ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

αρχειο

στις

πολιτικου

υπαρχει

ομως

κανεις

παιρνει

bank

αφου

οπως

φαινεται

δειτε

λιγο

απαντησε

πρωτο

ΑρχείοΠέμπτη , 5 Αυγούστου 2010
Short Url:
indobserver.gr/.v3i
αποκλειστικό

ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟ… Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΝΑ… ΡΑΜΟΛΙ ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΦΕΡΙΜ!

ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ υιοθετεί η Ν.Δ. για το χρίσμα σε Χολαργό-Παπάγο  -Eντονες αντιδράσεις κατά Μιχολολιάκου-Σαμαρά… !!!)…

Φαντάζει απίστευτο, αλλά φαίνεται πως τελικά βαίνει προς υλοποίηση: Η Ν.Δ. παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις το Προέδρου της για αλλαγή σελίδας και νέα πορεία, επενδύει στις πολυκαιρισμένες, μπαγιάτικες και δίχως προοπτική υποψηφιότητες των Ξύδη – Νικολάου!!! Στημένο γκάλοπ που έκανε ο …επιτελάρχης του κόμματος κ. Μιχαλολιάκος, δικαιολογεί το προειλημμένο σενάριο στήριξης ενός εκ των Ξύδη-Νικολάου. Το γκάλοπ γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων, εμφανίζει των Ξύδη να απολαμβάνει την δυναμική του 27% και τον Νικολάου 22%.!!! Έπονται οι υποψηφιότητες της Ντίνας Καλλιοντζή με 13,8% και του Τίγκα με 13,4%.
Αυτό σημαίνει, πέραν απροόπτου, ότι η Ν.Δ. θα δώσει το χρίσμα στον νυν Δήμαρχο Παπάγου, τον ήδη ξεπερασμένο από τα γεγονότα, προσδοκώντας ότι με την υποψηφιότητα του γηραιού πολιτικού των 73 ετών, θα κερδίσει τον ενοποιημένο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Η Ν.Δ. είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται για καμμία ανανέωση ούτε σε πορεία ούτε σε πρόσωπα, μια και επενδύει σε φθαρμένες επιλογές. Το ίδιο φαίνεται να κάνει και στο Π. Φάληρο όπου στηρίζει τον κ. Χατζηδάκη, αν και ο τελευταίος έχει δηλώσει ότι θα προσχωρήσει στο νέο κόμμα της Μπακογιάννη!

Η Ν.Δ. θέλοντας να επωφεληθεί πρόσκαιρα οφέλη, θέλοντας να σχηματίσει στον αυτοδιοικητικό χάρτη το …μπλε χρώμα των υποψηφίων της δημάρχων, δεν διστάζει να στηρίξει πολιτικά καταδικασμένους ή υπέργηρους αυτοδιοικητικούς. Αυτό εν ονόματι της δημοφιλίας του Σαμαρά, ο οποίος καταγράφει χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις!

ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

Εάν ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς προτάξει την φτηνή λογική του πρόσκαιρου οφέλους, τότε θα καταδικαστεί στο μεγάλο μέρος της συνείδησης των ψηφοφόρων του. Αυτοί που ψήφισαν τον Σαμαρά τον περασμένο Νοέμβριο, τον ψήφισαν για να φέρει τον άλλο αέρα στην φιλελεύθερη παράταξη. Αν τελικά ο Αντώνης Σαμαράς, στηρίξει τον Ξύδη ή τον Νικολάου, δυο καταδικασμένες πολιτικές παρουσίες (για διαφορετικό λόγο η κάθε μία), τότε θα έχει ρίξει στα σκουπίδια τις όποιες διακηρύξεις του.

Το γκάλοπ που έστησε ο Μιχαλολιάκος (φωτό) για λογαριασμό της Ν.Δ. ήταν κανονικά στημένο. Εμφανίζει τον Ξύδη να παίρνει το 27% των ψήφων και τον Νικολάου το 22%, με ερωτήσεις που περιστρέφονταν σχεδόν όλες γύρω από τα ονόματα των Ξύδη-Νικολάου!

Παρ’ όλα αυτά, την ίδια ώρα, η Καλλιοντζή μαζί με τον Τίγκα συγκεντρώνουν πάνω από το 27% του Ξύδη. Τι σημαίνει αυτό; Αν οι δύο αυτοί υποψήφιοι συνενώσουν τις δυνάμεις τους, τότε θα κατέλθουν με προοπτική νίκης, πολύ καλύτερης από αυτή που φαίνεται να παρουσιάζει μέσα από το γκάλοπ ο Δήμαρχος Παπάγου. Και αν σκεφτεί κανείς ότι οι Καλλιοντζή-Τίγκας δεν έχουν κάνει ακόμη αισθητή την παρουσία τους, παρά μόνον μέσα από τον Τοπικό Τύπο, μπορεί να αντιληφθεί πόσο ψηλά θα φτάσει η δυναμική τους. Όταν στον Μιχαλολιάκο τέθηκε αυτό το ερώτημα-δίλημμα, ο …επιτελάρχης της Ν.Δ. φέρεται να απάντησε: «Και αδέρφια να γίνουν οι Τίγκας-Καλλιοντζή, δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον Ξύδη».

Ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την προειλημμένη απόφαση Μιχαλολιάκου να δοθεί το χρίσμα της Ν.Δ. σε έναν εκ των Ξύδη-Νικολάου.


…ΣΟΥΠΙΑ Ο ΞΥΔΗΣ

Ο κ. Ξύδης ο μόνος από τους υποψήφιους που σιωπούσε όλο αυτό το διάστημα, είχε οργανώσει καλά το σχέδιό του σε…αγαστή συνεργασία με τον Μιχαλολιάκο. Ο επιτελάρχης της Ν.Δ. έριχνε στάχτη στα μάτια των υπολοίπων μνηστήρων του χρίσματος, κατηγορώντας τόσο τον Νικολάου όσο και τον Ξύδη. Όμως, είχε ήδη κανονίσει το στημένο γκάλοπ, ώστε να …βουλώσει τα στόματα όλων. Τούς είπε λοιπόν: «Δεν μπορώ να αγνοήσω τα αποτελέσματα του γκάλοπ που φέρνει πρώτο τον Ξύδη»! Ο Ξύδης για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι πολιτική σουπιά, ή γάτα αν προτιμάτε. Λογαριάζει όμως, αυτός και όπως φαίνεται και η Ν.Δ. χωρίς τους ψηφοφόρους. Οι Παπαγιώτες,το 2006 έδωσαν την νίκη στον Ξύδη, μόνον για 130 ψήφους με το σαθρό σύστημα του 42%. Τον Ξύδη ουσιαστικά δεν τον θέλουν ούτε στου Παπάγου, πώς είναι δυνατόν και με ποιο έρεισμα θα εμφανιστεί στον Χολαργό; Θα καταποντιστεί αυτός και η Ν.Δ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ;

Εάν η Ν.Δ. επιλέξει τελικά να δώσει το χρίσμα στον Ξύδη, είναι άγνωστο τι θα κάνει ο Νικολάου. Ο ίδιος δήλωσε στην Ν.Δ. ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητά του αν δεν του δοθεί το χρίσμα. Επειδή όμως υπάρχει μέσα του ο εγωισμός και επειδή δεν μπορεί να δεχθεί ότι η Ν.Δ. θα στηρίξει έναν γηραιό των 73 ετών, με δεδομένης μάλιστα της αντιπάθειας που τρέφει τόσο προς τον Ξύδη, όσο και προς τον Σαμαρά, ο Νικολάου είναι πιθανόν να κατέβει και να σαμποτάρει στις εκλογές τον Ξύδη.

Αν μάλιστα ένας εκ των Καλλιοντζή-Τίγκα κατέλθουν στις εκλογές, αναμένεται να γίνει της…Πόπης.
Αυτό και μόνο το σενάριο να πραγματοποιηθεί, θα έχει σακατέψει το κύρος της Ν.Δ.

ΜΕ ΑΕΡΑ ΝΙΚΗΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣΕάν τελικά υλοποιηθεί το παραπάνω σενάριο, όπως δηλαδή το είχε σχεδιάσει από την αρχή ο κ. Μιχαλολιάκος, ανοίγει ο δρόμος στον Πάνο Δεμερτζή να διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις την νίκη και την Δημαρχία στον νέο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ο ίδιος ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις εκλογές, παραχωρώντας συνέντευξη προς τον Τοπικό Τύπο, στις 21 Ιουλίου στην Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου.

Να σημειώσουμε ότι το γκάλοπ της εταιρείας που ανέλαβε την δημοσκόπηση για λογαριασμό της Ν.Δ. δίνει υψηλό ποσοστό στον Πάνο Δεμερτζή, το οποίο κυμαίνεται γύρω στο 25%. Λίγο κάτω δηλαδή από αυτό του Ξύδη και σαφώς πάνω από το ποσοστό του Νικολάου.Παρά το ότι η υποψηφιότητα του Πάνου Δεμερτζή, θα έχει την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι η δημοτική του παράταξη θα είναι υπερκομματική και απευθύνεται προς όλους τους δημότες, σε όλους όσους αγαπούν τον τόπο τους και κινούνται με αγάπη για να προσφέρουν σε αυτόν. Άλλωστε διαβεβαίωσε όλους, ότι το ψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται από πολλούς υποψηφίους που θα ανήκουν σε όλο το φάσμα των κομμάτων.

Τη δυναμική που φέρνει μαζί του ο Πάνος Δεμερτζής, την επισφράγισε στην συνέντευξη τύπου και η παρουσία της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Χολαργού (Άκης Παπαγεωργίου), καθώς και της Τοπικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Παπάγου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε κοντά του και τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, ενδεικτικό της καθολικής στήριξης που έχει και στο εσωτερικό του συνδυασμού του.
Αναφερόμενος συνοπτικά στο έργο του δημάρχου Νικολάου, αφού τον κατηγόρησε για καταστροφική πολιτική και για ασέβεια από μέρους του προς το δημόσιο χρήμα που οδήγησε τον δήμο σε υπέρογκο χρέος, δήλωσε ότι γι’ αυτόν πρωταρχικός σκοπός είναι η χρηστή και διαφανής διοίκηση του Δήμου.
Τέλος, διένειμε ανακοίνωση, η οποία έχει ως ακολούθως:
Συμπολίτισσες και συμπολίτες
Οι επόμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου θα διεξαχθούν σ’ ένα νέο θεσμικό περιβάλλον και σε μια κρίσιμη περίοδο, που απαιτεί συνεργασίες, καθαρά πρόσωπα και ουσιαστικές πολιτικές δράσεις.

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του νέου Δήμου, του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, προϋποθέτει την υπέρβαση των πελατειακών στερεοτύπων και των κομματικών χαρακωμάτων και την υιοθέτηση μιας πολιτικής ηθικής ανασυγκρότησης, εξυγίανσης και διαφάνειας παντού και για όλους.

Η υποψηφιότητά μου για τη Δημαρχία Παπάγου-Χολαργού, αποτελεί δήλωση και δέσμευση πλήρους αποδοχής, μιας πολιτικής που σέβεται τον πολίτη, τους τοπικούς θεσμούς και το δημόσιο χρήμα, μιας πολιτικής που επιδιώκει και διασφαλίζει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα μεγάλα και μικρά προβλήματα του Δήμου μας, στα προβλήματα των πολλών και στα προβλήματα της γειτονιάς.
Μετά τιμής

Πάνος Δεμερτζής, Δ/ντης Ιατρός Πνευμονολόγος, Νοσοκομείου Σωτηρία

Επίσης δείτε  http://www.press-bank.gr/, στην Ενότητα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, όπου υπάρχει πλούσια ειδησεογραφία για Χολαργό κ.λ.π.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΟΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.
Κοινωνίαπριν από 5 ώρες
ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΟΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.
ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
Κοινωνίαπριν από 5 ώρες
ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ρ@ΓΙΑ-ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΧΟΤΟΜΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25ου ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ DE FACTO ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!
Εθνικά θέματαπριν από 7 ώρες
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ρ@ΓΙΑ-ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΧΟΤΟΜΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25ου ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ DE FACTO ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!
ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...
ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ LOCKDOWN ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! 28.351 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΙ 168 ΝΕΚΡΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ 139 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Κοινωνίαπριν από 13 ώρες
ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ LOCKDOWN ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! 28.351 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΙ 168 ΝΕΚΡΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ 139 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
ΜΑ, ΤΙ... ΑΛΤΡΟΥΪΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΈΧΟΥΜΕ; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ»! ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
Κοινωνίαπριν από 14 ώρες
ΜΑ, ΤΙ... ΑΛΤΡΟΥΪΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΈΧΟΥΜΕ; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ»! ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ: ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 2ο LOCKDOWN! ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ
Κοινωνίαπριν από 14 ώρες
ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ: ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 2ο LOCKDOWN! ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ
ΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ  LOCKDOWN, ΣΥΝΤΑΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ, ΜΑΖΕΥΕ...ΕΡΕΙΠΙΑ! ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ
ΚοινωνίαΣάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
ΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ LOCKDOWN, ΣΥΝΤΑΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ, ΜΑΖΕΥΕ...ΕΡΕΙΠΙΑ! ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ
ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ LOCKDOWN-
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΦΑΣΙΑΝΟ!
Τοπικά νέαΣάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΦΑΣΙΑΝΟ!
ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ....
ΚοινωνίαΣάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ....
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ! ΠΕΤΣΑΣ: «ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ-ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ 2.100.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ»! ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ-ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ...
ΚοινωνίαΣάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ! ΠΕΤΣΑΣ: «ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ-ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ 2.100.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ»! ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ-ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ...
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ ΗΛΙΚiΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΕΛΕΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ ΗΛΙΚiΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΕΛΕΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ
101 ΘΑΝΑΤΟΙ-2103 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ-607 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΜΕΘ-ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΝ ΤςΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ LOCKDOWN, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ...ΜΗΝΕΣ!
ΚοινωνίαΠαρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
101 ΘΑΝΑΤΟΙ-2103 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ-607 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΜΕΘ-ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΝ ΤςΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ LOCKDOWN, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ...ΜΗΝΕΣ!
ΤΟ 592 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣΤΟ 592 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
.
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «ΟΠΩΣ ΧΑΣΑ
νέα συχνότητα, νέα μέρα: Κάθε Δευτέρα 21.00-22.30νέα συχνότητα, νέα μέρα: Κάθε Δευτέρα 21.00-22.30
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ-ΒΙΝΤΕΟ
.
.
ΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΟΛΥΡΑ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
.
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
OptoCenter-μπείτε στο site μας και κάντε την παραγ
© 2020 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved