούγοντας αποσβολωμένη τα λόγια αυτά του ιερέα, γύρισε προς το μέρος του και του είπε: «Εσείς λέτε πατέρα ότι δεν έχω ανάγκη, την ώρα που ξέρετε ότι τα φέρνω με δυσκολία βόλτα και πασχίζω να πάρω ένα δάνειο για να βάλω το παιδί μου κάτω από την δική μας στέγη;». Η απάντηση που πήρε από τα χείλη του ιερωμένου, ήταν ακόμη πιο σκληρή: «Να μου παραδώσεις ό,τι χρειάζεται. Δεν έχουμε όμως παράπονο από το έργο σου»

Μια χήρα που αναγκάζεται εδώ και χρόνια να σηκώνει τον προσωπικό της σταυρό,
έχοντας στο πλάι της τον ανάπηρο γιο της, βρέθηκε ξαφνικά στον δρόμο από την αήθη, αντιχριστιανική συμπεριφορά των υπευθύνων του ιερού Ναού!

Ο αρμόδιος της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού ή όποιοι συνήργησαν στην εκδίωξη της νεωκόρου, λειτούργησαν με κυνισμό εργοδότη μεγάλης εταιρείας που διώχνει μεμιάς τον υπάλληλό του. Χωρίς καν να προετοιμάσουν ή να ενημερώσουν έγκαιρα τη νεωκόρο, φτάνοντας ακόμη στο απρεπές σημείο να περιφρονήσουν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τον γιο της, την έδιωξαν από την Εκκλησία λέγοντάς της κατάμουτρα: «Δεν έχεις ανάγκη. Βρήκαμε αντικαταστάτη σου που έχει πραγματική ανάγκη»!!! 

Η Ευαγγελία Μαράβα, νιώθοντας να την πνίγει η αδικία και η πίκρα, ήρθε στα γραφεία του «Παρατηρητή» να εκφράσει τον πόνο της, με τα δάκρυα να ξεχειλίζουν από τα μάτια της:
«Όταν αρρώστησε και έφυγε από τον ιερό Ναό ο πατήρ-Νεκτάριος, έρχονταν πολλοί ενορίτες και μου έλεγαν, “τώρα εσύ θα κρατήσεις την Εκκλησία”. Αυτά τα λόγια μου έδιναν δύναμη. Όταν όμως φτάνουν στο σημείο να μου λένε ότι σε “διώχνουμε γιατί δεν έχεις ανάγκη, δεν έχεις πρόβλημα”, την ώρα που ξέρουν πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζω  στο σπιτικό μου, αυτό είναι που μού σκίζει την καρδιά».

Η αγαπητή σε όλους τους ενορίτες νεωκόρος, σχεδόν σκασμένη από την συμπεριφορά του ιερέα, λέει: «Πείτε μου τι να κάνω; Αισθάνομαι ότι πρέπει ν’ ανέβω στο γυναικωνίτη και την ώρα του κηρύγματος του πατέρα Συμεών να φωνάξω προς τους πιστούς, “μην τον ακούτε, μιλάει για την αγάπη του Χριστού αλλά δεν πράττει όσα διδάσκει ο Χριστός”».

Τα πράγματα στον ιερό Ναό της Παναγίας  Φανερωμένης Χολαργού έχουν ξεστρατίσει. Το χριστιανικό αίσθημα των πιστών κλονίζεται με τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την  του Θεού αγάπη.
Πολλοί από τους συμπατριώτες μας που είναι αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι με τους ταγούς της πολιτικής ζωής του τόπου,  φτάνοντας μέχρι του σημείου να τους ξυλοκοπούν (Χατζηδάκης), ζητούν αποκούμπι στην Εκκλησία. Όταν, ιδιαίτερα στο πρόσφατο παρελθόν, ιερείς έχουν σκανδαλίσει με τις συμπεριφορές τους το χριστεπώνυμο πλήρωμα (πρώην Μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων, Γιοσάκης, Εφραίμ), ως μοναδική γωνιά παρηγοριάς για τους πιστούς απομένει η τοπική Εκκλησία. Βλέποντας όμως εδώ στον Χολαργό να κυριαρχούν φαινόμενα σαν και αυτά σε βάρος του πατρός Νεκταρίου και της νεωκόρου, τότε ο τοπικός ενορίτης φθάνει στο σημείο να αποστρέφεται και τους εκπροσώπους του Θεού.

Καταλαβαίνετε τι κακό διαπράττετε ιερείς της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού; Συναισθάνεστε το μέγεθος των πράξεών σας, πατέρα Συμεών και πατέρα Ιωάννη; 
Συνέλθετε πριν είναι αργά. Διότι οι πιστοί ζητούν ΑΓΑΠΗ και τήρηση από μέρους σας του ΛΟΓΟΥ του ΘΕΟΥ!
Οι ενορίτες χρειάζονται σανίδα σωτηρίας, ένα σωσίβιο για να αντιμετωπίσουν την τρικυμία  της σύγχρονης πραγματικότητας. Εσείς με τις ενέργειές σας είναι σαν να τους δένετε μια πέτρα γύρω από τον λαιμό για να βυθιστούν  μια ώρα νωρίτερα!

ΞΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΘΥΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ!

                                                    
σκανδαλιζεται και κλονιζεται

Επί δεκαετίες προσφέρει το έργο του στην Εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης ο πατήρ Ευθύμιος Μπάτρας και όλα αυτά τα χρόνια ήταν υπεύθυνος του φιλοπτώχου ταμείου της ενορίας.
Όλοι οι ενορίτες εμπιστεύονται τον παπα-Θύμιο ενώ δεν λείπουν πολλοί οι οποίοι τον έχουν και ως οικογενειακό σύμβουλο μια και ο αγαπητός ιερέας έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο.
Πριν από λίγο καιρό αρρώστησε, εισήχθη στο νοσοκομείο, με την έξοδό του όμως από αυτό και προσερχόμενος στον ιερό Ναό ο προιστάμενος της Εκκλησίας του επέδωσε χαρτί της Αρχιεπισκοπής, με το οποίο του ανακοινωνόταν η παύση από τα καθήκοντά του ως υπευθύνου του φιλοπτώχου ταμείου!
Είναι φανερό ότι η εισήγηση για το ξήλωμα του πατρός-Ευθυμίου έγινε μέσα από την Εκκλησία. Η Αρχιεπισκοπή απλά, προσυπέγραψε το ξήλωμα. Ο πατήρ Ευθύμιος την προσεχή Κυριακή, ανακοίνωσε την απόφαση της Εκκλησίας, βουρκωμένος από συγκίνηση!

νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το άλγος του 
Νεανικού Κέντρου
εικόνες και κειμήλια στοιβαγμένα με...
 σκούπες, φαράσια, σακκούλες και μπογιές!


Μέχρι πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου, οπότε και λάβαμε τις φωτογραφίες αυτές από ενορίτη της Εκκλησίας, εντός του Κέντρου Νεότητας του ιερού ναού της Παναγίας Φανερωμένης, επικρατούσε η απαράδεκτη κατάσταση που βλέπετε. Οι ιερείς μάς μήνυσαν γιατί λέει ψευδόμεθα, παίρνουν όμως νέα απάντηση για την αθλιότητα που επικρατεί στο Κέντρο Νεότητας: Δείτε το παραδοσιακό σαντούρι (μεσαία φωτογραφία), δίπλα σε σακούλες  και κάτω από το ανοιχτό παράθυρο, εκτεθειμένο στην υγρασία. Το συγκεκριμένο μουσικό όργανο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και πρέπει να φυλάσσεται σε ειδική συσκευασία με βελούδο,  μακριά από την υγρασία.  Είναι  σχεδόν βέβαιο ότι το σαντούρι έχει αχρηστευτεί.  Στην αριστερή φωτογραφία, το κεντητό παραδοσιακό, το οποίο δώρισε η οικογένεια του πρώην Δημάρχου Σκούρτη, βρίσκεται μαζί με την εικόνα μιας αγίας, πιθανόν της Παναγίας (προφανώς είναι ζωγραφιά από παιδί του κατηχητικού), δίπλα σε φαράσι και σε μπογιές!!!
Στην δεξιά φωτογραφία, βλέπουμε  κάτω δεξιά άλλη ζωγραφιά αγίου να στοιβάζεται στον ίδιο χώρο μαζί με ηλεκτρική σκούπα, τηλεόραση και ηχεία!
Αυτή είναι η ανακαίνιση που κάνατε αρμόδιοι της Εκκλησίας; Ένα βαψιματάκι και στοιβαγμένα κειμήλια, ζωγραφιές αγίων μαζί με σκούπες, φαράσια και μπογές; Δεν νομίζετε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Χριστός σταυρώνεται πριν ακόμη γεννηθεί;
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ: ΔΙΑΠΡΑΞΑΜΕ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΑΜΑΧΟΥΣ!
Κοινωνίαπριν από 4 ώρες
ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ: ΔΙΑΠΡΑΞΑΜΕ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΑΜΑΧΟΥΣ!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ! ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΝΜΠΙΖ!
Κοινωνίαπριν από 6 ώρες
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ! ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΝΜΠΙΖ!
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ! ΑΠΟΨΕ (ΑΡΤ 21.30-22.30) ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ....
Εθνικά θέματαπριν από 6 ώρες
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ! ΑΠΟΨΕ (ΑΡΤ 21.30-22.30) ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ....
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!
Κοινωνίαπριν από 11 ώρες
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!
Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ! ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
Κοινωνίαπριν από 11 ώρες
Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ! ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ!
Κοινωνίαπριν από 12 ώρες
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ!
ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΓΛΩΣΣΑ»
Πολιτισμόςπριν από 12 ώρες
ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΓΛΩΣΣΑ»
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ! ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ!
Εθνικά θέματαπριν από 12 ώρες
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ! ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ!
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΝΤΡΟΠΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΚΟΥΡΔΙΣΣΑ ΜΑΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ: «ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ»! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ
Κοινωνίαπριν από 13 ώρες
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΚΟΥΡΔΙΣΣΑ ΜΑΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ: «ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ»! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΡΩΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΖΑΕΦ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!
Εθνικά θέματαΚυριακή , 13 Οκτωβρίου 2019
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΡΩΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΖΑΕΦ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΚΟΝΒΟΪ ΑΜΑΧΩΝ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ....
ΚοινωνίαΚυριακή , 13 Οκτωβρίου 2019
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΚΟΝΒΟΪ ΑΜΑΧΩΝ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ....
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ!
ΟΛΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΟΥΡΚΟΙ-ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
ΚοινωνίαΚυριακή , 13 Οκτωβρίου 2019
ΟΛΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΟΥΡΚΟΙ-ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Το 580 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 580 τεύχος της εφημερίδας μας
.
.
.
ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΜΑΣΚΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΤΟ ΩΔΕΙΟ ΜΑΣΚΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

Σκανδαλίζεται και κλονίζεται  το πλήρωμα της Εκκλησίας! ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (;)
Σκανδαλίζεται και κλονίζεται το πλήρωμα της Εκκλησίας! ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (;)
.
© 2019 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved