ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

αρχειο

στις

πολιτικου

υπαρχει

ομως

κανεις

παιρνει

bank

αφου

οπως

φαινεται

δειτε

λιγο

απαντησε

πρωτο

ΑρχείοΠέμπτη , 5 Αυγούστου 2010
Short Url:
indobserver.gr/.v3i
αποκλειστικό

ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟ… Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΝΑ… ΡΑΜΟΛΙ ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΦΕΡΙΜ!

ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ υιοθετεί η Ν.Δ. για το χρίσμα σε Χολαργό-Παπάγο  -Eντονες αντιδράσεις κατά Μιχολολιάκου-Σαμαρά… !!!)…

Φαντάζει απίστευτο, αλλά φαίνεται πως τελικά βαίνει προς υλοποίηση: Η Ν.Δ. παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις το Προέδρου της για αλλαγή σελίδας και νέα πορεία, επενδύει στις πολυκαιρισμένες, μπαγιάτικες και δίχως προοπτική υποψηφιότητες των Ξύδη – Νικολάου!!! Στημένο γκάλοπ που έκανε ο …επιτελάρχης του κόμματος κ. Μιχαλολιάκος, δικαιολογεί το προειλημμένο σενάριο στήριξης ενός εκ των Ξύδη-Νικολάου. Το γκάλοπ γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων, εμφανίζει των Ξύδη να απολαμβάνει την δυναμική του 27% και τον Νικολάου 22%.!!! Έπονται οι υποψηφιότητες της Ντίνας Καλλιοντζή με 13,8% και του Τίγκα με 13,4%.
Αυτό σημαίνει, πέραν απροόπτου, ότι η Ν.Δ. θα δώσει το χρίσμα στον νυν Δήμαρχο Παπάγου, τον ήδη ξεπερασμένο από τα γεγονότα, προσδοκώντας ότι με την υποψηφιότητα του γηραιού πολιτικού των 73 ετών, θα κερδίσει τον ενοποιημένο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Η Ν.Δ. είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται για καμμία ανανέωση ούτε σε πορεία ούτε σε πρόσωπα, μια και επενδύει σε φθαρμένες επιλογές. Το ίδιο φαίνεται να κάνει και στο Π. Φάληρο όπου στηρίζει τον κ. Χατζηδάκη, αν και ο τελευταίος έχει δηλώσει ότι θα προσχωρήσει στο νέο κόμμα της Μπακογιάννη!

Η Ν.Δ. θέλοντας να επωφεληθεί πρόσκαιρα οφέλη, θέλοντας να σχηματίσει στον αυτοδιοικητικό χάρτη το …μπλε χρώμα των υποψηφίων της δημάρχων, δεν διστάζει να στηρίξει πολιτικά καταδικασμένους ή υπέργηρους αυτοδιοικητικούς. Αυτό εν ονόματι της δημοφιλίας του Σαμαρά, ο οποίος καταγράφει χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις!

ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

Εάν ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς προτάξει την φτηνή λογική του πρόσκαιρου οφέλους, τότε θα καταδικαστεί στο μεγάλο μέρος της συνείδησης των ψηφοφόρων του. Αυτοί που ψήφισαν τον Σαμαρά τον περασμένο Νοέμβριο, τον ψήφισαν για να φέρει τον άλλο αέρα στην φιλελεύθερη παράταξη. Αν τελικά ο Αντώνης Σαμαράς, στηρίξει τον Ξύδη ή τον Νικολάου, δυο καταδικασμένες πολιτικές παρουσίες (για διαφορετικό λόγο η κάθε μία), τότε θα έχει ρίξει στα σκουπίδια τις όποιες διακηρύξεις του.

Το γκάλοπ που έστησε ο Μιχαλολιάκος (φωτό) για λογαριασμό της Ν.Δ. ήταν κανονικά στημένο. Εμφανίζει τον Ξύδη να παίρνει το 27% των ψήφων και τον Νικολάου το 22%, με ερωτήσεις που περιστρέφονταν σχεδόν όλες γύρω από τα ονόματα των Ξύδη-Νικολάου!

Παρ’ όλα αυτά, την ίδια ώρα, η Καλλιοντζή μαζί με τον Τίγκα συγκεντρώνουν πάνω από το 27% του Ξύδη. Τι σημαίνει αυτό; Αν οι δύο αυτοί υποψήφιοι συνενώσουν τις δυνάμεις τους, τότε θα κατέλθουν με προοπτική νίκης, πολύ καλύτερης από αυτή που φαίνεται να παρουσιάζει μέσα από το γκάλοπ ο Δήμαρχος Παπάγου. Και αν σκεφτεί κανείς ότι οι Καλλιοντζή-Τίγκας δεν έχουν κάνει ακόμη αισθητή την παρουσία τους, παρά μόνον μέσα από τον Τοπικό Τύπο, μπορεί να αντιληφθεί πόσο ψηλά θα φτάσει η δυναμική τους. Όταν στον Μιχαλολιάκο τέθηκε αυτό το ερώτημα-δίλημμα, ο …επιτελάρχης της Ν.Δ. φέρεται να απάντησε: «Και αδέρφια να γίνουν οι Τίγκας-Καλλιοντζή, δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον Ξύδη».

Ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την προειλημμένη απόφαση Μιχαλολιάκου να δοθεί το χρίσμα της Ν.Δ. σε έναν εκ των Ξύδη-Νικολάου.


…ΣΟΥΠΙΑ Ο ΞΥΔΗΣ

Ο κ. Ξύδης ο μόνος από τους υποψήφιους που σιωπούσε όλο αυτό το διάστημα, είχε οργανώσει καλά το σχέδιό του σε…αγαστή συνεργασία με τον Μιχαλολιάκο. Ο επιτελάρχης της Ν.Δ. έριχνε στάχτη στα μάτια των υπολοίπων μνηστήρων του χρίσματος, κατηγορώντας τόσο τον Νικολάου όσο και τον Ξύδη. Όμως, είχε ήδη κανονίσει το στημένο γκάλοπ, ώστε να …βουλώσει τα στόματα όλων. Τούς είπε λοιπόν: «Δεν μπορώ να αγνοήσω τα αποτελέσματα του γκάλοπ που φέρνει πρώτο τον Ξύδη»! Ο Ξύδης για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι πολιτική σουπιά, ή γάτα αν προτιμάτε. Λογαριάζει όμως, αυτός και όπως φαίνεται και η Ν.Δ. χωρίς τους ψηφοφόρους. Οι Παπαγιώτες,το 2006 έδωσαν την νίκη στον Ξύδη, μόνον για 130 ψήφους με το σαθρό σύστημα του 42%. Τον Ξύδη ουσιαστικά δεν τον θέλουν ούτε στου Παπάγου, πώς είναι δυνατόν και με ποιο έρεισμα θα εμφανιστεί στον Χολαργό; Θα καταποντιστεί αυτός και η Ν.Δ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ;

Εάν η Ν.Δ. επιλέξει τελικά να δώσει το χρίσμα στον Ξύδη, είναι άγνωστο τι θα κάνει ο Νικολάου. Ο ίδιος δήλωσε στην Ν.Δ. ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητά του αν δεν του δοθεί το χρίσμα. Επειδή όμως υπάρχει μέσα του ο εγωισμός και επειδή δεν μπορεί να δεχθεί ότι η Ν.Δ. θα στηρίξει έναν γηραιό των 73 ετών, με δεδομένης μάλιστα της αντιπάθειας που τρέφει τόσο προς τον Ξύδη, όσο και προς τον Σαμαρά, ο Νικολάου είναι πιθανόν να κατέβει και να σαμποτάρει στις εκλογές τον Ξύδη.

Αν μάλιστα ένας εκ των Καλλιοντζή-Τίγκα κατέλθουν στις εκλογές, αναμένεται να γίνει της…Πόπης.
Αυτό και μόνο το σενάριο να πραγματοποιηθεί, θα έχει σακατέψει το κύρος της Ν.Δ.

ΜΕ ΑΕΡΑ ΝΙΚΗΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣΕάν τελικά υλοποιηθεί το παραπάνω σενάριο, όπως δηλαδή το είχε σχεδιάσει από την αρχή ο κ. Μιχαλολιάκος, ανοίγει ο δρόμος στον Πάνο Δεμερτζή να διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις την νίκη και την Δημαρχία στον νέο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ο ίδιος ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις εκλογές, παραχωρώντας συνέντευξη προς τον Τοπικό Τύπο, στις 21 Ιουλίου στην Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου.

Να σημειώσουμε ότι το γκάλοπ της εταιρείας που ανέλαβε την δημοσκόπηση για λογαριασμό της Ν.Δ. δίνει υψηλό ποσοστό στον Πάνο Δεμερτζή, το οποίο κυμαίνεται γύρω στο 25%. Λίγο κάτω δηλαδή από αυτό του Ξύδη και σαφώς πάνω από το ποσοστό του Νικολάου.Παρά το ότι η υποψηφιότητα του Πάνου Δεμερτζή, θα έχει την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι η δημοτική του παράταξη θα είναι υπερκομματική και απευθύνεται προς όλους τους δημότες, σε όλους όσους αγαπούν τον τόπο τους και κινούνται με αγάπη για να προσφέρουν σε αυτόν. Άλλωστε διαβεβαίωσε όλους, ότι το ψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται από πολλούς υποψηφίους που θα ανήκουν σε όλο το φάσμα των κομμάτων.

Τη δυναμική που φέρνει μαζί του ο Πάνος Δεμερτζής, την επισφράγισε στην συνέντευξη τύπου και η παρουσία της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Χολαργού (Άκης Παπαγεωργίου), καθώς και της Τοπικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Παπάγου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε κοντά του και τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, ενδεικτικό της καθολικής στήριξης που έχει και στο εσωτερικό του συνδυασμού του.
Αναφερόμενος συνοπτικά στο έργο του δημάρχου Νικολάου, αφού τον κατηγόρησε για καταστροφική πολιτική και για ασέβεια από μέρους του προς το δημόσιο χρήμα που οδήγησε τον δήμο σε υπέρογκο χρέος, δήλωσε ότι γι’ αυτόν πρωταρχικός σκοπός είναι η χρηστή και διαφανής διοίκηση του Δήμου.
Τέλος, διένειμε ανακοίνωση, η οποία έχει ως ακολούθως:
Συμπολίτισσες και συμπολίτες
Οι επόμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου θα διεξαχθούν σ’ ένα νέο θεσμικό περιβάλλον και σε μια κρίσιμη περίοδο, που απαιτεί συνεργασίες, καθαρά πρόσωπα και ουσιαστικές πολιτικές δράσεις.

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του νέου Δήμου, του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, προϋποθέτει την υπέρβαση των πελατειακών στερεοτύπων και των κομματικών χαρακωμάτων και την υιοθέτηση μιας πολιτικής ηθικής ανασυγκρότησης, εξυγίανσης και διαφάνειας παντού και για όλους.

Η υποψηφιότητά μου για τη Δημαρχία Παπάγου-Χολαργού, αποτελεί δήλωση και δέσμευση πλήρους αποδοχής, μιας πολιτικής που σέβεται τον πολίτη, τους τοπικούς θεσμούς και το δημόσιο χρήμα, μιας πολιτικής που επιδιώκει και διασφαλίζει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα μεγάλα και μικρά προβλήματα του Δήμου μας, στα προβλήματα των πολλών και στα προβλήματα της γειτονιάς.
Μετά τιμής

Πάνος Δεμερτζής, Δ/ντης Ιατρός Πνευμονολόγος, Νοσοκομείου Σωτηρία

Επίσης δείτε  http://www.press-bank.gr/, στην Ενότητα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, όπου υπάρχει πλούσια ειδησεογραφία για Χολαργό κ.λ.π.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ; ΒΑΛΕ ΤΗΣ...ΛΟΥΚΕΤΟ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ-ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!
Τοπικά νέαπριν από 4 ώρες
ΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ; ΒΑΛΕ ΤΗΣ...ΛΟΥΚΕΤΟ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ-ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!
Θ′ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA, ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΣ PFIZER, MODERNA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ! ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΩΣ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ, ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞ′ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!
Κοινωνίαπριν από 21 ώρες
Θ′ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA, ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΣ PFIZER, MODERNA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ! ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΩΣ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ, ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞ′ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!
ΙΔΟΥ Ο...ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΧΑΜΟΓΕΛΑ & ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΖΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Εθνικά θέματαΤρίτη , 15 Ιουνίου 2021
ΙΔΟΥ Ο...ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΧΑΜΟΓΕΛΑ & ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΖΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ GRdiscovery.com/radio/ (21.00-22.30)! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΟΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ! ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...
ΚοινωνίαΔευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ GRdiscovery.com/radio/ (21.00-22.30)! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΟΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ! ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΩΖΟΥΝ-ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙA: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ 1/3 ΟΣΩΝ ΝΟΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Δ′ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!
ΚοινωνίαΔευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΩΖΟΥΝ-ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙA: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ 1/3 ΟΣΩΝ ΝΟΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Δ′ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΠ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ»
ΚοινωνίαΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΠ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ»
ΒΙΝΤΕΟ
ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ
ΑθλητισμόςΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ; Ο ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ Θ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ: «ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ»
ΚοινωνίαΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ; Ο ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ Θ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ: «ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ»
ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ-Ρ@ΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ; ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΟ EURO ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!
Εθνικά θέματαΚυριακή , 13 Ιουνίου 2021
ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ-Ρ@ΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ; ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΟ EURO ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!
ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
ΣΟΚ ΣΤΟ EURO ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΕΡΙΚΣΕΝ! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ-ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ-ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΑθλητισμόςΣάββατο , 12 Ιουνίου 2021
ΣΟΚ ΣΤΟ EURO ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΕΡΙΚΣΕΝ! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ-ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ-ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ: «ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ! ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ  ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΘ, ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ...ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ;
ΚοινωνίαΣάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ: «ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ! ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΘ, ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ...ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ;
ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ
ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΎΣΜΙΑΙΩΣ-ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ!
ΠεριβάλλονΣάββατο , 12 Ιουνίου 2021
ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΎΣΜΙΑΙΩΣ-ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ!
Το 599 τεύχος της εφημερίδας μαςΤο 599 τεύχος της εφημερίδας μας
ΜΜ'ένα κλικ δείτε τις τηλεοπτκές εκπομπές μας
ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ
κάντε κλικ στην εικόνακάντε κλικ στην εικόνα
ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΟΥ & ΝΗΣΙΩΝ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
optocenter,χολαργος,γυαλια ηλιου,προσφορες,eshop
© 2021 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved