αποκλειστικό! ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!

αρχειο

πηρε

000

ευρω

στις

ομως

κανεις

bank

οπως

διαβαστε

εχει

κατι

ειναι

τους

υψους

ΑρχείοΤετάρτη , 8 Δεκεμβρίου 2010
Short Url:
indobserver.gr/.vtaΤο μεγάλο σκάνδαλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του ΟΕΕΚ (Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης), που είχε ως συνέπεια διασπάθιση του δημοσίου χρήματος που ξεπερνά τα 6.000.000 € (έξι εκατομμύρια ευρώ), έφθασε και στα γραφεία τόσο του Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου όσο και του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Καστανίδη ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά αμφότεροι κάνουν την πάπια. Αντί να προωθήσουν τις διαδικασίες και  να καθίσουν άμεσα στο σκαμνί οι ένοχοι της καταλήστευσης του δημοσίου χρήματος, έχουν κλείσει βαθιά στο συρτάρι τους τις Πορισματικές Εκθέσεις των αρμόδιων οικονομικών επιθεωρητών (Μπούτου και Κουτελάκη) που διενήργησαν τον έλεγχο και καταλογίζουν ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα που συμμετείχαν στην απάτη, μεταξύ των οποίων και σε δικαστικούς λειτουργούς του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Καστανίδης ουσιαστικά συγκαλύπτουν την απάτη και δείχνουν να αδιαφορούν για την επιστροφή των κλεμμένων. Την ώρα που ο στόχος της Κυβέρνησης –όπως τουλάχιστον έχει δηλωθεί επισήμως- είναι να αποδοθούν ευθύνες σε όσους συμμετείχαν στην διασπάθιση των δημόσιων ταμείων και παράλληλα να καταπολεμηθεί η παθογένεια του δημοσίου, η οποία έχει οδηγήσει την χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου-Καστανίδης, λειτουργούν ως πολιτικοί που συγκαλύπτουν την διαφθορά! 
Το γεγονός ότι κύριοι πρωταγωνιστές του σκανδάλου ήταν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και Γιάννης Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να επιβεβαιώσει πως οι δύο αρμόδιοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, δρουν με στενοκομματικά κριτήρια, αδιαφορώντας για το συμφέρον του τόπου. 
Αποδεικνύεται με άλλα λόγια ότι οι δήθεν σωτήρες της χώρας, είναι αυτοί που την έχουν μέχρι τα μπούνια χρεωμένη και με διεφθαρμένο δημόσιο, ενώ για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι το κομματικό τους όφελος και η εκλογική τους πελατεία.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!
Για μια ακόμη φορά η χώρα μας γίνεται περίγελως στην Ε.Ε. Η άρνηση των κ.κ. Καστανίδη και Παπακωνσταντίνου να επιληφθούν προσωπικά του σκανδάλου, οδηγώντας άμεσα όλους τους υπεύθυνους σε δίκη και ζητώντας παράλληλα την επιστροφή των κλεμμένων χρημάτων, έχει ήδη φέρει την υπόθεση (από τις 30/7/2010) στην αρμόδια Επιτροπή Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι  για την διασπάθιση των τουλάχιστον 6.00.000 € η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ζητήσει ευθύνες από την χώρα μας και ενδεχομένως να απαιτήσει να της επιστραφούν τα χρήματα, δεδομένου ότι  η κλοπή αφορούσε επιχορήγηση της Ε.Ε. για εκπαιδευτικά σεμινάρια στον ΟΕΕΚ! Το ποσό με το οποίο επιχορηγήθηκε ο Ο.Ε.Ε.Κ. με Κοινοτικά κονδύλια, ανήρχετο στο ύψος των 9,5 δισεκατομμυρίων δραχμών περίπου (27,8 εκατομμύρια Ευρώ).

Η ΚΛΟΠΗ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 6.000.000 €!
Ο έλεγχος τον οποίο διενήργησαν οι Οικονομικοί Επιθεωρητές και αφορούσε στην περίοδο 1997-2002 είναι δειγματοληπτικός και αναφερόταν σε 20 συνολικά στελέχη του Ε.Σ. και του ΟΕΕΚ. Αυτά τα 20 στελέχη, με τα οποία συνέπραξαν στην απάτη και οι γυναίκες-σύζυγοι πολλών εξ’ αυτών, διασπάθισαν 6 εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί λοιπόν κανείς να σκεφτεί ότι εφόσον διαταχθεί καθολικός έλεγχος, όπως ζητούν οι οικονομικοί επιθεωρητές, είναι βέβαιον ότι η καταλήστευση του δημοσίου χρήματος θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

ΠΩΣ ΕΔΡΑΣΕ Η…ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
 ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
Το μεγάλο σκάνδαλο του ΟΕΕΚ συντελέστηκε με την συμμετοχή ανώτερων στελεχών του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του ΟΕΕΚ οι οποίοι έδρασαν ως σπείρα και συμμορία! Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στα πορίσματά του ο εκ των οικονομικών επιθεωρητών κ. Γιώργος Μπούτος,  «Σημαντικός αριθμός εκπαιδευτών - των οποίων οι αμοιβές εξετάστηκαν εξονυχιστικά –  αποζημιώθηκε για υπερβολικό αριθμό ωρών διδασκαλίας μαθημάτων, για την πραγματοποίηση μάλιστα της οποίας οι υποτιθέμενοι εκπαιδευτές προσλήφθηκαν παράνομα δεδομένου ότι δεν διέθεταν τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, σύμφωνα με τις διατάξεις που διέπουν τον Ο.Ε.Ε.Κ. Οι εκπαιδευτές που ελέγχθηκαν δειγματοληπτικά, φέρονται ότι «δίδασκαν» ακόμα και σε έξι (6) διαφορετικά Ι.Ε.Κ. των Αθηνών παράλληλα (!) μέχρι και δεκαεπτά (17) μαθήματα διαφορετικών ειδικοτήτων! Χαρακτηριστικά, σας παραπέμπω στις σελίδες 38 μέχρι 42 και 118 μέχρι 121 της από 31.05.2006 Πορισματικής μας Έκθεσης (Σχετικό 1), όπου η συνεργάτης του τότε Προέδρου του Ο.Ε.Ε.Κ. Άννα Σταμούλου και η σύζυγος του τότε Αντιπροέδρου του Ο.Ε.Ε.Κ.  Πολυτίμη Βαμβύλη, φέρονται να δίδαξαν 17  και 10 διαφορετικά μαθήματα αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις διατάξεις που διέπουν τον Ο.Ε.Ε.Κ., για τη διδασκαλία της πλειονότητας αυτών των μαθημάτων, ήταν απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή διαφορετικών τίτλων σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου, ενώ οι ανωτέρω υποτιθέμενες εκπαιδεύτριες, είχαν ως μοναδικό προσόν το απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου (Τίτλος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»).
Σε άλλο σημείο ο κ. Μπούτος υπογραμμίζει: «Οι αποζημιώσεις που εισέπρατταν  για την  απογευματινή διδασκαλία, οι υποτιθέμενοι εκπαιδευτές, έφταναν ακόμη και τις διακόσιες είκοσι πέντε (225) ώρες κατά μήνα (!), γεγονός που ήταν και χρονικά αδύνατο να πραγματοποιηθεί.  Κατά «περίεργη» μάλιστα σύμπτωση, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω «εκπαιδευτές»,  που είχαν αυτή  τη σκανδαλώδη  μεταχείριση, ήταν  στελέχη του Ο.Ε.Ε.Κ., αλλά και του Ελεγκτικού Συνεδρίου (Ε.Σ.) καθώς και συγγενικά πρόσωπα αυτών. Πολλοί από τους  ανωτέρω «εκπαιδευτές», εισέπρατταν  αποζημιώσεις για υποτιθέμενη διδασκαλία σε Ι.Ε.Κ. των Αθηνών, ακόμα και σε ημέρες που απουσίαζαν εκτός έδρας στο εξωτερικό»! Και συνεχίζει: «Ποσό ύψους 2.225.098 Ευρώ καταβλήθηκε για προκλητικά παράνομες δαπάνες επιμορφωτικών σεμιναρίων. Στα σεμινάρια αυτά οι εκπαιδευτές αποζημιώθηκαν ακόμη και με 610 Ευρώ ανά ώρα (!) ενώ στα αντίστοιχα σεμινάρια που διοργάνωνε εκείνη την περίοδο (1997 – 2000) το ελληνικό Δημόσιο, οι εκπαιδευτές, που ήταν καθηγητές Πανεπιστημίου, εισέπρατταν τη νόμιμη αποζημίωση, που ανερχόταν σε 35,22 Ευρώ ανά ώρα.», για να καταλήξει:    «Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών ήταν, σημαντικό τμήμα της Κοινοτικής επιχορήγησης, αντί να καλύπτει αποζημιώσεις εκπαιδευτών και δαπάνες για την επαγγελματική κατάρτιση, να καταλήγει σε τραπεζικούς λογαριασμούς στελεχών του Ο.Ε.Ε.Κ. αλλά ακόμα και στελεχών του Ελεγκτικού Συνεδρίου καθώς και συγγενικών τους προσώπων, τα οποία  καταγράφονται με πλήρη τεκμηρίωση στις Πορισματικές μας Εκθέσεις».
«ΜΟΝΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ»
Η δράση του κυκλώματος που καταλήστευσε τα 6.000.000 ευρώ λειτούργησε με χαρακτηριστικά συμμορίας. Όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μπούτος στην έκθεσή του, την οποία απέστειλε και στην αρμόδια Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης,   «η εκταμίευση των παράνομων αποζημιώσεων δεν θα ήταν δυνατή με τη δράση μεμονωμένων ατόμων αλλά μόνο με δράση οργανωμένης – δομημένης ομάδας, στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον, οι υποτιθέμενοι εκπαιδευτές, ο εκκαθαριστής των δαπανών του Ο.Ε.Ε.Κ., που εξέδιδε τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής, τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του, ο Πρόεδρος και διατάκτης των δαπανών του Ο.Ε.Ε.Κ., που έδινε την εντολή πληρωμής των χρηματικών ενταλμάτων, τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούσαν την πλειονότητα των συμβούλων, των συνεργατών του καθώς και συγγενικών τους προσώπων και, σε πολλές περιπτώσεις, ο Διευθυντής του Ι.Ε.Κ. που κατήρτιζε τις παράνομες συμβάσεις καθώς και ο Επίτροπος του Ε.Σ., που ενέκρινε την εκταμίευση των παράνομων αποζημιώσεων».   

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ    σύμφωνα με την καταγγελία και τα πορίσματα  των Οικονομικών Επιθεωρητών:

1.    Γεράσιμος Σαπουτζόγλου: (πρώην Πρόεδρος του ΟΕΕΚ). Ο κ. Σαπουτζόγλου, λέκτορας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ήταν ο διατάκτης των παρανόμων πληρωμών προς διάφορους αεριτζήδες, οι οποίοι παρίσταναν τους εκπαιδευτές στον ΟΕΕΚ. Συνυπέγραφε με τον Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών τα εντάλματα πληρωμών.
 2. Γεώργιος Κοκκοβός: (Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών ΟΕΕΚ): Αποσπασμένος από το ΙΚΑ στον ΟΕΕΚ, συνυπεύθυνος με τον προηγούμενο, μια και εξέδιδε και υπέγραφε τα εντάλματα των παράνομων πληρωμών. Μέσα σε αυτές τις πληρωμές συμπεριλαμβάνονταν δικές του και της συζύγου του. Ο ίδιος, απόφοιτος της Βιομηχανικής Σχολής, δήθεν δίδασκε το άσχετο με την ειδικότητά του αντικείμενο «Οικοδομικές Κατασκευές» στο ΙΕΚ. Οι οικοδομικές (!!!) «γνώσεις» του προφανώς βοήθησαν στην κατάρρευση του σπιτιού του απ’ τον σεισμό!  Δάσκαλε που «δίδασκες»…

3. Σταματίνα Κοκκοβού-Πετρή: (Νομικός- Υπάλληλος του Οίκου του Ναύτη, σύζυγος Γ. Κοκκοβού): Στον ΟΕΕΚ, ως Πετρή, «δίδαξε» 17 μαθήματα όπως Αέρια(!) Καύσιμα, Τραυματιολογία, Χειρουργικές επεμβάσεις μονάδων Εντατικής Θεραπείας, Τοπογραφικές ασκήσεις κ.λ.π. Το πώς μία Νομικός μπορεί να διδάσκει Τοπογραφία, εξηγείται μόνον από το ότι, όπως και ο σύζυγός της, έχει το τεχνικό δαιμόνιο μέσα της. Το πώς μπορούσε να δουλεύει 400 ώρες το μήνα -18 ώρες την ημέρα- αυτό εξηγείται από τη σοφία του λαού: "Τα καλά κόποις κτώνται". Επιβραβεύοντας αυτά τα "προσόντα" της κυρίας, το Ελεγκτικό την υποδέχτηκε στους κόλπους του το 2002, κατόπιν μετατάξεως -και επιδειχθείσης προς τούτο ανοχής- από τον Οίκο του Ναύτη. Σήμερα υπηρετεί ως ελεγκτής στην Υπηρεσία Επιτρόπου Περιστερίου (περιοχή Τσαλα-Βούτα), εκεί όπου ο Επίτροπος κ. Γεωργακόπουλος, μία άλλη "εξέχουσα" μορφή του Ελεγκτικού, "ξέσκισε" 12 Δήμους, υποχρεώνοντάς τους να τον στεγάσουν (σπιτώσουν) με περίπου 600.000€, διά της μεθόδου  "δεν μου δίνετε λεφτά, δεν σας κάνω εγώ αυτά",  όπως ήδη γράψαμε εκτενώς προ διμήνου. (Διαβάστε πλήρες ρεπορτάζ  στην press-bank.gr19/4/2008).
Η "πέτρα του σκανδάλου" μάς απείλησε τηλεφωνικά -σε ανοιχτή ακρόαση- οτι αν ξανασχοληθούμε μαζί της, θα λάβει νομικά μέτρα εναντίον μας. Εμείς φοβούμεθα περισσότερο την ειδικότητά της στα αέρια(!) καύσιμα.  
  4.       Γεώρ. Χανιωτάκης  (Επίτροπος του Ελ. Συνεδρίου στον ΟΕΕΚ): Αποστολή του ήταν να ελέγχει την νομιμότητα των δαπανών, εξετάζοντας -σύμφωνα με τον Νόμο- ακόμη και παρεμπίπτοντα ζητήματα. Ο κ. Χανιωτάκης περιέβαλε με το ένδυμα της νομιμότητας όλες τις παράνομες δαπάνες. Ακόμη και την δική του υπέρογκη αμοιβή των 450.000 δρχ. για συμμετοχή του σε Επιτροπή το Μάιο του 2001, ο ίδιος τη θεώρησε-καθαγίασε. Ο κ. Χανιωτάκης  έως πρότινος ήταν Γενικός Συντονιστής των Επιτρόπων. Δηλ. ο κ. Παπακωνσταντίνου, πρώην Αντιπρόεδρος του ΟΕΕΚ, εκδιώχθηκε και από την θέση του Γενικού Διευθυντού του ΠΑΣΟΚ γι' αυτή την υπόθεση, ενώ ο κ. Χανιωτάκης πήρε και προαγωγή!! Η περίπτωσή του δηλαδή είναι σκανδαλώδης, αποδεικνύοντας έτσι την ανεπάρκεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην εκτέλεση της αποστολής που του έχει ανατεθεί και δικαιολογώντας την ανυποληψία στην οποία έχει περιπέσει στη συνείδηση του νοήμονος πολίτη.
 5.       Δήμητρα Χανιωτάκη-Τσατμαλή (Φιλόλογος, σύζυγος του Γεωρ. Χανιωτάκη): Η αφορμή για να ανακινηθεί η υπόθεση. Στον ΟΕΕΚ εμφανίστηκε με το όνομα Τσατμαλή. Είχε την «ικανότητα» να διδάσκει ταυτόχρονα, την ίδια ώρα, στο Γυμνάσιο όπου ήταν διορισμένη και στο ΙΕΚ Νικαίας και μάλιστα σε ειδικότητες ασυμβίβαστες με το επάγγελμα της φιλολόγου. Εισέπραξε από το ΙΕΚ Νικαίας 840.000 δρχ. για ένα χρόνο
ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ!
Παρά τα αδιάσειστα στοιχεία που προσεκόμισαν οι οικονομικοί επιθεωρητές στο Ελεγκτικό Συνέδριο προκειμένου αυτό να κινήσει διαδικασίες και να στείλει στο σκαμνί τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου, ο τότε Πρόεδρος του Ε.Σ. κ. Κούρτης, έδωσε εντολή σε έναν από τους συμμετέχοντες στο σκάνδαλο (!!!) και συγκεκριμένα στον Επίτροπο κ. Τσελίκα, να πραγματοποιήσει Έκθεση για την υπόθεση. Και επειδή «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» ο κ. Τσελίκας παρέδωσε ως…λευκές περιστερές του πρωταγωνιστές του σκανδάλου, καταλήγοντας στο απίστευτο επιχείρημα (!) ότι  η νομιμότητα ή μη της δαπάνης κρίνεται από το εάν ο ποινικός Δικαστής επιβάλει ή όχι ποινή ή από τον έλεγχο των δικαιολογητικών της δαπάνης που βρίσκονται στην κατοχή του Ε.Σ. Ο οικονομικός επιθεωρητής κ. Μπούτος …κατακεραυνώνει τον κ. Τσελίκα, λέγοντας ότι «η διατύπωση μιας τέτοιας πρωτοφανούς άποψης – πρότασης από την πλευρά του ελεγκτή Επιτρόπου του Ε.Σ. ( σελ. 41 Έκθεσης καταστατικού ελέγχου Δεκεμβρίου 2008 ), δεν είναι μόνο προκλητική αλλά και ελεγκτέα. Το ίδιο όμως προκλητική και ελεγκτέα είναι, κατά την άποψή μου, και η αποδοχή της πρότασης αυτής από τον απελθόντα Πρόεδρο του Ε.Σ.» Με άλλα λόγια υπήρξε μια συντονισμένη προσπάθεια από το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο αντί να ελέγχει τις δαπάνες, όπως είναι το καθήκον του, εκκόλαπτε και συγκάλυπτε την διαφθορά, μια και κύριοι πρωταγωνιστές ήταν επίορκα στελέχη του Ε.Σ.   

ΚΟΛΟΒΟ ΚΑΙ ...ΣΑΘΡΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΖΑΓΟΡΙΑΝΟ

Το κατηγορητήριο που απήγγειλε ο ανακριτής κ. Ν.Ζαγοριανός στους εμπλεκόμενους, είναι κολοβό και θολό όπως υποστηρίζουν νομικοί κύκλοι, αφήνοντας το περιθώριο στην υπεράσπιση των κατηγορουμένων να μετατρέψει τις κατηγορίες από κακούργημα σε πλημμέλημα! Κάτι που ερμηνεύεται σε άμεση παραγραφή των αδικημάτων!Επίσης δεν συμπεριέλαβε στους κατηγορούμενους τον Χανιωτάκη, τον άνθρωπο δηλαδή που θεωρούσε ως νόμιμες όλες τις παράνομες δαπάνες!!!
Για την επιστροφή των κλεμμένων χρημάτων πάντως, δεν κάνει κανείς λόγο. Οι δε κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προσλάβει όλοι τους για συνήγορο υπεράσπισης τον Δ. Τσοβόλα!  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΤΑ! ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ
Εθνικά θέματαπριν από 1 ώρα
ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΤΑ! ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ
ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΟΥΡΓΕΛΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΚΩΜΩΔΙΑ! ΕΙΚΟΝΕΣ...
Κοινωνίαπριν από 1 ώρα
ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΟΥΡΓΕΛΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΚΩΜΩΔΙΑ! ΕΙΚΟΝΕΣ...
ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ
Κοινωνίαπριν από 1 ώρα
ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ
ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ/ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ!
Κοινωνίαπριν από 2 ώρες
ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ/ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ!
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ...ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ»! Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ...»!
Εθνικά θέματαπριν από 16 ώρες
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ...ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ»! Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ...»!
ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: «ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ HOT SPOTS;» ΒΙΝΤΕΟ-ΡΑΠΙΣΜΑ
Εθνικά θέματαπριν από 16 ώρες
ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: «ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ HOT SPOTS;» ΒΙΝΤΕΟ-ΡΑΠΙΣΜΑ
«ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;»
′′ΒΟΜΒΑ′′ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ: ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ SU-25- ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΗΠΑ!
Κοινωνίαπριν από 17 ώρες
′′ΒΟΜΒΑ′′ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ: ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ SU-25- ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΗΠΑ!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ! ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ!
Τοπικά νέαπριν από 18 ώρες
Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ! ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ!
ΕΙΚΟΝΕΣ...
ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ!
Κοινωνίαπριν από 19 ώρες
ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ!
Ο 13ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ Ο...ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ! ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ
Κοινωνίαπριν από 19 ώρες
Ο 13ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ Ο...ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ! ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ! Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ!
Κοινωνίαπριν από 19 ώρες
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ! Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ!
της Ιωάννας Μάνδρου
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ...ΗΜΙΓΥΜΝΟ ΑΘΛΗΤΗ!
Αθλητισμόςπριν από 20 ώρες
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ...ΗΜΙΓΥΜΝΟ ΑΘΛΗΤΗ!
ΤΟ 577 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣΤΟ 577 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
.
.
.
.
.
.


 

 λογοτυπο κειμενο κατω

 

αποκλειστικό! ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!
αποκλειστικό! ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!
.
© 2019 Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved